ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 276 FirstFirst ... 4989979899100101109149199 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 4134
    Senior Member
    απορία για όσες έχουν ανάλογη εμπειρία από τα curves?πιστεύεται οτι αρκούν για να δει κάποιος αποτέλεσμα?μου φαίνεται πολύ ελαφριά η γυμναστική.τι λέτε?

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Originally posted by click

οσο για το διαδρομο, πιστευω σας την εχω πει την αποψη μου. μου φαινεται εντελως βλακεια.
    περπατας ή τρεχεις οσο θες και με ο,τι ρυθμο θες εξω στη φυση... το μηχανημα δε μου λεει κατι.
    clickακι επειδη τρεχω και σε διαδρομο και εξω ειναι και θεμα τραυματισμου.γενικα το τρεξιμο ειναι απο τα πιο επικινδυνα αθληματα για τραυματισμους.αν τρεχεις σε γηπεδο με καλο ταπητα ειναι μια χαρα αλλα οπουδηποτε αλλου καταπονουνται πολυ τα γονατα.εξισου επιπονο για τα γονατα ειναι και το στεπ.
    και γενικα χρειαζονται ΠΟΛΥ καλα αθλητικα παπουτσια,τα καταλληλα καθε φορα για το μερος που τρεχουμε.
    Η καλυτερη αεροβια ειναι η κολυμβηση αλλα στην Ελλαδα ειμαστε αρκετα πισω ακομα.
    αλεξανδριτα σωστο αυτο για το εδαφος, πολυ σωστο!
    γενικα δεν τρεχω ιδιαιτερα, πιο πολυ περπατημα γρηγορο κανω εξω.
    που να τρεξω με τοσο τσιγαρο?
    αλλα αυτο με τα παπουτσια με προβληματιζει και για τη γυμναστικη στο σπιτι.

η κολυμβηση ειναι τελεια!!!
    αλλα δεν εχω παρεα να παω.... τοσους μηνες το λεω.
    τελικα αποφασισα μολις γυρισω, θα παω γυμναστηριο μονη μου, αντε να δουμε...

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    Για αυτους που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα βαρους προσοχη με το ποδηλατο-στεπ και οτι αλλο προυποθετει καμψη στο γονατο γτ ειναι πιθανο να δημιουργησετε προβλημα στα γονατα σας..
    το προσοχη τι σημαινει?
    μολις νιωσουμε ενοχληση σταματαμε? κανουμε διαλειμα για ξεκουραση ή το κοβουμε μαχαιρι?

Senior Member
    μπραβο κλικακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Για αυτους που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα βαρους προσοχη με το ποδηλατο-στεπ και οτι αλλο προυποθετει καμψη στο γονατο γτ ειναι πιθανο να δημιουργησετε προβλημα στα γονατα σας..
    το προσοχη τι σημαινει?
    μολις νιωσουμε ενοχληση σταματαμε? κανουμε διαλειμα για ξεκουραση ή το κοβουμε μαχαιρι?
    για οσους εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα βαρους λεει...
    κουρδισου κλικλικω!!! :tumble:

Senior Member
    τι εννοεις ρε κοπελια???????
    οτι ειμαι απαυτες που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχουν προβλημα βαρους ενω δεν εχουν??:shocked2::shocked2::shocked2::shocked 2:

Senior Member
    το προσοχη τι σημαινει?
    ΠΑΝΤΑ σταματαμε μολις νιωσουμε ενοχληση ή τραβηγμα,ο,τι ασκηση και αν κανουμε!!!
    νομιζω οτι ο space με το προσοχη εννοει οχι υπερβολες και καταχρηση,γιατι τα ατομα με προβλημα βαρους εχουν πιο βεβαρημενο ιστορικο

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    απορία για όσες έχουν ανάλογη εμπειρία από τα curves?πιστεύεται οτι αρκούν για να δει κάποιος αποτέλεσμα?μου φαίνεται πολύ ελαφριά η γυμναστική.τι λέτε?
    Θα συμφωνήσω μαζί σου κοπέλα μου.
    εγώ πάω στα curves περίπου έξι μήνες, στην αρχή γιατί ήμουν αρχάρια μου φαινόταν υπεραρκετό τώρα μου φαίνεται πολύ λίγο..
    δυστυχώς πλήρωσα συνδρομή για ένα χρόνο οπότε εξακολουθώ και πηγαίνω μετά το μισάωρο όμως πάω στην διπλανή αίθουσα και κάνω και άλλες ασκήσεις στην μπάρα και κοιλιακούς..
    συμπέρασμα δικό μου
    για κάποιον που έχει να γυμναστεί καιρό είναι πολύ καλό για ξεκίνημα μετά όμως είναι λίγο
    όταν τελειώσει η συνδρομή μου σκέφτομαι να κάνω πιλάτες αλήθεια έχει κάνει καμμιά σας για πείτε μου την γνώμη σας

Senior Member
    κεγώ έκανα συμβόλαιο για ένα χρόνο αλλά έχω μπερδευτεί,από την μία είναι πολύ ελαφριά η γυμναστική σε σχέση με αυτή που συνήθιζα να κάνω από την άλλη η σφιγμοί μου είναι πολλοί σε σχέση με τον πίνακα που έχουν.μου είπαν οτι όσο δυναμώνει η καρδιά μου θα μπορώ να δυναμώνω κ την ένταση κ να γυμνάζομαι καλύτερα. αλλά βλέπω οτι τα curves δν φτάνουν κ είναι κρίμα γιατί είναι αρκετά τα λεφτά.τέσπα.τουλάχιστον θα γυμνάζομαι σε μια μόνιμη βάση γιατί συνήθιζα να ξεσκίζομαι για κανα μήνα μετά να κάθομαί άλλο τόσο κ τούμπαλιν. όταν λες αρχάρια ήσουν κ πολλά κιλά η απλά αγύμναστη?

Senior Member
    τι παιζει με τους παλμους που γραφουν τα οργανα?
    αναλογα με το τι γραφει, ρυθμιζουμε το πως κανουμε την ασκηση? εντονα η πιο χαλαρα?

Senior Member
    αννεζινα το pilates ειναι πολυ καλο,κυριως για κοιλια,πλατη και για σταση σωματος γενικα.
    αλλα δεν κανουν ολοι καλο pilates δυστυχως.στο γυμναστηριο μου πχ ειναι χαλια ενω στο παλιο ηταν πολυ καλο προγραμμα

Senior Member
    αναλογα με το τι γραφει, ρυθμιζουμε το πως κανουμε την ασκηση? εντονα η πιο χαλαρα?
    δν γράφουν τα όργανα απλά κάθε τόσο κατά την διάρκεια της άσκησης μετράμε τους σφιγγμούς μας για κάποια δευτερόλεπτα.μετά έχει ένα πίνακα που λέει πόσους σφιγμούς θα έπρεπε να έχει κάποιος στην ηλικία που είναι.αν είσαι πολύ πιο κάτω αυξάνεις την ένταση αν είσαι πάνω την μειώνεις.εγώ όταν καπνίσω πριν την γυμναστική είμαι πολύ πάνω.τώρα δν το κάνω κ είμαι πάντα στα όρια.αλλά παρόλο που έχω πολλούς σφιγμούς δν ιδρώνω δν κουράζομαι κ δν πιάνομαι ποτέ στα curves.κ δν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Senior Member
    καπως ετσι... στο εγραψα και πιο πανω (το μκσ).
    μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες για τη μεγιστη καρδιακη συχνοτητα στο ιντερνετ που θα σου φανουν πολυ χρησιμες.
    αναλογα με το ποσους παλμους εχουμε πετυχαινουμε διαφορετικα πραγματα,σε πολυ γενικες γραμμες...

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    δν γράφουν τα όργανα απλά κάθε τόσο κατά την διάρκεια της άσκησης μετράμε τους σφιγγμούς μας για κάποια δευτερόλεπτα.μετά έχει ένα πίνακα που λέει πόσους σφιγμούς θα έπρεπε να έχει κάποιος στην ηλικία που είναι.αν είσαι πολύ πιο κάτω αυξάνεις την ένταση αν είσαι πάνω την μειώνεις.εγώ όταν καπνίσω πριν την γυμναστική είμαι πολύ πάνω.τώρα δν το κάνω κ είμαι πάντα στα όρια.αλλά παρόλο που έχω πολλούς σφιγμούς δν ιδρώνω δν κουράζομαι κ δν πιάνομαι ποτέ στα curves.κ δν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
    θυμαμαι οτι το οργανο μετρουσε σφιγμους, το στεπερ-ποδηλατο εννοω.

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    καπως ετσι... στο εγραψα και πιο πανω (το μκσ).
    μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες για τη μεγιστη καρδιακη συχνοτητα στο ιντερνετ που θα σου φανουν πολυ χρησιμες.
    αναλογα με το ποσους παλμους εχουμε πετυχαινουμε διαφορετικα πραγματα,σε πολυ γενικες γραμμες...
    thank you!!!!!!!!! θα το κοιταξω