ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 276 FirstFirst ... 2836373839404888138 ... LastLast
Results 556 to 570 of 4134
    Member
    Originally posted by pennou
    Originally posted by bikaki69
    εγω πάντως, σε συνδυασμο με προσοχη στη διατροφη μου, αυτή την εβδομάδα έκανα το προγραμμα απο τα dvd του shape με την πετρουλάκη. έιχε στο περιοδικό του απριλιου προγραμμα με βαράκια ( είχε δώρο και τα βαράκια) και στου μαιου έν προγραμμα για καυση λίπους.΄΄εχω δει διαφορά όταν τα κάνω . κάνω μια μέρα το ένα μια μέρα το άλλο εναλλάξ. είναι πολύ καλά, το καταλαβαίνεισ και από την εφίδρωση....αλλα και από τη ζυγαριά την επόμενη μέρα!!!
    να σου πω την αληθεια τα εχω αλλα δεν τα χω δοκιμασει...αλλα αφου λες οτι ειναι τοσο καλα θα το επιχειρησω ..

ναι δοκιμασε τα, αυτο με τα βαρακια κανε πρωτα μου φαινεται πιο ευκολο...εγω παρατηρησα εφιδρωση στα 34 λεπτα που διαρκουν πολυ πιο εντονη απο ότι οταν κανω 30 λεπτα διαδρομο...δεν ξερω μου φαινεται καλο! περιμενω και την δικη σου εντυπωση!!

Εγώ είχα κατεβάσει μία σειρά ασκήσεων yoga που τις κάνει η geri απο τις spice girls. Mε βόλεψε πολύ, γιατί έχει διάρκει γύρω στα 20-25 λεπτά, σου δείχνει τις ασκήσεις ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας που θέλεις να ακολουθήσεις κ ιδρώνεις πολύ στο τέλος!

Τώρα έχω γραφτεί σε γυμναστήριο οπου κανω γιογκα 2 φορές τη βδομάδα μια ώρα κάθε φορά κ προσπαθώ να πάω κ άλλη μία για ελλειπτικό κ λίγα βάρη (τα σιχαίνομαι!!).

Senior Member
    Veronica ωραιο προγραμμα! Curves και σημερα!

Originally posted by penelope1985
    Veronica ωραιο προγραμμα! Curves και σημερα!
    Penelope και μένα τα Curves ήταν η πρώτη μου επιλογή, αλλά το οικονομικό, βλέπεις, με αποθάρρυνε..
    Εσύ πόσο καιρό πηγαίνεις; Έχεις δει αποτελέσματα;

Senior Member
    Τεραστια διαφορα! -73 ποντους και -11% λιπος. Πηγαινω ομως 6 φορες την βδομαδα εδω και 3 μηνες και 10 μερες

Originally posted by penelope1985
    Τεραστια διαφορα! -73 ποντους και -11% λιπος. Πηγαινω ομως 6 φορες την βδομαδα εδω και 3 μηνες και 10 μερες
    ΣΟΒΑΡΑ???? Όταν λες 73 ποντους, εννοείς αθροιστικά απ'όλο το σώμα; Θυμάσαι απο κοιλιά (που είναι το πρόβλημά μου :P) πόσους?
    Καλά το 11% λιγότερο λίπος είναι απίστευτο! Ίσως μετά τις διακοπές όταν είμαι σε συντήρηση να πάω να ...χτίσω κορμί :P
    Ουφ.. αγχώθηκα... πάω να τρέξω με στοχο τις 400 θερμίδες!!

Senior Member
    Kοιλιά εγω δεν εχω πολυ οποτε πηγα απο 96 σε 84 και μεση απο 79 72

12 χιλιόμετρα σήμερα με interval training κάπου στη μέση...ζορίστηκα αρκετά..ίσως θα το χαλαρώσω λίγο.

Senior Member
    Χτες 1 ωρα περπατημα και σημερα Curves

Senior Member
    σημερα περπατημα απο το μετρο Ευαγγελισμος μεχρι την Ομονοια,σε σλοου μοσιον σχετικα αλλα νομιζω μου εκανε καλο!

Senior Member
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΛΑΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ.....ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 45΄ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ 1,5 ΩΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΔΙΑ,ΧΕΡΙΑ,ΠΛΑΤΗ, ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ!!!
    ΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ 2ΜΗΝΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ? ΜΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ? ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ?

Originally posted by VIVIKAKI
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΛΑΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ.....ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ 45΄ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ 1,5 ΩΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΔΙΑ,ΧΕΡΙΑ,ΠΛΑΤΗ, ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ!!!
    ΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ 2ΜΗΝΟ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ? ΜΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ? ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ?
    Αν κάνεις τις ώρες που λες 6 φορές την εβδομάδα, κυρίως αεροβική, τα κιλά θα εξαφανιστούν απλώς.

Senior Member
    Κολύμπι 1,5 ωρίτσα σήμερα, επιμένω

Senior Member
    Σημερα κανονικα Curves

Senior Member
    Originally posted by salvage
    Originally posted by VIVIKAKI
    Αν κάνεις τις ώρες που λες 6 φορές την εβδομάδα, κυρίως αεροβική, τα κιλά θα εξαφανιστούν απλώς.

μακαρι να εξαφανιστουν αν και θα χρειαστουν αρκετοι μηνες!!!!!!! που θα παει!!! δεν ειναι στο χερι του !!! απλά δεν ξερω αν με την γυμναστικη εκει που χανεις π.χ 15 κιλα θα φαινεται σαν να εχεις χασει 20...δεν εχω προηγουμενη εμπειρια για να ξερω κατα πόσο μπορει να σφιξει το κορμι και να φανει αυτο σε 2 μηνες.....