ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 204
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 204 of 276 FirstFirst ... 104154194202203204205206214254 ... LastLast
Results 3,046 to 3,060 of 4134
    Senior Member
    Πρώτη μέρα γυμναστήριο έτρεξα(χαλαρό τζόκινγκ, μη φαντάζεσαι κανα σπριντ) γύρω στα 8' συνεχόμενα αν θες μέτρο σύγκρισης...

Νομίζω είναι πολύ καλό, ως εντυπωσιακό, το μισαωρο. Έτσι κι αλλιώς τουλάχιστον στην αρχή θα έχεις συνεχή και αλματώδη πρόοδο, αρκεί να συνεχίσεις.

Senior Member
    ναι! θα συνεχισω!! τωρα κιολας θα φαω πρωινο και θα παω παλι για τρεξιμο!

φιλιππε να ρωτησω κατι μιας και σε θεωρω κι εγω γκουρου μετα τη θεαματικοτατη απωλεια σου??

τα κιλα μου τα βλεπεις στο τικερακι....στα 80+- ειμαι εδω ακι 3 μηνες περιπου....
    γυμναστικη δεν εκανα ποτε στο παρελθον....
    αλλα τωρα που βλεπω το σωμα μου να αλλαζει μου αρεσει πολυ και θελω να κανω οτι καλυτερο για μενα πλεον!

ετσι ειπα να ξεκινησω τρεξιμο σε εξωτερικο χωρο...για την ακριβεια διπλα στο ποταμι.
    η ερωτηση ειναι:
    ποια πιστευεις ειναι η στιγμη που πρεπει να περασω και στα βαρη και οχι μονο αεροβια?
    δηλαδη ποτε πρεπει να παω γυμναστηριο?

Senior Member
    Χαχα, γκουρού λέει... δεν είμαι σε καμία περίπτωση, γνώμη έχω γι'αυτά που ρωτάς και είναι όσο το δυνατόν νωρίτερα, σε καμία περίπτωση δε θα σε βλάψουν τα βάρη και όσα αντίθετα ακούγονται(π.χ. οτι εγκλωβίζεται το λίπος) προσωπικά τα θεωρώ βλακείες.

Επειδή όμως εγώ δεν ακολούθησα αυτή τη τακτική θα σου πω και τη δική μου προσέγγιση όσον αφορά τη γυμναστική όλο αυτό το διάστημα, εσύ έχεις πολύ μικρότερο πρόβλημα κιλών και έτσι θα έλεγα οτι το λογικό είναι να τα κάνεις πιο γρήγορα, αφού μου ζητάς γνώμη θα σου έλεγα οτι 2-3 μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησες είναι αρκετοί για να πας σε τζυμ.

Λοιπόν εγώ από τα 150 έως τα 130-135 κιλά δεν έκανα τπτ πέρα από τη διατροφή, έπειτα και για περίπου 4-5 μήνες πήγαινα για περπάτημα σχεδόν καθημερινά και ψιλοέκανα κοιλιακούς, διατάσεις κλπ. Τέλος(γύρω στα 110 κιλά)γράφτηκα γυμναστήριο, ξεκίνησα ταυτόχρονα τρέξιμο(πιο έντονη αερόβια τέλος πάντων) και ενδυνάμωση(βάρη)... αρχικά έδινα μεγαλύτερη έμφαση στην αερόβια, τους τελευταίους 2 περίπου μήνες δίνω περισσότερη έμφαση στα βάρη. Τώρα που θ'ανοίξει ο καιρός σκέφτομαι να περιορίσω το τζύμ(μόνο βάρη) στις 3 φορές/εβδομάδα, να τρέχω 1-2 φορές έξω και να δω μήπως ξεκινήσω και κάποιο άθλημα πιο διασκεδαστικό(π.χ. θαλάσσιο σκι που έγραψα και παραπάνω) 1 φορά την εβδομάδα.

Όταν αρχίσεις βάρη πάντως θα πρέπει ταυτόχρονα να δώσεις και λίγο μεγαλύτερη έμφαση στη πρωτεΐνη στη διατροφή σου(τουλάχιστον 1-1,5γρ/κιλό σωματικού βάρους τις μέρες της προπόνησης) κατά την άποψη μου, να το έχεις υπ'όψιν σου. Αν συμβουλεύεσαι διατροφολόγο κάνε του μια ερώτηση αν θες για σιγουριά, με ενδιαφέρει και η απάντηση.

Senior Member
    το εκανα παλι σημερα!
    τρεξιμο μιση ωριτσα(εναλλαξ με περπετημα) και μετα διατασεις!
    ευχαριστω βρε παιδια για τη στηριξη!
    και μ αυτα που μου λετε νιωθω οτι ειναι μαλλον αναμενομενη η μειωμενη μου αντοχη...
    ομως ναι! σημερα αντεχα λιγο παραπαω!
    πονουσε λιγοτερο η καρδια και πολυ περισσοτερο οι τετρακεφαλοι!

φιλιππε! οκ το γκουρου ισως δεν ειναι η σωστη λεξη, ομως απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω οτι το εχεις ψαξει πολυ το θεμα! και μπραβο σου!
    εγω ειμαι πολυ τεμπελα στο ψαξιμο....

δεν συμβουλευομαι πλεον διαιτολογο...πριν 2 χρονια ειχα παει και μου ειχε δωσει μια πολυ καλη διατροφη που μου ταιριαξε,αυτην ακολουθω...

σκεφτομαι να συνεχισω το τρεξιμο μονο μεχρι το αλλο σαββατο, οποτε και να παω στο γυμναστηριο να ρωτησω τιμη.
    παντως το γυμναστηριο της γειτονιας μου ειναι πολυ ωραιο και εχω ηδη το προγραμμα για τα ομαδικα και ειναι καταπληκτικο. επισης προσφερει και θαλλασια σπορ το σαββατοκυριακο (οχι θαλασσιο σκι!) οπως ιστιοπλοια και κανο οποτε αν η τιμη ειναι νορμαλ θα φροντισω να γραφτω ηδη απο την επομενη εβδομαδα!

ευχαριστω και παλι! πολυ πολυ πολυ!!!

Senior Member
    Φιλιππε απο το βαρος που αισθανεσαι απο τη λεξη γκουρου λες να παρεις βαρος;:eureka:

Senior Member
    καλα ε?λεσσ, εισαι ιδιοφυια!!!
    ρε... λες τετοια "ειδικα" βαρη να εχουν αντικρυσμα στη ζυγαρια????
    γιατι η αληθεια ειναι οτι αλλιως δεν εξηγειται να μας δειχνει εμας παραπανω...

Senior Member
    Σημερα μια ωρα αερομπικ και μια ωρα κοιλιακοι,squats,ραχιαιοι κ.τ.λ

ελπιζω να σινεχισουμε ετσι:bigsmile:

Senior Member
    Ρεκόρια σήμερα... :lol:

40' διάδρομο, 6.77χλμ, 627 θερμίδες
    +στήθος, τρικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους
    +5'(σκοτώθηκα) ελλειπτικό αποθεραπεία ~ 50 θερμίδες(βασικά ο μόνος λόγος που πήγα ήταν η κοπελίτσα που έκανε παραδίπλα οπότε μόλις έφυγε έκατσα ολόκληρα 15" ακόμη για να τηρήσω τα προσχήματα και έφυγα κι εγώ)

Senior Member
    1,5 ωρα χορος!!!

Senior Member
    40' διάδρομο, 6.55 χλμ, ~600 θερμίδες
    + πλάτη

Ένιωσα μια ψιλοδυσφορία(ζαλάδα) οπότε δεν ολοκλήρωσα το πρόγραμμα μου, μάλλον είμαι γριπιασμένος γμτ...

Senior Member
    Ξανα στο γυμναστηριο. Επιτελους!

15' ποδηλατο
    15'διαδρομος
    15' ελειπτικο

Τα περισσοτερα τα εκαψα πηγαινε ελα. Εχει -7 εξω....

Senior Member
    Μπράβο Πηνελόπη!!! Keep going strong!

Σήμερα εγω υποτίθεται δε θα έκανα κάτι αλλά...
    1ον, το πρωί διαπίστωσα οτι το σπίτι μου παραήταν βρώμικο και καθάριζα επί 2 ώρες, ξεπατώθηκα.
    2ον, με έπιασε βραδιάτικα και πήγα για περπάτημα να σκεφτώ... αποτέλεσμα περπάτημα 2 ώρες, 13,5 χλμ και γύρω στις 1200 θερμίδες καμμένες!!!

Επίσης, αποφάσισα επειδή οι αποστάσεις που κάνω εδώ δεν είναι μεγάλες γενικά μόλις φτιάξει ο καιρός να χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά ποδήλατο, πιστεύω να μου βγαίνει γύρω στα 20-30 χλμ τη μέρα, κακό σίγουρα δε θα κάνει... άσε που θα γλιτώνω και ένα ντεπόζιτο το μήνα σε βενζίνες.

Senior Member
    15' ποδηλατο
    15'διαδρομος
    15' ελειπτικο

Senior Member
    Μετά τα χθεσινά ήδη το ένιωθα το ω-λαράκι μου το πρωί, σήμερα έκανα και πόδια, αύριο προβλέπεται πνος..

20' τρέξιμο + 20΄ περπάτημα με κλίση στο διάδρομο, 5.5χλμ, ~600 θερμίδες
    +ώμους, πόδια
    +2'(ολόκληρα, δε κάνω πλάκα) ποδήλατο!

Senior Member
    7 χλμ περπατημα