ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 233
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 233 of 276 FirstFirst ... 133183223231232233234235243 ... LastLast
Results 3,481 to 3,495 of 4134
    Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    When a calorie deficit is first introduced, weight loss generally occurs rapidly, just
    as the numbers would dictate, but it never takes long before weight loss slows, and then
    eventually stops completely

Almost everyone loses weight initially on a very low calorie diet, but it never
    takes long before the body catches on and starts conserving energy. Thatʼs when you hit a
    plateau. Once you hit the plateau, it becomes much harder to keep losing weight even if
    your calories are extremely low.

At times, an aggressive calorie deficit greater than 20% may be called for, but
    calorie cuts greater than 20% are much more likely to cause muscle loss and metabolic
    slowdown. If you do use a calorie deficit greater than 20%, then itʼs wise to raise calories
    at regular intervals using the “zig-zag method” youʼll learn about in chapter six.

chapter 6 δηλαδη
    Όλα αυτά τα διάβασα , για αυτό σου είπα στο u2u ότι θέλω να πάω στο κεφάλαιο με το ανεβοκατέβασμα θερμίδων ,ανυπομονώ να δω τι λέει και μετά θα γυρίσω στο σημείο που ήμουν!

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει επιτέλους να κάνουμε μια σωστή δουλειά για να ησυχάσουμε από αυτόν τον βραχνά. Γυμναστική, σωστή διατροφή και ύστερα η συντήρηση θα είναι πολύ πιο εφικτή. Εγώ για χρόνια αν έτρωγα πάνω από 1300 θερμίδες πάχαινα. Είναι αυτό που λέει σε κάποιο σημείο ότι όλοι μας ξέρουμε κάποιον που είναι μόνιμα σε δίαιτα. Αυτό το άτομο ήμουν εγώ!

Senior Member
    1,5 ωρα χωρις το αεροβιο? Καλο ξημερωμα!

Senior Member
    δε μου λεει κατι αν δε ξερω το προγραμμα του γυμναστη, αστο μεγαλη ιστορια, υπαρχουν τα στανταρ προγραμματα τα ετοιμα και υπαρχουν και οι γυμναστες που σου μαθαινουν τη σωστη εκτελεση (εισαι αρχαρια τελικα? Αυτο δεν καταλαβα) και καθονται αποπανω σου. Αν δε κανεις σωστη εκτελεση οσο κι αν χτυπιεσαι δεν...
    Για αυτο σου λεω ειναι σχεδον αδυνατο να ξερω σε τι βαση μιλαμε εμεις οι δυο τωρα ακομα και που μου λες. Αυτα πρεπει με το γυμναστη σου να τα πεις. Κι αν δε πληρει πας και σε αλλο γυμναστηριο. Να προτιμας γυμναστηρια με λιγο κοσμο ή personal training ειναι το καλυτερο. Θα μαθεις τα παντα, αρκει να αξιζει τα λεφτα του ο τυπος.
    Ειναι καλο που εχεις τον αδελφο σου, εκεινος μπορει (αν τα εχει μαθει κι αυτος σωστα) να σε καθοδηγησει σε ποιο γυμναστη να απευθυνθεις.
    Εννοειται οτι μπορεις να συνεχισεις να κανεις ο,τι κανεις (εμενα μια χαρα μου φαινονται ετσι γενικα που τα διαβασα) και να δωσεις χρονο στο σωμα σου χωρις να πολυψαχνεσαι.
    (στα μηχανηματα ξερεις τι κανεις, γιατι το κανεις, πως το κανεις, ποτε το κανεις λαθος, ποσο πρεπει, ποτε κτλ? αυτα ειναι τα βασικα για αρχη)

Senior Member
    Originally posted by need2loose
    Εγώ για χρόνια αν έτρωγα πάνω από 1300 θερμίδες πάχαινα. Είναι αυτό που λέει σε κάποιο σημείο ότι όλοι μας ξέρουμε κάποιον που είναι μόνιμα σε δίαιτα. Αυτό το άτομο ήμουν εγώ!
    δες λοιπον να μη κανεις τα ιδια λαθη
    Ειναι κριμα να την πατας δυο φορες, να χρησιμοποιεις το παθημα σου σαν γνωση και να το ευγνωμονεις.

Senior Member
    Λεει να αυξησεις θερμιδες αλλα και να εχεις συχνα γευματα, οχι πανω απο 3 ωρες. Οχι 2 μεγαλα γευματα. Για δες το. νομιζω πειτζ 38. πρεπει να την κανω κι γω το μωρο

Senior Member
    σελιδα 35! Και κατι ασχετο αλλα πολυ σημαντικο δε σε εχω ακουσει να λες οτι πιαστηκες, ποσο καιρο πας γυμναστηριο? Επρεπε με τη μια να πιαστεις............και καθε φορα που κανεις νεα ασκηση. Δεν εκανες και πριν βαρη ετσι δεν ειναι? (τωρα αρχισες γυμναστηριο ή κι αυτο το μπερδεψα?) Εφυγααααααααα μακιααααααααα

Senior Member
    forty πόσο δίκιο έχεις!
    κλείνω τώρα κοντά μήνα που άρχισα γυμναστική κι άρχισε η πτώση της ζυγαριάς και πάλι! Βέβαια εγώ έκανα μόνο αερόβια (τώρα άρχισα βάρη και μάλλον δε θα τα συνεχίσω γιατί δεν έχω χρόνο και προέχει η αερόβια μου για τώρα). Ο γυμναστής μου είχε πεί πως δε παίζει ρόλο τί γυμναστική κάνω, αφού ήμουν αγύμναστη είναι φυσικό να κολλήσει η ζυγαριά και είναι μυική ανάπτυξη, κατακρατήσεις κτλ!
    Anyway αν μου λέτε ότι γίνεται κατακράτηση και είναι κάτι γνωστό θα κάνω υπομονή. Το θέμα του μυικού ιστού τόσο γρήγορα μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να είναι, χαρακτηριστικά μου είπε μακάρι να ήταν τόσο απλό να χτίσεις μυικό ιστό!
    Σωστα σου ειπαν,οι κατακρατησεις και το πρηξιμο δεν σημαινει σε καμμια περιπτωση οτι βαζεις μυς,μακαρι να ηταν τοσο ευκολο.Οι μυς μετα την προπονηση γεμιζουν υγρα και αιμα γιαυτο βλεπεις και τη ζυγαρια κολλημενη και το πρηξιμο,αυτο ομως δεν σημαινει οτι χτιζεις μυς η οτι εγινε ντε και καλα σωστη προπονηση,δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.(αν δεν εκανες διαιτα θα την εβλεπες να ανεβαινει γιατι θα ηταν σταθερο το βαρος σου + κατακρατηση απο την προπονηση ενω τωρα προφανως εστω και λιγο χανεις λιπος απο τη διατροφη ενω απο την αλλη κανεις κατακρατησεις απο τη γυμναστικη και γιαυτο δεν βλεπεις μεγαλο αποτελεσμα στο χασιμο των κιλων)
    Θα το καταλαβεις αν σταματησεις για μια βδομαδα τη γυμναστικη αλλα συνεχισεις την ιδια διατροφη,εκει θα δεις οτι θα σου φυγει το πρηξιμο και θα χασεις τα υγρα.εγω εχω σημερα 5η μερα συνεχομενη προπονηση στο γηπεδο+γυμναστηριο και τα ποδια μου ειναι πολυ πρησμενα,το εχω κανει πολλες φορες αυτο και ξερω οτι με πολλες διατασεις που κανω ετσι και αλλιως και 2 μερες οφ θα ερθουν παλι στα κανονικα τους,δεν ζυγιζομαι αυτες τις μερες ουτε με στεναχωρουν τα πρηξιματα,απλα σιγα σιγα και εσυ θα βρεις τον τροπο,τις μερες και το ποσο πρεπει να γυμναζεσε για να εχεις τα αποτελεσματα που θελεις :yes:

Senior Member
    σελιδα 35! Και κατι ασχετο αλλα πολυ σημαντικο δε σε εχω ακουσει να λες οτι πιαστηκες, ποσο καιρο πας γυμναστηριο? Επρεπε με τη μια να πιαστεις............και καθε φορα που κανεις νεα ασκηση. Δεν εκανες και πριν βαρη ετσι δεν ειναι? (τωρα αρχισες γυμναστηριο ή κι αυτο το μπερδεψα?) Εφυγααααααααα μακιααααααααα

Άστο με τα βάρη και τα λοιπά, δεν θέλω να μου εξηγήσεις κάτι, απλά στα είπα επειδή ρώτησες τι κάνω! Το θέμα το συζητώ με τον αδερφό μου και τον γυμναστή που σίγουρα ξέρουν πολύ καλύτερα. Δεν τραβάω ζόρι να το κάνω ντε και καλά τέλεια. Μου αρκεί να γυμνάζομαι για το καλό της υγείας μου και τη διατήρηση όσο γίνεται του μυικού μου ιστού καθώς θα κατεβαίνω.
    Πιάστηκα απλά δεν γκρινιάζω! Η μόνη γκρίνια που ακούς από εμένα έχει να κάνει με το κόλλημα της ζυγαριάς:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by forty

Anyway αν μου λέτε ότι γίνεται κατακράτηση και είναι κάτι γνωστό θα κάνω υπομονή. Το θέμα του μυικού ιστού τόσο γρήγορα μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να είναι, χαρακτηριστικά μου είπε μακάρι να ήταν τόσο απλό να χτίσεις μυικό ιστό!
    Σωστα σου ειπαν,οι κατακρατησεις και το πρηξιμο δεν σημαινει σε καμμια περιπτωση οτι βαζεις μυς,μακαρι να ηταν τοσο ευκολο.Οι μυς μετα την προπονηση γεμιζουν υγρα και αιμα γιαυτο βλεπεις και τη ζυγαρια κολλημενη και το πρηξιμο,αυτο ομως δεν σημαινει οτι χτιζεις μυς η οτι εγινε ντε και καλα σωστη προπονηση,δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.(αν δεν εκανες διαιτα θα την εβλεπες να ανεβαινει γιατι θα ηταν σταθερο το βαρος σου + κατακρατηση απο την προπονηση ενω τωρα προφανως εστω και λιγο χανεις λιπος απο τη διατροφη ενω απο την αλλη κανεις κατακρατησεις απο τη γυμναστικη και γιαυτο δεν βλεπεις μεγαλο αποτελεσμα στο χασιμο των κιλων)
    Θα το καταλαβεις αν σταματησεις για μια βδομαδα τη γυμναστικη αλλα συνεχισεις την ιδια διατροφη,εκει θα δεις οτι θα σου φυγει το πρηξιμο και θα χασεις τα υγρα.εγω εχω σημερα 5η μερα συνεχομενη προπονηση στο γηπεδο+γυμναστηριο και τα ποδια μου ειναι πολυ πρησμενα,το εχω κανει πολλες φορες αυτο και ξερω οτι με πολλες διατασεις που κανω ετσι και αλλιως και 2 μερες οφ θα ερθουν παλι στα κανονικα τους,δεν ζυγιζομαι αυτες τις μερες ουτε με στεναχωρουν τα πρηξιματα,απλα σιγα σιγα και εσυ θα βρεις τον τροπο,τις μερες και το ποσο πρεπει να γυμναζεσε για να εχεις τα αποτελεσματα που θελεις :yes:
    Άρα πρέπει να οπλιστώ με υπομονή και επιμονή!
    Θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη με τη ζυγαριά με τη πίστη ότι κάνω κάτι σωστό! Thanks !!!

Senior Member
    Μαγδα σε εχω ξαναρωτησει τοσες φορες, γιατι δε κάνεις μια λιπομέτρηση εξω σε κεντρο αφού σε καίει τόσο?
    θα δεις τη διαφορα τωρα και σε 3 - 6 - 9 μηνες, σου δειχνει τη μυικη αναπτυξη σε καθε σημειο του σωματος, απλα φοβερο!. Αν έχεις όσο λίπος λες φαίνεσαι τελείως πρωτάρα και χτίζεις μυς, δεν σου είπα οτι θα γίνεις σβαρτζενεγκερ, αυξανεις ομως τον μυικο ιστο σου ενω χανεις βαρος, αυτη την ιδιοτητα την εχουν μονο τον πρωτο χρονο οι πρωταρηδες! Εκμεταλευσου το οσο μπορεις!
    Δεν ειπαμε οτι θα χτισεις μυς με το καλησπερα, αλλα οτι αρχιζει η διαδικασια, αν είχες λίγο παραπανω υπομονή θα ήσουν αστέρι! Αλλα καλύτερα που δεν εισαι γιατι τα αστέρια πέφτουν :dork:

PS συγχώρησε με αν έχεις ιστορικό ανορεξίας κτλ δεν είχα ιδέα, θέλω να πιστεύω ότι αυτό το κόλλημα με το βάρος σου ειναι εν μέρει φυσιολογικό αλλα δεν ξέρω καθόλου πως μπορεί να σκεφτεται ενας ανορεξικος. Πάντως το να αυξησεις αυτα που τρως στο ελεγα εξαρχης έτσι? Επεσα και σε κατι μεσα!

Senior Member
    Μαγδα σε εχω ξαναρωτησει τοσες φορες, γιατι δε κάνεις μια λιπομέτρηση εξω σε κεντρο αφού σε καίει τόσο?
    θα δεις τη διαφορα τωρα και σε 3 - 6 - 9 μηνες, σου δειχνει τη μυικη αναπτυξη σε καθε σημειο του σωματος, απλα φοβερο!. Αν έχεις όσο λίπος λες φαίνεσαι τελείως πρωτάρα και χτίζεις μυς, δεν σου είπα οτι θα γίνεις σβαρτζενεγκερ, αυξανεις ομως τον μυικο ιστο σου ενω χανεις βαρος, αυτη την ιδιοτητα την εχουν μονο τον πρωτο χρονο οι πρωταρηδες! Εκμεταλευσου το οσο μπορεις!
    Δεν ειπαμε οτι θα χτισεις μυς με το καλησπερα, αλλα οτι αρχιζει η διαδικασια, αν είχες λίγο παραπανω υπομονή θα ήσουν αστέρι! Αλλα καλύτερα που δεν εισαι γιατι τα αστέρια πέφτουν :dork:

PS συγχώρησε με αν έχεις ιστορικό ανορεξίας κτλ δεν είχα ιδέα, θέλω να πιστεύω ότι αυτό το κόλλημα με το βάρος σου ειναι εν μέρει φυσιολογικό αλλα δεν ξέρω καθόλου πως μπορεί να σκεφτεται ενας ανορεξικος. Πάντως το να αυξησεις αυτα που τρως στο ελεγα εξαρχης έτσι? Επεσα και σε κατι μεσα!
    Αχ βρε Δημητρούλα μου, στην ουσία δεν θα το αποκαλούσα ιστορικό, θα έλεγα απλώς ότι έφτασα στην πόρτα και κρυφοκοίταξα τη φάση της ανορεξίας. Ευτυχώς ήταν ένα μεμονομένο περιστατικό που δεν κράτησε παραπάνω από 1-1,5 μήνα και δεν επαναλήφθηκε ποτέ τα τελευταία 22 χρόνια. Την ιστορία την πόσταρα σε άλλο θέμα, θα τη βάλω και εδώ για να δεις τι εννοώ και μετά θα τη σβήσω γιατί είμαι σε τελείως άσχετο τόπικ.
    Όταν ήμουν στα 14 πηγαίνοντας στα Αγγλικά ένα απόγευμα μαζί με 2 φίλες μου ήταν ένα παιδάκι γύρω στα 10 και λέει : η Σούλα, μια άλλη κοπέλα και μια χοντρή (η χοντρή ήμουν εγώ στα 60-61 κιλά με ύψος τότε γύρω στο 1,65). Είτε το πιστεύεις είτε όχι από το ίδιο βράδυ έκοψα το φαγητό! Υπήρχαν μέρες που όλη την ημέρα έτρωγα 1 γιαούρτι και έπινα 1 χυμό και όσο περνούσαν οι ημέρες έτρωγα 1/2 αυγό όλη την ημέρα και ένιωθα ενοχές! Εκτός αυτού κάθε πρωί έπινα ένα νεροπότηρο γεμάτο λεμονάδα γιατί είχα ακούσει ότι αυτό καίει το λίπος και έτρεχα καθημερινά πάρα πολύ. Αποτέλεσμα ; Μέσα σε 1 μήνα και κάτι έχασα 13-14 κιλά περίπου. Όλοι μου έλεγαν ότι αδυνάτισα και εγώ νόμιζα ότι έτσι το λένε... Έφτασα 47-48 κιλά και νόμιζα ότι είμαι χοντρή! Μετά από δυναμική παρέμβαση του πατέρα μου άρχισα και πάλι να τρώω και μέσα σε 2-3 μήνες έβαλα πίσω όλο το βάρος που είχα χάσει, από τότε παλεύω πάντα με το βάρος μου. Η πείνα που βίωσα σε συνδυασμό με το κακό που έκανα στο σώμα μου σε μια τέτοια ηλικία πιστεύω ότι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη μετέπειτα πορεία μου. Σου

Περισσότερο θα έλεγα ότι λόγω της πολύ γρήγορης απώλειας βάρους που είχα δεν συνειδητοποίησα ότι ήμουν πλέον πολύ αδύνατη . Στο υπόλοιπο της ζωής μου ποτέ δεν έζησα τίποτα παρόμοιο. Τότε ήμουν μικρούλα και δεν είχα ιδέα από το πως πρέπει να χάσω τα κιλά σιγά σιγά κ.τ.λ Τότε η πληροφόρηση γύρω από τις δίαιτες ήταν εξαιρετικά περιορισμένη σε σχέση με τώρα!

Senior Member
    εντάξει το οτι προσπαθεί να χάσει βάρος δν σημαίνει οτι δν έχει υγιεί τρόπο σκέψης.(συγγνώμη που μιλάω λες και δεν είσαι μπροστά μάγδα)
    αλλά και μια επισήμανση στο ιστορικό δν βλάπτει.

βασικά ακόμα και που το είπε η κοπέλα πέρασε by γιατί αυτό είναι το μοναδικό φόρουμ στο οποίο λείπουν οι διαχειριστές και οι moderators.

δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος φτιάχνει ένα φόρουμ ενώ δν έχει την δυνατότητα να είναι παρόν στις συζητήσεις.
    σε άλλα φόρουμ πολιτικής ιστορίας κτλ οι μοντερατορσ έχουν πολύ δυνατό ρόλο.

Senior Member
    Originally posted by Tassos67
    ...Εγώ για χρόνια αν έτρωγα πάνω από 1300 θερμίδες πάχαινα. Είναι αυτό που λέει σε κάποιο σημείο ότι όλοι μας ξέρουμε κάποιον που είναι μόνιμα σε δίαιτα. Αυτό το άτομο ήμουν εγώ!
    Αρα σημερα που καταναλωνεις γυρω στις 1250 θερμιδες ημερησιως δεν ειναι λογικο να περιμενεις τη μεγαλη απωλεια που θελεις (;!)
    Όχι γιατί τα χρόνια που αναφέρω είναι σε μια προηγούμενη ζωή :smilegrin: μιλάω για δεκαετία των 20. Μετά πέρασα σε πολύ περισσότερες θερμίδες. Επιπλέον με τις 1300 συντηρούμουν στα 53 κιλά και όχι στα 70 που είμαι τώρα! Αλίμονο αν με τις 1200- θερμίδες έχω φτάσει να συντηρούμε στα 70! Γιατί απώλεια 100 και 300γρ σε μια εβδομάδα πιο πολύ με συντήρηση μοιάζει παρά με απώλεια ! Με βάση το ότι έχω 2180 θερμίδες για συντήρηση παίρνω 1000 περίπου παρακάτω άρα θα έλεγε κανείς ότι θα έχανα παραπάνω αλλά είπαμε δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά!

Senior Member

Χτύπησα διωράκι σήμερα!!! tae-box και στο καπάκι ζούμπα!!! Οπότε ο στόχος της εβδομάδας επιτεύχθη και με το παραπάνω!!! Ανακεφαλαιώνω: Δευτέρα και Τετάρτη: Πιλάτες+ διάδρομος¨+ ελλειπτικό αντίστοιχα, Παρασκευή: tae-box και ζούμπα!