Results 3,451 to 3,465 of 4134
Thread: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!
-
22-02-2013, 22:40 #3451
Originally posted by sweetOctober
ευχαριστώ πολύ! Ευτυχώς δούλεψε αυτό που μου έκανε ο γυμναστής, το σώμα μου σήμερα είναι ευλύγιστο! Επιτέλους σα να ξεκλείδωσε! Μάλλον δεν τέντωνα καλά τους τετρακέφαλους για αυτό δε μπορούσα να βγάλω την αερόβια χθες.
Να μη τα πολυλογώ, σήμερα κατάφερα και στερέωσα κάπου το πόδι μου, έπιασα την άκρη (τα δάχτυλα) κι έκανα τέλεια διάταση τετρακέφαλου! Θα το κάνω έτσι στο εξής.
Στο σπίτι δεν κάνω τίποτε από γυμναστική αλλά σε ευχαριστώ πολύ, θα ρίξω μια ματια!
Είμαι πολύ χαρούμενη! Μπορεί να σου ακούγεται κάπως αλλά είναι φοβερό θέμα να μη μπορείς να διατίνεις τον μυ!
Μπορεις να κανεις εκτασεις τετρακεφαλων και στο κρεβατι αν ακομα δεν σου ειναι ευκολο ορθια,ξαπλωμενη πλαγια με την ιδια κινηση ακριβως,ακομα πιο ευκολα ειναι να κανεις διατασεις χρησιμοποιοντας μια πετσετα
- 23-02-2013, 00:39 #3452
ωραια ιδεα! Φοβερες ιδεες!! μπα βολευτηκα ορθια, αλλωστε στο γυμναστηριο βολευει ορθια, που να ξαπλωνεις κτλ....τα κανω και ολα συνεχομενα για να καιω θερμιδες και δε λεει να σταματαω να ξαπλωνω κτλ. Καληνύχτα σε όλους
28-02-2013, 14:14 #3453
Είναι κανείς που ξεκινώντας γυμναστήριο είδε επιβράδυνση στην απώλεια βάρους;
Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται; Ξέρει κανείς κάτι για το θέμα;
28-02-2013, 14:51 #3454
Ναι βεβαια!παντα ξεκινωντας γυμναστηριο κανεις κατακρατηση,μετα απο λιγο καιρο ομως θα αρχισεις παλι να βλεπεις διαφορα,μην αλλαξεις τιποτα στη διατροφη σου και θα δεις :yes:
28-02-2013, 15:03 #3455
Originally posted by forty
Ναι βεβαια!παντα ξεκινωντας γυμναστηριο κανεις κατακρατηση,μετα απο λιγο καιρο ομως θα αρχισεις παλι να βλεπεις διαφορα,μην αλλαξεις τιποτα στη διατροφη σου και θα δεις :yes:
28-02-2013, 15:14 #3456
Νομιζω οτι εξαρταται απο τον καθε ανθρωπο,εμενα που γυμναζομουν ανεκαθεν οταν σταματουσα για λιγους μηνες και μετα ξεκινουσα εκανε περιπου 20-25 μερες να σταθεροποιηθει το σωμα μου απο τα πριξηματα
28-02-2013, 15:37 #3457
forty πόσο δίκιο έχεις!
κλείνω τώρα κοντά μήνα που άρχισα γυμναστική κι άρχισε η πτώση της ζυγαριάς και πάλι! Βέβαια εγώ έκανα μόνο αερόβια (τώρα άρχισα βάρη και μάλλον δε θα τα συνεχίσω γιατί δεν έχω χρόνο και προέχει η αερόβια μου για τώρα). Ο γυμναστής μου είχε πεί πως δε παίζει ρόλο τί γυμναστική κάνω, αφού ήμουν αγύμναστη είναι φυσικό να κολλήσει η ζυγαριά και είναι μυική ανάπτυξη, κατακρατήσεις κτλ!
28-02-2013, 15:41 #3458
PS δεν είχα αλλάξει τίποτε στη διατροφή μου, τα υπερφαγικά υπερφαγικά και η δίαιτα δίαιτα
28-02-2013, 15:42 #3459
a a a καλε το πιο σημαντικο, φαινομαι λες κι χω χασει καμμια δεκαπενταρια κιλα! Τα εσώρουχα μου μου πέφτουν! Η κοιλια εχει εξαφανιστει, το προσωπο εχει ξεφουσκωσει, εκτός απο οταν κανω χαζομαρες καποια βραδυα και την επομενη ξυπναω πρησμενη πολυ!!:crazy:
28-02-2013, 16:16 #3460
forty πόσο δίκιο έχεις!
κλείνω τώρα κοντά μήνα που άρχισα γυμναστική κι άρχισε η πτώση της ζυγαριάς και πάλι! Βέβαια εγώ έκανα μόνο αερόβια (τώρα άρχισα βάρη και μάλλον δε θα τα συνεχίσω γιατί δεν έχω χρόνο και προέχει η αερόβια μου για τώρα). Ο γυμναστής μου είχε πεί πως δε παίζει ρόλο τί γυμναστική κάνω, αφού ήμουν αγύμναστη είναι φυσικό να κολλήσει η ζυγαριά και είναι μυική ανάπτυξη, κατακρατήσεις κτλ!
Επιπλέον στο βιβλίο του Βενούτο, που διαβάζω τώρα, λέει πως η πιθανότητα να κάνεις δίαιτα και ταυτόχρονα να αυξήσεις μυικό ιστό δεν παίζει. Η γυμναστική κατά τη δίαιτα βοηθάει απλά στο να διατηρήσεις τον ήδη υπάρχων στα καλύτερα δυνατά επίπεδα και πάλι μια μικρή απώλεια θα την έχεις.
28-02-2013, 16:21 #3461
a a a καλε το πιο σημαντικο, φαινομαι λες κι χω χασει καμμια δεκαπενταρια κιλα! Τα εσώρουχα μου μου πέφτουν! Η κοιλια εχει εξαφανιστει, το προσωπο εχει ξεφουσκωσει, εκτός απο οταν κανω χαζομαρες καποια βραδυα και την επομενη ξυπναω πρησμενη πολυ!!:crazy:
Οπωσδήποτε βέβαια παίζει τεράστιο ρόλο και η γυμναστική εγώ έχω πάει μόνο 6 φορές ως τώρα και ήδη βλέπω λίγη τόνωση, πόσο μάλλον εσύ που πας τόσο καιρό!!!!
01-03-2013, 00:37 #3462
Originally posted by need2loose
forty πόσο δίκιο έχεις!
Επιπλέον στο βιβλίο του Βενούτο, που διαβάζω τώρα, λέει πως η πιθανότητα να κάνεις δίαιτα και ταυτόχρονα να αυξήσεις μυικό ιστό δεν παίζει. Η γυμναστική κατά τη δίαιτα βοηθάει απλά στο να διατηρήσεις τον ήδη υπάρχων στα καλύτερα δυνατά επίπεδα και πάλι μια μικρή απώλεια θα την έχεις.
(οπως καταλαβαινεις εκει οφειλεται οτι η ζυγαρια μου κι εμενα κολλουσε, για σενα δεν ξερω, για μενα σου λεω)
Εγω επισης δεν εκανα πρωτεινικη διαιτα αλλα ετρωγα ό,τι και τώρα, από όλα.
Το ανεβασμα θερμιδων με τζανκ φουντ δε βοηθα πουθενα. Σου προτεινα να ανεβασεις θερμιδες με καθαρο φαγητο (στα γραφω τωρα ολα μαζι γιατι δεν εχω αλλο χρονο ελπιζω να καταλαβαινεις που αναφερεται τι)
01-03-2013, 00:39 #3463
α τωρα καταλαβα τι εννοεις οτι ξεφευγα για αυτο κολλουσε, πολυ σωστα. (αυτο για τωρα).
Για παλια ομως που ημουν πρωταρα στο γυμναστηριο οπως εσυ και κοντα στα κιλα σου, με πολλες δεκαδες κιλα κατω, ισχυε αυτο που σου εγραψα αποπανω, δηλ. στην αρχη και χανεις βαρος και βαζεις μυς, αρα κολλαει η ζυγαρια. (τοτε δεν ξεφευγα ούτε θερμιδα απο τη διατροφη μου και γλυκα δεν εβλεπα..ποτε! γιατι θεωρουσα οτι παει στραφι ο κοπος μου...ομως ετρωγα απο ολα, και υδατανθρακες κτλ αλλα τηρουσα τα γνωστα - τυπου ολικης αλεσης)
Η αποδειξη ειναι οτι ειχα αλλαξη 3 δεκαδες κιλα, αρα διαιτα και μυικος ιστος πανε μαζι.
01-03-2013, 00:45 #3464
Originally posted by need2loose
Οπωσδήποτε βέβαια παίζει τεράστιο ρόλο και η γυμναστική εγώ έχω πάει μόνο 6 φορές ως τώρα και ήδη βλέπω λίγη τόνωση, πόσο μάλλον εσύ που πας τόσο καιρό!!!!
Παραλληλα αρχισα και ατελειωτες ωρες δουλειας και το παιδι χρειαζοταν μανα. Δε πειραζει πηρε αντισωματα καλα (ματι μη το πιασει φτου φτου :starhit
Μετα αρχισε ο ανηφορος στα κιλα, μεχρι τοτε δεν ειχα παρει κανενα! Τα ειχα χασει ολα τα κιλα της εγγυμοσυνης (που ηταν λιγα γιατι προσεχα λογω παχυσαρκιας αλλα και διαβητη που εμφανισα). Μη τα ξαναλεω ομως σιγουρα θα τα εχεις διαβασει σε καποιο αλλο θεμα. Καλο ξημερωμα!:starhit:
01-03-2013, 00:51 #3465
οχι διαβασε καλυτερα, ισα ισα το πλεονεκτημα του πρωταρη στα γυμναστηρια ειναι ακριβως αυτο, χανει βαρος + βαζει μυικο ιστο. Για αυτο μιλαμε για ταχεια ανασυσταση σωματος. Με την καμμια αυτο που μου ελεγαν ολοι (και ειδα εμπρακτα στο ιδιο μου το σωμα) δε παιζει να μη το λεει ο Βενουτο. Μαλλον καπως αλλιως θα το ελεγε, ίσως για προχωρημενους.
(οπως καταλαβαινεις εκει οφειλεται οτι η ζυγαρια μου κι εμενα κολλουσε, για σενα δεν ξερω, για μενα σου λεω)
Εγω επισης δεν εκανα πρωτεινικη διαιτα αλλα ετρωγα ό,τι και τώρα, από όλα.
Το ανεβασμα θερμιδων με τζανκ φουντ δε βοηθα πουθενα. Σου προτεινα να ανεβασεις θερμιδες με καθαρο φαγητο (στα γραφω τωρα ολα μαζι γιατι δεν εχω αλλο χρονο ελπιζω να καταλαβαινεις που αναφερεται τι)
Ως εδώ που διάβασα έχω συναντήσει το εξής σχετικό με το θέμα μας:
It is physiologically impossible to lose fat and gain muscle at
the same precise moment in time. In order to lose fat you need a calorie deficit. To gain
lean body mass you need a calorie surplus. One process is catabolic and one is anabolic.
Therefore, there are big differences in the types of nutritional programs you need to
achieve each of these contrasting goals. (σελ. 12)
Εννοείται ότι το ανέβασμα θερμίδων με junk food είναι τελείως άκυρο ! Το junk food είναι εκτός προγράμματος. Παίζει να φάω ζάχαρη το Πάσχα ξανά αλλά και αυτό μόνο για μια ημέρα!