ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 104
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 104 of 276 FirstFirst ... 45494102103104105106114154204 ... LastLast
Results 1,546 to 1,560 of 4134
    Senior Member
    δε πειράζει.κ εγω δε χάνω αλλά έχω σφίξει παρα πολύ.ουτε που το πιστεύω οτι θα μπορούσα να σφίξω μέσα σε τόσο λίγο καιρό.

Senior Member
    Χθες:
    30 λεπτα διαδρομο
    10 λεπτα στεππερ

βαρακια για τα χερια
    βαρη
    ραχιαιους
    κοιλιακους

Σημερα:
    40 λεπτα διαδρομο
    10 λεπτα στεππερ
    βαρακια για τα χερια
    ραχιαιους
    κοιλιακους
    οχι βαρη

Senior Member
    εγω παλι την βαριεμαι εντελως..το ποδηλατο και το πολυοργανο εχουν γινει μια καταπηκτικη κρεμαστρα......

Senior Member
    Αχ κ εγω ψιλοβαριεμαι αλλα το συναισθημα μετα το τελος της γυμναστικης, ειναι πολυ ομορφο!

Senior Member
    λες να το κανω και γω να ξεκινησω θα ειναι για μενα μεγαλο επιτευγμα:eureka:

Senior Member
    Θα δεις μεγαλη διαφορα παντως !

Senior Member
    μακαρι γιατι εχω κατι ποδια σαν φρατζολες

Senior Member
    sokolatitsa μ εκανες κ γελασα!παντως κ εγω βαριεμαι αλλα μετά νοιώθω πολύ ωραία!οποτε εστω κ 2 φορές τη βδομάδα να κανεις θα δεις διαφορά.

Senior Member
    οκ οταν γυρισω βραδινη βαρδια που θα χω ελευθερο το πρωινο μου θα ξεκινησω γιατι το απογευμα που σχολαω ειμαι κομματια κ με τις δουλειες του σπιτιου δεν παιζει κ ποδηλατο

Senior Member
    Pilates σημερα...

Senior Member
    gym κ σήμερα

Senior Member
    Σήμερα yoga sculpt!

Senior Member
    κουκλίτσες να σας κάνω μια ερώτηση; Επειδή κάνω μια έρευνα αγοράς αν επιτρέπεται πόσο πληρώνεται συνδρομή στο γυμναστήριο που πηγαίνετε? Σας ρωτώ γιατί δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι τουλάχιστον στην πόλη μου μας ψιλοπιάνουν τον π.... και οι υπηρεσίες δεν είναι οι καλύτερες. Έτσι απο καθαρή περιέργεια ρωτάω. Εγώ από σήμερα πηγαίνω σε νέο γυμναστήριο. Έφυγα από το παλιό γιατί μου τα χαν κάνει τσουρέκια και εκεί ίσχυαν πολλές κλίκες και τώρα γράφτηκα σε ένα άλλο το οποίο ναι μεν φαίνεται κλάσεις ανώτερο από όλες τις απόψεις αλλά και πάλι τα 60 ευρώ το μήνα που δίνω μου φαίνονται πολλά σε σχέση με άλλα γυμναστήρια στην Ελλάδα. Ναι μεν κατά καιρούς βγάζουν κάτι εξαμηνιαίες και ετήσιες προσφορές αλλά και αυτό όποτε το θυμηθούν.

2. Δεύτερη ερώτηση. Αφορά τις Πηνελόπες του φόρουμ (penelope kai ofe). Κορίτσια επειδή και εσείς έχετε χάσει πάρα πολλά κιλά ήθελα να σας ρωτήσω αν αντιμετωπίσατε χαλάρωση στο σώμα σας. Εγώ επειδή έχασα κοντά 50 και στο μεταξύ ήρθε και η ανορεξία έχασα πολύ μυική μάζα (μεγάλη μαλακία που δεν συνδύασα γυμναστική με δίαιτα) με αποτέλεσμα σε κάποια μέρη του σώματος το θέαμα να ναι ιδιατέρως αντιαισθητικό. Πχ τα μπράτσα μου κρέμονται χειρότερα και απο γριας. Αυτός ήταν και ο λόγος ουσιαστικά που προ εξαμήνου έβαλα τη γυμναστική στη ζωή μου μπας και δω διαφορά. Τα αποτελέσματα προς το παρόν δεν είναι εντυπωσιακά αλλά κάτι γίνεται άλλωστε το δικό μου θεματάκι πλήρως δε θα αποκατασταθεί ποτέ αλλά τουλάχιστον να μην ντρέπομαι να βάλω αμάνικο μπλουζάκι. Παρακαλώ λοιπόν αν και εφόσον αντιμετωπίσατε το ίδιο πρόβλημα κάντε μου τη χάρη να μου πείτε τι είδους γυμναστική σας βοήθησε να το αντιμετωπίσετε. Είναι πχ καλύτερο ένα πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και αερόβιας που ακολουθώ εγώ, κάποιο ομαδικό πρόγραμμα, κάτι άλλο;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    κουκλίτσες να σας κάνω μια ερώτηση; Επειδή κάνω μια έρευνα αγοράς αν επιτρέπεται πόσο πληρώνεται συνδρομή στο γυμναστήριο που πηγαίνετε? Σας ρωτώ γιατί δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι τουλάχιστον στην πόλη μου μας ψιλοπιάνουν τον π.... και οι υπηρεσίες δεν είναι οι καλύτερες. Έτσι απο καθαρή περιέργεια ρωτάω. Εγώ από σήμερα πηγαίνω σε νέο γυμναστήριο. Έφυγα από το παλιό γιατί μου τα χαν κάνει τσουρέκια και εκεί ίσχυαν πολλές κλίκες και τώρα γράφτηκα σε ένα άλλο το οποίο ναι μεν φαίνεται κλάσεις ανώτερο από όλες τις απόψεις αλλά και πάλι τα 60 ευρώ το μήνα που δίνω μου φαίνονται πολλά σε σχέση με άλλα γυμναστήρια στην Ελλάδα. Ναι μεν κατά καιρούς βγάζουν κάτι εξαμηνιαίες και ετήσιες προσφορές αλλά και αυτό όποτε το θυμηθούν.

2. Δεύτερη ερώτηση. Αφορά τις Πηνελόπες του φόρουμ (penelope kai ofe). Κορίτσια επειδή και εσείς έχετε χάσει πάρα πολλά κιλά ήθελα να σας ρωτήσω αν αντιμετωπίσατε χαλάρωση στο σώμα σας. Εγώ επειδή έχασα κοντά 50 και στο μεταξύ ήρθε και η ανορεξία έχασα πολύ μυική μάζα (μεγάλη μαλακία που δεν συνδύασα γυμναστική με δίαιτα) με αποτέλεσμα σε κάποια μέρη του σώματος το θέαμα να ναι ιδιατέρως αντιαισθητικό. Πχ τα μπράτσα μου κρέμονται χειρότερα και απο γριας. Αυτός ήταν και ο λόγος ουσιαστικά που προ εξαμήνου έβαλα τη γυμναστική στη ζωή μου μπας και δω διαφορά. Τα αποτελέσματα προς το παρόν δεν είναι εντυπωσιακά αλλά κάτι γίνεται άλλωστε το δικό μου θεματάκι πλήρως δε θα αποκατασταθεί ποτέ αλλά τουλάχιστον να μην ντρέπομαι να βάλω αμάνικο μπλουζάκι. Παρακαλώ λοιπόν αν και εφόσον αντιμετωπίσατε το ίδιο πρόβλημα κάντε μου τη χάρη να μου πείτε τι είδους γυμναστική σας βοήθησε να το αντιμετωπίσετε. Είναι πχ καλύτερο ένα πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης και αερόβιας που ακολουθώ εγώ, κάποιο ομαδικό πρόγραμμα, κάτι άλλο;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    1: 57 ευρω

2: εχω ακριβως το ιδιο θεμα χαλαρωσης σε μπρατσα και ποδια... δεν θα φτιαξει ποτε εντελως αλλα υπαρχει σημαντικη βελτιωση...

Senior Member
    1: 25 ευρω σε Δημοτικο Γυμναστηριο
    2: Προβλημα χαλαρωσης και κυτταριτιδας δεν εχω στα ποδια πχ.Ειναι αρκετα σφιχτα και με την απωλεια δλδ δεν ειχα κανενα προβλημα.Αλλα βοηθαει πολυ το στεππερ ειδικα στους γλουτους για να σφιξουν.
    Περαν του οτι εχω αναμεσα στο ποδια κατι μικρες κοκκινες ραγαδες αλλα δν αφορα αυτο η ερωτηση σου.
    Στο θεμα μπρατσα και γενικως στο ανω μερος του σωματος,εχω ενα θεμα..
    Ειναι καπως χαλαρα τα μπρατσα μου αλλα ηδη βλεπω μια μικρη μικρη διαφορα με τα βαρακια που κανω καμψεις τετρακεφαλων κ προτασεις ωμων.
    Το μεγαλο και λυπηρο μου θεμα ειναι η κοιλια μου.
    Εχω κανει ραγαδες εδω κ 2μιση χρονια (απο τοτε που παχυνα αποτομα και πηγα 85-90 απο 75) αλλα και παλι δν ειναι το θεμα μας αλλα εμενα αυτο με καιει κ αυτο λεω! :P
    Και κατι σαν κυτταριτιδα ειχα αλλα το τελευταιο διαστημα που εχει μπει μεσα η κοιλια μου σαν να πηγαινει να φτιαξει..
    Tελοσπαντων, με κοιλιακους κ ραχιαιους ελπιζω να δω διαφορα..
    Αυτα σε οτι αφορα εμενα.