ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 224
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 224 of 276 FirstFirst ... 124174214222223224225226234274 ... LastLast
Results 3,346 to 3,360 of 4134
    Senior Member
    Originally posted by pepper-girl
    σας θαυμάζω που έχετε όρεξη για γυμναστική με τόση ζέστη παιδιά!! εγω σκέφτομαι πως να πάω και πως να γυρίσω απο το γυμναστήριο... αν ήμουν διακοπές θα κολυμπούσα και θα έτρεχα στη θάλασσα... είναι αφόρητη η γυμναστική στην Αθήνα για Ιούλιο και Αύγουστο...
    Με σταδιακό εγκλιματισμό μπορείς μα αθλεισαι σιγά-σιγά σε συνθήκες ζέστης και καύσωνα. Ξεκινάς με 10 λεπτά άθληση και με τον καιρο αυξανεις. Το μόνο που δεν πρέπει να αμελήσεις στη ζέστη είναι η σωστή ενυδατωση του σώματος. Κατα τη διάρκεια της άσκησης να αναπληρωνεις τον χαμένο ιδρώτα πίνοντας νερό με ηλεκτρολύτες. Ένα καπελάκι και γυαλιά ήλιου είναι επίσης απαραίτητα.
    Καλη ώρα για να συνηθίζεις είναι πχ 9 με 10 το πρωί που δεν έχει ιδιαίτερη ζέστη.

Junior Member
    ξεκίνησα, μιας και τέλος οι διακοπές ανοιχτό και το γυμναστήριο... συνεχώς το ανέβαλλα γιατι δεν πρόσεχα τη διατροφή μου και είπα σήμερα ΤΕΛΟΣ. ήταν μέχρι να πάρω την απόφαση... 15' διάδρομο, 15' ποδήλατο και ασκήσεις για το κάτω μέρος του σώματος...

Senior Member
    Originally posted by ria
    δεν ξερω αν εχει αναφερθει , τον Σεπτεμβρη διοργανώνεται ο δευτερος αγωνας ρεματιας Χαλανδριου, με φιλανθρωπικο σκοπό. Παραθετω τον παρακάτω συνδεσμο για οποιον ενδιαφέρεται...

http://agonasrematiashalandriou.word...e%ce%bd%ce%b1/
    οτι πρεπει για να τεστάρω αντοχές και χρόνο πριν από τον κλασσικό Νοεμβρίου

αν είμαι καλά , βεβαίως και θα τρέξω στο 10άρι

με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Senior Member
    γεια σας παιδιά..είπα να γράψω και εγώ εδώ μια και το γυμανστήριο μου αρέσει παρα πολύ παρα τα κιλά μου..έχω δυο χρονια που έφυγα από Ελλάδα και δυστυχώς δεν κατάφερα να συνεχίσω εδώ..no money no honey.

το πρόβλημα με μένα είναι πως δεν μου αρέσει να περπατάω στους δρόμους η το tzoging η κάτι τέτοιο και ξέρω πως αν πιέσω τον euauto μου να το κάνει θα τα παρατήσω στο φτερό. ούτε η σουδική, αερόβια και λοιπές αηδίες (για μένα) μου αρέσουν..Τρελαίνομαι για τα όργανα. βεβαια αναγκαστικά έκανα διάδρομο 20 λεπτά πριν ξεκινήσω και 20 λεπτά αφότου τελείωνα με το πρόγραμμα μου αλλα με μιση καρδια το έκανα

το πρόβλημα επίσης είναι πως όταν ήρθα εδώ ξεκίνησε και η ινσουλίνη και έβαλα πολλά κιλά. τώρα σε 6 μέρες θα κάνω επέμβαση γαστρικού bypass. και αφού το συζήτησα με τον τωρινό μου σύντροφο (αφού αυτός θα πλήρωση και είναι ακριβούτσικα εδώ) να ξεκινήσω γυμναστήριο πάλι έλα όμως που φοβάμαι για κήλη???? γιατί είπαμε με αρέσουν τα όργανα...pek deck , πρέσα , επικλινής κλπ κλπ

Με είχαν βοηθήσει παρα πολύ σε σχέση και με την αρθρίτιδα μου και είχα ειδικό πρόγραμμα

λοιπόν επειδή φοβάμαι να ξεκινήσω γυμναστήριο αλλα και δεν θέλω να περιμένω κάνανε χρόνο πριν το κάνω σκέφτηκα να ξεκινήσω yoga . μου είπαν επίσης πως και το ται τσι κάνει δουλειά και σε βοηθάνε και τα δυο και νοητικά..

έχει κανεις κάνει yoga η ται τσι?

Junior Member
    και η γυμναστικη καλα κρατει!! πολυ κολυμπι, απο 1 ωρα καθε φορα και εναλλακτικα γρηγορο περπατημα 4-6 χλμ. μια χαρα καθοδο ειχα στις διακοπες!!!:bouncing:

Senior Member
    απολογισμός μήνα
    97 km

και συνεχίζουμε
    http://www.athensclassicmarathon.gr/...spx?lang=el-GR

Senior Member
    Αύριο ξεκινώ αποκατάσταση από μερική ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου γόνατος :roll:
    Θα ξαναμπώ σε ρυθμούς προπόνησης σύντομα!
    Το μόνο που έχασα τον Μαραθώνιο φέτος

Χαιρετώ σας συναγωνιστές και καλώς σας ξαναβρήκα!

Senior Member
    Καλησπέρα κι απο μενα ! Εγώ από γυμναστική κάνω μόνο ποδήλατο αλλά θεωρώ οτι κάνω αρκετό καθημερινά ... καθε πρωί πάω σε ένα εργαστήριο της σχολής μου που είναι σε χωριό έξω απο τη Φλώρινα , 6 χλμ απόσταση με μεγάλο μέρος της να είναι ανηφόρα. Αυτό το κάνω περίπου σε ένα μισάωρο κατα μέσο όρο. Μετά το μεσημέρι φεύγω απο κει και πάω στα κεντρικά της σχολής για θεωρίες και τέτοια που είναι πρίπου άλλα 5 χλμ με ίσιο δρόμο και λίγη ανηφόρα στο τελευταίο χλμ. Αυτό μέσα σε 1 τέταρτο με 20λεπτο . Και μετά τελειώνοντας από θεωρίες πλέον απόγευμα , γυρνάω σπίτι , 2.5 χλμ μέσα σε 10 -15 λεπτά (γτ είμαι και κουρασμένη συνήθως, πάει σέρνοντας ) . Αυτό γίνεται τουλάχιστον 4 φορές τη βδομάδα , τις υπόλοιπες μέρες το παίρνω για οτι δουλεια με στην πόλη η βολτα πάω αλλά μικρές αποστάσεις. Ναι , γενικώς είμαι το κορίτσι με το ποδήλατο :bigsmile: . Είναι η μόνη γυμναστική που λατρεύω να κάνω !!!

Καλησπέρα κι από μένα !
    Εγώ εχω ξεκινήσει γυμναστήριο εδώ κι ένα μήνα περίπου.Πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα οπωσδήποτε κι ορισμένες φορές που έχω όρεξη πάω και παραπάνω. Διαφορά στη ζυγαριά δεν έχω πολυδεί , έχω δει στα ρούχα όμως και στη διάθεσή μου κι αυτό μ ευχαριστεί!
    Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει :
    30-40 λεπτά έντονο περπάτημα (δεν είμαι για τρέξιμο ακόμα)
    Κοιλιακούς & ραχιαίους
    Ασκήσεις για στήθος/τρικέφαλους- πλάτη δικέφαλους/ πόδια-ώμους (για τις 3 μέρες αντίστοιχα)
    20 λεπτά ελλειπτικό για αποθεραπεία

Senior Member
    Originally posted by chrikos
    Αύριο ξεκινώ αποκατάσταση από μερική ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου γόνατος :roll:
    Θα ξαναμπώ σε ρυθμούς προπόνησης σύντομα!
    Το μόνο που έχασα τον Μαραθώνιο φέτος

Χαιρετώ σας συναγωνιστές και καλώς σας ξαναβρήκα!
    Εϊναι ένα από τα πράγματα που αξίζει να βιώσει κάποιος. Το ταξίδι αυτό.

Senior Member
    Να ρωτησω κατι? Υστερα απο ποσους μηνες γυμναστικης (ας πουμε μετριας εντασης) αρχιζει να σφιγγει το σωμα? Κανω εδω κ εναμιση μηνα αλλα η χαλαρωση στα μπρατσα ειναι ανυποχωρητη-δε βλεπω καμια διαφορα

Member
    Originally posted by anastasia__
    Να ρωτησω κατι? Υστερα απο ποσους μηνες γυμναστικης (ας πουμε μετριας εντασης) αρχιζει να σφιγγει το σωμα? Κανω εδω κ εναμιση μηνα αλλα η χαλαρωση στα μπρατσα ειναι ανυποχωρητη-δε βλεπω καμια διαφορα
    Όταν λες χαλάρωση στα μπράτσα;

Ο μυς σφίγγει σχετικά γρήγορα. Ο δικέφαλος δηλαδή. Σε κανά τριμηνάκι έχει βελτιωθεί αρκετά.

Αν μιλάς πάλι για το δέρμα στα μπράτσα (και γενικότερα) ... θέλει χρόνο. Πάρα πολύ χρόνο. Και στο πόσο και αν θα σφίξει παίζουν ρόλο πάρα πολλά... Εκτός από τη γυμναστική είναι και θέμα διατροφής, ελαστικότητας του δέρματος, ηλικίας κτλ. Και όπως είπα παραπάνω χρόνο... τουλάχιστον έναν.

Senior Member
    Originally posted by MrDreamer

Όταν λες χαλάρωση στα μπράτσα;

Ο μυς σφίγγει σχετικά γρήγορα. Ο δικέφαλος δηλαδή. Σε κανά τριμηνάκι έχει βελτιωθεί αρκετά.

Αν μιλάς πάλι για το δέρμα στα μπράτσα (και γενικότερα) ... θέλει χρόνο. Πάρα πολύ χρόνο. Και στο πόσο και αν θα σφίξει παίζουν ρόλο πάρα πολλά... Εκτός από τη γυμναστική είναι και θέμα διατροφής, ελαστικότητας του δέρματος, ηλικίας κτλ. Και όπως είπα παραπάνω χρόνο... τουλάχιστον έναν.
    MrDreamer, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
    Οχι, δεν εννοω δερμα. εννοω τα μπρατσα στο κατω-πισω μερος τους (οχι εκει που κανει ποντικι, αλλα απο τν κατω μερια). ειμαι 24 κ προσπαθω ν τρεφομαι σωστα.

Senior Member
    Originally posted by anastasia__
    Μετά από 60 με 80 μήνες εντατικής γυμναστικής τα πιο πολλά σημεία θέλω να πιστεύω σφίγγουν. Η κοιλιά είναι το τελευταίο.

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    εννοω τα μπρατσα στο κατω-πισω μερος τους (οχι εκει που κανει ποντικι, αλλα απο τν κατω μερια)
    Εννοείς τον τρικέφαλο. Στα 18 μου πήγαινα γυμναστήριο και σήκωνα βάρη. Ζύγιζα από 72 εως 78 κιλά. Εκτός από πιέσεις τρικεφάλων στην τροχαλία και πιέσεις πάγκου με κλειστή λαβή έκανα και τέρμα βαθειές βυθίσεις σε δίζυγο με 40 κιλά κρεμασμένα από πάνω μου για μεγαλύτερη αντίσταση. Ο τρικέφαλος "τούμπανο" αλλά το ξύγκι-ξύγκι λίγο πριν τον ώμο. Πιστεύω ότι ανήκει στις θέσεις που το λίπος φεύγει μόνο με λιποαναρρόφηση.
    Μου κανες την καρδια περιβολι :P :P :P
    σε ευχαριστω, παντως!