ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 276 FirstFirst ... 1119202122233171121 ... LastLast
Results 301 to 315 of 4134
    Senior Member
    Curves και σημερα!

1 ωρα περπατημα

Senior Member
    curves για σήμερα

Senior Member
    Curves και σημερα

1 ωρα περπατημα και σημερα...

Senior Member
    1,5 ώρα κολύμπι, 1/2 ώρα διάδρομο

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλες τις απανταχού μελλοντικές θεές!
    έτσι πρέπει να μας βλέπουμε τώρα που αδυνατίζουμε!
    Είμαι νέο μέλος!

Για να σας ενημερώσω ξεκίνησα μόνη μου διατροφή και στη συνέχεια πήγα και σε διαιτολόγο και έχω χάσει 8 κιλά. Ξεκίνησα πριν 2 μήνες ως 85κιλά και τώρα είμαι 76,600. Στόχος μου τα 65.

Στην πορέια παρατηρώ το σώμα μου να χαλαρώνει επικύνδυνα λόγω μάλλον του ότι εχω χάσει και στο παρελθόν πάλι 20κιλά. Σκέφτηκα λοιπόν ότι κάτι πρέπει να κάνω για αυτό και για καλή μου τύχη μόλις άνοιξε το curves στην γειτονιά μου!

πήγα απο εκεί, μετρήθηκα και έκανα και το πρώτο μου workout.Μου φάνηκε πολύ όμορφος χώρος και τα κορίτσια πολύ εξυπηρετικά και βοηθητικά.

θα ήθελα τα φώτα σας γιατι όπως βλέπω αρκετές απο εδώ μέσα πάτε σε αυτά τα γυμναστήρια.

πείτε μου σας παρακαλώ τις εντυπώσεις σας και όσες έχετε χάσει αρκετούς πόντους όπως η Πηνελόπη ας πούμε..
    πόσες φορές την εβδομάδα πάτε?
    πόσο καιρό ακολουθείτε το πρόγραμμα?
    τον καιρό αυτό εχει τύχει να πέσετε και σε μέρες που δεν ακολουθειτε την διατροφή σας αλλά συνεχίζετε να χάνετε επειδη γυμνάζεστε?

ξέρω ότι είναι χαζή ερωτηση αλλά είμαι πραγματικά ένα "κοιλιόδουλο τερας" ωρες ωρες, είδικα όταν περιμένω περίοδο και πάντα αυτές τις μέρες χαλάω την διατροφή μου και στεναχωριέμαι πολύ...

Τωρα διανύω αυτές τις μέρες και νιώθω ότι μπορώ να φάω τα πάντα... ευτυχώς που σας βρήκα και ελπίζω ότι απο εδω μέσα που έχουμε όλοι κοινούς στόχους, θα βοηθηθώ πολύ!

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις και χάρηκα για την πρώτη γνωριμία μας!

Senior Member
    Originally posted by EleniB
    Καλησπέρα σε όλες τις απανταχού μελλοντικές θεές!
    έτσι πρέπει να μας βλέπουμε τώρα που αδυνατίζουμε!
    Είμαι νέο μέλος!

Για να σας ενημερώσω ξεκίνησα μόνη μου διατροφή και στη συνέχεια πήγα και σε διαιτολόγο και έχω χάσει 8 κιλά. Ξεκίνησα πριν 2 μήνες ως 85κιλά και τώρα είμαι 76,600. Στόχος μου τα 65.

Στην πορέια παρατηρώ το σώμα μου να χαλαρώνει επικύνδυνα λόγω μάλλον του ότι εχω χάσει και στο παρελθόν πάλι 20κιλά. Σκέφτηκα λοιπόν ότι κάτι πρέπει να κάνω για αυτό και για καλή μου τύχη μόλις άνοιξε το curves στην γειτονιά μου!

πήγα απο εκεί, μετρήθηκα και έκανα και το πρώτο μου workout.Μου φάνηκε πολύ όμορφος χώρος και τα κορίτσια πολύ εξυπηρετικά και βοηθητικά.

θα ήθελα τα φώτα σας γιατι όπως βλέπω αρκετές απο εδώ μέσα πάτε σε αυτά τα γυμναστήρια.

πείτε μου σας παρακαλώ τις εντυπώσεις σας και όσες έχετε χάσει αρκετούς πόντους όπως η Πηνελόπη ας πούμε..
    πόσες φορές την εβδομάδα πάτε?
    πόσο καιρό ακολουθείτε το πρόγραμμα?
    τον καιρό αυτό εχει τύχει να πέσετε και σε μέρες που δεν ακολουθειτε την διατροφή σας αλλά συνεχίζετε να χάνετε επειδη γυμνάζεστε?

ξέρω ότι είναι χαζή ερωτηση αλλά είμαι πραγματικά ένα "κοιλιόδουλο τερας" ωρες ωρες, είδικα όταν περιμένω περίοδο και πάντα αυτές τις μέρες χαλάω την διατροφή μου και στεναχωριέμαι πολύ...

Τωρα διανύω αυτές τις μέρες και νιώθω ότι μπορώ να φάω τα πάντα... ευτυχώς που σας βρήκα και ελπίζω ότι απο εδω μέσα που έχουμε όλοι κοινούς στόχους, θα βοηθηθώ πολύ!

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις και χάρηκα για την πρώτη γνωριμία μας!

Γεια σου Ελενη! Καλωσηρθες!
    Εγω κανω Curves 6 βδομαδες περιπου. Και πηγαινω 6 φορες την βδομαδα. Τις Κυριακες που δεν ειναι ανοιχτα, προσπαθω να κανω αλλη γυμναστικη αλλα περισσοτερ ειμαι πολυ προσεχτικη. Δεν ξερω να σου πω αν τις μερες που τρως δεν θα περνεισ λογω της γυμναστικης. Εγω οταν κανω παρασπονδιες παντα παιρνω μισο κιλο...

Senior Member
    Curves και σημερα

Senior Member
    1 ώρα ποδήλατο σε ανοικτό χώρο και πολύ το χάρηκα!

Junior Member
    Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα!

Υποθέτω λοιπόν Πηνελόπη ότι χάνεις γιατί πάς 6 φορές την εβδομάδα και όχι 3 που προτείνουν.
    Δηλαδή πιστεύεις ότι με 3 φορές δεν κάνουμε τίποτα?
    Είχες δοκιμάσει στην αρχή να πηγαίνεις πιο χαλαρά και δεν είχες αποτέλεσμα?

Δεν απευθύνομαι αποκλειστικά στην Πηνελόπη, όποιος έχει άποψη πάνω στο θέμα παρακαλώ πολύ να μου την πεί γιατί προσπαθώ να βγάλω μια άκρη και να καταλάβω κατά πόσο αξίζει αυτός ο τρόπος γυμναστικής.

ευχαριστώ και πάλι.

Senior Member
    Καλημέρα και καλό μήνα κι από μένα!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Senior Member
    Originally posted by EleniB
    Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα!

Υποθέτω λοιπόν Πηνελόπη ότι χάνεις γιατί πάς 6 φορές την εβδομάδα και όχι 3 που προτείνουν.
    Δηλαδή πιστεύεις ότι με 3 φορές δεν κάνουμε τίποτα?
    Είχες δοκιμάσει στην αρχή να πηγαίνεις πιο χαλαρά και δεν είχες αποτέλεσμα?

Δεν απευθύνομαι αποκλειστικά στην Πηνελόπη, όποιος έχει άποψη πάνω στο θέμα παρακαλώ πολύ να μου την πεί γιατί προσπαθώ να βγάλω μια άκρη και να καταλάβω κατά πόσο αξίζει αυτός ο τρόπος γυμναστικής.

ευχαριστώ και πάλι.
    εγω απο την πρωτη μερα πηγαινα 6 φορεσ την βδομαδα αλλα σιγουρα χανεις ποντους και με τις 3. Ολος ο κοσμος που παει εκει δεν πηγαινει καθε μερα σαν και μενα...

Senior Member
    Curves και σημερα

Σήμερα ξεκίνησα κι εγώ curves!!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Σε ποιές περιοχές πάτε όσες κάνετε curves? Εχει γούστο να κάνω με καμιά σας δίπλα και να μην το ξέρω ...