ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 220
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 220 of 276 FirstFirst ... 120170210218219220221222230270 ... LastLast
Results 3,286 to 3,300 of 4134
    Senior Member
    Σήμερα ποδηλατάκι και πάλι

8,5 km - 50' - μ.τ.17km/h - 385kcal
    και 7,7km - 25' - μ.τ.21km/h - 256kcal

Senior Member
    χθες ένα recovery tempo run 4Κ 370 kcal
    σήμερα ελλειπτικό 40 min 524 kcal

σήμερα στο γυμναστήριο δοκίμασα μία εφαρμογή στο ipod (c25k=couch to 5k λέγεται δηλ από τον καναπέ στα 5km) σε συνδυασμό με το nike+ που το τρέχω πάντα στο παρασκήνιο όταν περπατάω έξω ή κάνω διάδρομο).
    Η προαναφερθείσα εφαρμογή λοιπόν σου λέει πότε να περπατήσεις και πότε να ξεκινήσεις να τρέχεις και σιγά σιγά, βδομάδα με τη βδομάδα αυξάνεται ο χρόνος που τρέχεις και μειώνεται εκείνος του περπατήματος. Ενδιαφέρον είχε. Ήθελα να τα παρατήσω αρχικά στα 10' αλλά τελικά τα κατάφερα και χάρηκα πολύ που δεν με βρήκαν νεκρή στο διάδρομο. Παραθέτω τα στατιστικά από το nike+.
    (οι σκληροπυρηνικοί ξέρω πως δε θα το βρείτε εντυπωσιακό αλλά είναι μια μικρή νίκη για μένα )

Senior Member
    Σήμερα:

περπάτημα 7,8km - 80' - 4km/h - 308kcal
    τρέξιμο 9,1km - 55' - 10km/h - 705kcal

Καλό βράδυ σε όλους

Senior Member
    Γεια σας παιδία!! Μπράβο σε όλους σας που μπορείτε και κάνετε γυμναστική..!!
    Εγώ δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα αλλά θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση..
    Έχω χάσει ήδη κάποια κιλά (δεν είναι βέβαια πολλα) και εκτός απο την χαλάρωση στην κοιλία που την είχα και απο πριν βλέπω οτι αλλάζουν πολύ και τα μπράτσα μου!
    Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάποια άσκηση ώστε να προλάβω κάπως την χαλάρωση??
    Έχω εμφανίσει και κυτταρίτιδα στο ένα μου μπράτσο.. :no:
    Δεν με νοιάζει τόσο η κοιλιά γιατί το έχω πάρει απόφαση οτι κάποια στιγμή στην ζωή μου θα κάνω κοιλιοπλαστική αλλά στα μπράτσα δεν θα ήθελα να κάνω κάτι γιατί μένει πολύ έντονο σημάδι μετα..

Αν ξέρετε κάτι με χρά θα σας άκουγα!!
    ευχαριστω

Senior Member
    goldfish09 ωραίο γκατζετάκι

elafaki έχω παρόμοιο πρόβλημα και ακολουθώ αυτό http://totalfitness-christos.blogspo...g-post_15.html
    δυστυχώς το δέρμα δεν μαζεύει αλλά μπορείς να μεγαλώσεις τον μυ από κάτω του όσο γίνεται.

Senior Member
    Originally posted by elafaki20
    Γεια σας παιδία!! Μπράβο σε όλους σας που μπορείτε και κάνετε γυμναστική..!!
    Εγώ δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα αλλά θα ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση..
    Έχω χάσει ήδη κάποια κιλά (δεν είναι βέβαια πολλα) και εκτός απο την χαλάρωση στην κοιλία που την είχα και απο πριν βλέπω οτι αλλάζουν πολύ και τα μπράτσα μου!
    Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάποια άσκηση ώστε να προλάβω κάπως την χαλάρωση??
    Έχω εμφανίσει και κυτταρίτιδα στο ένα μου μπράτσο.. :no:
    Δεν με νοιάζει τόσο η κοιλιά γιατί το έχω πάρει απόφαση οτι κάποια στιγμή στην ζωή μου θα κάνω κοιλιοπλαστική αλλά στα μπράτσα δεν θα ήθελα να κάνω κάτι γιατί μένει πολύ έντονο σημάδι μετα..

Αν ξέρετε κάτι με χρά θα σας άκουγα!!
    ευχαριστω
    Αν ξεκινήσεις γυμναστική από τώρα και σταδιακά αυξήσεις τον όγκο, όσο χάνεις βάρος, τότε το πρόβλημα αυτό σχεδόν θα εξαληφθεί. Σχεδόν.
    Δε θα χρειαστεί να κάνεις ΄τιποτα μετά, κάποια σημάδια θα μείνουν.

Senior Member
    Originally posted by otiosa
    goldfish09 ωραίο γκατζετάκι

elafaki έχω παρόμοιο πρόβλημα και ακολουθώ αυτό http://totalfitness-christos.blogspo...g-post_15.html
    δυστυχώς το δέρμα δεν μαζεύει αλλά μπορείς να μεγαλώσεις τον μυ από κάτω του όσο γίνεται.
    ευχαριστώ otiosa θα το κοιτάξω!!:yes:

Senior Member
    Originally posted by giorgosdelta
    Αν ξεκινήσεις γυμναστική από τώρα και σταδιακά αυξήσεις τον όγκο, όσο χάνεις βάρος, τότε το πρόβλημα αυτό σχεδόν θα εξαληφθεί. Σχεδόν.
    Δε θα χρειαστεί να κάνεις ΄τιποτα μετά, κάποια σημάδια θα μείνουν.
    ναι αλλά τι είδους γυμναστική να κάνω??
    Δεν θέλω και ούτε μπορώ αυτή την περίοδο να πάω γυμναστήριο. αν και για την κοιλιά όση γυμναστική να κάνω δεν νομίζω να φτιάξει και πολύ..

Senior Member
    @elafaki. H κοιλιά θα έχει θέμα. Και 50 κιλά να φτάσεις πάλι λίγο θα κρεμάει. Χάνοντας τα κιλά αργά και σωστά εκτός από το καλό που κάνεις στην καρδιά σου, κάνεις καλό και στο δέρμα σου.
    Σε αυτή τη χρονική στιγμή επέλεξε το περπάτημα. Μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα βάζοντας έναν στόχο να περπατάς 1 ώρα τη μέρα, έντονο περπάτημα. Αν δε μπορείς περπάτησε λιγότερο, μισή ώρα. Σαν στόχο ακόμη καλύτερα βάλε μια απόσταση. Να περπατάς 5χλμ ή παραπάνω ή λιγότερο. Σιγά-σιγά να αυξάνεις. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσεις γυμναστική την τσάρκα στην αγορά. Αυτό να το θεωρείς σαν μια δραστηριότητα που θα σε αποσπά από το καθισιό. Προσπάθησε να είσαι δραστήρια και να μη καθέσαι. Παράδειγμα μπορείς να ανεβοκατεβαίνεις τις σκάλες της οικοδομής αντί του ασανσέρ.
    Και μακριά οι ντροπές. Βάζεις κάτι άνετο και ξεκινάς.
    Ελπίζω να σε βοήθησα.

Senior Member
    Σήμερα 2 διαδρομές με το ποδήλατο. μια πριν την βροχή και μια μετά :smilegrin:

1) 10χλμ - περίπου 37' - 346θερμίδες
    2)μια χαλαρή βολτίτσα (είχε και πολύ νερό ο δρόμος) 18χλμ - 90' - 462θερμίδες

Senior Member
    Σήμερα τρέξιμο
    8χλμ - 60' - 8χλμ/ω - 616θερμίδες.

Senior Member
    8K 707kcal 49 min running training . heating up

Senior Member
    Δε σας γράφω για τις προπονήσεις μου να μη σας τρελάνω. Όπως τρελάθηκε κι ο καιρός. Που λες chriko, κι εγώ τα ίδια έπαθα τις προάλες στον κατακλυσμό, μετά κεραυνών. Πήρα τηλέφωνο να με μαζέψει η γυναίκα μου, αλλά δεν έβρισκε το γεφύρι. Για 40 ποιος είδε διαμόνια και δε φοβήθηκε. Πρώτα άκουγες το μπαμ και μετά έβλεπες τη λάμψη, για τέτοιο πράγμα μιλάω. Σήμερα το απόγευμα πάλι χάλασε ο κόσμος στα Γιάννενα. τι χαλάζι, τι μπαμ μπουμ, τι τρέλα. Σα κάτι βιβλικές ταινίες που μαυρίζει ο ουρανός και γίνεται ο κόσμος μαϊντανός. Ευτυχώς είχα τρέξει το μεσημεράκι.

Κάτι μου λέει ότι το τρέξιμο σου ταιριάζει παραπάνω γιατί οι αντίστοιχες ταχύτητές σου είναι καλύτερες. Νομίζω ότι μια ταχύτητα τρεξίματος στην ίδια ένταση βγαζει 2,5 με 3 φορές πάνω στο ποδήλατο, πχ 8χλμ/ώρα τρέξιμο, στο ποδήλατο θα δίναν 20 με 24χλμ/ώρα ποδήλατο.
    Το καλύτερο είναι να εναλλάσεις βέβαια τις προπονήσεις.

Senior Member
    @giorgosdelta
    μην νομίζεις και στην Χαλκίδα τα ίδια κάνει ο τρελόκαιρος. Μόλις πιάσει απόγευμα, για πότε μαζεύει ο καιρός, σκοτινιάζει, ξεκινάνε τα μπαμ μπουμ και η βροχή, δεν προλαβαίνεις να πεις κύμινο.

Ναι τις εναλλάσω τις προπονήσεις. Στο τρέξιμο είμαι συγκεντρωμένη για αυτό έχω καλύτερους χρόνους. Με το ποδήλατο επειδή είναι και ωραία η διαδρομή δίπλα στην θάλασσα, απογευματάκι, πριν την δύση του ήλιου...ε?! πολύ θέλει? χαζεύω λιγάκι!!!

Σήμερα γύρισα αργά και βγήκα με το ποδήλατο 16χλμ - 62' - 16χλμ/ω - 416 θερμίδες