Results 3,016 to 3,030 of 4134
Thread: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!
-
23-01-2012, 03:00 #3016
Γεια σας παιδια!!
Θελω τοσο πολυ να μπω στην παρεα σας και να αρχισω να γυμναζομαι...
το εχω πει ξανα στο παρελθον οτι θα προσπαθησω,αλλα δεν το καταφερα ποτε.
Απο τη μια λεω στον εαυτο μου"εισαι απο τους τυπους που δεν γουσταροθν τη γυμναστικη, τι να κανουμε?παρτο αποφαση και παλεψε την απωλεια κιλων μονο με διατροφη"
απο την αλλη ομως,η αλλη φωνουλα μεσα μου λεει:
"δηλαδη ολα αυτα τα παιδια που γραφουν εδω μεσα ηταν οι τυποι που ξετρελενονταν για γυμναστικη?μαλλον οχι...γιατι αν ηταν δεν θα χρειαζοταν ποτε να χασουν βαρος και δεν θα βρισκοντουσαν εδω. Μιας που σε γενικες γραμμες οσοι γυμναζονται τακτικα δεν αντιμετωπιζουν προβληματα βαρους.''
ολος αυτος ο μονολογος ηταν για να σας ρωτησω πως καταφερατε τελικα να αγαπησετε τη γυμναστικη?
μηπως την αγαπουσατε απο παντα?
μηπως το κανετε απο ''αναγκη'' μονο για να χασετε κιλα και δεν σας αρεσει?
η οντως σας αρεσει?
και πως εγινε αυτο??
ευχαριστω εκ των προταιρων!
- 23-01-2012, 11:25 #3017
απλα της και μας δώσαμε μια ευκαιρια!!
πώς ξέρεις ότι είσαι τύπος που δεν του αρέσει η γυμναστική?
μήπως αυτό θεωρούσνα πάντα δεδομένο για σένα κ το πίστεψες κ εσύ?
δοκιμασες διάφορα ήδη γυμναστικης?
δοκιμασες ας πούμε, περπατημα, ποδηλατο, τρεξιμο, χορο, αερομπικ, μπασκετ, ποδοσφαιρο, κολυμπι,σουηδικη,μποξ,πιλα� �ες,γιογκα,ζουμπα,ταε μπο, μποντι παμπ,ορειβασια,κτλ, κτλ, κτλ και δε σ αρεσε ποτε τιποτα???
24-01-2012, 20:46 #3018
Originally posted by koritsaki
Γεια σας παιδια!!
Θελω τοσο πολυ να μπω στην παρεα σας και να αρχισω να γυμναζομαι...
το εχω πει ξανα στο παρελθον οτι θα προσπαθησω,αλλα δεν το καταφερα ποτε.
Απο τη μια λεω στον εαυτο μου"εισαι απο τους τυπους που δεν γουσταροθν τη γυμναστικη, τι να κανουμε?παρτο αποφαση και παλεψε την απωλεια κιλων μονο με διατροφη"
απο την αλλη ομως,η αλλη φωνουλα μεσα μου λεει:
"δηλαδη ολα αυτα τα παιδια που γραφουν εδω μεσα ηταν οι τυποι που ξετρελενονταν για γυμναστικη?μαλλον οχι...γιατι αν ηταν δεν θα χρειαζοταν ποτε να χασουν βαρος και δεν θα βρισκοντουσαν εδω. Μιας που σε γενικες γραμμες οσοι γυμναζονται τακτικα δεν αντιμετωπιζουν προβληματα βαρους.''
ολος αυτος ο μονολογος ηταν για να σας ρωτησω πως καταφερατε τελικα να αγαπησετε τη γυμναστικη?
μηπως την αγαπουσατε απο παντα?
μηπως το κανετε απο ''αναγκη'' μονο για να χασετε κιλα και δεν σας αρεσει?
η οντως σας αρεσει?
και πως εγινε αυτο??
ευχαριστω εκ των προταιρων!
για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη , αν με ρωτουσες προσωπικα εμενα θα σου απαντουσα ότι αρχισε να μου αρεσει η γυμναστικη , αν και δεν ημουν πολυ φαν , για δυο λογους 1) παραλληλα με την διατροφη που εκανα αρχισαν τα κιλα να πεφτουν στην ζυγαρια πολυ πιο γρηγορα απο οτι μονο με διατροφη και 2) σου δημιουργει ενα αισθημα αυτοπεποιηθησης , νιωθεις αλλιως , νιωθεις πιο ομορφα με το σωμα σου και τον εαυτο σου . Συγκεκριμενα εγω δεν κανω βάρη , όχι ακομα δηλαδη , πρεπει καποια στιγμη να αρχισω , μπορω να πω οτι ενω σε καποιους αρεσουν καποια πραγματα σε καποιους αλλους οχι .Μπορεις να πειραματιστεις , σιγουρα θα βρεις κατι που θα σου αρεσει και θα γινει απαραιτητο μερος της καθημερινοτητας σου . Μου αρεσε πολυ η ερωτηση σου , πως αρχισατε να αγαπατε την γυμναστικη ??? Δεν μπορω να απαντησω ποτε ακριβως αλλά κοιτωντας πισω στο χρονο και βλεποντας μια μεγαλη αλλαγή στον εαυτο μου τοτε καταλαβα οτι η γυμναστικη ειναι το καλυτερο χομπυ (αν μπορουμε να το πουμε ετσι) που μπορείς να κανεις , ζηταει λιγα λεφτα (οσο ειναι μια συνδρομη σε γυμναστηριο και ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια) και λιγο χρονο (1 ωρα , 5-6 φορες την εβδομαδα) . Για ψαρεμα αν πας , δεν θα καψεις θερμιδες και θα αφιερωσεις πολυ χρονο . Πιθανον και να το αρχισα απο αναγκη να χασω και άλλα κιλά, υπηρχαν και μερες , δεν σου κρυβω , οτι βαριομουν κιολας να παω αλλά στην πορεια συνηθισε ο οργανισμος , πλεον μερα χωρις τζυμ ειναι μερα χωρις διαθεση . Ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορω να κανω στον εαυτο μου.
:wink1:
24-01-2012, 20:54 #3019
Εμένα πάλι μου αρέσει η γυμναστική και ο αθλητισμός, πάντα μου άρεσε.
Μικρός, πολύ μικρός, ήμουν αθλητής με αρκετες διακρίσεις αλλά λόγω συνθηκών σταμάτησα. Πάντα όμως μου άρεσε να αθλούμαι, στο Λύκειο αν και παχουλός ήμουν από τους "καλούς" ενώ και παχύσαρκος ακόμα για το λίγο χρόνο που άντεχα ήμουν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός.
Τώρα το απολαμβάνω, ίσως το μεγαλύτερο κέρδος που νιώθω στη ζωή μου από την απώλεια βάρους είναι οτι είμαι στη καλύτερη φυσική κατάσταση της ενήλικης ζωής μου, γι'αυτό το καλοκαίρι έχω μεγάλα όνειρα να κάνω πράγματα που έχω να κάνω 15 χρόνια και μέχρι και πέρσι δε μπορούσα...
24-01-2012, 21:11 #3020
Originally posted by filipparas
Μικρός, πολύ μικρός, ήμουν αθλητής με αρκετες διακρίσεις αλλά λόγω συνθηκών σταμάτησα. Πάντα όμως μου άρεσε να αθλούμαι, στο Λύκειο αν και παχουλός ήμουν από τους "καλούς" ενώ και παχύσαρκος ακόμα για το λίγο χρόνο που άντεχα ήμουν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός.
Τώρα το απολαμβάνω, ίσως το μεγαλύτερο κέρδος που νιώθω στη ζωή μου από την απώλεια βάρους είναι οτι είμαι στη καλύτερη φυσική κατάσταση της ενήλικης ζωής μου, γι'αυτό το καλοκαίρι έχω μεγάλα όνειρα να κάνω πράγματα που έχω να κάνω 15 χρόνια και μέχρι και πέρσι δε μπορούσα...
filippe
24-01-2012, 23:05 #3021
Originally posted by pagratios2
filippe
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!! !
Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ Κ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΕΑΑΑ!!!
ΘΑΜΕ ΠΑΡΕΤΕ Κ ΜΕΝΑ?
Ε?
Ε?
Ε?
Ε?
Ε?
Ε?
Ε?
Ε?
Ε?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????
ΔΕ ΘΑ ΦΟΒΑΜΑΙ Κ ΔΕ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ!!!
Ε?
Ε?
Ε?
(1,30 ωρα χορο)
24-01-2012, 23:09 #3022
Ναι αμέ!
Βασικά για θαλάσσιο σκι μιλούσα που έκανα πολλά χρόνια... αλλά και αυτά που έγραψε ο Παγκράτιος δε με χαλάνε καθόλου!
24-01-2012, 23:20 #3023
Αχ μακαρι ν αλλαξει και η δικη μου σχεση με την κινηση γενικοτερα..για να δουμε. Αυτο που θελω ειναι να μου γινει καθημερινη ρουτινα τουλαχιστον το περπατημα που μολις ξεκινησα...Δεν βαρυγκομω που το κανω..ισως λιγο στο ξεκινημα αλλα στη συνεχεια νιωθω τοση ευφορια και η διαθεση μου μετα ανεβαινει! Σημαντικο βεβαια το οτι μπορω κ περπαταω μεσα στη φυση (παραλια)..Προς το παρον πηγαινω με τον αντρα μου αλλα αν προκυψει να παω μονη, θα παρω παρεα και τη μουσικουλα μου να μου κανει παρεα και να περναει πιο ευχαριστα η ωρα
Χθες που δεν πηγα στενοχωρηθηκα..με την εννοια οτι θελω να μαι συνεπης..με φοβιζει ο κακος εαυτος μου, που τα παραταει ευκολα..δεν θελω να τα παρατησω.
Σημερα ομως πηγα και μαλιστα αντι για 5 χιλ που εκανα τις αλλες δυο μερες εκανα 6.6 και συγκριτικα σε λιγοτερο χρονο και χαρηκα πολυ!
25-01-2012, 00:06 #3024
Ναι αμέ!
Βασικά για θαλάσσιο σκι μιλούσα που έκανα πολλά χρόνια... αλλά και αυτά που έγραψε ο Παγκράτιος δε με χαλάνε καθόλου!
αχαχαχα
25-01-2012, 19:16 #3025
Originally posted by smart
Ναι αμέ!
αχαχαχα
25-01-2012, 19:18 #3026
υπαρχει καποια κοπελα που να σκεφτεται να ξεκινησει γυμναστηριο η γενικα γυμναστικη?γτ 8α ηθελα να ξεκινησω μετα την εξεταστικη μου,παρολο που δεν τα παω καθολου καλα με γυμναστικες κτλ κτλ,συνηδειτοποιω ολο κ περισσοτερο πως χωρις αυτην σωμα αποκλειεται να σουλουπωσω!κ θα θελα ν παω με μια παρεα γιατι κα8ε φορα που ξεκιναω μονη μου,μετα απο 2-3φορες τα παραταω:/ αν ενδιαφερεται καποια ασ μου πει
μενω 8εσσαλονικη..
25-01-2012, 19:44 #3027
Καλησπέρα σας !!
Χάθηκα τόσο καιρό γιατί έκανα το ένα λάθος μετά το άλλο
ένιωθα ένα ράκος όπως καταλαβαίνεται
Γυμναστήριο δεν ξεκίνησα γιατί δεν υπάρχουν χρήματα !
Σκέφτηκα να ξεκινήσω καρατε αλλα και εκεί χρήματα θέλει...
Ούτε καν δεν περπατάω αυτες τις μέρες με τόσο κρύο.
25-01-2012, 21:04 #3028
smart pagkratie fillipe!
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
1) οχι δεν εχω δοκιμασει ολα τα ειδη...ουτε καν τα μισα!
εχω ομως ξεκινησει και παρατησει τα εξης:γυμναστηριο,κολυμβητη ριο, χορο
2) αχ παγκρατιε! αυτη την αισθηση που σου δινει εσενα η γυμναστικη θελω να τη νιωσω κι εγω!
σε πιστευω τοσο πολυ που νιωθεις ομορφα οταν γυμναζεσαι! γιατι το εχω παρατηρησει στα πρωπα οσων βλεπω να αθλουνται οτι ειναι πιο χαρουμενοι!
3) ειπα να κανω μια καινουρια αρχη!
αγορασα 2 καινουρια σετ φορμες
και θα δοκιμασω τον εαυτο μου στο τρεξιμο!
εχω χρονο 5 μερες τη βδομαδα. 2 μισαωρα και 3 μια ωρα
οποτε το σαββατο λεω να ξεκινησω!
θα ξεκινησω μαλλον με μισαωρο για να μην τα φτυσω!αμα δω οτι αντεχω θα κανω μια
ωρα! αλλα μεταξυ μας, δεν με βλεπω να αντεχω!:P:P:P
ελπιζω το σαββατο να σας γραψω ευχαριστα!
αααα θα κατεβασω και το endomondo για να μετραω και αποσταση και ταχυτητα και θερμιδες!
25-01-2012, 22:30 #3029
Καλησπερα παιδια! Σημερα περπατησα αρκετουτσικα, εκανα 7,65 χιλ σε 1 ωρα κ 13 λεπτα, για 4η φορα που κανω ειμαι πολυ ικανοποιημενη! Το μονο που θελω-κι ας περπαταω κ λιγοτερο- ειναι να μου γινει καθημερινη συνηθεια και να μην τα παρατησω..αυτος ειναι ο σημαντικοτερος στοχος μου.
25-01-2012, 22:31 #3030
Originally posted by koritsaki
smart pagkratie fillipe!
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
1) οχι δεν εχω δοκιμασει ολα τα ειδη...ουτε καν τα μισα!
εχω ομως ξεκινησει και παρατησει τα εξης:γυμναστηριο,κολυμβητη ριο, χορο
2) αχ παγκρατιε! αυτη την αισθηση που σου δινει εσενα η γυμναστικη θελω να τη νιωσω κι εγω!
σε πιστευω τοσο πολυ που νιωθεις ομορφα οταν γυμναζεσαι! γιατι το εχω παρατηρησει στα πρωπα οσων βλεπω να αθλουνται οτι ειναι πιο χαρουμενοι!
3) ειπα να κανω μια καινουρια αρχη!
αγορασα 2 καινουρια σετ φορμες
και θα δοκιμασω τον εαυτο μου στο τρεξιμο!
εχω χρονο 5 μερες τη βδομαδα. 2 μισαωρα και 3 μια ωρα
οποτε το σαββατο λεω να ξεκινησω!
θα ξεκινησω μαλλον με μισαωρο για να μην τα φτυσω!αμα δω οτι αντεχω θα κανω μια
ωρα! αλλα μεταξυ μας, δεν με βλεπω να αντεχω!:P:P:P
ελπιζω το σαββατο να σας γραψω ευχαριστα!
αααα θα κατεβασω και το endomondo για να μετραω και αποσταση και ταχυτητα και θερμιδες!