ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 230
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 230 of 276 FirstFirst ... 130180220228229230231232240 ... LastLast
Results 3,436 to 3,450 of 4134
    Senior Member
    ευχαριστώ πολύ! Ευτυχώς δούλεψε αυτό που μου έκανε ο γυμναστής, το σώμα μου σήμερα είναι ευλύγιστο! Επιτέλους σα να ξεκλείδωσε! Μάλλον δεν τέντωνα καλά τους τετρακέφαλους για αυτό δε μπορούσα να βγάλω την αερόβια χθες.
    Να μη τα πολυλογώ, σήμερα κατάφερα και στερέωσα κάπου το πόδι μου, έπιασα την άκρη (τα δάχτυλα) κι έκανα τέλεια διάταση τετρακέφαλου! Θα το κάνω έτσι στο εξής.
    Στο σπίτι δεν κάνω τίποτε από γυμναστική αλλά σε ευχαριστώ πολύ, θα ρίξω μια ματια!
    Είμαι πολύ χαρούμενη! Μπορεί να σου ακούγεται κάπως αλλά είναι φοβερό θέμα να μη μπορείς να διατίνεις τον μυ!

Senior Member
    α bouliana να σου πω, τελικά μου έβαλε αερόβια πρίν τα βάρη, ώστε να μη τη χάνω, γιατί στα κιλά που είμαι προέχει η αερόβια. Επίσης θα κάνω και ξεχωριστά αερόβια, μόνο αερόβια, 1-2 φορές τη βδομάδα. Θα μου τα πεί και θα σου λέω. Αλλά ρε συ έχουμε τελείως διαφορετικό σώμα φαντάζομαι, εγώ είμαι μυώδης και παχύσαρκη. ΑΑΑΑ και το πιο ωραίο, πόσα κιλά με έκανε ο γυμναστής? 85!!! :lol:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    α bouliana να σου πω, τελικά μου έβαλε αερόβια πρίν τα βάρη, ώστε να μη τη χάνω, γιατί στα κιλά που είμαι προέχει η αερόβια. Επίσης θα κάνω και ξεχωριστά αερόβια, μόνο αερόβια, 1-2 φορές τη βδομάδα. Θα μου τα πεί και θα σου λέω. Αλλά ρε συ έχουμε τελείως διαφορετικό σώμα φαντάζομαι, εγώ είμαι μυώδης και παχύσαρκη. ΑΑΑΑ και το πιο ωραίο, πόσα κιλά με έκανε ο γυμναστής? 85!!! :lol:
    Να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση; Με ποσοστό 39% λίπος πως γίνεται να είμαστε ταυτόχρονα μυώδης uzzled:
    Εγώ πάντως στον καθρέπτη κάθε άλλο παρά μυώδη με βλέπω:smilegrin:

Senior Member
    κοίτα σύμφωνα με τον δμσ είμαι απλά παχύσαρκη αλλά σύμφωνα με λιπομετρήσεις που είναι πάνω από 40% είμαι μάλλον παχύσαρκη.

έγώ άντε να φαίνομαι 4-5 κιλά πιο αδύνατη απότι είμαι. κ αυτό γιατί δν είμαι πλαδαρή και έχω ομοιόμορφο πάχος.
    όχι οτι είμαι ιδιαίτερα γυμνασμένη.
    εσύ πρέπει να σαι αρκετά γυμνασμένη για να δείχνεις 15 κιλά πιο αδύνατη

έχω μπερδευτεί και γιατί πρόσφατα τα πήρα τα κιλά και δν το έχω χωνέψει ακόμα.με βλέπω σαν πρισμένη.

προς τα έξω θα δείχνω μάλλον κάτι σαν παχουλοκομψή! γιατί έχω λεπτές γάμπες και χέρια αλλά από μπράτσα στήθος και περιφέρεια καλά τα πάω!χορταίνει το μάτι.

νομίζω οτι κεγώ χρειάζομαι αερόβια σε πρώτη φάση.
    και λίγο βάρη/

αποφάσισα να εγκαταλείψω την αίθουσα με τα όργανα.νομίζω οτι τα κάνω τόσο αγκαρία που δν μου προσφέρουν τίποτα.
    λέω να ξαναγυρίσω στα προγράμματα που σαφώς τα προτιμώ και νιώθω καλύτερα.

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση; Με ποσοστό 39% λίπος πως γίνεται να είμαστε ταυτόχρονα μυώδης uzzled:
    Εγώ πάντως στον καθρέπτη κάθε άλλο παρά μυώδη με βλέπω:smilegrin:
    μάλλον εννοεί οτι έχει πλάτες ώμους εκτόπισμα

Senior Member
    Οι μυς θάβονται και δεν "φαίνονται" κάτω από το στρώμα λίπους, αυτό δε σημαίνει ότι εξαφανίζονται καλέ! Αμα κάνετε λιπομέτρηση σε κέντρο ειδικό ή στο διαιτολόγο βγάζει αναλυτικά και τα ποσοστά μυων και όλα!
    Πάντως ο γυμναστής το πέτυχε, γιατί θέλω 15 κιλά πάνω από το ιδανικό μου βάρος για να νιώθω όμορφα. Κι ο διαιτολόγος εκεί με βγάζει ότι θα είμαι ωραία.
    Πρέπει να πάω για λιπομέτρηση να δω που βρίσκομαι. Είμαι παχύσαρκη κάργα, θα δω το BMI να σας πω ακριβώς. Το γέλιο είναι που μια κοπελιά δίπλα μου (συνομιλούσαμε όλοι μαζί) ήταν αδύνατη, με τοπικό πάχος, κι εκείνη την έκανε 70 κιλά, όσο και ήταν. Κι εμένα 85! Με ανέβασε κάπως τώρα σε διάθεση, χθες δεν το είχα σκεφτεί καθόλου έτσι και δεν είχα "ευθυμήσει" διόλου. Παρά μόνο σκεφτόμουν τα 30 κιλά που έχω να χάσω

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    μάλλον εννοεί οτι έχει πλάτες ώμους εκτόπισμα
    nai ρε γμτ και δε θέλω να φουσκώσουν βέβαια κι άλλο, και χθες γύμνασα και πλάτη, έβλεπα πως ανοίγει στον καθρέφτη και τρόμαξα. Ξέρω ξέρω οι κλασσικές βλακείες φοβάμαι ότι θα πριστώ κτλ αλλά πρέπει να βάζω και βάρος για να νιώθω την άσκηση κι ένα φόβο τον έχω. Ρε κορίτσια το μωρό μου είναι 12 κιλά πια, γυμνάζω πλάτυ ώμους κάθε μέρα...κι όχι μόνο! Οι τρικέφαλοι όμως με τσάκισαν, ακόμα πονάω, αυτό τον τέλειο πόνο :wink1:
    bouliana να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, αλλιώς δεν έχει νόημα. Πάντως κι εμένα δε με ευχαριστεί ο διάδρομος αλλά τον κάνω για 30' τουλάχιστο, συνήθως 50-60'.
    Πρέπει άρα το κάνω.

Οπως κι συ πρέπει να κάνεις βάρη για να δυναμώσεις σώμα και μεταβολισμό. Αερόβια και βάρη πάνε μαζί, αλλιώς είναι μισή γυμναστική. Δυστηχώς!

Καλά κοιλιακοί ραχιαίοι απαιτούνται!!!!!! Δε το συζητάμε αυτό καν ε?

Senior Member
    Οι μυς θάβονται και δεν "φαίνονται" κάτω από το στρώμα λίπους, αυτό δε σημαίνει ότι εξαφανίζονται καλέ! Αμα κάνετε λιπομέτρηση σε κέντρο ειδικό ή στο διαιτολόγο βγάζει αναλυτικά και τα ποσοστά μυων και όλα!
    Πάντως ο γυμναστής το πέτυχε, γιατί θέλω 15 κιλά πάνω από το ιδανικό μου βάρος για να νιώθω όμορφα. Κι ο διαιτολόγος εκεί με βγάζει ότι θα είμαι ωραία.
    Πρέπει να πάω για λιπομέτρηση να δω που βρίσκομαι. Είμαι παχύσαρκη κάργα, θα δω το BMI να σας πω ακριβώς. Το γέλιο είναι που μια κοπελιά δίπλα μου (συνομιλούσαμε όλοι μαζί) ήταν αδύνατη, με τοπικό πάχος, κι εκείνη την έκανε 70 κιλά, όσο και ήταν. Κι εμένα 85! Με ανέβασε κάπως τώρα σε διάθεση, χθες δεν το είχα σκεφτεί καθόλου έτσι και δεν είχα "ευθυμήσει" διόλου. Παρά μόνο σκεφτόμουν τα 30 κιλά που έχω να χάσω

Σίγουρα δεν εξαφανίζονται, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό!
    Απλά προβληματίζομαι και το σκέφτομαι κάπως έτσι :

Το βάρος του σώματος μας λογικά προέρχεται από

1) Λίπος
    2) Μυς
    3) Σκελετό
    4) Νερό
    5) Αίμα

παίζει κάτι άλλο που δεν υπολογίζω;

Anyway αν είναι σωστά τα παραπάνω συνεχίζω την σκέψη ως εξής:

Όταν μου λέει ότι 39% του βάρους μου είναι λίπος σημαίνει ότι το υπόλοιπο 61%
    προέρχεται από τα υπόλοιπα 4 στοιχεία. Εφόσον ο σκελετός και το αίμα λογικά είναι σταθερά οι διακυμάνσεις θα πρέπει να προέρχονται από το λίπος και το νερό.
    Όταν το λίπος μου είναι τόσο πολύ αυξημένο λογικά δεν είναι εις βάρος των μυών;
    Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να είμαι μυώδης και παχύσαρκος;

* Με αυτούς που κάνουν σούμο τι γίνεται; Έχουν σίγουρα πολύ μυικό ιστό αλλά και πολύ λίπος! Πως λειτουργεί το θέμα;

Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας διαφωτίσει! Εγώ πάντως ως τώρα θεωρώ ότι εφόσον το 39% του σώματος μου είναι λίπος, οι μυικός μου ιστός είναι πολύ περιορισμένος.
    Άλλωστε για να αλλάξεις σύνθεση σώματος το ζητούμενο δεν είναι να μειώσεις το λίπος και να αυξήσεις τους μυς;

Senior Member
    Πωπω εσύ πολύ το αναλύεις βρε κορίτσι μου, τόσο σκασμένη είσαι με το ποσοστό λίπους σου? Εγώ δεν ξέρω πόσο έχω, αλλά κάπου εκεί έπαιζα στα ίδια κιλά παλιά (στα ξανάγραψα και στο άλλο θέμα).
    Ναι έχεις δίκαιο, η εννοια του ποσοστού αυτό το νόημα έχει, το άθροισμα 100%.
    Μπορείς να ρωτήσεις ένα διατροφολόγο! Ο γυμναστής μου είπε είναι και γενετικό θέμα, εγώ πιστεύω είναι "μάσα-θέμα", ό,τι τρώω είμαι, τα γενετικά κτλ τα ακούω βερεσέ.

Senior Member
    Βρε μη μετράς το λίπος σου στη ζυγαριά, δεν είναι αξιόπιστο, θα τρελαθείς χωρίς λόγο δηλαδή! Σορρυ τωρα το πρόσεξα αυτό.

Senior Member
    Πωπω εσύ πολύ το αναλύεις βρε κορίτσι μου, τόσο σκασμένη είσαι με το ποσοστό λίπους σου? Εγώ δεν ξέρω πόσο έχω, αλλά κάπου εκεί έπαιζα στα ίδια κιλά παλιά (στα ξανάγραψα και στο άλλο θέμα).
    Ναι έχεις δίκαιο, η εννοια του ποσοστού αυτό το νόημα έχει, το άθροισμα 100%.
    Μπορείς να ρωτήσεις ένα διατροφολόγο! Ο γυμναστής μου είπε είναι και γενετικό θέμα, εγώ πιστεύω είναι "μάσα-θέμα", ό,τι τρώω είμαι, τα γενετικά κτλ τα ακούω βερεσέ.
    Δεν είναι θέμα ανάλυσης, έτσι λειτουργώ! Μου αρέσει να καταλαβαίνω τα πράγματα που με ενδιαφέρουν και για να είμαι ειλικρινής το ποσοστό λίπους στο σώμα μου με ενδιαφέρει περισσότερο από το βάρος. Στο τέλος τέλος αυτό είναι που μετράει. Τι να το κάνω να φαίνομαι αδύνατη αλλά να είμαι σε ποσοστά λίπους που ανεβάζουν τους δείκτες για προβλήματα υγείας; Το γενετικό θέμα στο είπε μάλλον σε σχέση με τους 3 τύπους εκτόμορφοι μεσόμορφοι ενδόμορφοι. Δεν έχει άδικο, έχω φίλη που είναι λες και πάει συνέχεια γυμναστήριο, έχει απίστευτη γράμμωση και όμως δεν κάνει ποτέ γυμναστική!

Όσο για το αν είμαι σκασμένη θα σου απαντήσω μονολεκτικά! Ναι :smilegrin:
    Το έχω ξαναπεί, έχω σκάσει με το πως έφτασα σε αυτή την κατάσταση!

Senior Member
    Δεν είναι θέμα ανάλυσης, έτσι λειτουργώ! Μου αρέσει να καταλαβαίνω τα πράγματα που με ενδιαφέρουν και για να είμαι ειλικρινής το ποσοστό λίπους στο σώμα μου με ενδιαφέρει περισσότερο από το βάροςΣτο τέλος τέλος αυτό είναι που μετράει. Τι να το κάνω να φαίνομαι αδύνατη αλλά να είμαι σε ποσοστά λίπους που ανεβάζουν τους δείκτες για προβλήματα υγείας;
    Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!!!!!!!! Δε λεω καλη και η εμφανιση αλλα η υγεια πανω απο ολα! Αν ειναι να ειμαι στα ιδανικα κιλα αλλα να κινδυνευει η υγεια μου ολος ο κοπος μου εχει παει χαμενος

Senior Member
    Για να μη σκας σου λέω να αφήσεις τις λιπομετρήσεις της ζυγαριάς και να κάνεις μια έξω, θα σου δώσει τόσα δεδομένα, βγάζει τα πάντα. Ψάξε το, αξίζει, μπορείς να κάνεις μια μετά από μήνες να δείς που βρίσκεσαι και να μη πιθανολογείς για 40% λίπους. Εγώ τα παρακολουθούσα αυτά πολύ στενά, δε στο λέω τυχαία. Μέχρι και μυική ανάπτυξη θα σου δείχνει πχ σε κάθε χέρι ξεχωριστά και θα ξέρεις αν γυμνάζεσαι σωστά ή όχι στις περιοχές που επιθυμείς.

Μόλις έκανα ζούμπα!!!!:bouncy:

Senior Member

Απλά προβληματίζομαι και το σκέφτομαι κάπως έτσι :

Το βάρος του σώματος μας λογικά προέρχεται από

1) Λίπος
    2) Μυς
    3) Σκελετό
    4) Νερό
    5) Αίμα

παίζει κάτι άλλο που δεν υπολογίζω;

Anyway αν είναι σωστά τα παραπάνω συνεχίζω την σκέψη ως εξής:

Όταν μου λέει ότι 39% του βάρους μου είναι λίπος σημαίνει ότι το υπόλοιπο 61%
    προέρχεται από τα υπόλοιπα 4 στοιχεία. Εφόσον ο σκελετός και το αίμα λογικά είναι σταθερά οι διακυμάνσεις θα πρέπει να προέρχονται από το λίπος και το νερό.
    Όταν το λίπος μου είναι τόσο πολύ αυξημένο λογικά δεν είναι εις βάρος των μυών;
    Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να είμαι μυώδης και παχύσαρκος;

* Με αυτούς που κάνουν σούμο τι γίνεται; Έχουν σίγουρα πολύ μυικό ιστό αλλά και πολύ λίπος! Πως λειτουργεί το θέμα;

Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας διαφωτίσει! Εγώ πάντως ως τώρα θεωρώ ότι εφόσον το 39% του σώματος μου είναι λίπος, οι μυικός μου ιστός είναι πολύ περιορισμένος.
    Άλλωστε για να αλλάξεις σύνθεση σώματος το ζητούμενο δεν είναι να μειώσεις το λίπος και να αυξήσεις τους μυς;
    Aν δεις σε αυτο το λινκ τη φωτογραφια
    http://www.onemorebite-weightloss.co...le-to-fat.html
    ειναι και το λιπος και ο μυς 5 λιμπρες το καθε ενα,κ'ομως το λιπος πιανει πολυ περισσοτερο χωρο στο σωμα μας αρα αν το δεις σε ποσοστα οταν σου λεει οτι το 39% ειναι λιπος στο σωμα σου και οι μυς λιγοτερο μπορει σαν βαρος να ζυγιζουν το ιδιο ετσι δεν ειναι?αλλα σε χωρο το λιπος καταλαμβανει τον περισσοτερο,δεν το εχω και πολυ με τα ποσοστα αλλα ετσι το καταλαβαινω.
    Μετα οσο πιο πολλα κιλα ειναι καποιος τοσο περισσοτερους μυς εχει σε σχεση με ενα αδυνατο αν υποθεσουμε οτι κανουν ακριβως τις ιδιες κινησεις καθε μερα,γιατι αλλο ειναι να κουβαλας καθημερινα τα 100 κιλα του βαρους σου και αλλο καποιος αλλος που κουβαλαει τα 60 κιλα του,αλλα οταν και ο πιο παχυς αδυνατισει τους χανει σιγα σιγα αφου δεν εχει να κουβαλαει τοσο βαρος :wink2:
    Οι μποντιμπιλντερς που ειναι σε περιοδο ογκου παιρνουν λιπος και παραλληλα με τη γυμναστικη συντηρους και τους μυς τους,μαλιστα με το πολυ φαγητο βαζουν και περισσοτερους,αρα δεν αποκλειεται να ειναι καποιος και παχυσαρκος και μυωδης