ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 98 of 276 FirstFirst ... 488896979899100108148198 ... LastLast
Results 1,456 to 1,470 of 4134
    Senior Member
    Λογικα τα καθιστα ποδηλατα...

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Λογικα τα καθιστα ποδηλατα...
    παλι καλα.... καθιστο ειναι...

οι θερμιδες που γραφει πανω οτι καις, ειναι μετρηση αξιοπιστη ή βλακειες?

Senior Member
    Κανεις δεν ξερει... παντως γραφουν ολα τα ιδια... κατι ειναι και αυτο...

Senior Member
    ποιο αποτελεσματικο ειναι το στεππερ νομιζω κ εγω.. αλλα αν με ρωτουσε καποιος τι να παρει για το σπιτι θα ελεγα διαδρομο.
    τωρα γιας αρθρωσεις κ για τη μεση εχω ακουσε τοσες εκδοχες που μπερδευτηκα..
    εντελως ομως!!
    σο γυμναστηριο παντως που σε καποια φαση μου ειχαν ακρετη ωρα ποδηλατο, οταν ειπα οτι με πονεσε η μεση μου (εχω προβλημα) μου ειπαν να σταματησω το ποδηλατο κ να συμπληρωνω με διαδρομο..
    οσον αφορα τις ενδειξεις κ εκει ψιλοχαμος γιατι απ όσο εχω διαβασει κ ακουσει παλι θα πρεπει να βαλεις τα δικα σου .. τεχνικα χαρακτηριστικα (φυλο, βαρος, κτλ).

σε φωτισα :spin: αλλα ειπα να μη λειψει η γνωμη μου

(όπως κ να χει, ό,τι εχει κανεις καλο ειναι κ το θεμα ειναι να γυμναζεσαι )

Senior Member
    Originally posted by click
    μπραβο One!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
    Ευχαριστω κλικ μου!
    Παντως τον ιδρωτα που εριξα στο στεπερ στα 10 λεπτα..Αλλο πραγμα!:shocked2:

Senior Member
    στο πατρικο μου εχουν στεπερ-ποδηλατο, δυο σε ενα.
    το χρησιμοποιουν σαν κρεμαστρα για ρουχα, αλλα εγω λεω να το χρησιμοποιησω σαν αυτο που ειναι :P

οσο για το διαδρομο, πιστευω σας την εχω πει την αποψη μου. μου φαινεται εντελως βλακεια.
    περπατας ή τρεχεις οσο θες και με ο,τι ρυθμο θες εξω στη φυση... το μηχανημα δε μου λεει κατι.

παω να ξεραθω στον υπνο.
    ευχαριστω για τις πληροφοριες κοριτσια!!

τσιου

Senior Member
    δε βοηθουν παντα οι συνθηκε αγαπητη κλικλικω για περπατημα κ τρεξιμο στη φυση.
    απο την αλλη, επειδη ο διαδρομος ειναι λιγοτερο κουραστικος απο τα αλλα, ειναι λιγοτερο πιαθνο να τον κανεις κρεμαστρα

Senior Member

οσο για το διαδρομο, πιστευω σας την εχω πει την αποψη μου. μου φαινεται εντελως βλακεια.
    περπατας ή τρεχεις οσο θες και με ο,τι ρυθμο θες εξω στη φυση... το μηχανημα δε μου λεει κατι.
    clickακι επειδη τρεχω και σε διαδρομο και εξω ειναι και θεμα τραυματισμου.γενικα το τρεξιμο ειναι απο τα πιο επικινδυνα αθληματα για τραυματισμους.αν τρεχεις σε γηπεδο με καλο ταπητα ειναι μια χαρα αλλα οπουδηποτε αλλου καταπονουνται πολυ τα γονατα.εξισου επιπονο για τα γονατα ειναι και το στεπ.
    και γενικα χρειαζονται ΠΟΛΥ καλα αθλητικα παπουτσια,τα καταλληλα καθε φορα για το μερος που τρεχουμε.
    Η καλυτερη αεροβια ειναι η κολυμβηση αλλα στην Ελλαδα ειμαστε αρκετα πισω ακομα.

Senior Member
    λιγη βοηθεια οι εμπειρες.

συγκριση μεταξυ ποδηλατου και στεπερ.
    ποιο ειναι πιο ασφαλες για αρθρωσεις? και ποιο βοηθαει καλυτερα σε συσφιξη κ μειωση ποντων?

help
    για αρθρωσεις επηρεαζουν το ιδιο.
    το στεπ βοηθαει καλυτερα γιατι γυμναζει ολο το σωμα,ενω το ποδηλατο μονο απο τη μεση και κατω.
    αλλα τη μεγαλυτερη σημασια εχει η ενταση και η διαρκεια.
    το να κανεις χαλαρα ποδηλατα η να ανεβοκατεβαινεις πανω στο στεπ ανεμελα σαφως ειναι καλυτερο απο το να καθεσαι στον καναπε σου αλλα δε θα δεις αποτελεσματα πλην το καψιμο εχτρα θερμιδων.πρεπει να προσεχεις τους παλμους της καρδιας σου.υπαρχουν ζωνες... μεταξυ καποιων παλμων κανεις cardio,με παραπανω καις λιπος και σε φουλ ενταση (στο 70% και πανω της μκσ σου αν θυμαμαι καλα) καις μυς...

Senior Member
    Originally posted by smart
    απο την αλλη, επειδη ο διαδρομος ειναι λιγοτερο κουραστικος απο τα αλλα, ειναι λιγοτερο πιαθνο να τον κανεις κρεμαστρα
    ολα μπορουν να ειναι κουραστικα και να εχουν πολυ καλα αποτελεσματα.εξαρταται απο την ενταση και τη διαρκεια παντα.
    απλως με το στεπ γυμναζονται περισσοτερο οι γλουτοι.εξαρταται τι θελει η καθε μια και τι της αρεσει!

Senior Member
    και γενικα διαφωνω με τη γυμναστικη στο σπιτι... στα πλαισια της αεροβιας ειναι οκ να εχουμε ενα οργανο αλλα ισως αυτο να λειτουργησει και κατα μας γιατι μας απομακρυνει απο το γυμναστηριο ή από κάποια άλλη μορφή άσκησης...

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Ναι οντως,ποδηλατο μου ειπε εμενα ο γυμναστης να μην κανω,καλυτερα διαδρομο κ ελλειπτικο..
    one μου,δε στα λεει και πολυ καλα ο γυμναστης σου... πες του οτι με το spinning(ομαδικο με ειδικα ποδηλατα) εχω δει τρομερα αποτελεσματα....

Senior Member
    Αλλο το ποδηλατο και αλλο το spinning...

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    Originally posted by smart
    ολα μπορουν να ειναι κουραστικα και να εχουν πολυ καλα αποτελεσματα.εξαρταται απο την ενταση και τη διαρκεια παντα.
    απλως με το στεπ γυμναζονται περισσοτερο οι γλουτοι.εξαρταται τι θελει η καθε μια και τι της αρεσει!
    δε θυμαμαι να ειπα οτι δεν εχουν αποτελεσματα.
    ειπα οτι ειναι λιγοτερο πιθανο να κανεις το διαδρομο κρεμαστρα,αρα περισσοτερο πιθανο να γυμναστεις μ αυτο νστο σπιτι, διοτι, ειναι λιγοτερο κουραστικος, αρα περισσοτερο πιθανο να κανεις πχ 45 λεπτα διαδρομο παρα 45 λεπτα στεππερ η ελλειπτικο.
    κ επειδη το να κανουμε πχ 10 λπετα γυμναστικη μας φαινεται τπτ κ δεν ξεκιναμε καν, ας εχουμε κατι που δεν ειανι τοσο αποκαρδιωτικο γι αυτους που δεν ειναι κ πολυ της γυμναστικης.

(κ εγω προτιμω τηβ εκγυμναση εκτος σπιτιου αλλα δεν ειναι παντα εφικτη , θα ξαναπω .

Senior Member
    Για αυτους που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα βαρους προσοχη με το ποδηλατο-στεπ και οτι αλλο προυποθετει καμψη στο γονατο γτ ειναι πιθανο να δημιουργησετε προβλημα στα γονατα σας..