ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 149
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 149 of 276 FirstFirst ... 4999139147148149150151159199249 ... LastLast
Results 2,221 to 2,235 of 4134
    Senior Member
    1 ωρα body pump

Senior Member
    Και ναι μετα απο μια εβδομαδα με κολημενη τη ζυγαρια και συν 300 το πηρα αποφαση και ξεκινησα γυμναστηριο............
    Για πρωτη μερα ξεκινησα με 35 λεπτα διαδρομο (μην φανταστειται οτι έτρεχα) και στην συνεχεια ειχε σετ για κοιλιακους , προσαγωγους , στηθος κτλ....... Βασικα 6-7 οργανα οπου επρεπε να κανω 4 σετ των 12 ...............
    Ζοριστηκα λιγο προς το τέλος αλλα θελω να ελπιζω οτι θα κρατησω χαρακτηρα και θα συνεχισω ...........
    Πιστευω οτι αυτο και θα με βοηθησει να ξεκολησω ............. και σε 2-3 μηνες θα μου φαινεται φαινεται πιο ευκολο..............Ελπιζωωωω.

Senior Member
    θεέ μου πόοοσο πολύ θα με σκοτώσει η προπονήτρια την τρίτη που έχω να πάω ταε μπο 1,5 εβδομάδα...uzzled::crazy:uzzled::crazy:uzzled:

Senior Member
    Kαλα παιδια..., Μονο εγω θα μπορουσα να παω Κυριακατικα στο γυμναστηριο μια ωρα πριν ανοιξει... Υπαρχω? Δεν νομιζω....

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Kαλα παιδια..., Μονο εγω θα μπορουσα να παω Κυριακατικα στο γυμναστηριο μια ωρα πριν ανοιξει... Υπαρχω? Δεν νομιζω....
    χαχαχα...τέλεια!!!προφανώς και δεν υπάρχεις και πολύ καλά κάνεις!!!!

Senior Member
    Αυτή την εβδομάδα, 4 φορές: τρέξιμο 45' και 15' ζέσταμα-αποθεραπεία με power walk στο γήπεδο και leg raises στο σπίτι. Gym έχω να πάω αρκετές μέρες αλλά με τέτοιο τέλειο καιρό απλά δε με χωρούσε καμία αίθουσα και δε με βαστούσε κανένα trampolino unk:

Senior Member
    Παιδια το Σαββατο ξεκινησα πρωτη φορα γυμναστηριο ....... Για πρωτη μερα εμεινα περιπου 1, 1/2 ωρα και μετα απο 35 λεπτα διαδρομο εγινε γνωριμια με ολα τα οργανα (7-8). Οσο ημουν εκει , ενοιωθα καλα . Απο το βραδυ ομως μεχρι και σημερα πονανε χερια και ποδια στο πισω μερος πανω απο τα γονατα ..... Σήμερα θα ξαναπαω και δεν ξερω τι να κανω . Να κανω μονο διαδρομο ή να προσπαθησω παλι καποια οργανα ?
    Επισης να ρωτησω καποια παλια , στην αρχη ειχε τετοια προβληματα? Και αν ναι σε ποσο καιρο εγκλιματιστηκε στο προγραμμα?
    Ευχαριστώ...

Senior Member
    "τετοια προβληματα" ? τι εννοεις?
    μια χαρα βρε
    διαδρομο και οργανα εκανες. τελειοτατα!
    συνεχισε ετσι!!
    τι σε προβληματιζει?

Senior Member
    An dε πιαστείς πρώτη μέρα γυμναστήριο μετά από αγυμνασιά δε θα πιαστείς ποτέ. Από κάτι σπατάνια που ξέρω καλό είναι να γυμνάσεις διαφορετικές μυϊκές ομάδες κάθε μέρα για να τους δώσεις χρόνο αποθεραπείας και να μη τραυματιστείς π.χ. μια μέρα πόδια, μια χέρια-πλάτη και μια στήθος

Senior Member
    10' διαδρομο
    10' ποδηλατο
    10' ελειπτικο
    βαρη
    κοιλιακους
    ραχιαιους
    leg raises

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Παιδια το Σαββατο ξεκινησα πρωτη φορα γυμναστηριο ....... Για πρωτη μερα εμεινα περιπου 1, 1/2 ωρα και μετα απο 35 λεπτα διαδρομο εγινε γνωριμια με ολα τα οργανα (7-8). Οσο ημουν εκει , ενοιωθα καλα . Απο το βραδυ ομως μεχρι και σημερα πονανε χερια και ποδια στο πισω μερος πανω απο τα γονατα ..... Σήμερα θα ξαναπαω και δεν ξερω τι να κανω . Να κανω μονο διαδρομο ή να προσπαθησω παλι καποια οργανα ?
    Επισης να ρωτησω καποια παλια , στην αρχη ειχε τετοια προβληματα? Και αν ναι σε ποσο καιρο εγκλιματιστηκε στο προγραμμα?
    Ευχαριστώ...
    Μπραβο Alma που ξεκινησες! Τις πρωτες μερες ειναι φυσιολογικο να εχεις αυτους τους πονους. Σε λιγες μερες θα που θα αρχιζει να συνηθιζει το σωμα σου θα εισαι μια χαρα. Για πες πως αισθανεσαι; Δεν εχει ανεβει η ψυχολογια σου;

Senior Member
    ωχ δεν το ειχα διαβασει καλα.
    (ρομπα)
    οι πονοι ηταν το προβλημα. σε 2-3 μερες περναει το πιασιμο.
    κανε πιο χαλαρα ομως μεχρι να συνηθισεις.

Senior Member
    παω να κανω 10'στεπ και 2-3 ασκησεις για τα ποδια-γλουτους και σας καληνυχτω...

Senior Member
    fae!_prits_ νοιωθω πολυ καλα που ξεκινησα .........Εχω δρομο ακομα βεβαια . Σήμερα παρολο οτι ειχα δυσκολη μερα δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη να μην παω. Ξεκινησα με το σκεπτικο να κανω μονο λιγο διαδρομο. Τελικα έκανα 40 λεπτα διαδρομο και ασκησεις για τα ποδια . Ακούγεται αστειο αλλα ενοιωσα υπέροχα που ιδρώσα! Ελπίζω να 'ιδρωσει" και ο μεταβολισμος μου .
    Αν τα καταφερω τον επομενο μήνα και επιτρέψουν και τα οικονομικα θελω παρα πολυ να ξεκινησω πεζοπορια (αγχολυτικο)...........
    Αγαπημένη μου click σήμερα έκανα πιο χαλαρα οργανα ......Σε ευχαριστω...

Senior Member
    Γεια σας παίδες!!!!! :roll::roll:
    Έχω ξεκινήσω και γω δειλά δειλά να κάνω γυμναστική και να πω την αλήθεια δεν είναι και το καλύτερό μου αλλά πρέπει... εξάλλου τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.........
    Ήθελα να ρωτήσω τους βετεράνους του αθλήματος (:smilegrin::smilegrin πόση ώρα είναι αρκετή την ημέρα και πάνω κάτω πόσες φορές τη βδομάδα πρέπει να πηγαίνω? Κάθε φορά που πάω κάνω 30 λεπτά διάδρομο (και μετά βλέπω αστράκια...... :shocked2::shocked2 και 10 λεπτά το πολύ στεπ. Το λίπος μου είναι συσσωρευμένο στην περιοχή της κοιλιάς και όταν ρώτησα τί πρέπει να κάνω για να με βοηθήσει στις καύσεις, μού είπαν ΒΑΡΗ! Ο Χριστός και η Παναγία λέω..... Εδω σέρνομαι μετά απο 30 λεπτά στον διάδρομο, θα κάνω και βάρη???? Για πείτε βρε παιδιά, ξέρει κανείς τί ισχύει......?