ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 84
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 84 of 276 FirstFirst ... 3474828384858694134184 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 4134
    Senior Member
    Originally posted by smart

ευχαριστω για την απαντηση

ναι, τελικα εριξα μια ματια σε καποια λινκ που εχουν δοθει εδω μεσα κ καταλαβα οτι αρκετες συμφορουμιτισσες ακολουθουν (η τουλαχιστον προσπαθουν) τη διατροφη κ το προγραμμα εκγυμνανσης των μποντι-μπιλντερ!
    προσωπικα με τα οσα γνωριζω ως τωρα , ο συγκεκριμενος τροπος με βρισκει αντιθετη, αλαλ απο την αλλη δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να το συζητηωσω με καποιον που τον ακολουθει κ να μου πει τις εμπειριες του..
    για πες , εχεις δει διαφορα?
    εννοω σε ολα: απωλεια κιλων (λιπους), φυσικη κατασταση, δυναμεις, δεικτες υγειας (πχ χοληστερινες κτλ)..
    Τη διατροφη οχι δεν την ακολουθω γιατι τρωνε παρα πολυ πρωτεινη,μονο τη γυμναστικη.Παντα αυτη τη γυμναστικη εκανα οποτε δεν μπορω να δω διαφορες,ομως μια χρονια που αποφασισα να κανω αερομπικ εχασα ολους τους μυς και τη δυναμη που εχω οταν κανω βαρη.μη φανταστεις οτι φαινονται ποντικια στα χερια κλπ απλα ειναι πιο δεμενο το σωμα.Λιπος δεν εχω μετρησει ποτε και χοληστερινη δεν ειχα ουτε εχω,φυσκιη κατασταση καλη και αισθανομαι δυνατη. :thumbup:
    :thumbup:

Senior Member
    ναι, τελικα εριξα μια ματια σε καποια λινκ που εχουν δοθει εδω μεσα κ καταλαβα οτι αρκετες συμφορουμιτισσες ακολουθουν (η τουλαχιστον προσπαθουν) τη διατροφη κ το προγραμμα εκγυμνανσης των μποντι-μπιλντερ!
    :shocked2: εξου και τα νευρα κροσια

Senior Member
    Originally posted by click
    αυτων η των αλλων?:smilegrin:

μηπως προσπαθεις κ εσυ να τα κανεις αυτα?

Senior Member
    Originally posted by click
    αυτων η των αλλων?:smilegrin:

μηπως προσπαθεις κ εσυ να τα κανεις αυτα?
    τι λες? εγω ειμαι ο βουδας.
    φουλ συνθετοι υδατανθρακες :smilegrin:

Senior Member
    Iσα ισα το αντιθετο γινεται :P Οσοι γυμναζονται δεν χρειαζεται να κανουν το βουδα γιατι εκτονωνουν τα νευρα τους μεσω της γυμναστικης μια χαρα :bouncy:

Senior Member
    μαλλον στη διατροφη αναφερεται η κλικλικω
    κ οι ερωτησεις που σου εκανα παραπανω για τη διατροφη ηταν κυριως, οχι για τη γυμναστικη.

παντως εχεις δικιο, μεγαλο πραγμα η γυμναστικη.... κ κυριως κατι τυπου tae-bo ειναι τρελα!!!
    (κ αμα φανταζεσαι οτι εχεις κανα συγκεκριμενο ατομο εκει που παει το μπουνοκλωτσιδι ακομη καλυτερα :bigsmile

Senior Member
    οι μποντιμπιλντερ που ξερουν και κανουν σωστα τη διατροφη εχουν ενα 35-35-30 απο Π-Υ-Λ που ειναι το σωστοτερο,μακαρι ολοι να τρωγαμε ετσι αλλα ειναι δυσκολο...τωρα για καποιους, συνηθως νεους στα γυμναστηρια ,που πλακωνονται στις πρωτεινες και στις σκονες για να φουσκωσουν ειναι αλλο θεμα

ναι καλα λες και η γυμναστικη αυτη ειναι οτι πρεπει για να εκτωνονεσε :bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by forty
    badgirl ολυμπιακη μπαρα ειναι αυτη...
    http://www.exrx.net/WeightExercises/...enchPress.html
    αυτη την ασκηση κανω και ειναι 20 κιλα η μπαρα και 10 κιλα οι δισκοι που βαζω πανω της (5+5)
    στο μηχανημα αυτο που μου εδειξες δεν εχω κανει αν και το εχουμε στο γυμναστηριο γιατι συνηθως ειναι γεματο δισκους και βαριεμαι να τους κατεβαζω,κανω σε ενα αλλο παρομοιο που εχει στα πλαγια πλακες και βαζεις εσυ οπου θελεις το σιδερακι για να κρατηθουν και εκει κανω 30 με 35 κιλα αναλογα την ημερα και την αντοχη που εχω

Το λινκ που εβαλα παραπανω αν δεν το ξερεις ψαξτο,ειναι παρα πολυ καλο!!εχει ολες τις ασκησεις που μπορεις να κανεις στο γυμναστηριο :thumbup:

Εμενα ευτυχως το γυμναστηριο μου κοβει την ορεξη και τωρα που ξεκινησα να πηγαινω βραδυ ειναι πολυ καλα,χθες γυρισα και εφαγα 2 φετες τυρι και επεσα για υπνο.Φρουτα εγω δεν ζηταω ποτε,πιστευω γιατι προσπαθω να τρωω ισορροπημενα και το φρουτο δεν σου προσφερει και πολλα.Οταν κατεβαζω πολυ τους υδατανθρακες τοτε ειναι που ζηταω φρουτο και μαλλον κατι λειπει απο τον οργανισμο
    ναι αυτην εννοω κ γω στον παγκο,
    εμας εχει τα hammerstrength κ η μπαρα ειναι ασημι κ δειχνει πιο...μπουγιο χαχαχαχα
    προς το παρον την κανω σκετη (20 κιλα)
    ημουν περιεργη ποσα κιλα κανεις (κ τι μου προσφερε που εμαθα, κουβεντα να γινεται)
    εγω εχω σταματησει απο την παρασκευη, πεμπτη, ποτε πηγα τελευταια φορα,
    με πηρε πολυ αποκατω ψυχολογικα με καποια θεματα προσωπικα,
    ειχα αποφασισει λεει οτι θα κανω σπιτι ελλειπτικο κ διαιτα,
    ανταυτου εκανα σπιτι βουλιμικα κ καθολου ελλειπτικο...
    σημερα ξαναρχιζω δειλα δειλα,
    το γυμναστηριο δε θελω ουτε να το δω ομως, δε θα πιεστω,
    ελλειπτικο κ λιγα βαρακια.
    θα παραγγειλω απο το νετ μαλλον γιατι εχω 2 βαρακια που ηταν της αδελφης μου...
    δηλαδη βαρακια 20ετιας
    μαλιστα ειναι μονο 1.5 κιλο κ το ενα εχει σχιστει κ ειναι ελαφρυτερο!
    χαχαχαχα
    εντωμεταξυ στεναχωριεμαι που δε θελω να παω γυμναστηριο γιατι μου ειχε βγαλει νεο φοβερο προγραμμα...
    αλλα σκεφτομαι να μη πιεστω

οι μποντιμπιλντερ που ξερουν και κανουν σωστα τη διατροφη εχουν ενα 35-35-30 απο Π-Υ-Λ που ειναι το σωστοτερο,μακαρι ολοι να τρωγαμε ετσι αλλα ειναι δυσκολο...τωρα για καποιους, συνηθως νεους στα γυμναστηρια ,που πλακωνονται στις πρωτεινες και στις σκονες για να φουσκωσουν ειναι αλλο θεμα

ναι καλα λες και η γυμναστικη αυτη ειναι οτι πρεπει για να εκτωνονεσε :bigsmile:
    απο σημερα αρχιζω να υπολογιζω κ υδατανθρακες, λιπη πρωτεινες,
    εχω αναγκη με κατι νεο νασχοληθω που να μηνειναι κοπιαστικο σωματικα
    ελπιζω οπως εμαθα τις θερμιδες να μαθω κ αυτα,
    θα αρχισω με 40-40-20, μου ειπαν οτι ειναι μια καλη αρχη κ μετα το προσαρμοζεις στο σωμα.
    (δεν παιρνω κ ορκο οτι θα βγαλω ακρη, μου φαινεται βουνο!)
    ξαναπιανω το φιτ ντει αν κ δε το παω δε ξερω γιατι...
    σκεφτομαι να παρω αυτο το βιβλιο, τι λες? http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=3542548

ΥΓ δεν το εχουν εδω κ θελει παραγγελια, ειδαλως θα το ειχα ηδη παρει!

Senior Member
    Iσα ισα το αντιθετο γινεται :P Οσοι γυμναζονται δεν χρειαζεται να κανουν το βουδα γιατι εκτονωνουν τα νευρα τους μεσω της γυμναστικης μια χαρα :bouncy:
    καλα αστο, next year

Senior Member
    εμενα το αντιθετο, μολις σταματησα να γυμναζομαι αρχισα να τρωω κ ειχα απιστευτα νευρα, (καπου παρασκευη αυτο)
    ετσι επεστρεψα στο γυμναστηριο δευτερα.
    σκεφτομαι απο σημερα ελλειπτικο να ξεδινω, πχ το βραδυ που δε θα βγω μετα τη δουλεια.
    η γυμναστικη με φτιαχνει, απλα οταν ειμαι πολυ χαλια δεν το παιρνω αποφαση...

Senior Member
    οποιος δεν εκτονωνεται με την γυμναστικη μαλλον προσπαθει να κανει κατι που δεν του ταιριαζει και αγχωνεται περισσοτερο Η γυμναστικη αποδεδειγμενα εκτονωνει και τη συστηνουν ακομα και οι παιδιατροι ειδικα για τα υπερκινητικα παιδια.

badgirl δεν το εχω ξαναδει το βιβλιο αλλα δεν θα ειναι μεγαλη φασαρια να αντιγραφεις ολα αυτα απο ενα βιβλιο?εκτος αν θελεις μονο τις θερμιδες.παντως ειναι καλο αν θελεις να πας ταξιδι η καπου που δεν μπορεις να γραφεις σε προγραμμα υπολογιστη οποτε αφου το εχεις σκοπο αγορασε το και σιγουρα θα σου ειναι χρησιμο ακομα και αν δεν καταγραφεις τα παντα καθημερινα

γιατι το σταματησες το γυμναστηριο αφου σου εβαλε φοβερο προγραμμα?????????!!!ασε τα βαρακια στο σπιτι και ξεκινα παλι,θα δεις πως θα σου φτιαξει τη διαθεση!!ακομα και μια βολτα να πας απο εκει και να κανεις μονο 1-2 ασκησεις θα δεις οτι θα εισαι καλυτερα μετα!!πηγαινε τουλαχιστον 3-4 φορες τη βδομαδα ακομα και για 10 λεπτα,θα σου φτιαξει την ψυχολογια....ε δεν μπορει να δουλευει μονο σε εμενα αυτο!

Senior Member
    ντρεπομαι να παω, ετι που πρηστικα απο το φαγητο,
    τοση πιεση στο γυμναστη να μου μαθει/αλλαξει το προγραμμα επειδη βαριομουν
    κ εγω θα πηγαινω να το κανω ημιτελες? βλακεια...
    ειλικρινα ντρεπομαι, ή θα παω να γυμναστω οπως παλια πληρες προγραμμα ή καθολου.
    ισως με φοβιζει κ το οτι μου εβαλε πληρη γυμναστικη, ξερεις να γυμναζω εμφανως πιο αποδοτικα καθε μυικη ομαδα, ισως να φοβαμαι κ αυτο!
    αφου τον ρωτησα εγω θα τα κανω ολα αυτα? αλλα οντως τα προηγουμενα μου φαινονται ευκολα πια...
    κ βαρετα!

αμα ειναι να κανω μισαδια κανω λιγες ασκησεις κ σπιτι με βαρακια...αρκει να τα παραγγειλω πρωτα!
    δεν ξερω μου την εχει βαρεσει γενικα κ δε θελω να πιεστω, σημερα ξυπνησα 10, ειχα του κοσμου τις δουλειες κ δεν εκανε τιποτε.
    λεω κι αυριο μερα ειναι. κωλοβαρω στο πισι, θα παω δουλεια κ παλιτο ιδιο θακανω, απλα δε με θελει τι να πω...
    ελπιζω το βραδυ να βαλω νιτρο ραδιο κ να κανω ελλειπτικο να στανιαρω!
    μια φορα νανεβω θα σπασει ο φαυλος κυκλος αγυμνασιας-βουλιμικων-τσιγαρων.

παω δουλεια να συνηθισω το φιτ ντει, αυτο που δεν καταβαινω ειναι γιατι να το χρησιμοποιω αφου πρεπει να τα περασω ολα με το χερι?
    με την λογικη οτι μετα με εν ακλικ τα εχω ενω με το τευτερι θα ρπεπει να γυριζω σελιδες?

Senior Member
    τι τον θελεις τον γυμναστη?μην του λες καθολου τι κανεις γιατι ισως αυτο να σε αγχωνει περισσοτερο,βαλε μια φαρδια μπλουζα αφου αισθανεσε φουσκωμενη,πηγαινε στο γυμναστηριο κανε λιγες ασκησεις και φυγε.καντο αυτο καθε μερα και θα δεις ποσο καλυτερα θα αισθανεσε μετα απο 2-3 μερες.Δεν χρειαζεται πολυπλοκες ασκησεις ουτε καμμια 10αρια απο το καθε σημειο,ουτε ολες την ιδια μερα.στο κατω κατω πηγαινε και κανε μονο ελλειπτικο και φυγε.

ναι στο φιτντει μονο μια φορα θα τα περασεις,μετα ολα με ενα κλικ τα βαζει αυτοματα ενω με το τεφτερι θα πρεπει καθε φορα να ζυγιζεις και να υπολογιζεις γραμμαρια,αλλο να τρως 70 γρ. ψαρι και να ψαχνεις στο τεφτερι ποσο ειναι αφου ο θερμιδομετριτης βγαζει τα 100 και αλλο με ενα κλικ να γραφεις 70 και να στα βγαζει ολα αυτοματα Αλλα δεν ειναι μονο αυτο,λιγα φαγητα θα περασεις εσυ,ολα οσα τρωμε...λαδι,ντοματες,μπανα� �ες,βρωμη,ρυζι κλπ κλπ τα εχει εκεινο γιατι να τα περασεις εσυ ξανα?

Senior Member
    αχ βρε φορτυ τα λες τοσο σωστα κ ομορφα που μου ερχεται αυριο να παω γυμναστηριο!
    εχεις δικιο οκ μου εβγαλε νεο προγραμμα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να αποδειξω κατι, κανω ο,τι θελω κ φευγω.
    κ ο ιδιος μου ειπε οτι θα μου παρει καιρο να προσαρμοστω!
    τελικα σκεφτομαι μηπως ολη η κατηφορα μου αρχισε οταν μου αλλαξε προγραμμα
    ειμαι τελειομανης τι να κανω γμτ...
    αλλα εχεις τοσο δικιο,
    κ ξερεις νομιζω οτι οταν τελικα παω θα τα κανω ολακ μαλιστα πολυ σωστα!
    ας κανω αποψε ομως ελλειπτικο να συνερχομαι (σπιτι0 κ θα παω αυριο πρωι γυμναστηριο, πριν το σουπερμαρκετ,
    ετσι θα μπω θα κανω ο,τι θελω κ θα βγω...
    κ που ξερεις μπορει να μεινω!
    σευχαριστω αποψε θα ασχοληθω ολο το βραδυ με το φιτντει, παω δουλεια ναρχισω! εχω ηδη σημειωσει καποιες τροφες που χρησιμοποιω, πχ φινα, κατσελη γερμανικο ψωμι κτλ χιλια ευχαριστω με εσωσες κ παλι!
    τι να πω μηπως εισαι απο μηχανης Θεος!

Senior Member
    ναι αυτο να κανεις και θα με θυμηθεις,θα δεις πως θα αλλαξει η διαθεση σου σε 2-3 μερες :thumbup: και εγω περναω τετοιες φασεις που βαριεμαι το γυμναστηριο αλλα παω με το ζορι εστω και λιγο και μετα αμεσως αφου τελειωσω ...οσο κανω..περπαταω πολυ ωρα και αυτο παλι μου φτιαχνει τη διαθεση,ε μετα απο λιγες μερες ξεκιναω κανονικα το προγραμμα μου.

αν μπεις σε φορουμ με μποντιμπιλντερ θα δεις οτι οι πιο παλιοι πανε καθημερινα και κανουν μονο ενα η δυο σημεια πχ μονο ωμους η μονο πλατη,οχι οπως βαζουν οι περισσοτεροι γυμναστες το μισο σωμα τη μια μερα και το αλλο την επομενη γιατι ετσι οταν κανεις πολλα δεν μπορεις να αποδωσεις σε ολους τους μυς οσο περισσοτερο θα μπορουσες και απο την αλλη δεν προλαβαινει το σημειο να ξεκουραστει