ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 255
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 255 of 276 FirstFirst ... 155205245253254255256257265 ... LastLast
Results 3,811 to 3,825 of 4134
    Μόνο που τον ΒΜR Μπακλαβά τον τρώμε! Ο ΒΜR ξέρω τι είναι, και τα νούμερα τα ξέρω... Αλίμονο,η δουλειά μου είναι!
    Για να βρεις τις θεμίδες που καις, ο τρόπος που γράφεις ισχύει για τους ιντερνετικούς πρόχειρους υπολογισμούς.
    τα 1,2 με 1,9 και τα σχετικά, είναι πολύ γενικά. Αερόβιο με αερόβιο διαφέρει, και η καύση εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο, το ποσοστό μυικής μάζας, το βάρος και την ένταση της άσκησης! Επίσης ο τίτλος ''αερόβιο'' διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το αερόβιο για'σένα μπορεί να είναι το τρέξιμο, για μένα το γρήγορο περπάτημα και για άλλον το αργό αργό περπάτημα, καθώς εξαρτάται από την ΜΚΣ (άρα φυσική κατάσταση και παθολογία) και την ηλικία.
    Άλλες θερμίδες καίει μια γυναίκα 60 κιλών, 50 χρονών, με αργό περπάτημα 4 km/h και άλλες μια κοπέλα 120 κιλών, 25 χρονών, που τρέχει σε ανηφόρα με 16km/h.
    Κάθε είδος άσκησης έχει διαφορετικό συντελεστή υπολογισμού θερμίδων, και κυμαίνεται από 2 μέχρι 20 θερμίδες ανά κιλό σωματικού βάρους .
    Η Αρια παίζοντας μπόουλινγκ μια ώρα, σαφώς δε θα κάψει το τοστ. Αλλά εσύ τρέχοντας και γώ περπατώντας, προφανώς και το καίμε!

Όταν είσαι υπερβολικά πολλά κιλά, έχεις απώλεια και χωρίς καθόλου άσκηση, μειώνοντας τις πολλές θερμίδες που χρειάζεσαι για συντήρηση. Όταν η συντήρησή σου απαιτεί 1500 kcal τη μέρα, και απλά είσαι ξάπλα,πάνω κάτω καις ότι τρως για να λειτουργήσεις. Ουδέτερο ισοζύγιο= όχι αύξηση= όχι απώλεια!

Τώρα, το πόσο κόπο και αντοχή χρειάζεται για να τρέξει ο καθένας μας 1 ώρα στον ανήφορο σαν να τον κυνηγάει ο αντεροβγάλτης, είναι άλλο θέμα!
    Και σίγουρα δεν αξίζει να γυμναζόμαστε για να φάμε παραπάνω.
    Παρ'όλο που καίμε περισσότερες θερμίδες από όσες λένε οι πρόχειροι υπολογιστές καύσης θερμίδων του διαδικτύου, και πάλι δεν αξίζει να τρέχεις ή να κάνεις αναρρίχηση 2 ώρες τη μέρα, απλά για να φας σοκολατίνες και πίτσες γίγας!

Senior Member
    Κοκκινοσκουφίτσα αυτή τη μέθοδο αντεροβγαλτη την παρέχετε κάπου σαν υπηρεσία??? Πού μπορώ να νοικιάσω έναν?

Μπορείς να έρθεις στο γυμναστήριό μας! Ανοιχτά 9 πρωί με 12 βράδυ! Όμως θα έρχεσαι υποχρεωτικά 10-12 το βράδυ που έρχεται ο...εκλεκτός κόσμος!
    Θα ανέβεις στο διάδρομο, δεξιά θα σου βάλω έναν που χτυπάει τζατζικοπιτόγυρα ή σκορδαλιές πριν έρθει, και αριστερά έναν που δεν κάνει μπάνιο.
    Θα τρέχεις σαν τον Βέγγο για να ξεφύγεις !!!
    Εναλλακτικά, μπορώ να μπαστακωθώ εγώ πίσω από το διάδρομό σου με 2 σπλήνες στα χέρια, λέγοντάς σου ότι πρέπει να τις φας γιατί ανεβάζουν το σίδηρο και γίνεσαι ντούρασελ!
    (Αν έχεις δοκιμάσει σπλήνα, ξέρεις ποια μέθοδος συμφέρει). 50 θερμίδες το λεπτό θα καίει η μαρουλένια, με σπαγγάτα στον αέρα και πιρουέτες σε βλέπω!!!)

εμένα κανείς δν θα μου πει μπράβο που έκανα 11,1 χμ χθες? τι σόι τόπικ συμπαράστασης είναι αυτό?????????ουουουουουουο
    :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumb down::thumbdown:

η δεσποινίδα μοντγκόμερι δν θέλει-δν χρειάζεται-δν ξέρει αν θέλει - να χάσει κιλά οπότε δν μας ενδιαφέρει αν θα κάψει η αν δν θα κάψει θερμίδες με την ζούμπα.

σημασία έχουν τα υπόλοιπα οφέλη που θα δει
    εμένα ο κώλος μου με την ζούμπα έγινε βραζιλιάνικος! άσε το ταμπεραμέντο μου! χαχαχαα! μάλλον όχι, αλλά εγώ έτσι ένιωθα τότε . thats the point. στην προκειμένη

11,1 ;;; δεν το ειδα πουθενά !! Μπράααααβοοοοο !!!!! Έτσι, power !!!
    Εγώ 2 μέρες σαπίζω, δεν κάνω τίποτα. Σήμερα νομίζω ότι το έντερό μου είναι σε θέση να μου επιτρέψει λίγο κούνημα....
    (Ξέρετε γιατί με άρχισαν οι κολικοί ε; για να μη μας λέει η Σου-Σου ότι είμαστε υπερβολικές...! :lol: )

γιατί από τι τους έπαθες τους κολικούς?

Δεν ξέρω, έχω το σύνδρομο ευερεθ.εντέρου αλλά είχε καιρό να με πιάσει κολικός.
    Τώρα είτε από το άγχος ή κάποια πρασινάδα με πείραξε πάλι. Μπρόκολα, λάχανα και ακτινίδια, έφαγα αυτές τις μέρες, κάτι απ'αυτά μου έφταιξε αυτή τη φορά, σε συνδυασμό με το ατελείωτο άγχος, το κέρατό μου!

Senior Member
    Εμένα μου φάνηκαν πολλά για αυτό δεν είπα μπράβο... Δηλαδή την άλλη βδομάδα Θα βάλεις στόχο τα είκοσι και την παράλλη που Θα βαρεθείς γιατί θα σε πονάει το σύμπαν θα κανείς μηδέν? (Ζήλια ψωρα θα μου πεις...) Δεν ξέρω... Δεν Είμαι ειδική αλλά φαντάζομαι πως αν κρατούσες τα πέντε χιλιόμετρα κι αυξομειώνεΣ την ένταση (πχ αυτή Τι βδομάδα 5ʽ περπάτημα Για ζέσταμα 60 δεύτερα τρέξιμο χαλαρό 90 δεύτερα περπάτημα και τούμπαλιν Μέχρι τα πέντε χιλιόμετρα )να είχες μεγαλύτερα οφέλη λιγότερο χρονοβόρο και πιο τσαλεντζινγκ!! Σε κάθε περίπτωση μπράβο σου που ξεκουνηθηκες!!!

γιατί πολλά ρε συ! περίπατο έκανα. δν σκοπεύω να κάνω έτσι κάθε μέρα αλλά μια-δυο το μήνα όταν δν έχω τίποτα άλλο να κάνω, και απτό να μένω σπίτι να χαζεύω το ταβάνι. δηλαδή αν σου έλεγα οτι κατέβηκα το φαράγγι της σαμαριάς ,τι θα μου έλεγες ,ανησυχώ μην πας για ανάβαση στο κιλιμάντζαρο?

εμένα μου φάνηκαν πολλά τα δικά σου 3,4 χλμ σε 20 λεπτά μόνο μετά τι στόχο θα βάλεις? 5 χλμ σε 20'?.

μπράβο πάντως,αφού τοχεις να το κάνεις.
    εγώ δν μπορώ να πιάσω τέτοιους χρόνους.με το ζόρι καταφέρνω να κάνω 3 χμ σε 30΄ κ αυτό δν μπορώ να το κάνω κάθε μέρα.

επίσης δν έχω στόχους. ότι κάνω ανάλογα με τα κέφια αρκεί να κάνω.

έπειτα δν μπορώ να τρέξω κ πολύ, μετά μου πονάνε τα γόνατα

κοκκινό περαστικά!

Για τρέξιμο , και γενικά όμως για τους όποιους κραδασμούς προκαλούνται ακόμα κ με απλό περπάτημα, και επειδή τα πολλά κιλά ακόμα κ όταν έχουν χαθεί αφήνουν οστά καταπονημένα και μικροβλάβες απο δώ κ απο κεί, είναι πολύ αποτελεσματικά τα προστατευτικά μέσης και γονάτων! Δεν είναι ακριβά, δε φαίνονται μέσα από τα ρούχα και δεν ενοχλούν στην κίνηση, αν θέλετε σκεφτείτε το. Γλιτώνεις αρκετούς πόνους! (καλά δεν είναι θαυματουργά, αλλά βοηθάει σε μεγάλο βαθμό, όχι τόσο κατά τη διάρκεια, όσο μετά λόγω καταπόνησης αρθρώσεων)

thanks Μανδάμ !!!

Senior Member
    Ρεντχουντ ωραίο τιπ αυτό... νομίζω για τα γόνατα θα το τιμήσω... Περαστικά σου!!!

Σουσού, μπορεί να έχουμε διαφορετικό διασκελισμό, ή να πηγαίνω σαν την τρελή γιατί είμαι σκασμένη από κάτι...
    Δε νομίζω ότι έχω ξεκάθαρους στόχους ως προς τις τρομερές κι αθλητικές μου επιδόσεις...
    Εγώ δυσκολεύομαι πολύ στη ζωή μου πια, ειδικά στους ενήλικες, να καταλάβω τι πρέπει να επικροτώ και τι όχι...
    Γιατί κρίνοντας από τη δική μου συμπεριφορά φοβάμαι ότι θα πω μπράβο και θα δείξω θαυμασμό σε για κάτι που ίσως να μην είναι και τόσο καλό για το ίδιο το άτομο...

Μπορεί να μην το εξηγώ καλά αυτό που θέλω να πω.
    Εμένα όλα τα βλέμματα θαυμασμού όταν αδυνάτιζα δε μου κάναν καλό...
    Όταν με επικροτούσαν που διάβαζα δίχως αύριο και γινόμουν ένα αντικοινωνικό πλάσμα δε μου κάναν καλό...

Πας τόσο καλά ήδη
    δεν ξέρω τι αποτελέσματα περίμενες να δεις, αλλά εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που αποφασίζει να κάνει πράγματα για τον εαυτό του και να τον αγκαλιάσει με στοργή.... Αυτό και μόνο είναι άξιο επαίνου. Πολλοί αφήνουν να περνάει όλη τους η ζωή και δεν καταφέρνουν ποτέ να κάνουν κάτι καλό για τον εαυτό τους...

ναι βρε μαρουλένια καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις!
    αυτό που δν καταλαβαίνω είναι γιατί πειράζει που διάβαζες τόσο πολύ για το μεταπτυχιακό σου!
    τι κατάλαβαν δηλαδή άλλοι που επένδυσαν στην δημοφιλία??
    φυσικά το παν είναι το μέτρο αλλά πάντα κάπου θα χάνεται

Senior Member
    Originally posted by marulenia
    Εμένα όλα τα βλέμματα θαυμασμού όταν αδυνάτιζα δε μου κάναν καλό...
    Όταν με επικροτούσαν που διάβαζα δίχως αύριο και γινόμουν ένα αντικοινωνικό πλάσμα δε μου κάναν καλό...
    Όχι! Όταν αδυνάτιζες έπρεπε να σε φτύνουν και να σου λένε φτου σου ρεζίλω; Ή έπρεπε να σου λένε "χάσε κι άλλα χοντρή μέχρι να γίνεις άνθρωπος"
    Επίσης το διάβασμα δεν σε κάνει αντικοινωνική. Δηλαδή έχασες 10 καφέδες στα ίδια και τα ίδια μέρη με τους ίδιους ανθρώπους να λες βλακείες και να θάβεις. Μεγάλη απώλεια!!!

Εσύ απλά "φαντάζεσαι" ότι οι άλλοι κάνουν ντόλτσες βίτες, έχουν τις τέλειες σχέσεις, τα τέλεια σώματα, τις τέλειες δουλειές, τις τέλειες φιλίες κλπ κλπ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Όλοι κάτι έχουμε και πολλαπλάσια μας λείπουν.

Θα συμφωνήσω με μπακλαβά αλλά και με μαρούλι εν μέρει...
    Εγώ προσωπικά όποτε με βλέπουν και με συγχαίρουν, με θαυμάζουν κ μ γεμίζουν κοπλιμέντα που αδυνάτισα, μου προκαλείται άγχος, δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Νιώθω σαν να περιμένουν κάτι από μένα, σαν να με παρακολουθεί κάποιος επίμονα, εμένα και την προσπάθειά μου, και με αγχώνει πολύ.
    Το ίδιο και με το διάβασμα. Μπράβο, συγχαρητήρια, το πέτυχες κ αυτό, πέρασες και τις χι εξετάσεις, πήρες και το ψι πτυχίο, σε δέχτηκαν στην τάδε έρευνα κλπ κλπ . Αυτό με κάνει να νιώθω ότι με θεωρούν υπεράνθρωπο, ότι είναι δεδομένο πως θα πετύχω το οτιδήποτε, γιατί δεν έτυχε μέχρι στιγμής να αποτύχω σε κάτι που αφορά κάποιες εξετάσεις, πτυχία κλπ, και κανείς δεν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί, υπάρχει έστω μια μικρή πιθανότητα, να μην καταφέρω το οτιδήποτε. Αγχώνομαι, όχι γιατί θέλω να αποδείξω κάτι στους άλλους ή για να μην απογοητεύσω κάποιον, απλά επειδή όταν σου μεταφέρουν από όλες τις κατευθύνσεις ότι είσαι ικανός για όλα και αποκλείεται να αποτύχεις, περιμένεις κ εσύ πολλά από τον εαυτό σου. Και για να είμαι ειλικρινής, όταν περιμένω αποτελέσματα για το οτιδήποτε, χάνω 10 μέρες από τη ζωή μου γιατί θεωρώ αδιανόητο να μην είναι θετικά... Όχι επειδή είναι τέλεια. Μόνο επειδή 23 χρόνια τώρα, το μόνο αποδεκτό ήταν το θετικό. Κάποιες φορές ''εύχομαι'' να έρθει ένα αποτέλεσμα αρνητικό , για να καταλάβω κ εγώ και οι άλλοι ότι δεν είμαι θεός!

Και έχει δίκιο ο μπακλαβάς, δε γίνεσαι αντικοινωνικός όταν διαβάζεις, λίγο, αρκετά, πολύ ή πάρα πολύ...
    Ναι χάνεις κάποιους καφέδες, ξενυχτάς 5 βράδια διαβάζοντας και χάνεσαι 12ωρα σε βιβλιοθήκες, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι χάνεις την ουσία της ζωής. Απλά επενδύεις παραπάνω χρόνο στο διάβασμα και λιγότερο σε άλλες δραστηριότητες...Δεν είναι δα και τόσο τρομερό!
    Θα πας για καφέ, θα πας θέατρο, θα παρακοιμηθείς μια μέρα, θα πας για μπάνιο, θα θα θα, αλλά το ότι δε λιώνεις 5ωρα με 8 καφέδες στην ίδια καφετέρια με τα ίδια άτομα που δεν έχουν τπτ να πουν από ένα σημείο και μετά, δε σε κάνει αντικοινωνικό...

ποπο μα τι ανυπέρβλητες που είστε! σας θαυμάζω! εγώ είμαι από αυτούς που έχω εξασκηθεί πάρα πολύ στο γκόσιπινγκ-καφές-τσιγάρα-τάβλι.

τελείως βαρετή περίοδος της ζωής μου