ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 276 FirstFirst ... 2735363738394787137 ... LastLast
Results 541 to 555 of 4134
    Senior Member
    νομιζω στη σαουνα αποβαλεις τοξινες

Junior Member
    στο γυμναστήριο που πηγαινα παλιότερα ο γυμναστής μου είχε πει πως θα με βοηθούσε η σάουνα στη δίαιτα αν έκανα 2 φορές την εβδομάδα, τώρα πως θα με βοηθούσε ακριβώς δεν εξήγησε αλλά και γω για αποβολή τοξινών ξέρω

Senior Member
    παντως και η δικη μ γυμναστρια κανει οσο πιο συχνα μπορει...

Junior Member
    παλιά έκανα και γω και τύχαινε πολλές φορές την επόμενη ημέρα να είμαι και 1 κιλό κάτω, βέβαια το ξέρω ότι ήταν υγρά, τι να πω λέω να αρχίσω 1-2 φορές την εβδομάδα και βλέπουμε

Senior Member
    Εκανα μετρηση στα Curves σημερα:
    -73 εκατοστα
    -12.20 κιλα και
    -11.98 λιπος

Senior Member
    πηνελοπη θηριο μπραβο,εισαι απιστευτη!

14 χιλιόμετρα τρέξιμο σήμερα (1 ώρα 14 λεπτά), αποθεραπεία, και αύριο ρεπό..προσοχή στους τραυματισμούς

Junior Member
    Απο ότι καταλαβαίνω είμαι πολύ πίσω απο ολούς σας στο θέμα γυμναστικής,όμως εκανα τοσα χρόνια και δεν μου αρέσει και πλέον δεν θέλω άλλο γυμναστήρια .... για αυτο το έχω ρίξει στο περπατημα και απο τρίτη θα πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα για κολύμπι.Προς το παρόν δεν μπρώ να κάνω κάτι άλλο....ελπίζω να μου ερθει η όρεξει με τον καιρό!!!

Senior Member
    πεννυ μια χαρα σε βρισκω... το κολυμπι ειναι φοβερο για το σωμα...

Originally posted by penelope1985
    πεννυ μια χαρα σε βρισκω... το κολυμπι ειναι φοβερο για το σωμα...
    Το κολύμπι είναι η πιο ολοκληρωμένη γυμναστική και από τις πιο ασφαλείς για το σώμα.

Αλλά πρέπει να κολυμπάμε, όχι απλώς να αιωρούμαστε στο νερό και να επιπλέουμε.

Senior Member
    εγω ξεκινησα το 3μηνο προγραμμα chalean xtreme...ειναι με βαρη κ υποσχεται να μειωσει 60% το λιπος του σωματος...εχω διαβασει αρκετα καλα πραγματα γι αυτο και εννοειται δεν το αγορασα το κατεβασα με torrent...

Senior Member
    pennou μου, αφού ξέρεις να κατεβάζεις σου προτείνω να ψάξεις και το hip hop abs..
    Είναι πολύ καλό και με σχετικά μικρό βαθμό δυσκολίας στην αρχή που ανεβαίνει σιγά σιγα.. πρέπει και γω να το ξανααρχίσω κάποια στιγμή

Senior Member
    Originally posted by dew
    pennou μου, αφού ξέρεις να κατεβάζεις σου προτείνω να ψάξεις και το hip hop abs..
    Είναι πολύ καλό και με σχετικά μικρό βαθμό δυσκολίας στην αρχή που ανεβαίνει σιγά σιγα.. πρέπει και γω να το ξανααρχίσω κάποια στιγμή
    ευχαριστω γλυκια μου...το εχω...αλλα δεν με πολυ εμπνεει αυτος δεν ξερω ειναι καπως...εχω πολλα προγραμματα ειτε απο το shape ειτε επωνυμα κατεβασμενα απο torrent...συλλογη μην φανταστεις οτι τα χω κανει κιολας...χαχα

Member
    εγω πάντως, σε συνδυασμο με προσοχη στη διατροφη μου, αυτή την εβδομάδα έκανα το προγραμμα απο τα dvd του shape με την πετρουλάκη. έιχε στο περιοδικό του απριλιου προγραμμα με βαράκια ( είχε δώρο και τα βαράκια) και στου μαιου έν προγραμμα για καυση λίπους.΄΄εχω δει διαφορά όταν τα κάνω . κάνω μια μέρα το ένα μια μέρα το άλλο εναλλάξ. είναι πολύ καλά, το καταλαβαίνεισ και από την εφίδρωση....αλλα και από τη ζυγαριά την επόμενη μέρα!!!

Senior Member
    Originally posted by bikaki69
    εγω πάντως, σε συνδυασμο με προσοχη στη διατροφη μου, αυτή την εβδομάδα έκανα το προγραμμα απο τα dvd του shape με την πετρουλάκη. έιχε στο περιοδικό του απριλιου προγραμμα με βαράκια ( είχε δώρο και τα βαράκια) και στου μαιου έν προγραμμα για καυση λίπους.΄΄εχω δει διαφορά όταν τα κάνω . κάνω μια μέρα το ένα μια μέρα το άλλο εναλλάξ. είναι πολύ καλά, το καταλαβαίνεισ και από την εφίδρωση....αλλα και από τη ζυγαριά την επόμενη μέρα!!!
    να σου πω την αληθεια τα εχω αλλα δεν τα χω δοκιμασει...αλλα αφου λες οτι ειναι τοσο καλα θα το επιχειρησω ..