ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 276 FirstFirst ... 2432333435364484134 ... LastLast
Results 496 to 510 of 4134
    Senior Member
    Βασιλική, power plate (ιμιτασιόν βέβαια γιατί το ορίτζιναλ κάνει γύρω στα 1000 ευρώ ή και παραπάνω, ανάλογα με το μοντέλο) έχω στο σπίτι. Όσο καιρό έκανα, αν θες το πιστεύεις, είχαν αρχίσει να φαίνονται ίχνη γράμμωσης στην κοιλιά (διότι τότε δεν ήταν όσο είναι σήμερα βέβαια). Μετά όμως τα παράτησα, έβαλά 10 κιλάκια για πλάκα μέσα σε 2 μήνες (αυτό κι αν είναι απίστευτο!), έπαθα κήλη μεσοσπονδυλίου και τώρα το χρησιμοποιεί ο αδελφός μου γιατί πια σε μένα αντενδείκνυται. Αυτή είναι η εμπειρία μου και γενικά έχω ακούσει ευχαριστημένους χρήστες.

Senior Member
    Σήμερα curves

Senior Member
    http://www.webmd.com/fitness-exercis...s-myths-busted

Top 9 Fitness Myths -- Busted! [στα αγγλικά]

Senior Member
    1,5 ώρα πισίνα σήμερα

Senior Member
    Curves σήμερα

Senior Member
    Και εγω Curves

μου λειπουν τα curves, εχω γραφτει με ετησιο εδω και 1,5 χρονο εκανα κανα 2-3 μηνες μετα μου ετυχαν πολλες δουλειες , επμβαση laser στα ματια και το παγωσα, τους πηρα τηλεφωνο το μαρτιο οτι θα ξαναρχισω και μου ειπαν οκ οποτε θες αλλα με τα παλιωραρια που δουλευω δεν προλαβαινα (ουτε τωρα προλαβαινω δηλαδη)
    και τωρα ντρεπομαι να παω...

Senior Member
    angelika

να μη ντρεπεσαι τίποτα. Για το καλό του οργανισμού σου πας. Και αυτοί τη δουλειά τους κάνουνε και θα σε δεχτούνε με χαρά.
    Καλές γυμναστικές εύχομαι!

Junior Member
    Κοριτσια εχω ενα θεμα με τη γυμναστικη και θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι εντελως ασχετη. Πηγαινω γυμναστηριο 4 φορες την εβδομαδα. Καθε φορα που κανω διαδρομο και την ωρα που κατεβαινω νιωθω τον κοσμο να γυριζει και για ενα λεπτακι δεν μπορω να σταθω χωρις να ακουμπαω καπου και ντρεπομαι να το πω στον γυμναστη μου μην τυχον και θεωρησει οτι προσπαθω να αποφυγω την ασκηση. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Το παθαινετε κι εσεις?

Originally posted by Renaa
    Κοριτσια εχω ενα θεμα με τη γυμναστικη και θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι εντελως ασχετη. Πηγαινω γυμναστηριο 4 φορες την εβδομαδα. Καθε φορα που κανω διαδρομο και την ωρα που κατεβαινω νιωθω τον κοσμο να γυριζει και για ενα λεπτακι δεν μπορω να σταθω χωρις να ακουμπαω καπου και ντρεπομαι να το πω στον γυμναστη μου μην τυχον και θεωρησει οτι προσπαθω να αποφυγω την ασκηση. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Το παθαινετε κι εσεις?
    Δεν είναι φυσιολογικό, οφείλεται μάλλον στην κακή διατροφή (χονδρικά μένεις από ενέργεια). Μια ώρα πιο πρίν δοκίμασε να φας μισό μπολ κορν φλέικς (υδατάνθρακες), για να δεις αν επιμένει. Επίσης κατα τη διάρκεια μη μένεις χωρίς νερό.

Έχεις ιστορικό χαμηλής πίεσεις να φανταστώ;

Junior Member
    Τις ελαχιστες φορες που εχω μετρησει την πιεση μου ηταν σε φυσιολογικα επιπεδα. Παντως θυμαμαι οταν ημουν μικροτερη και χωρις να κανω διαιτα ενιωθα καποιες στιγμες αδυναμια και ζαλαδες και τοτε η μητερα μου μου εδινε κατι αλμυρο. Μαλλον αυτο θα ειναι και θα πρεπει να το κοιταξω. Η διατροφη μου προσπαθω να ειναι σωστη μιας και την κανω μονη μου τρωγοντας απ'ολα τα φαγητα σε λογικη ποσοτητα, πολλα φρουτα και λαχανικα και αφθονο νερο. Υπολογιζω γυρω στις 1500-1600 θερμιδες την ημερα με συχνα γευματα.

Senior Member
    Renaa

είναι πολύ φυσιολογικό. Συμβαίνει στους περισσότερους τις πρώτες φορές. Επειδή το σώμα δεν έχει μάθει να τρέχει και να μένει στο ίδιο σημείο. Πες το και στο γυμναστή σου βέβαια.
    Πίστεψε με ο γυμναστής το έχει ακούσει εκατοντάδες φορές. Εγώ το ακούω σχεδόν κάθε μέρα

Δοκίμασε να σταματάς σταδιακά κατεβάζοντας ταχύτητα και όχι απότομα.

Junior Member
    Σας ευχαριστω παρα πολυ! Νομιζα οτι το παθαινω μονο εγω και ενιωθα καπως. Αγχωθηκα βασικα μην εχω κατι σοβαρο.
    Θα τρωω και τα δημητριακα μου μια ωρα πριν και ελπιζω με τη σταδιακη μειωση να σταματησουν οι ζαλαδες.
    Σας ευχαριστω πολυ και παλι.

Senior Member
    Θα το πεις στο γυμναστη όμως ούτως ή άλλως να σε έχει στο νου του.
    Καλό βράδυ

Junior Member
    Φυσικα και θα του το πω. Να ξερες τι καλο μου εκανες! με ειχε αγχωσει τοσο που δεν φανταζεσαι και τωρα θα παω για υπνο ηρεμη.
    Να 'σαι καλα, καλο βραδυ!