ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 276 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 106 to 120 of 4134
    Member
    πόσα κιλά θέλεις να φτάσεις; καλά φαντάζομαι πως είσαι ήδη αδύνατη, δεν το συζητώ, 50 κιλά άνθρωπος! μην χάσεις πολλά!!! εγώ έφτασα 68 κιλά μετά τις πανελλήνιες... άσε!
    γενικά έχω δει διαφορά στο σώμα μου, δεν μπορώ να πω! χέρια πόδια και λίγο κοιλιά! μην φανταστείς καμιά τεράστια διαφορά, είναι νωρίς ακόμα αλλά δεν το βάζω κάτω... κάνω 1.30 με 2 ώρες την ημέρα, αεροβική 40 λεπτά με μία ώρα και μετά μπαίνω σε γκρουπ που κάνουμε κοιλιακούς, βαράκια κλπ... από μεθαύριο θα κάνω και πιλάτες, έχω διαβάσει ότι κάνει πολύ καλό! εσύ;

Senior Member
    αααααααααααα,καλε εσυ κανεις πολυ γυμναστικη,ε γι αυτο και εχεις δει αποτελεσμα!!!μπραβο σου!!!!
    εγω σπιτι γυμναζομαι και πολλες φορες με βολευει ενα γηπεδο τυπου μπασκετ οπου τρεχω κανα εικοσαλεπτο με μιση ωρα...αλλα κανω στεπ απο αεροβια...και εχω και ενα σωρο dvd αλλα τα ψιλοβαριεμαι κιολας...

Τωρα για τα κιλα οκ,χοντρη δεν ειμαι απο οσο νομιζω εγω και οι γυρω μου αλλα θελει πολυ προσοχη και η συντηρηση που σκεφτομαι να ξεκινησω....ισως να πρεπει να γινω και εγω 47 ωστε με την συντηρηση να σταθεροποιηθω 48-49

Απο την αλλη λενε οτι ακομη και στην συντηρηση εξακολουθεις να χανεις αλλα εγω βλεπω οτι με το που προσθετω εστω και 200 θερμιδες,για μια μονο μερα η ζυγαρια με απογοητευει....

Αχ,ντελιριο εχω παθει αποψε....εχει και πανσεληνο!!!δεν ξερω τι φταιει!!!

Member
    Αν προλαβαίνεις καλό θα ήταν να ξεκινήσεις γυμναστήριο... θα σου κάνει καλό! Και αυτά που κάνεις ήδη είναι καλά!

Ε όχι απλά δεν είσαι χοντρή, προφανώς είσαι αδύνατη. Κι εγώ πήγα 47 γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να σταθεροποιηθώ 48-49 αλλά βλέπω ότι με την συντήρηση όντως χάνω λίγο... Αν φτάσω 46 θα αυξήσω σίγουρα τις θερμίδες,δεν γίνεται να πάω πιο κάτω! Θα δεις σιγά σιγά θα συνηθίσει ο οργανισμός σου στις νέες θερμίδες και δεν θα παχαίνεις με το παραμικρό!

Senior Member
    Originally posted by absolute
    αααααααααααα,καλε εσυ κανεις πολυ γυμναστικη,ε γι αυτο και εχεις δει αποτελεσμα!!!μπραβο σου!!!!
    εγω σπιτι γυμναζομαι και πολλες φορες με βολευει ενα γηπεδο τυπου μπασκετ οπου τρεχω κανα εικοσαλεπτο με μιση ωρα...αλλα κανω στεπ απο αεροβια...και εχω και ενα σωρο dvd αλλα τα ψιλοβαριεμαι κιολας...

Τωρα για τα κιλα οκ,χοντρη δεν ειμαι απο οσο νομιζω εγω και οι γυρω μου αλλα θελει πολυ προσοχη και η συντηρηση που σκεφτομαι να ξεκινησω....ισως να πρεπει να γινω και εγω 47 ωστε με την συντηρηση να σταθεροποιηθω 48-49

Απο την αλλη λενε οτι ακομη και στην συντηρηση εξακολουθεις να χανεις αλλα εγω βλεπω οτι με το που προσθετω εστω και 200 θερμιδες,για μια μονο μερα η ζυγαρια με απογοητευει....

Αχ,ντελιριο εχω παθει αποψε....εχει και πανσεληνο!!!δεν ξερω τι φταιει!!!
    κανεις αεροβια που καιει λιπος

για συσφιξη πρεπει να κανεις βάρη.

Member
    Originally posted by tidekpe
    Λοιπόν, σήμερα πήγα αλλά όχι για γυμναστική...για μέτρηση κ.λ.π....μ'άρεσε πολύ ο χώρος και αυτή η κυκλική άσκηση...αμφισβητώ τα αποτελέσματα σε κιλά, είμαι σίγουρη για τους πόντους! Δε μου άρεσε η προβολή στον τοίχο ονομάτων με τις απώλειές τους...τι δύσπιστη που είμαι, ε;;;;; Από Δευτέρα, εκγύμναση!!!
    πήγα κι εγώ στα curves, δεν ήθελα να γράψω κάτι αρνητικό, αλλά μου έκανε άσχημη εντύπωση η πολύ δυνατή μουσική δεν μπορούσα να ακούσω τι μου έλεγε η γυμνάστρια (καλά, στατική γυμναστική και σε ξεκουφαίνουν; αν ήταν aerobic, το καταλαβαίνω) και ότι ήταν πολύ υψηλές οι τιμές μηνιαίως αλλιώς ετήσια συνδρομή (εδώ δεν ξέρω αν θα πάω τον άλλο μήνα, θα δεσμευτώ για 1 χρόνο;

Senior Member
    καλησπερα κοριτσια!!!σημερα εχω την πιο χαλια ψυχολογια που ειχα εδω και καιρο....γενικα συμβαινουν πολλα και τιποτα γενικα δεν παει καλα ή οπως θα περιμενα...

Γυμναστηριο δεν θελω να γραφτω,γιατι δεν θελω να δεσμευομαι με συγκεκριμενα πραγματα...νιωθω καταπιεστικα και με πνιγει,μου αρεσει να κανω δικο μου προγραμμα...μονο curves ισως εκανα γιατι ακουγονται καλα αποτελεσματα αλλα δεν εχω κοντα μου οποτε δεν το σκεφτομαι πλεον..

Bad κανω αντιστασεις,οχι μονο αεροβια!οταν λεω κανω ασκησεις πχ για ποδια ή χερια εννοω με αντιστασεις,εχω εξοπλισμο στο σπιτι,λαστιχα,βαρακια κλπκλπ
    και αλλωστε δε θελω μονο να σφιξω αλλα και να χασω και λιπος...

Τελοσπαντων,δεν ξερω...θα περιμενω να γινει το θαυμα...αν γινει ποτε............

Senior Member
    χτες: 45 λεπτα στεπ+κοιλιακοι+ 2 ασκησεις για ποδια

Senior Member
    Σήμερα, ακολουθώντας την absolute, όντας χάλια ψυχολογικά καιρβεσ περιμένοντας το θαύμα, αναφέρω πως πήγα στα κουρβες και, ομολογώ, ότι εκεί λίγο ψιλοανέβηκα...θα το στριμώξω να πάω και σήμερα, μήπως και...

Senior Member
    Και αν κανείς καταλάβει από το ανορθόδοξο, ασύντακτο, γραμματικά χολώμενο κείμενό μου...να μου γράψει! Ατιμη διάθεση...παντού βγαίνεις!!

Senior Member
    tidekpe μου τι εχουμε παθει να φταιει η πανσεληνος??ελεος πια.....
    και εγω χτες ημουν ετοιμη να τα παρατησω ολα και δεν ξερω πως καταφερα και επεισα τον εαυτο μου να ανεβει στο στεπερ,και να κανει και 45 λεπτα....

Δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω,αλλα ειμαστε ανθρωποι....

Senior Member
    ʼνθρωποι, θνητοί κι ευάλωτοι...εντάξει, εγώ έχω συγκεκριμένα θεματάκια που με απασχολούν...αλλά σιγά και ποιος δεν έχει...τέτοια νταουνίλα, πια! Όντως όμως νιώθω καλά όταν γυμνάζομαι, τουλάχιστον εκείνη την ώρα...δε θα τα παρατήσουμε!!!!!

Senior Member
    Κουράγιο κοριτσια! Εγω σημερα πηγα σημερα στον διαιτολογο και απογοητευτηκα. Εχω κολλησει εδω και 10 μερες στο ιδιο βαρος.... η γυμναστικη μια χαρα ευτυχώς...

Senior Member
    Eεεεε! Δε σου τη δίνει, γαμώτο...δέκα μέρες με διαιτολόγο και γυμναστική;;;;;;;;;;;;;;;
    Εδώ ακρίβώς είναι το σημείο που συνήθως λέω δεν πάει στο γεροδιάβολο;;;;;;;;;;;;;;;;;και τρώω πάλι κανονικά.
    Πάντως, τα κουρβες κανονικά...και ευχάριστα! Να δούμε και στο μήνα πάνω τους πόντους....αν και μου τη δίνει το μέτρημα ωσάν ζωντανά...

Senior Member
    Εγω λογικα θα εχω μετρηση την Παρασκευη... θα ειναι η 13η φορα...

Senior Member
    Α ναι;;;;;; καθε 13 φόρές σε μετράνε...δεν το ήξερα, νόμιζα κάθε μήνα.

Page 8 of 276 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast