ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 199
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 199 of 276 FirstFirst ... 99149189197198199200201209249 ... LastLast
Results 2,971 to 2,985 of 4134
    Senior Member
    Ευχαριστω.Εχεις δικιο.Ακουνητη απο τα κιλά και με γυμναστικη...Αρα...Διατροφη για παντα!!!!!!!!!

Senior Member
    όντως η διατροφή είναι το νούμερο 1 , αλλα απο τότε που ξεκίνησα να περπατώ έχω γίνει άλλος άνθρωπος !!!
    περιμένω να μπει το νεο έτος να βρω χρήματα και να ξεκινήσω γυμναστήριο .
    Επειδή δεν έχω ιδέα απο τιμές μου είπαν το εξάμηνο 180ε καλά είναι ?

Senior Member
    e.pap εξαρτάται σε ποια περιοχή είσαι.. αθήνα εχει καλές προσφορές...

εγώ πάντως βόλο δίνω 40 ευρώ το μήνα, έχει κ 210 το εξάμηνο, αλλά για (4*60=240) 30 ευρώ παραπάνω τα δίνω σιγά σιγά
    γιατί δύσκολο να τα σκάσεις κ όλα μαζί...

δες κ τι προσφέρει το τζιμ, βασικά τι θες... εγώ το διάλεξα γιατί έχει κ πιλάτες στην τιμή, που σκέφτομαι
    να αρχίσω προς την άνοιξη...

Senior Member
    Είναι ΟΚ τιμή, θα έλεγα στο μέσο όρο περίπου. Αυτό που λέει και η Κάρεν, κοίτα να περιέχει ομαδικά μέσα σίγουρα και επισκέψου το γυμναστήριο σε ώρες αιχμής(απογεύματα προς βραδάκι δλδ) να σιγουρευτείς οτι δεν είναι πήχτρα στο κόσμο.

Αν είσαι φοιτήτρια e.pap ζήτα τους μήπως έχουν και καμιά έκπτωση/προσφορά, δε χάνεις τπτ

Senior Member
    Φοιτήτρια είμαι , αλλα νομίζω δεν έχει κάποια έκπτωση πάει μια φίλη μου που ξέρω οτι έχει τρέλα με αυτα σπουδάζει και διαιτολόγια και σε τέτοια θέματα την εμπιστεύομαι .
    Μου είπε οτι κάνεις τα πάντα για πιλάτες δεν ρώτησα .
    Πειραιά μένω.

Senior Member
    Πωπω, τι κόσμος σήμερα; Θέλουν όλοι να κάψουν τα τσιμπούσια που έρχονται μάλλον...

Σήμερα λοιπόν μόνο διάδρομο 30', 4χλμ, 380 θερμίδες με το μηχάνημα γιατί δε τη πάλευα με τόσο κόσμο.

Τις επόμενες μέρες ελπίζω να είναι καλύτερα για να πάω 3 φορές καλά ώς Πέμπτη και μετά 2 βδομάδες γυμναστήριο κομμένο.

Senior Member
    σαββατο 43 λεπτά ελλειπτικο 500 kcal
    κυριακή 43 λεπτά ελλειπτικο 500 kcal
    σημερα ρεπό:wink1:

Senior Member
    Έχω κουραστεί λίγο με τόσες προπονήσεις, μου φαίνεται μετά τις γιορτές θα το περιορίσω σε 3 προπονήσεις + μια αποκλειστικά αερόβια την εβδομάδα, οι 5 και 6 είναι υπερβολή

Σήμερα...
    40' διάδρομο, ~6χλμ, ~580θερμίδες σύμφωνα με το μηχάνημα
    +Στήθος, δικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους

Λέω μετά από πολλά χρόνια φέτος να μου πάρω δώρο... ένα καρδιοσυχνόμετρο που έχω μπανίσει.

Senior Member
    καρδιοσυχνόμετρο ?? το είδα σε μια σειρά πρόσφατα .
    Εγώ σήμερα δεν περπάτησα ... ούτε χθες με τόση βροχή θα φύγω τ Παρασκευή και έχω αγχοθεί .. θέλω να τελειώσω όλες τις υποχρεώσεις μου.
    Πήρα και στον ενδοκρινολόγο σήμερα και μάλλον θα αρχίσω χάπι για τ θυρεοειδή

Senior Member
    καλησπέρα

σήμερα 45 λεπτά ελλειπτικο 500kcal συμφωνα με το μηχάνημα

φίλιππε το καρσιοσυχνόμετρο είναι τρομερή επένδυση, εγώ το χρησιμοποιούσα και το χρησιμοποιώ από τότε που ξανάρχισα gym , αν μπεις σε κάποιο site μπορείς να δεις και τις ζώνες καρδιακής συχνότητας ώστε να βελτιώσεις αυτό που θέλεις , όπως απώλεια βάρους , fitness, αερόβια ικανότητα κλπ, αν μου επιτρέπεις τι μάρκα αποφάσισες να πάρεις ??? το παρακάτω λινκ έχει έναν υπολογιστή που σου δείχνει τις ζώνες καρδιακής συχνότητας

http://www.marathonguide.com/fitness...tRate2calc.cfm

Senior Member
    i am back

σημερα:
    20΄ελλειπτικο
    κοιλιακους,ραχαιους
    10΄διαδρομο

Senior Member
    Κοίτα να δεις που τελικά το γυμναστήριο εξελίσσεται σε μία θετική προσθήκη στην ζωή μου
    Χθες παιδιά πήγαμε με την αδερφή μου το βράδυ γυμναστήριο και ήταν τίγκα! Τρώμε το ξενέρωμα και λέμε δεν πάμε να κάνουμε στην αίθουσα yoga; Είχα να κάνω yoga 10 χρόνια και η τελευταία μου επαφή δεν ήταν και πολύ θετική. Εκτός από το ότι θυμόμουν να νιώθω ένας ντολμάς που δεν είχε καν ισορροπία, πόσο μάλλον ευλυγισία την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. :lol::lol:
    Παρόλα αυτά πήραμε την γενναία απόφαση! Και ω τι έκπληξη! Εκτός από το ότι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, παρόλο που η μπάκα μου με ενοχλούσε στις ασκήσεις :lol::lol:, ένιωσα μία απίστευτη ηρεμία και μετά μία γλυκιά κούραση. Σήμερα βέβαια είμαι πιασμένη σε μέρη που δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ αλλά καμιά σχέση με παλιά. Και ναι λέω από εδώ και πέρα θα την εντάξω μία φορά την εβδομάδα οπωσδήποτε στο πρόγραμμα μου! Είχα καιρό να περάσω τόσο καλά σε γυμναστήριο

Senior Member
    Pagratie προσανατολίζομαι προς Polar, ακόμα δεν είμαι σίγουρος για μοντέλο...

Σκέφτομαι εναλλακτικά μήπως πάρω κάτι τέτοιο για πιο οικονομική λύση μιας και ούτως ή άλλως θα πάρω νέο κινητό Android(το παλιό μας άφησε χρόνους). Απ 'ότι με πληροφόρησε φίλος ποδηλάτης(αθλητής, όχι ερασιτέχνης) προσφέρει τα ίδια ακριβώς.

Senior Member
    καλησπέρα

σήμερα 50 λεπτά περπάτημα και στο δρόμο με έπιασε βροχή , ευτυχώς σταμάτησε γρήγορα ... :wink1:

Senior Member
    30' χαλαρά διάδρομο με ελαφρά κλίση, 2,8χλμ, 300θερμίδες
    +δικέφαλους, πλάτη