ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 94
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 94 of 276 FirstFirst ... 44849293949596104144194 ... LastLast
Results 1,396 to 1,410 of 4134
    Senior Member
    μαλλον μπερδευτηκες γιατι εχω σταματησει γυμναστηριο κ δεν γραφτηκα προσφατα, ημουν απο περυσι εκει κ γυμναζομουν καθημερινα.
    στο θεμα διατροφη ακριβως αυτο κανω ομως...οποτε λεω να χαλαρωσω στο θεμα αυτο αφου κ απο ασχολουμαι που λεει κ η γρανιτα...αποτελεσμα 0

Senior Member
    το καλοκαιρι δεν εγραφες καθημερινα για την γυμναστικη που θα κανεις τον χειμωνα? τελος παντων φανταζομαι οτι ξερεις και εσυ η ιδια τι κανεις...
    μακαρι να βρεις το κουραγιο να κανεις μια σωστη προσπαθεια ή να αποδεχθεις οτι εισαι ανθρωπος που θελει να τρωει και δεν εχει σημασεια πως εισαι για σενα...

Senior Member
    το οτι δεν εγραφα εδω δε σημαινει οτι δεν εκανα.
    διατηρω λογκ σε αλλο φορουμ γυμναστικης κ ολη μου η γυμναστικη ειναι εκει, κ η διατροφη.
    το θεμα ειναι να ερθουν γρηγορα τα βαρη ωστε να γυμναζομαι σπιτι μολις γυρισω σπιτι γιατι ξεγραφτηκα απο το γυμναστηριο...πριν φυγω

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    μακαρι να βρεις το κουραγιο να κανεις μια σωστη προσπαθεια ή να αποδεχθεις οτι εισαι ανθρωπος που θελει να τρωει και δεν εχει σημασεια πως εισαι για σενα...
    καλα δεν ειμαι κ ρομποτ, το οτι περνω φασεις που δεν τρωω σωστα δε σημαινει οτι δεν εχει σημασια το πως ειμαι για μενα, το αντιθετο.
    ειναι σα να λες στον βουλιμικο οτι τρωει πολυ κ τα βγαζει μετα επειδη δεν τον νοιαζει για την εικονα του?!
    σημαινει ισως οτι εχω καποια διατροφικη διαταραχη κ ας θελω να πιστευω οτι δεν...

ΥΓ σημασια εννοεις? μου χαλαει την αισθητικη μου που λες κ συ
    ΥΓ σπεις νομιζω ειναι μονοδρομος το θεμα πια. (ασχετο αλλα εσυ που πρεπει θα καταλαβεις)

Senior Member
    τελος παντων εμενα το ποιντ μ ειναι οτι για να χασεις λιπος πρεπει να γυμναστεις και για να χασεις κιλα πρεπει να σταματησεις να τρως... αλλη λυση δεν υπαρχει... τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε... ιδανικη διαιτα δεν υπαρχει... και ουτε θα βρεθει ποτε...

αυτα για αποψε! παω στο παρτυ. Καλο Σαββατοβραδο!

Senior Member
    νομιζω οτι το θεμα ειναι στο μυαλό.δλδ να το παρεις αποφαση, να πας την βολτα που ελεγες, να φας αυτα που πρεπει να κανεις πραγματα που θα σε κανουν σιγα σιγα να αλλαξεις το σωμα σου κ να νοιωσεις καλύτερα εφοσον τωρα δεν εισαι ικανοποιημενη.

Senior Member
    καλα να περασεις Πηνελόπη!

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by penelope1985
    καλα δεν ειμαι κ ρομποτ, το οτι περνω φασεις που δεν τρωω σωστα δε σημαινει οτι δεν εχει σημασια το πως ειμαι για μενα, το αντιθετο.
    ειναι σα να λες στον βουλιμικο οτι τρωει πολυ κ τα βγαζει μετα επειδη δεν τον νοιαζει για την εικονα του?!
    σημαινει ισως οτι εχω καποια διατροφικη διαταραχη κ ας θελω να πιστευω οτι δεν...

ΥΓ σημασια εννοεις? μου χαλαει την αισθητικη μου που λες κ συ
    ΥΓ σπεις νομιζω ειναι μονοδρομος το θεμα πια. (ασχετο αλλα εσυ που πρεπει θα καταλαβεις)
    κακο-κοριτσακι, γιατι τοτε δεν προσπαθεις να εντοπισεις πρωτα το προβλημα για να ξερεις μετα τι λυση αναζητας, παρά μονο καθεσαι κ βασανίζεσαι?
    γιατι εγω θεωρω οτι βασανιζεσαι πολυ κ ειναι κριμα..

Senior Member
    τοπροβλημα ειναι οτι αναζητω εδω λυσεις ενω απο τα ατομα που υπηρχε συννενοηση κ αλληλοκατανοηση εχουν μεινει μονο ελαχιστα
    εχει δικιο ο ανδρας μου, η λυση ειναι εξω κ οχι εδω μεσα, σας χαιρετω
    οταν η τροφη ειναι εχθρος καλυτερα να κοιταξεις πιο προσεκτικα ποιος ειναι ονλαιν κ τι θα πεις...
    εμ τι να το κανουμε λοιπον, επικοινωνια-παρανοια.
    σωσε πηνελοπη μου οση μυικη μαζα προλαβεις που εκανες διαιτα χωρις γυμναστικη κ ασε τους αλλους να πορευονται,
    φαε κ τις 5000 θερμιδες ανα ημερα οπως συχνα κανεις κ κοκορευεσαι κ αν νομιζεις οτι δεν εχει διατροφικη διαταραχη εισαι σε λαθος φορουμ κ δρομο.
    καλυτερα πανω κατω η ζυγαρια παρα αδυνατη κ αντιπαθητικη...
    (ηθελα κ γω πολυ καιρο να το πω που ειπες κ συ)
    καλη συνεχεια κ πραγματικα κουραγιο στις υπολοιπες,
    δυστηχως χαλασε το σπιτι μας.

Senior Member
    βασικά δε ξέρω αν σου φάνηκε "επίθεση" εγω για το καλό σου σου ειπα κατι το οποίο δούλεψε σε εμενα.τωρα αν αυτο σε εκανε να πιστεψεις οτι δεν υπάρχει αλληλοκαταννόηση κλπ τοτε τι να σου πω.

α κ άσχετο αλλά νομίζω οτι η Πηνελόπη κανει τουλαχιστον 5 μερες τη βδομαδα γυμναστική πολλούς μήνες τώρες.

Senior Member
    Πραγματικα μερικες φορες εδω μεσα πρεπει να σιωπας... γιατι οτι και να πεις βρισκεις τοιχο!

Senior Member
    καλημέρα...bad μου ελπίζω να είσαι καλά...όλοι έχουμε περάσει από αυτή την φάση να μην μπορούμε να μπούμε σε ένα
    πρόγραμμα...να λέμε ότι θα το τηρήσουμε το τάδε κτλ...και να μην το κάνουμε...ή να κάνουμε τα σχέδια κτλ.....αλλά και
    πάλι να μην μπορούμε.αλλιώς δεν θα είχαμε διατροφική διαταραχή....ηρέμησε και πάρε το χρόνο σου...το φαγητό είναι απλά
    φαγητό.....προσπάθησε να το βάλεις αυτό στο μυαλό σου...φάε καθε 3 ώρες από κάτι να μην μένεις νηστική και χαλάρωσε
    κορίτσι μου...απλά ηρέμησε...και εγώ στην ίδια φάση είμαι πότε κάνω πότε δεν κάνω τα βάζω με τον ευατο μου κτλ....
    απλά όταν μπουχτίζω με την μαλακία που με δέρνει:thumbdown: προσπαθώ να ηρεμώ και να σκέφτομαι οκ...κάνω ήρεμα
    μία σωστή διατροφή και δεν βάζω χρονοδιαγράμματα όσο πάει...(όλα αυτά τα λέω για να τα ακούω και εγώ..):blush:

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    τοπροβλημα ειναι οτι αναζητω εδω λυσεις ενω απο τα ατομα που υπηρχε συννενοηση κ αλληλοκατανοηση εχουν μεινει μονο ελαχιστα
    εχει δικιο ο ανδρας μου, η λυση ειναι εξω κ οχι εδω μεσα, σας χαιρετω
    οταν η τροφη ειναι εχθρος καλυτερα να κοιταξεις πιο προσεκτικα ποιος ειναι ονλαιν κ τι θα πεις...
    εμ τι να το κανουμε λοιπον, επικοινωνια-παρανοια.
    σωσε πηνελοπη μου οση μυικη μαζα προλαβεις που εκανες διαιτα χωρις γυμναστικη κ ασε τους αλλους να πορευονται,
    φαε κ τις 5000 θερμιδες ανα ημερα οπως συχνα κανεις κ κοκορευεσαι κ αν νομιζεις οτι δεν εχει διατροφικη διαταραχη εισαι σε λαθος φορουμ κ δρομο.
    καλυτερα πανω κατω η ζυγαρια παρα αδυνατη κ αντιπαθητικη...
    (ηθελα κ γω πολυ καιρο να το πω που ειπες κ συ)
    καλη συνεχεια κ πραγματικα κουραγιο στις υπολοιπες,
    δυστηχως χαλασε το σπιτι μας.
    Αυτη τη στιγμη κανεις μια επιθεση,αντικειμενια πολυ αδικη..
    Και χαρακτηριζεις την Πηνελοπη που αν μη τι αλλο ηθελε απλα να σου πει τη γνωμη της για να σε βοηθησει.
    Θα μου πεις τωρα,εσυ τί ανακατευεσαι..
    Βλεπω πως λες οτι εμεις τα νεα μελη χαλασαμε το σπιτι "σας" και αυτο με ενοχλει πολυ..
    Οι γενικευσεις!

Senior Member
    ειναι καποιου αυτο το σπιτι?
    δεν το ξερα κ μπηκα απροσκλητη!!

η πηνελοπη αν δεν ηθελε να βοηθησει απλα θα κανε το κορόϊδο κ θα χε το κεφαλι της ησυχο κ η bad αν δεν ηταν σε συγχυση κ πανικο (δεν το λεω με αρνητικη εννοια αλλλ ως ενδειξη κατανοησης, γιατι θεωρω, ξαναλεω, οτι βασανιζεσαι) θα μπορουσε να το δει μσα απο την πικρία της.

Senior Member
    Originally posted by smart
    ειναι καποιου αυτο το σπιτι?
    δεν το ξερα κ μπηκα απροσκλητη!!

η πηνελοπη αν δεν ηθελε να βοηθησει απλα θα κανε το κορόϊδο κ θα χε το κεφαλι της ησυχο κ η bad αν δεν ηταν σε συγχυση κ πανικο (δεν το λεω με αρνητικη εννοια αλλλ ως ενδειξη κατανοησης, γιατι θεωρω, ξαναλεω, οτι βασανιζεσαι) θα μπορουσε να το δει μσα απο την πικρία της.
    Ναι αλλα καμια φορα μαλλον υπαρχει και μια ενδομυχη ζηλεια οταν ο αλλος εχει απωλεια κιλων ενω εμεις παραμενουμε στασιμοι ή παχαινουμε.. Γιατι απ'τα λεγομενα αυτα: "σωσε πηνελοπη μου οση μυικη μαζα προλαβεις που εκανες διαιτα χωρις γυμναστικη κ ασε τους αλλους να πορευονται, φαε κ τις 5000 θερμιδες ανα ημερα οπως συχνα κανεις κ κοκορευεσαι κ αν νομιζεις οτι δεν εχει διατροφικη διαταραχη εισαι σε λαθος φορουμ κ δρομο. καλυτερα πανω κατω η ζυγαρια παρα αδυνατη κ αντιπαθητικη..." με κανουν να φτανω στο παραπανω συμπερασμα!