ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 232
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 232 of 276 FirstFirst ... 132182222230231232233234242 ... LastLast
Results 3,466 to 3,480 of 4134
    Senior Member
    δεν λεει το αντιθετο σε αυτο που παραθετεις, λεει οτι δεν γινονται οι δυο πορειες την ιδια ακριβως στιγμη (the same precise moment) μέσα στο σώμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν λαμβανουν χώρα παράλληλα σε ένα πρωτάρη, δεν το αναιρει δηλαδη.
    Μου φαινεται αξιοπεριεργο αν δεν το αναφερει αργοτερα γιατι ο συγκεκριμενος ειναι ο...αγιος των bb!

Senior Member
    holly sugar day χαχαχαχαχχα:love:

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    δεν λεει το αντιθετο σε αυτο που παραθετεις, λεει οτι δεν γινονται οι δυο πορειες την ιδια ακριβως στιγμη (the same precise moment) μέσα στο σώμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν λαμβανουν χώρα παράλληλα σε ένα πρωτάρη, δεν το αναιρει δηλαδη.
    Μου φαινεται αξιοπεριεργο αν δεν το αναφερει αργοτερα γιατι ο συγκεκριμενος ειναι ο...αγιος των bb!
    Ας το διαβάσουμε ως το τέλος και βλέπουμε... εγώ εύχομαι εννοείται να γίνεται αυτό που λες εσύ γιατί με συμφέρει με το παραπάνω!!!!!

Senior Member
    Ξέρεις ποια θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία; Να έρθει η μέρα που έχω δώσει στον εαυτό μου το ελεύθερο για ζάχαρη και να απαξιώ να φάω γλυκό!!!! Χμμμ κάτι μου λέει ότι η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστη!!!! :starhit:

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Ας το διαβάσουμε ως το τέλος και βλέπουμε... εγώ εύχομαι εννοείται να γίνεται αυτό που λες εσύ γιατί με συμφέρει με το παραπάνω!!!!!
    το διαβαζω τωρα επι τροχαδιν, αν ηξερες ποσες ωρες το εχω μελετησει στη ζωη μου :wink1: Εχει τροφη μεσα πολυ!

Senior Member
    Ξέρεις ποια θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία; Να έρθει η μέρα που έχω δώσει στον εαυτό μου το ελεύθερο για ζάχαρη και να απαξιώ να φάω γλυκό!!!! Χμμμ κάτι μου λέει ότι η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστη!!!! :starhit:
    μη το λες, εγω οταν γεννησα δεν ετρωγα τιποτε στην αρχη, νομιζα οτι θα θελω να φαω τα παντα αλλα εγω......τιποτε. Μονο σαλατες δεν ηθελα να βλεπω επειδη ετρωγα πολλες πριν με το διαβητη. Κατα ταλλα ετρωγα οπως και πριν, μου φαινοταν περιεργο που δεν επρεπε να ζυγιζω κτλ! Ηταν ομως μια να φαω γλυκο.................θεωρουσα φοβερο το να μη μπορω να φαω γλυκο ενω μου επιτρεποταν, και μου ελεγε ο διαβητολογος μου "θα εισαι ελευθερη να φας ο,τι επιθυμεις αλλα ασε τα γλυκα"
    σκατα στα μουτρα μου, συγνωμη κιολα Τα γλυκα θα επρεπε να καιγονται στην πυρα, τοσο κακο κανουν! Αχ αυτη η ζαχαρη. Ειναι μια να τη κοψεις και να μη τη ξαναρχισεις, οπως το τσιγαρο ειναι για μενα! Αλλα να τη κοψεις τελειως σε στυλ διαβητικης εγγυου, ουτε καν διαβητικου, πολλοι τρωνε ο,τι θενε και γραμμενο το εχουν το ζαχαρο τους. Ενω οταν εισαι εγγυος δεν εχεις το παραμικρο περιθωριο ατασθαλιας (εκτος κι αν κανεις ισνουλινη βεβαια)

Senior Member
    μη το λες, εγω οταν γεννησα δεν ετρωγα τιποτε στην αρχη, νομιζα οτι θα θελω να φαω τα παντα αλλα εγω......τιποτε. Μονο σαλατες δεν ηθελα να βλεπω επειδη ετρωγα πολλες πριν με το διαβητη. Κατα ταλλα ετρωγα οπως και πριν, μου φαινοταν περιεργο που δεν επρεπε να ζυγιζω κτλ! Ηταν ομως μια να φαω γλυκο.................θεωρουσα φοβερο το να μη μπορω να φαω γλυκο ενω μου επιτρεποταν, και μου ελεγε ο διαβητολογος μου "θα εισαι ελευθερη να φας ο,τι επιθυμεις αλλα ασε τα γλυκα"
    σκατα στα μουτρα μου, συγνωμη κιολα Τα γλυκα θα επρεπε να καιγονται στην πυρα, τοσο κακο κανουν! Αχ αυτη η ζαχαρη. Ειναι μια να τη κοψεις και να μη τη ξαναρχισεις, οπως το τσιγαρο ειναι για μενα! Αλλα να τη κοψεις τελειως σε στυλ διαβητικης εγγυου, ουτε καν διαβητικου, πολλοι τρωνε ο,τι θενε και γραμμενο το εχουν το ζαχαρο τους. Ενω οταν εισαι εγγυος δεν εχεις το παραμικρο περιθωριο ατασθαλιας (εκτος κι αν κανεις ισνουλινη βεβαια)
    Ναι ρε γαμώτο όπως τα λες είναι! Δεν είναι πιο εύκολο που κόψαμε το τσιγάρο τελείως; Πιο δύσκολο μου φαίνεται να προσπαθούσα κάθε μέρα να κάνω 5 π.χ. Το κόβεις και ηρεμείς! Έτσι πρέπει να γίνει και με τη ζάχαρη, τίποτα καλό δεν κάνει να πάει να γ@μηθεί!!!

Senior Member
    Over a period of weeks or months it is certainly possible to see a net gain in
    muscle and a net decrease in body fat. However, that is the result of alternating back and
    forth between short periods of caloric deficit with short periods of caloric surplus (aka,
    the zig-zag” method). This is the most difficult of all the goals and it is a slow and
    inefficient process. You are compromising your results in both departments if you set
    muscle gain and fat loss as simultaneous goals.

page 13

Καλε ποιο τελος απο τηναρχη το λεει Βρε συ μη πηδας κεφαλαια λεμε! :P Αντε φιλακιααααα

Senior Member
    While you are dieting and burning fat, you are not likely to add any
    more muscle. Burning fat and gaining muscle do not go together. Concentrate totally on
    getting lean and defined during a pre-contest phase and forsake the thought of adding
    muscle to what should be an already prepared framework."

προσοχη εδω πχ (λιγες γραμμες κατω απο αυτο που σου εβαλα πριν) αναφερεται σε ατομα που κατεβαινουν σε αγωνες bodybuilding κι οχι σε ααρχαριους. Οι bb να ξέρεις ότι περνάνε από φάσεις γράμμωσης σε φάσεις όγκου, μη μπερδευεσαι και μη θεωρεις οτι γραφτηκε για σενα. Προσπαθησε να κρατας οσα σχετιζονται με σενα και να μη μπερδευεσαι. Για αυτο σου λεω οτι το εχω διαβασει τοσες φορες! Καθε χρονια ειχα αλλες απαιτησεις, αλλα κιλα, κι αλλες γνωσεις! Δεν ειναι κατι που το διαβαζεις μια φορα και τελειωσες, υπομονη

Senior Member
    Over a period of weeks or months it is certainly possible to see a net gain in
    muscle and a net decrease in body fat. However, that is the result of alternating back and
    forth between short periods of caloric deficit with short periods of caloric surplus (aka,
    the zig-zag” method). This is the most difficult of all the goals and it is a slow and
    inefficient process. You are compromising your results in both departments if you set
    muscle gain and fat loss as simultaneous goals.

page 13

Καλε ποιο τελος απο τηναρχη το λεει Βρε συ μη πηδας κεφαλαια λεμε! :P Αντε φιλακιααααα
    Ναι αλλά λέει ότι το πετυχαίνεις με τη μέθοδο που προτείνει (the zig-zag method), εγώ μια που δεν εφαρμόζω αυτή τη μέθοδο πως μπορεί να έχω κερδίσει μυς ήδη;
    Δεν έχω πηδήξει κανένα κεφάλαιο προς το παρών!:saint: Άσε που φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει μια που τα έχω και υπογραμμισμένα!

Senior Member
    το ζιγκ ζαγκ ειναι αυτο με το ανεβοκατεβασμα θερμιδων! Εννοειται οτι το κανεις για να μη κολλαει ο μεταβολισμος! Και τη σειρα των ασκησεων αλλαζεις και ολα! Μεχρι και την ωρα που γυμναζεσαι! Ολα! Να βομβαρδιζεις το σωμα σου απο παντου. Ομως κανεις βαρη τελικα? Δεν εχω καταλαβει τι κανεις στο γυμναστηριο, αν δε κανεις αρτιο προγραμμα με ασκησεις μυικης ενδυναμωσης φυσικα και δεν παιζει να βαζεις μυικη μαζα! Γενικα να ακους τους γυρω σου που ξερουν τι κανεις )πχ γυμναστες ή δικά σου άτομα γυμνασμενα. Ενας τριτος πχ εγω ο,τι κι αν του πεις δε βγαζει και μεγαλη ακρη. Συγνωμη αν σε μπερδεψα με το βιβλιο. Ναι πηδας κεφαλαια ή διαβαζεις μηχανικα, ενα και το αυτο. Εσυ εχεις φαγωθει τωρα με το ζιγκ ζαγκ θερμιδων, αλλα δεν ειναι αυτο ο ααυτοσκοπος.

Senior Member
    While you are dieting and burning fat, you are not likely to add any
    more muscle. Burning fat and gaining muscle do not go together. Concentrate totally on
    getting lean and defined during a pre-contest phase and forsake the thought of adding
    muscle to what should be an already prepared framework."

προσοχη εδω πχ (λιγες γραμμες κατω απο αυτο που σου εβαλα πριν) αναφερεται σε ατομα που κατεβαινουν σε αγωνες bodybuilding κι οχι σε ααρχαριους. Οι bb να ξέρεις ότι περνάνε από φάσεις γράμμωσης σε φάσεις όγκου, μη μπερδευεσαι και μη θεωρεις οτι γραφτηκε για σενα. Προσπαθησε να κρατας οσα σχετιζονται με σενα και να μη μπερδευεσαι. Για αυτο σου λεω οτι το εχω διαβασει τοσες φορες! Καθε χρονια ειχα αλλες απαιτησεις, αλλα κιλα, κι αλλες γνωσεις! Δεν ειναι κατι που το διαβαζεις μια φορα και τελειωσες, υπομονη
    Με τις φάσεις που περνάνε στο bodybuilding είμαι εξοικειωμένη λόγω του αδερφού μου που έκανε για μερικά χρόνια.
    Ακόμη δεν έχω βρει το σημείο που λέει ότι αυτό δεν ισχύει για αρχάριους. Αν το βρεις please πες σελίδα να μη ψάχνω :sniffle:

Senior Member
    δεν σου ειπα παιδι μ πως το λεει αλλα οτι θα μου φανει περιεργο να πει το αντιθετο!

Δες κι αυτο

Letʼs begin by defining the word “diet.” A “diet” is any severe restriction of food
    or calories thatʼs temporary. Most conventional diet programs call for extremely low
    calories: 800-1200 or less for women and 1500-1800 or less for men. Any time you
    restrict calories drastically like this, you will lose weight. So if your only criteria for
    success is weight loss, and you donʼt care where the weight comes from, or how long it
    stays off, then you could say that “all diets work.”
    There are two major problems with this approach: First, the weight loss from very
    low calorie dieting almost never lasts; 95% of the people who lose weight on
    conventional diet programs canʼt keep it off. The second problem is that most of the
    weight you lose from low calorie dieting is muscle, not fat.

Senior Member
    When a calorie deficit is first introduced, weight loss generally occurs rapidly, just
    as the numbers would dictate, but it never takes long before weight loss slows, and then
    eventually stops completely

Almost everyone loses weight initially on a very low calorie diet, but it never
    takes long before the body catches on and starts conserving energy. Thatʼs when you hit a
    plateau. Once you hit the plateau, it becomes much harder to keep losing weight even if
    your calories are extremely low.

Of the two ways to create a calorie deficit, burning the calories is the superior
    method. This is because large calorie deficits cause muscle loss and trigger the starvation
    response. Ironically, most people do the opposite: They slash their calories to starvation
    levels and exercise too little or not at all. This causes a decrease in lean body mass and
    invokes the starvation mechanism.
    Paradoxical as it seems, the most effective approach to fat loss is to eat more
    (keep the calorie reduction small) and let the exercise burn the fat.

At times, an aggressive calorie deficit greater than 20% may be called for, but
    calorie cuts greater than 20% are much more likely to cause muscle loss and metabolic
    slowdown. If you do use a calorie deficit greater than 20%, then itʼs wise to raise calories
    at regular intervals using the “zig-zag method” youʼll learn about in chapter six.

chapter 6 δηλαδη

Senior Member
    το ζιγκ ζαγκ ειναι αυτο με το ανεβοκατεβασμα θερμιδων! Εννοειται οτι το κανεις για να μη κολλαει ο μεταβολισμος! Και τη σειρα των ασκησεων αλλαζεις και ολα! Μεχρι και την ωρα που γυμναζεσαι! Ολα! Να βομβαρδιζεις το σωμα σου απο παντου. Ομως κανεις βαρη τελικα? Δεν εχω καταλαβει τι κανεις στο γυμναστηριο, αν δε κανεις αρτιο προγραμμα με ασκησεις μυικης ενδυναμωσης φυσικα και δεν παιζει να βαζεις μυικη μαζα! Γενικα να ακους τους γυρω σου που ξερουν τι κανεις )πχ γυμναστες ή δικά σου άτομα γυμνασμενα. Ενας τριτος πχ εγω ο,τι κι αν του πεις δε βγαζει και μεγαλη ακρη. Συγνωμη αν σε μπερδεψα με το βιβλιο. Ναι πηδας κεφαλαια ή διαβαζεις μηχανικα, ενα και το αυτο. Εσυ εχεις φαγωθει τωρα με το ζιγκ ζαγκ θερμιδων, αλλα δεν ειναι αυτο ο ααυτοσκοπος.
    Καλέ σου το έχω πει πολλές φορές αλλά μάλλον δεν το θυμάσαι, είναι και δύσκολη ώρα τώρα :P
    Κάνω διάδρομο 30' αρχή 20' στο τέλος και στο ενδιάμεσο μου έχει βγάλει ο γυμναστής πρόγραμμα για 4 ημέρες / εβδομάδα στα όργανα (βάρη αν θες). Στο τέλος χτυπάω και τους κοιλιακούς μου (άνω, κάτω, πλάγιους) και τελειώνω. Μου παίρνει περίπου 1,5 ώρα.

Πηδάω κεφάλαια και διαβάζω μηχανικά έχει μεγάλη διαφορά (μπορεί να διαβάσω άψογα ένα κεφάλαιο και μετά να πηδήξω το επόμενο αυτό δεν σημαίνει ότι διαβάζω μηχανικά)- Όπως και να έχει εγώ δεν κάνω τίποτα από τα 2 :saint:
    Αύριο μπορούμε να πούμε περισσότερα, τώρα λέω πια να πάω για ύπνο
    Καλό βράδυ!!!