ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 238
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 238 of 276 FirstFirst ... 138188228236237238239240248 ... LastLast
Results 3,556 to 3,570 of 4134
    Senior Member
    Γιωργο σε παρακαλω τα φωτα σου...

Ο μυς στο μπουτι απο την απεξω μερια νιωθω να καιει... το ενιωθα οσο περπαταγα και ηταν ενοχλητικο... δεν ηξερα τι να κανω γιατι ειχα αρκετα χιλιομετρα για να γυρισω σπιτι... εκανα διαταση δεν βοηθησε εκαιγε μην πω παραπανω... ημουν διπλα σε θαλασσα οποτε στην πρωτη αμουδια εβγαλα παπουτσια και εριξα κρυο νερο θαλασινο με ανακουφισε προσορινα ... αλλα παιδευτικα να γυρισω... πηγα στο φαρμακειο μου δωσαν θερμαντικη κρεμα δεν τους εμπιστευομαι ομως γιατι η κοπελιτσα δεν ηταν η φαρμακοποιος αλλα υπαλληλος... τι κανω??? βαζω παγο σε πετσετα και τριβω? βαζω την θερμαντικη? βαζω ζεστο ελαιολαδο και κανω μαλαξης σαν και κεινες που μου ειπες???/

Γινεται αυτο να ειναι πιασιμο??? ενα χρονο περπαταω στην αρχη οκ ειχα πιασιματα... αλλα τωρα δεν ειναι ο μυς δουλεμενος οποτε γιατι να πιανεται και να μαζευει γαλακτικο οξυ ???

ειχα κανει και διατασης πριν αρχισω και λαδομασαζ.... ρωταω μπας και οσο ειναι ζεστο ακομα το γλυτωσω και δεν ποναει αυριο για να παω για περπατημα κανονικα....

Πλεαζε βοηθα...

Senior Member
    μεχρι να μπει ο Γιωργος να απαντηση με πιο αναλυτικες οδηγιες... βαλε παγο και ανεβασετο καπου ψηλα και ξεκουρασε το,αν βεβαια δεν εχεις βαλει θερμαντικη κρεμα ακομα,δεν πρεπει μια το ενα μια το αλλο,ειναι καλο που του εβαλες κρυο νερο,συνεχισε με παγο.
    εγω το πρωτο 24ωρο βαζω μονο παγο και μετα αρχιζω με τριψημο με βαλσαμελαιο για τις επομενες μεχρι να περασει ο πονος

Senior Member
    ευχαριστω φορτυ...

Senior Member
    Δε μπορώ να ξέρω τι έπαθες αλλά μου ακούγεται σαν κράμπα.
    Αν είναι κράμπα πρέπει να πάρεις μαγνήσιο, να το ξεκουράσεις και να πίνεις νερά.
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε κάποιον ορθοπεδικό-αθλητίατρο να σε δει.
    Διάγνωση εξ αποστάσεως δε μπορεί να κάνει κανείς.

Senior Member
    το καταλαβαινω... ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο... ορθοπαιδικο εδω που ειμαι δεν εχει... δεν ειμαι σε αστικο κεντρο ουτε καν σε κομμοπολη... αν δω οτι επιμενει και αυριο θα παω σε παθολογο... ειδωμεν...

και παλι ευχαριστω...

Senior Member
    Περαστικά σου κοπελιά.
    Έχε το νού σου ότι αν έχει γίνει κάποια ζημιά, δηλαδή αν είναι κάποια θλάση, θέλει ξεκούραση.
    Ούτε αλοιφές, ούτε διατάσεις ούτε τίποτα.
    Ειδικά όχι διατάσεις. Επάλειψη με ελαιόλαδο γύρω από την περιοχή που σε καίει όχι ακριβώς εκεί πάνω.
    Επίσης μπορείς να ρίχνεις κρύοι νερό κατά διαστήματ, ίσως σε ανακουφίσει.

Πιές νεράκι να ενυδατωθείς καλά, πάρε μαγνήσιο ή φάε λίγα γιαούρτια και βλέπουμε.
    Εϊναι πιθανή η κράμπα τώρα που ζεσταίνει ο καιρός. Η κράμπα θέλει να πάρεις συμπλήρωμα μαγνησίου.
    Επίσης - κι αύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό - σε τέτοιες περιπτώσεις βοηθάει η λήψη μιας κάπως μεγαλύτερης ποσότητας πρωτεΐνων, καθώς είναι δουλειά των πρωτεϊνών να ανασυνθέτουν τον ακμμένο μυϊκό ιστό.

Τόσο απομωνομένη είσαι πια, που δεν έχεις πρόσβαση σε ορθοπεδικό;

Senior Member
    Ευχαριστω Γιωργο... να εισαι καλα... θα δω αυριο πως θα παει... παντως δεν ποναει ... μονο η αισθηση του ζεστου υπαρχει... αλλα βαζω νερακι δροσερο και βλεπουμε...

Ναι εδω που μενω εχει μονο κεντρο υγειας με καποιες ειδικοτητες αλλα δεν τις εχει ολες...
    ορθοπεδικος υπαρχει ενας ιδιωτης αλλα δεν βγαινει το μπατζετ τωρα να δωσω για επισκεψη... αν δω βεβαια οτι ποναει αυριο μαλλον θα παω στον παθολογο και μετα βλεπουμε... αν και ελπιζω οτι δεν ειναι γιατι αν ηταν θα χε αρχισει να ποναει πιστευω...

Senior Member
    παιδιά μια απορία..έκανα όπως κάθε βράδυ σχεδόν τους κοιλιακούς μου..και έτσι όπως σηκώνω το κεφάλι,ξέρετε όχι πάρα πολύ,στο λαιμό που έχουμε η φλέβα θαρρώ πως είναι,στα αριστερά του λαιμού,πετάχτηκε σε σημείο που με πονούσε..δηλαδή την έπιανες πολύ έντονα να είναι τεντωμένη και έτσι σταμάτησα.Αφού ήταν λες και θα σκάσει.Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτό?

Senior Member
    μηπως πιεζεσαι στην περιοχη? Δεν πρεπει. Το νοημα ειναι να σφιγγεις τους κοιλιακους και μονο. Δεν ξερω κατι αλλα θα το εψαχνα. Για να μην αγχωνεσαι να σου πω πως κοιλιακους με το γυμναστη αποπανω μου εκανα (περσοναλ) μεχρι να τους μαθω καλα, ενιωθα να σφιγγομαι εκει αλλα δε με σταματησε. Μου εκανε ομως υποδειξεις για την σωστη εκτελεση. Εισαι σιγουρη οτι τους εκτελεις σωστα? (και δεν τους σκοτωνεις :P - τους κοιλιακους-)

Senior Member
    χμ...πρώτη φορά μου συνέβει...τι να πω..Πρέπει να το τσεκάρω λίγο..μη πάθω και τίποτα..

Senior Member
    Πρέπει να σε δεί ένας γυμναστής ενώ κάνεις την εκτέλεση νομίζω. Αν δεί κάτι περίεργο θα σε σταματήσει αμέσως και θα σε στείλει σε γιατρό. Αν θεωρείς ότι είναι κάτι ύποπτο πας σε γιατρό κατευθείαν και ξενοιάζεις.

Senior Member
    αυτό λέω να κάνω,έχεις δίκιο.Θα κάνω την άσκηση στο γυμναστή,να μου πει τι κάνω λάθος.Σαν νεύρο..τι να πω..σήμερα έκανα12 χιλιόμετρα γρήγορο περπάτημα!Νιώθω πολύ περήφανη...αλλά και ένα πτώμα.χαχαχαχαχαα

Senior Member
    Originally posted by lipimeni
    παιδιά μια απορία..έκανα όπως κάθε βράδυ σχεδόν τους κοιλιακούς μου..και έτσι όπως σηκώνω το κεφάλι,ξέρετε όχι πάρα πολύ,στο λαιμό που έχουμε η φλέβα θαρρώ πως είναι,στα αριστερά του λαιμού,πετάχτηκε σε σημείο που με πονούσε..δηλαδή την έπιανες πολύ έντονα να είναι τεντωμένη και έτσι σταμάτησα.Αφού ήταν λες και θα σκάσει.Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με αυτό?
    Πιστεύω πως πιέστηκες παραπάνω από όσο έπρεπε και σε λάθος σημείο.
    Οι ασκήσεις κοιλιακών σαν στόχο, θα έπρεπε να έχουν τους κοιλιακούς μύες. Όχι τους μύες που ενεργοποίησες. Και κάτι έκανες λάθος με τις ανάσες. Παίρνεις βαθιά ανάσα, σηκώνει ξεφυσάς, ανάσα κάτω κοκ.
    Είμαι σίγουρος πως σηκώνεσαι τέρμα πάνω που είναι λάθος. Επίσης οι κοιλιακοί γίνονται με διάφορους τρόπους.
    Δες εδώ 2 βιντεάκια κατατοπιστικά.
    http://www.youtube.com/watch?v=14TY4AlyRdM
    http://www.youtube.com/watch?v=ROBd4qUN4y8

Senior Member
    Ίσως κάποιο app στο κινητο που μετράει τα βήματα και μετα επαλήθευσει μέσω αυτού;

Senior Member
    Τάσο απολύτως φυσιολογικό ακούγεται το νούμερο, σκέψου οτι λογικά σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο βασικός σου μεταβολισμός(κανά 80-100άρι θερμίδες την ώρα.)