ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 234
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 234 of 276 FirstFirst ... 134184224232233234235236244 ... LastLast
Results 3,496 to 3,510 of 4134
    Senior Member
    Originally posted by Eve
    Χτύπησα διωράκι σήμερα!!! tae-box και στο καπάκι ζούμπα!!! Οπότε ο στόχος της εβδομάδας επιτεύχθη και με το παραπάνω!!! Ανακεφαλαιώνω: Δευτέρα και Τετάρτη: Πιλάτες+ διάδρομος¨+ ελλειπτικό αντίστοιχα, Παρασκευή: tae-box και ζούμπα!
    Ωραία!!! Τι σου άρεσε πιο πολύ;

Η ζούμπα!!! Είναι έρωτας!!! Σήμερα μάθαμε το rabiosa της Shakira!!! Δυστυχώς όμως είναι μόνο μια ώρα την εβδομάδα,οπότε συμβιβαζόμαστε κ με τα υπόλοιπα.. Εντάξει, ας μην είμαι αχαριστη! Και οι πιλατες καλές είναι, πιανομαι στους κοιλιακούς να φανταστείς... Btw βαλε μου στον στόχο της επόμενης εβδομάδας να πάω 4 φορές!!!

Senior Member
    Originally posted by Eve
    Η ζούμπα!!! Είναι έρωτας!!! Σήμερα μάθαμε το rabiosa της Shakira!!! Δυστυχώς όμως είναι μόνο μια ώρα την εβδομάδα,οπότε συμβιβαζόμαστε κ με τα υπόλοιπα.. Εντάξει, ας μην είμαι αχαριστη! Και οι πιλατες καλές είναι, πιανομαι στους κοιλιακούς να φανταστείς... Btw βαλε μου στον στόχο της επόμενης εβδομάδας να πάω 4 φορές!!!
    Μάλιστα!!!! Σήμερα είσαι η δεύτερη ενθουσιασμένη με τη zumba στο forum, και η marimari έλεγε πόσο πολύ της άρεσε το πρωϊ!
    Καλά με αυτό το τραγούδι πως να μη βγαίνει super ενέργεια, είναι τέλειο !!!! Με βάλατε σε σκέψεις να το δοκιμάσω αλλά κολλάω γιατί δεν έχω και πολύ χάρη στην κίνηση για να το πω ευγενικά!
    Τον στόχο θα τον γράψω!

Senior Member
    Περπάτημα για σήμερα, 1 1/2 ωρίτσα....

Originally posted by need2loose
    Originally posted by Eve
    Μάλιστα!!!! Σήμερα είσαι η δεύτερη ενθουσιασμένη με τη zumba στο forum, και η marimari έλεγε πόσο πολύ της άρεσε το πρωϊ!
    Καλά με αυτό το τραγούδι πως να μη βγαίνει super ενέργεια, είναι τέλειο !!!! Με βάλατε σε σκέψεις να το δοκιμάσω αλλά κολλάω γιατί δεν έχω και πολύ χάρη στην κίνηση για να το πω ευγενικά!
    Τον στόχο θα τον γράψω!
    Mάγδα να το τολμήσεις! Δεν έχει να κάνει.. Κι εγώ έχω απαίσιο συντονισμό αλλά τα καταφέρνω. Στην τελική και τέλεια να μην βγάζεις τις κινήσεις τί έγινε; Δεν το πάμε και για επαγγελματίες χορεύτριες.. Το θέμα είναι ότι καις τρελά!!! 1 ώρα χορεύεις έντονα και ασταμάτητα με 2'-3' κενό μετά από μισή ώρα.. Άσε που τόσο κούνημα σε γοφούς, μέση κτλ είναι φάρμακο για τη μεσογειακή σιλουέτα (αχλάδι δεν είσαι κι εσύ

Senior Member
    Originally posted by Eve
    Τον στόχο θα τον γράψω!

Ποιος κοιταει κοριτσακι μου τον συνχρονισμο;;;
    Εγω οταν κουραζομουν και δεν προλαβαινα να μαθω την επομενη κινηση που εδειχνε η γυμνάστρια εκανα απλώς στατικο χοροπηδητό ετσι για να μην χασω την επαφη ή χόρευα σαν ναμουν σε ντισκο στο γρήγορο.
    Ηταν διπλα μου και ενας αντρας που ειχε πολύ γελιο και οταν πηγαιναμε οοοολοι αριστερα αυτος βρισκοταν δεξια...
    Του ειπε η γυμναστρια να κανει οτι θελει αρκει να κουνιεται και οτι πιασει απο τις ασκησεις.Βασικα αποτι καταλαβα ειναι μια χορογραφια που εχουν κανει ανα τραγουδι και την επαναλαμβανουν .Τεεεεελειοοοοοοο!!!!!!!!!!!Γιο υχουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Στο τελος πιαστηκαμε και χορεψαμε Ικαριοτικο γρηγορο....Γιουχουυυυυυυυυυ υυυυυυυυυ!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΓΚΟ ΑΥΤΗ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! !!!!!!!!
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ εκτόνωση!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by marimari
    Originally posted by Eve
    Τον στόχο θα τον γράψω!

Εγω οταν κουραζομουν και δεν προλαβαινα να μαθω την επομενη κινηση που εδειχνε η γυμνάστρια εκανα απλώς στατικο χοροπηδητό ετσι για να μην χασω την επαφη ή χόρευα σαν ναμουν σε ντισκο στο γρήγορο.
    Ηταν διπλα μου και ενας αντρας που ειχε πολύ γελιο και οταν πηγαιναμε οοοολοι αριστερα αυτος βρισκοταν δεξια...
    Του ειπε η γυμναστρια να κανει οτι θελει αρκει να κουνιεται και οτι πιασει απο τις ασκησεις.Βασικα αποτι καταλαβα ειναι μια χορογραφια που εχουν κανει ανα τραγουδι και την επαναλαμβανουν .Τεεεεελειοοοοοοο!!!!!!!!!!!Γιο υχουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Στο τελος πιαστηκαμε και χορεψαμε Ικαριοτικο γρηγορο....Γιουχουυυυυυυυυυ υυυυυυυυυ!!!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΓΚΟ ΑΥΤΗ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! !!!!!!!!
    Ε λοιπόν έναν τέτοιο άντρας έπρεπε να είχα βρει, θα ήμασταν το τέλειο ζευγάρι!!!! Να φανταστείτε στο γάμο μου που με βάλανε να χορέψω πρώτη έπεσε το γέλιο!!!! Ήξερα ότι τα βήματα ήταν μπροστά μπροστά μπροστά και κάποια στιγμή σταματούσες και έκανες πίσω, αυτή η πληροφορία μου ήταν αρκετή!!!! Όποτε ένιωθα ότι αρκετά μπροστά πήγαμε , σταματούσα, όλοι οι υπόλοιποι όμως δυστυχώς δεν είχαν το ίδιο feeling και συνέχιζαν με αποτέλεσμα να πέφτουν πάνω μου :smilegrin: άλλες φορές πάλι το προηγούμενο feeling αργούσε να με πιάσει και εγώ τραβούσα μπροστά όταν οι άλλοι σταματούσαν με αποτέλεσμα να βλέπεις μια νύφη με τέρμα τεντωμένο χέρι να αναρωτιέται τι ήρθε στους υπόλοιπους και σταματήσαν :smilegrin: Σου λέω τρελό ταλέντο!!!! Πως είναι ο ρυθμός; Καμιά σχέση!!!
    Παρόλα αυτά μπορεί να το δοκιμάσω γιατί όπως λέτε πρέπει να σε ανεβάζει πολύ και να καίει τρελά!!!!

Senior Member
    Καλααααααααααααααααααααα η περιγραφη σου εχει πολύ γελιοοοοοοοοοο...Φαντάζομα� � live ποσο πιο πολύ είχατε γελάσει!!!!!!!!!!!!!
    "Μια νύφη με τεντωμένο το χερι..." χαχαχαχαχαχαχαχαχα...:yawn::yawn ::yawn::yawn:

Δοκιμασετο και αν δεν σαρεσει μην ξαναπάς.
    Πολλα μπραβο κιολας με την απώλεια σου.Εχω μπερδευτεί με τα τοοοοσο θεματα που εχουμε ανοίξει και δεν θυμαμαι που το ειχες γραψει.sorry!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλά σαλάτα τα έκανα πάλι ρε παιδιά συγνώμη, έγραφα στο ζύγισμα για τη γυμναστική, και (ω τί σύμπτωση) για επικείμενο γάμο που πρέπει να πάω:dork: Φιλάκια με το καλό η Κυριακή!!

Senior Member
    είσαι τρέλα!!!!! τα περιγράφεις τόσο ωραία που θέλω κι γω να κάνω!!! Ζηλευωωωωωωωω
    Originally posted by Eve
    Τον στόχο θα τον γράψω!

Senior Member
    Καλααααααααααααααααααααα η περιγραφη σου εχει πολύ γελιοοοοοοοοοο...Φαντάζομα� � live ποσο πιο πολύ είχατε γελάσει!!!!!!!!!!!!!
    "Μια νύφη με τεντωμένο το χερι..." χαχαχαχαχαχαχαχαχα...:yawn::yawn ::yawn::yawn:

Δοκιμασετο και αν δεν σαρεσει μην ξαναπάς.
    Πολλα μπραβο κιολας με την απώλεια σου.Εχω μπερδευτεί με τα τοοοοσο θεματα που εχουμε ανοίξει και δεν θυμαμαι που το ειχες γραψει.sorry!!!!!!!!!
    Ευχαριστώ!!!

Πιο πολύ μου φαίνεται ότι εγώ γελούσα, γιατί στο τέλος μου έλεγαν ότι χόρεψα και ωραία:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    Τι να πεις! Βλέπεις ήταν η μέρα μου πως να με χαλάσουν;
    Σκέψου όμως καμιά εικοσαριά άτομα να χορεύουν και να κάνουν βήμα μπροστά και ξαφνικά το ούφο-νύφη που σέρνει τον χορό να σταματάει και να κάνει βήμα πίσω!!!! Ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλο :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    χαχαχαχχαχα δε παίζεσαι!!!! Ούφο νύφη καλό!!! Ευτυχώς είχα ράψει και τα παπούτσια του γάμου στα μέτρα μου αλλιώς δε θα άντεχα τόσο χορό. Τί βραδυά! Φοβερό ρε παιδιά, πάντως δεύτερη φορά μια περιουσία δε θα έδινα για να το ζήσω, θα πήγαινα σε ξωκλησι, τώρα μετράω και το τελευταίο 10ευρω κι χω σκυλομετανιώσει. Ωχου πολυ βάρυνα το κλίμα, πάω να την πέσω, εσείς γελάτε κι γω έχω μονοχνοτίαση βραδυάτικο κι όλα μαύρα τα βλέπω.

Senior Member
    Originally posted by forty
    Originally posted by sweetOctober
    forty πόσο δίκιο έχεις!
    κλείνω τώρα κοντά μήνα που άρχισα γυμναστική κι άρχισε η πτώση της ζυγαριάς και πάλι! Βέβαια εγώ έκανα μόνο αερόβια (τώρα άρχισα βάρη και μάλλον δε θα τα συνεχίσω γιατί δεν έχω χρόνο και προέχει η αερόβια μου για τώρα). Ο γυμναστής μου είχε πεί πως δε παίζει ρόλο τί γυμναστική κάνω, αφού ήμουν αγύμναστη είναι φυσικό να κολλήσει η ζυγαριά και είναι μυική ανάπτυξη, κατακρατήσεις κτλ!
    Anyway αν μου λέτε ότι γίνεται κατακράτηση και είναι κάτι γνωστό θα κάνω υπομονή. Το θέμα του μυικού ιστού τόσο γρήγορα μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να είναι, χαρακτηριστικά μου είπε μακάρι να ήταν τόσο απλό να χτίσεις μυικό ιστό!
    Σωστα σου ειπαν,οι κατακρατησεις και το πρηξιμο δεν σημαινει σε καμμια περιπτωση οτι βαζεις μυς,μακαρι να ηταν τοσο ευκολο.Οι μυς μετα την προπονηση γεμιζουν υγρα και αιμα γιαυτο βλεπεις και τη ζυγαρια κολλημενη και το πρηξιμο,αυτο ομως δεν σημαινει οτι χτιζεις μυς η οτι εγινε ντε και καλα σωστη προπονηση,δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο.(αν δεν εκανες διαιτα θα την εβλεπες να ανεβαινει γιατι θα ηταν σταθερο το βαρος σου + κατακρατηση απο την προπονηση ενω τωρα προφανως εστω και λιγο χανεις λιπος απο τη διατροφη ενω απο την αλλη κανεις κατακρατησεις απο τη γυμναστικη και γιαυτο δεν βλεπεις μεγαλο αποτελεσμα στο χασιμο των κιλων)
    Θα το καταλαβεις αν σταματησεις για μια βδομαδα τη γυμναστικη αλλα συνεχισεις την ιδια διατροφη,εκει θα δεις οτι θα σου φυγει το πρηξιμο και θα χασεις τα υγρα.εγω εχω σημερα 5η μερα συνεχομενη προπονηση στο γηπεδο+γυμναστηριο και τα ποδια μου ειναι πολυ πρησμενα,το εχω κανει πολλες φορες αυτο και ξερω οτι με πολλες διατασεις που κανω ετσι και αλλιως και 2 μερες οφ θα ερθουν παλι στα κανονικα τους,δεν ζυγιζομαι αυτες τις μερες ουτε με στεναχωρουν τα πρηξιματα,απλα σιγα σιγα και εσυ θα βρεις τον τροπο,τις μερες και το ποσο πρεπει να γυμναζεσε για να εχεις τα αποτελεσματα που θελεις :yes:
    Είχες δίκιο και σε ευχαριστώ για το κουράγιο που μου έδωσες!!!! Πράγματι η ζυγαριά μετά τις 2 εβδομάδες άρχισε και πάλι να κινείται προσφέροντας μου θεαματική απώλεια μέσα σε 4 μόλις ημέρες.

Senior Member
    Axxx ποσο σε ζηλευω!!!!!Τι ωραια αυτη η αισθηση!!!!!!!!!!!

Σημερα εκανα KI-B0-FIT ...δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα αλλα κανει διαρκη γυμναστικη σε ολο το κορμι...
    Ειναι ομως εκτονωση η γυμναστικη οτι και ναναι τελικα...
    Ασε που μου θύμισε ο γυμναστης καποιον γνωστο και γελαγα...
    Περιμενω πως και πως την ζουμπα.

Senior Member
    Axxx ποσο σε ζηλευω!!!!!Τι ωραια αυτη η αισθηση!!!!!!!!!!!

Σημερα εκανα KI-B0-FIT ...δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα αλλα κανει διαρκη γυμναστικη σε ολο το κορμι...
    Ειναι ομως εκτονωση η γυμναστικη οτι και ναναι τελικα...
    Ασε που μου θύμισε ο γυμναστης καποιον γνωστο και γελαγα...
    Περιμενω πως και πως την ζουμπα.

Ωραία αίσθηση, πράγματι !!!! Σου την εύχομαι σύντομα! χωρίς το κόλλημα όμως γιατί είναι πολύ σπαστικό!
    Δυναμικό ακούγεται αυτό που έκανες σήμερα. Ζούμπα έχει μια φορά μόνο;
    Αυτή την εβδομάδα δυστυχώς θα πάω μόνο 3 φορές επειδή πρέπει να τελειώσω ως την Κυριακή οπωσδήποτε την εργασία μου. Την άλλη εβδομάδα λέω να πάω 5, τρεις στα όργανα και 2 σε αίθουσα