ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 144
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 144 of 276 FirstFirst ... 4494134142143144145146154194244 ... LastLast
Results 2,146 to 2,160 of 4134
    Senior Member
    Kαλα κι εγω δεν ειμαι για πολλα πολλα..Ακουω και μουσικη συνηθως,οποτε και να θελεις καποια/ος να μου μιλησει,μαλλον ειναι αποτρεπτικο αυτο.

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    Originally posted by brazil
    Εχω αφησει το κολυμβητηριο μου εδω και 2,5 μηνες και λεω απο 1/3 να το ξαναρχισω! Οποτε θα γραφω παλι εδω! Αντε με λιγη πιεση, η αρχη ειναι δυσκολη!
    brazil, μιας και πήγαινες κολυμβητήριο θέλω και μια γυναικεία γνώμη.
    Ήθελα και γω να ξεκινήσω κολυμβητήριο αλλά κολούσα σε ένα πράγμα που μου έλεγε η αδερφή μου που πήγαινε χρόνια κολύμπι παλιά. Συγκεκριμένα κολλούσε πολύ συχνά μύκητες και δε ξέρω πως λέγοντε (??) και γενικά κάτι γυναικολογικά που δεν ήταν καλά.(δε ξέρω αν οφείλωντε στο κολύμβητήριο και οι ουρολιμόξεις). Αν και η ίδια είναι αρκετά ευπαθής σε γυναικολογικά και δερματολογικά.

Εσύ έχεις παρατηρήσει τέτοια πράγματα.. τίποτα τέτοια που κολλάς εύκολα?
    και το κολυμβητήριο που λέω είναι κλειστό και δημοτικό. το λέω γιατί είχα ξαναρωτήσει εδώ και μου είπαν οτι είναι αρνητικό επειδή δεν υπάρχει τόσο καλή υγειηνή νομίζω...
    Καλημερα, κολυμβητηριο πηγαινω καπου καπου εδω και πολλα πολλα χρονια. Δεν μου εχει τυχει ποτε να κολλησω κατι... Βεβαια πηγαινω και πηγαινα παντα σε ανοιχτη πισινα γιατι δεν μου αρεσει η κλεισουρα της κλειστης. Δεν εχεις την δυνατοτητα να πας σε μια ανοιχτη και να μιλησεις και με καποιες γυναινες που πανε καιρο εκει μηπως σου πουν οτι υπαρχει/ δεν υπαρχει θεμα μυκητων?

Senior Member
    40 λεπτα αεροβια και για σημερα!!! :thumbup:

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Δεν εχεις την δυνατοτητα να πας σε μια ανοιχτη και να μιλησεις και με καποιες γυναινες που πανε καιρο εκει μηπως σου πουν οτι υπαρχει/ δεν υπαρχει θεμα μυκητων?
    δυστυχώς μονο μια πισίνα έχουμε στη πόλη που μένω και αυτή κλειστή και παλιά :/
    θα ήθελα να πάω απλά φοβάμαι με αυτά που μου έχει πει η αδερφή μου... (κρίμα κ ήθελα)

Senior Member
    καποτε πηγαινα κολημβητηριο κ οι κανονες υγιεινης ηταν πολυ αυστηροι.
    επρεπε να κανουμε ντους πριν μπουμε αλλα κ αφου βγαιναμε.
    δεν ειχα ποτε προβλημα ουτε κ οι κοπελες με τις οποιες πηγαιναμε μαζι .

σισι, δεν υπαρχει καποια αλλη γνωστη σου να ρωτησεις?

Senior Member
    άλλη γνωστή δεν έχω σμαρτ...
    αλλά και σε αυτό το κολυμβ. που λέω κανουν πρίν και μετά μπάνιο.
    είμαι στο δίλλημα διότι η αδερφή μου έχει γενικά ευπάθεια με τα γυναικολογικά και το κολυμβητήριο δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήματα.άσε που είχε και κάτι δερματολογικά...(γαρδαβίτσε ς αν θυμάμαι καλά-δε ξέρω και πως λέγοντε)
    γενικά λίγο το χλώριο.. επίσης μου είχε πει οτι είχε δει παλιά αρουραίο καπου εκεί στο κολυμβ. (αλλά πρίν 10 χρόνια )
    έχει πάει και ο μπαμπάς μου εκεί, αλλά τι να του πω
    έχει παει και η θεία μου αλλά γενικά δε μιλάμε.,
    αν ρωτήσω μια γνωστή μας νοσοκόμα που ξέρει πολλά απο αρρώστιες? (πραγματικά τύφλα να'χουν οι γιατροί :P , ότι απορρία σε αυτήν πάμε)

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΛΗΚΑ!
    ΜΕ 1,64 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 85 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ... ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΩ ΤΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ CURVES ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΔΕΚΑ ΓΝΩΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ...

Senior Member
    Τι ωραια που ειναι οταν γυρνας απο το γυμναστηριο, κανεις το μπανακι σου και ξαπλωνεις παρεα με εναν διπλο ελληνικο

Senior Member
    Σημερα γυμναστικη μετα απο μια βδομαδα δυστηχως οχι στο γυμναστηριο γιατι γυρισα 7 στο σπιτι...
    30' airwalker

Σήμερα... 30΄ διαδρομο....30΄ποδήλατο...10΄ ελλειπτικό...συνολικά 8 χιλιομετρα + 260 κοιλιακούς... καλά ήτανε....ξέδωσα...

Senior Member
    να ρωτήσω κατι..εκανα παλια Power plate αλλα τοτε δεν ειχα περιττα κιλα.με πηραν σημερα απ το παλιο μου γυμναστηριο οτι εχω ακομα αλλές 9 φορές να παω που δεν τις εχω χρησιμοποιησει κ προβληματιστηκα.να παω να τις κανω τωρα για να με βοηθησει στην απώλεια η να περιμενω να χασω πρωτα?θυμαμαι οτι παλια ειχα σφιξει πολύ αλλα δε ξερω αν κανει για αδυνάτισμα! (αποριες που εχω βραδιατικα)!!!!!

Senior Member
    να πας!
    θα σε βοηθησει πολυ
    τονωνει και τον οργανισμο φτιαχνει τη διαθεση
    χανεις ποντους
    χανεις λιπος

δεν εχεις τιποτα να χασεις, μονο να κερδισεις

Senior Member
    να πας τωρα να σου δωσει μια ωθηση... εστω κ ψυχολογικη
    λεω εγω...

Senior Member
    θα παω σιγουρα απλα σκεφτομαι ποτε ειναι η σωστη ωρα!μηπως ειναι τωρα??χαχαχαχαχα...ουφ

Senior Member
    Μέ βάση τα λιγοστά που ξέρω και κάποιες πηγές στο διαδίκτυο,το Ροwer Plate ενδυναμώνει,τονώνει,κάνει πιο ελαστικό το σώμα ( μυική ενδυνάμωση,γράμμωση,σύσφιξ η ).Δεν είναι η κλασσική αερόβια άσκηση που θα σε κάνει να ιδρώσεις,να τρέξεις - κάψεις κτλ...Γενικώς υπάρχουν αντικρουόμενες γνώμες για την εν λόγω άσκηση...Κάποια λίγα στοιχεία μπορείς να δεις κι εδώ:

http://www.men24.gr/html/ent/590/ent.8590.asp