ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 264
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 264 of 276 FirstFirst ... 164214254262263264265266274 ... LastLast
Results 3,946 to 3,960 of 4134
    Senior Member
    Ειναι αυτο που ειπε η μπλοσομ τοτε, οτι οντως παραμορφωνεται ο σωματοτυπος!!!!! Ενδιαφερουσα περιπτωση η δικη σου παντως!!! Κ γω υπεθεσα οτι ο σωματοτυπος θα ναι ιδιος γτ ειχα ενα συγκεκριμενο πχ στο μυαλο μου και γιατι και εγω το εχω ομοιομορφο σχεδον, οπως και πριν χασω. Βεβαια, εχω τονισμενο πωπο λιγο πιο πολυ, αλλα συνολικα ειναι ομοιομορφο.

Senior Member
    πάμε Μαραθώνιο

http://www.athensauthenticmarathon.gr/

07/05/2016...7k
    08/05/2016...7k
    09/05/2016 bike ή ξεκούραση

Senior Member
    Στα πλαίσια του απο το Σεπτέμβρη καινούργια αρχή, αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω για το 5km ενός τοπικού ημιμαραθώνιου.
    Σκοπός ο Τερματισμός, αλλά θα κάνω τις προπονήσεις μήπως και καταφέρω και κάνω κάποιο μέρος του με ελαφρύ τρέξιμο και όχι μόνο περπάτημα. Ευτυχώς έχω για συμπαράσταση τον συ και είναι υποκινητικό και διασκεδαστικό.

Τις προπονήσεις τις ξεσήκωσα απο δώ: http://www.c25k.com/c25k_greek.html και μέχρι στιγμής νιώθω αρκετά καλά και δεν έχω καταπονήσει αρθρώσεις, μέση. Φροντίζω να πηγαίνω τρεις φορές τη βδομάδα και να αφήνω μια μέρα ξεκούρασης ανάμεσα από κάθε προπόνηση ώστε να δίνω στο σώμα μου το χρόνο να ξεκουραστεί. Όποιος θελήσει να το ακολουθήσει να ρωτήσει πρώτα το γιατρό του ώστε να μην πάθει κάποιο κακό στα καλά καθούμενα...

Μέχρι στιγμής λοιπόν περήφανα δηλώνω:
    Δευτέρα 22/8/16 Week 1, Άσκηση 1
    Τετάρτη 24/8/16 Week 1, Άσκηση 2
    Παρασκευή 26/8/16 Week 1, Άσκηση 3
    Δευτέρα 29/8/16 Week 2, Άσκηση 1
    Τετάρτη 31/8/16 Week 2, Άσκηση 2
    Παρασκευή 2/9/16 Γιοκ
    Σάββατο 3/9/16 1 ώρα κολύμπι
    Δευτέρα 5/9/16 Week 3, Άσκηση 1

Senior Member
    Φαινεται ενδιαφερον, τρεχεις εξω η σε διαδρομο?

Senior Member
    Έξω, είπα να απέχω από γυμναστήρια προς το παρόν για οικονομία, όσο είναι ακόμα ο καιρός καλός.
    Και στο σπίτι μου χώρος για διάδρομο δεν υπάρχει...
    Συνήθως σε πάρκα με χώμα ή ασφαλτόστρωση, ή βραδινές ώρες σε γήπεδα με ταρτάν.
    Στα γήπεδα καταπονούνται λιγότερο τα γόνατα κι οι αστράγαλοι αλλά στα πάρκα κυλά πιο ευχάριστα η ώρα

Ελπίζω να μην πιάσουν βροχές και σταματήσω, είναι πολύ ευχάριστω προς το παρόν..
    Φεύγουν νεύρα, σκοτούρες, ένταση, όλα...

well done μαρουλέ! κεγώ θέλω να συμμετέχω στον μαραθώνιο αλλά είπα να αρχίσω με το να μετράω βήματα για αρχή να κάνω πιο έντονη την καθημερινότητα μου κ μετά να μπω στην διαδικασία της προπόνησης, πιστεύω να προλαβαίνω. μου δίνεις κίνητρο να ακολουθήσω κεγώ το πλάνο μου με σκοπό επίσης τον τερματισμό. δν νομίζω οτι το έχω για τρέξιμο.

Senior Member
    Μπραβο κοριτσια, θα πετυχετε τον στοχο σας! Εγω να τρεξω, δεν μπορω με τιποτα..

Senior Member
    Κι εγώ τα δύο πρώτα 5αρια που δοκίμασα σε παρόμοια κιλά με περπάτημα τα έβγαλα.
    Σημασία έχει να σηκωνόμαστε από το ρημαδοκαναπέ.
    Λενιώ όσο μπορείς κι ό,τι μπορείς. κι εγώ αν δεις πιο παλιά ποστ σε αυτό το νήμα περπάτηματα 20λεπτα 2 με 3 φορές τη βδομάδα εκανα και τουλάχιστον δεν αυξήθηκε το βάρος μου όσο καιρό το έκανα. Ειχα τάση προς την κάθοδο.

Προλαβαίνεις Σουσουκα και με περπατημα βγαίνει πολύ άνετα, γιατί δίνουν επαρκή χρόνο.

Λέω να γράφω εδώ τους στόχους μου για αυτήν την εβδομάδα για να έχω μεγαλύτερο κίνητρο μιας κ το έχω ξανακάνει κ ήταν ωραίο παιχνιδάκι! σε ευχαριστώ μαρούλι που μου το θύμισες. ήγγικεν η ώρα!
    όταν έκανα τότε βέβαια τα περπατήματα ήμουν κοντά 77 κιλά(απλά υπέρβαρο bmi) κ τώρα έχω γίνει να με κλαιν οι ρέγγες. υπάρχει άραγες επιστροφή????? υπάρχει σωστός τρόπος?

5/9-11/9: 10.000 βήματα
    5/9: 7.404
    6/9:7635http://pinkkittyrose.com/forums/imag...ies/86_meh.png

7/9:11132http://www.msworks.net/newmsworks/im...rk_small_3.png

8/9:5525http://www.vocinelweb.it/faccine/fat...i/donia/09.gif
    9/9 :7532http://www.smilieicons.com/smiley/em...d-emoticon.gif πολλά τα 10.000 σα πρώτος στόχος.
    10/9: 8076
    11/9 :12699 http://www.msworks.net/newmsworks/im...rk_small_3.png

Senior Member
    Μαντάμ μπράβο, το πράσινο τικ είναι τόσο χαρούμενο! Περιμένουμε να δούμε και σήμερα πόσο.... Καλημέρα!!

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    κ τώρα έχω γίνει να με κλαιν οι ρέγγες. υπάρχει άραγες επιστροφή?????
    Τι λες ρε τρελόγκα;;;

Επιστροφή φυσικά και υπάρχει (αλλά και προς τις δύο κατευθύνσεις)

Εγώ πως έφτασα από σχεδόν 35άρι ΒΜΙ σε 25 (σχεδόν κι αυτό γμτ μου);

Τεσπά 10.000 βήματα είναι υπερυπεραρκετά. Αλλά μην περιμένεις να αδυνατίσεις με το περπάτημα. Η γυμναστική μας δίνει άλλα οφέλη. Η συμβολή της στο αδυνάτισμα είναι επικουρική. Η σωστή απώλεια λίπους γίνεται με σωστή διατροφή και μάλιστα μπουκιά μπουκιά!

Senior Member
    Για μενα που απο 95 περσι οηγα φετος 110 δεν εκανες σχολιο ακομα μπακλαβα κ το περιμενα!

Senior Member
    Μανταμ σου σου πολυ ωραιο αυτο που σκεφτηκες αλλα θα συμφωνησω με τον μπακλαβα!!!

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    Λέω να γράφω εδώ τους στόχους μου για αυτήν την εβδομάδα για να έχω μεγαλύτερο κίνητρο μιας κ το έχω ξανακάνει κ ήταν ωραίο παιχνιδάκι! σε ευχαριστώ μαρούλι που μου το θύμισες.
    κι εμένα μ'αρεσε αυτό και μου δινε κίνητρο.. <3

Το περπάτημα μονο καλό μπορεί να κάνει και φυσικά υπάρχει δρόμος επιστροφής. Η ζωή μας μπορεί να είναι ενας συνεχής αγώνας στο θέμα της διατροφής και της διατήρησης της υγείας μας. Κι αν πέσουμε θα ξανασηκωθούμε μέχρι να τα καταφέρουμε...

Δεν είσαι να σε κλαιν οι ρέγγες σε καμμία περίπτωση.. Τα κιλά που αποκτώνται μετά τη διακοπή βουλιμικών επεισοδίων εγώ τα βλέπω σαν παράσημα μιας μάχης. Άλλες μάχες μετά πρέπει να δοθούν για την εξισορρόπηση σε ιδανικότερο βάρος με υγιείς τρόπους, επιμονή κι υπομονή.

Εντούτοις, οι στόχοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι. Τα 5κμ δε θα μας εξασφαλίσουν τη σιλουέτα της Σακίρα, αλλά θα βοηθήσουν σημαντικά στην αλλαγή διάθεσης, στη μείωση των υπερφαγικών, βουλιμικών, στη μείωση κοιλιακού λίπους, στο ξεσκόνισμα του καναπέ κτλ..

Σε κάθε περίπτωση
    Venceremos

μαρουλέ απλά δεν βλέπω καμιά διακοπή. κάνω πολλά πισωγυρίσματα και επίσης υπάρχουν κ τα υπερφαγικά που είναι ουκ ολίγα. αλλά ο στόχος στόχος:
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...ffb86536a2.jpg

το ξέρω guys το έχω διαπιστώσει κ παλιότερα αυτό που λέτε. γιαυτό χθες πήρα τορτίγιες αβοκάντο μαρούλια σολομούς κάτι κριτσίνια από φαγόπυρο? και διάφορα άλλα τέτοια κ τα έφαγα όλα με την μία :lol: μετά θυμήθηκα οτι έπρεπε να τηρήσω τον στόχο μου κ να κάνω λίγα ακόμη βήματα κ βγήκα για λίγο έξω στην βροχή, μην φανταστείτε, 10 λεπτά περπάτημα και σκάλες αντί για ασανσέρ.
    δν υπάρχει σωτηρία. :thumbdown: