Results 3,511 to 3,525 of 4134
Thread: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!
-
06-03-2013, 22:36 #3511
Συγνωμη εχω μπερδευτει μαζι σου...βασικα με ολους...σχετικα με το ποιος ειναι ποιος...
Ποια εργασια;;;Δεν εχεις παιδι;;;Η εχεις και εργασια και παιδι;;;
:question:
Σημερα την επεσα σαυτα που εφτιαχνα ( ταρτακια του κυπουρου με λαχανικα , γαλοπουλα και τυρι καθως και ανοιξιατικα ταρτακια με μηλο, καροτο, σταφίδες, κραμπερις, μπλουμπερις αποξηραμένα και κανελογαρυφαλα, απο πανω ενα μπαλάκι τυρί Φιλαδέλφεια)...επειδη πολλες φορες τα πλησιασα απειλητικά και κανα 2 ενέδωσα την κοπανησα για το γυμναστήριο οπου εκανα 45 λεπτα στο 5 ταχύτητα εναλλακτικά με 6,9.Ευτυχως που λειτουργησε η λογικη μου πυροσβεστικα γιατι ειχε αρχισει να ναρκωνεται το μυαλο μου με ολα αυτα που καταπιανομουν απο φαγητο!!!!!!Το εσωσα και παλι!!!!
- 06-03-2013, 23:33 #3512
Originally posted by marimari
Συγνωμη εχω μπερδευτει μαζι σου...βασικα με ολους...σχετικα με το ποιος ειναι ποιος...
Ποια εργασια;;;Δεν εχεις παιδι;;;Η εχεις και εργασια και παιδι;;;
:question:
Σημερα την επεσα σαυτα που εφτιαχνα ( ταρτακια του κυπουρου με λαχανικα , γαλοπουλα και τυρι καθως και ανοιξιατικα ταρτακια με μηλο, καροτο, σταφίδες, κραμπερις, μπλουμπερις αποξηραμένα και κανελογαρυφαλα, απο πανω ενα μπαλάκι τυρί Φιλαδέλφεια)...επειδη πολλες φορες τα πλησιασα απειλητικά και κανα 2 ενέδωσα την κοπανησα για το γυμναστήριο οπου εκανα 45 λεπτα στο 5 ταχύτητα εναλλακτικά με 6,9.Ευτυχως που λειτουργησε η λογικη μου πυροσβεστικα γιατι ειχε αρχισει να ναρκωνεται το μυαλο μου με ολα αυτα που καταπιανομουν απο φαγητο!!!!!!Το εσωσα και παλι!!!!
Καλέ τι μπερδεύτηκες! Εγώ είμαι εγώ :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Καλά τα θυμάσαι, έχω παιδί αλλά έχω και εργασία, πάω στο ανοιχτό πανεπιστήμιο και έχω μπλέξει με το διάβασμα πολύ άσχημα γιατί αντί να διαβάζω ασχολούμαι όλη μέρα με άλλα πράγματα! Δευτέρα πρέπει να παραδώσω εργασία που ίσα ίσα την έχω αρχίσει, το θέμα είναι βάσανο και στο καπάκι μας έστειλαν το θέμα της 4ης εργασίας που πρέπει να παραδοθεί ως τις 15 Απριλίου. Μόλις παραδώσω και την 4η πρέπει να αρχίσω διάβασμα επειδή οι εξετάσεις θα είναι μάλλον τέλος Μαϊου!:crazy::crazy::crazy:
Εγώ το μόνο που θέλω τώρα είναι να πηγαίνω στο γυμναστήριο!!!!
08-03-2013, 09:26 #3513
Ωχ Μαγδα μου παλουκακι το ανοιχτο εεεε;;;
Εχω φιλη που χτυπιέται 2 χρονια τωρα με το ανοιχτό και ταχει δει ολα ...και ατυ με παιδι και χωρις αντρα!!!!
Πολύ σας θαυμάζω που βρήκατε τη δυναμη να ξανακαθισετε για διαβασαμΜπραβο!!!!!!!
12-03-2013, 14:49 #3514
Παιδιά καλησπέρα και πάλι!Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς σας κάποιο βιντεάκι,με κοιλιακούς..να δείχνει πως γίνονται.Απλά δε θέλω τους πάνω κοιλιακούς που λέμε,στο στομάχι.Θέλω κοιλιακούς για την κοιλιά χαμηλά,εκεί που έχουμε το λίπος..Γνωρίζει κάποιος?
12-03-2013, 15:11 #3515
ξαπλώνεις ανάσκελα, σηκώνεις πόδια σε ορθή γωνία, τα φέρνεις προς το στομάχι χωρίς να αλλάζεις την κλίση τους, νιώθεις σφίξιμο κάτω χαμηλά στην κοιλιά (περίπου εκεί που πονάμε στην περίοδο ή μετά από καισαρική τομή - δεν ξέρω αν έχεις παιδάκια για αυτό το αναφέρω).
Θα ψάξω βίντεο να σου δείξω λίγο αργότερα, είναι πανεύκολοι και κάνουν δουλειά, τουλάχιστο σε εμένα που δε είμαι αγύμναστη στην περιοχή για 20 μήνες σχεδόν.
12-03-2013, 15:12 #3516
σημείωση: αυτοί οι κοιλιακοί είναι που "τραβάνε" μεσα την κοιλιά όταν την "ρουφαμε"
13-03-2013, 00:32 #3517
να να τέτοιο βίντεο προσπαθώ να βρω στο ίντερνετ, αλλά πουθενά.Δεν ξέρω πως να το πληκτρολογήσω για να το βρω,γιατί απλούς κοιλιακούς για το πάνω μέρος,το στομάχι ξέρεις,έχω βρει και κάνω κιόλας.Αλλά θέλω για την κοιλιά χαμηλά..αν μπορέσεις να μου δώσεις κάποιο βιντεάκι θα σου είμαι υποχρεωμένη! σε ευχαριστώ πολύ!
13-03-2013, 10:55 #3518
Originally posted by lipimeni
να να τέτοιο βίντεο προσπαθώ να βρω στο ίντερνετ, αλλά πουθενά.Δεν ξέρω πως να το πληκτρολογήσω για να το βρω,γιατί απλούς κοιλιακούς για το πάνω μέρος,το στομάχι ξέρεις,έχω βρει και κάνω κιόλας.Αλλά θέλω για την κοιλιά χαμηλά..αν μπορέσεις να μου δώσεις κάποιο βιντεάκι θα σου είμαι υποχρεωμένη! σε ευχαριστώ πολύ!
http://www.bodybuilding.com/exercise...ell-ab-rollout
και σε πιο ευκολη εκδοχη εδω..
http://www.bodybuilding.com/exercise...name/ab-roller
ακριβως τις ιδιες μπορεις να τις κανεις με μια πετσετα σε γλυστερο εδαφος και πιανει ολους τους κοιλιακους + ραχιαιους + ωμους.μην παιδευεσε με ασκησεις για πανω κατω κοιλιακους,κανε αυτες και θα σε πιασει παντου!!
Αν δεις σε αυτη τη σελιδα http://www.bodybuilding.com/exercises/
πατας πανω στο μερος που θελεις και σου βγαζει πολλες ασκησεις,εκει θα δεις και αλλες πολλες για κοιλιακους
http://www.bodybuilding.com/exercise...cle/abdominals
13-03-2013, 12:19 #3519
Εντωμεταξύ όταν τις έβλεπα έλεγα άντε καλέ μόνο τα ποδαράκια θα κουνάω; Πανευκολάκι...Ναι καλά, δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ!:shocked2:
:yes: Καλά είμαι και αγύμναστη εγώ αλλά σε προειδοποιώ:smirk:
13-03-2013, 16:48 #3520
Παιδιά καλησπέρα και πάλι!Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς σας κάποιο βιντεάκι,με κοιλιακούς..να δείχνει πως γίνονται.Απλά δε θέλω τους πάνω κοιλιακούς που λέμε,στο στομάχι.Θέλω κοιλιακούς για την κοιλιά χαμηλά,εκεί που έχουμε το λίπος..Γνωρίζει κάποιος?
τελευταία φορά αυτή μου είπε ο γυμναστής, αλλά είμαι από καισαρική τομή, ίσως υπάρχει κάτι πιο δυνατό για σένα. Εμένα με πιάνει καλά, όποτε αποφασίσω να ξαπλώσω να τη κάνω.
13-03-2013, 20:09 #3521
Originally posted by marimari
Ωχ Μαγδα μου παλουκακι το ανοιχτο εεεε;;;
Εχω φιλη που χτυπιέται 2 χρονια τωρα με το ανοιχτό και ταχει δει ολα ...και ατυ με παιδι και χωρις αντρα!!!!
Πολύ σας θαυμάζω που βρήκατε τη δυναμη να ξανακαθισετε για διαβασαμΜπραβο!!!!!!!
Χρειάζεται οργάνωση και πρόγραμμα για να μην μαζεύεται πολύ ύλη αλλά εγώ δεν το χειρίζομαι πολύ καλά!
Ευχαριστώ!
13-03-2013, 20:16 #3522
Ωραίες ασκήσεις κοιλιακών έχει και εδώ:
http://www.youtube.com/user/insanehomefatloss
13-03-2013, 20:34 #3523
Originally posted by need2loose
Ωραίες ασκήσεις κοιλιακών έχει και εδώ:
http://www.youtube.com/user/insanehomefatloss
14-03-2013, 01:06 #3524
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! τέτοια βιντεάκια έψαχνα!!!!!!!Άντε πάμε δυνατά,μπας και μειωθεί αυτό το λίπος της κοιλιάς και σηκωθεί λίγο όρθια ή ακόμα καλύτερα μπει στη θέση της...χαχααχαχαχ
14-03-2013, 01:09 #3525
ασημένια όντως σπαστική ρε συ.χαχαχαχααχααααχααχα