ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 173
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 173 of 276 FirstFirst ... 73123163171172173174175183223273 ... LastLast
Results 2,581 to 2,595 of 4134
    Senior Member
    σήμερα σπαρίλαααααα
    βαριέμαι πολύυυ
    τίποτα μέχρι στιγμής

Junior Member
    Καλημερα σε ολους!!Εχω καιρο να γραψω αλλα ηθελα ν δηλωσω οτι επιτελους!!! ξαναρχισα γυμναστηριο και ειμαι πολυ χαρουμενη!!
    Θα αρχισω να γραφω και εγω τι κανω καθε μερα γιατι θα με κρατατε και εσεις σε εγρηγορση !!!

Καλα μιλαμε χθες τα εδωσα ολα...
    60' pilates
    30' διαδρομο
    20' ελλειπτικο
    20' step

κατι μου λειπει χρονικα...τεσπα...συνολικα εκανα 2,30 ωρες...

Senior Member
    εχω ερωτηση κ θελω εγκυρη απαντηση (ΑΝ υπαρχει καποιος που να ξερει):

επειδη τωρα με τη ζεστη βλεπω λιγο τον ουρανο σφοντυλι στο τζυμ, κ πιθανολογω να φταιει ο ιδρωτας, τι θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ως τονωτικο αντι για ενεργειακο ποτο?
    ισως διαλυμμα νερου-αλατιου-ζαχαρης? (σε ελαχιστες ποσοτητες παντα).
    σ ενα σεμιναριο που παρακολουθησα μας ειπαν πως ετσι αντιμετωπιζετε η αφυδατωση σε περιπτωση γαστρεντεριτιδας, κανει αραγε κ για την περιπτωση ιδρωτα?
    οπου ναι μεν τα υγρα αναπληρωνονται με νερο αλλα ισως οχι σε καλια νατρια κ λοιπα συγγενη ευγενη η αγενη στοιχεια? ολε!!!( που θα λεγε κ η Λεσσ :P )

Senior Member
    Η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε μόνο με περπάτημα ως άσκηση (κανένα μισάωρο την ημέρα=τίποτα δηλαδή... :-Ρ )
    Σήμερα 1h ποδήλατο...

Senior Member
    ...ʼλλη 1h ποδήλατο σήμερα... πρωινό πρωινό κιόλας...

Senior Member
    Εχω πολλές μέρες να κάνω γυμναστική. Τεμπελιάζω Πήγα powerplate σήμερα (2 φορές την βδομάδα πάω ούτως ή αλλως) αλλά από αεροβική 0 στο πηλίκο. Εχω να τρέξω ή να κάνω ποδήλατο καμιά βδομάδα σίγουρα...

Και μου λείπει πολύ το motivation....βαριέμαι και είμαι ανόρεκτη, και έχω στο μυαλό μου επαγγελματικά θέματα, πρέπει να πάρω μια απόφαση, πρέπει να γράψω κάτι, και τίποτα από αυτά δεν κάνω, και δεν κάνω και τη γυμναστική μου!

καλημέρα...χθες...20' ελλειπτικό...20΄step...30΄διάδρο μο...360 κοιλιακους....αντε να δουμε...

Senior Member
    3 φορές γυμναστική αυτή την εβδομάδα, 1 ώρα διάδρομο κάθε φορά και διάφορες ασκησούλες κάθε φορά..!!

α... και 2 μπανάκια, που εν τω μεταξύ η ρέκλα στην ξαπλώστρα μόνο γυμναστική δεν είναι ... αχαχα!!!

ελπίζω να πάω και αύριο γυμναστήριο... έχουν αρχίσει τα 30αρια και αν δεν ξυπνήσω πρωί δεν παλεύεται η κατάσταση με τέτοια ζέστη..!!

hws έλα μπορείς.. μια συνήθεια είναι όλα!! you can do it!!!

Junior Member
    Καλησπερα!!!
    Καθε μερα μια ωρα με τον σκυλακο μου(δεν ειναι λιγο πραμα!!!ζυγιζει 50 κιλα :lol

Χτες 15 λεπτα διαδρομο,20 λεπτα ποδηλατο και οργανα
    Σημερα μπανιο 2 ωρες στην θαλασσα,ηταν τελεια!!!

allo!!!
    χθες:
    60' πιλατες...
    20' ελλειπτικο...
    20' step...
    30' διάδρομο....
    Σήμερα:
    60' αίθουσα(γλουτούς,κοιλιά)...
    20΄ελλειπτικο...
    20' step...
    30' διάδρομο...

ακόμη όμως έχω θέμα με τους κάτω κοιλιακούς ρε παιδια...δεν μπορώ να κρατησω τα ποδια μου παραλληλα με το εδαφος...σηκωνεται η μεση μου

Senior Member
    wow... Τι δυναμικό πρόγραμμα είναι αυτό nansyafs? Εύγε!!!

Να σαι καλα hws...καποιοι που ρωτησα σε ενα αλλο σαιτ κατι σχετικο μου ειπαν οτι το παρακανω με την αεροβια ομως εγω οταν τελειωνω νιωθω τρομερη ανακουφιση...ετσι δεν ειναι ρε παιδια?

Senior Member
    δεν κρινουν ολοι με τα ιδια δεδομενα, ουτε εχουν ολοι τους ιδιους στοχους.
    για το αν το παρακανεις η οχι ρωτα το γυμναστη σου η το γιατρο σου.

Senior Member
    Μην αγχώνεσαι! Αν εσύ νιώθεις καλά, σημαίνει ότι το σώμα σου το θέλει, το αντέχει.
    Η άποψή μου είναι ότι μπράβο που μπορείς, αλλά σίγουρα είναι 100% προσωπική και δεν είμαι καθόλου ειδικός στα θέματα άθλησης.

Σήμερα powerplate και τρέξιμο 30min.

Πήρα μια χαζομαρούλα -pedometer που μετράει βήματα, θερμίδες και απόσταση... χαχα
    το έβαλα πάνω στο παπούτσι μου και μου μετρούσε τα βήματα, με μέσω βήμα δικό μου τα 58cm συν τα κιλά μου κλπ και έβγαζε και τις θερμίδες. Επιστημονικά τρελό γκατζετάκι δεν είναι... έχει απλά αισθητήρα κίνησης μετράει τα βήματα και τα πολλαπλασιάζει χ 0.58 στην ουσία που το στάνταρα εγώ για μένα μέσο βήμα, για να σου βρει την απόσταση και μετά έχοντας μέσα τιμή για το βάρος σου κλπ υπολογίζει τις θερμίδες.
    Αλλά έχουν πλάκα όλες αυτές οι βλακείες που αγοράζω για την "άθλησή" μου και τη δίαιτα μου...Με τη ζυγαριά λιπομέτρησης, περιμένω πως και πως να κλείσει ο μήνας για να λιπομετρηθώ!!!
    Η αλήθεια είναι ότι μου δημιουργούν έναν ενθουσιασμό (και μια χαζοβλακεία) που ενισχύουν κάπως την προσπάθεια!
    χα χα χα

Να δω τι άλλη βλακεία θα βρω να αγοράσω... Κανένα παγούρι για νερό με αυτόματη καταγραφή πόσες φορές το γέμισες και πόσες το άδειασες; χμμμ πλάκα θα είχε... αν υπάρχει κάτι τετοιο!!