Proactol
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Thread: Proactol

Junior Member

Proactol

Καλησπέρα σε όλους.

Μια σύντομη παρουσίαση στα 36 χρόνια στα 130 κιλά (1.84 ύψος) και με χαμηλότερο βάρος τα 105 πριν από 4 χρονάκια (Κλαψ...) ξαναμπαίνω στον αγώνα της απώλειας βάρους. Τα κιλά τότε τα είχα χάσει με διατροφή, γυμναστική και xenixal. Δυστυχώς μετά λόγω προβλήμάτω έμεινα μόνο στο xenical και φυσικά η άνοδος ηταν αναπόφευκτη...
    Κάπου διάβασα και εναν φυσικό δεσμευτή (σωστή η λέξη λίπους, το Proactol κάτι σαν xenical αλλά στο φυσικό του χωρίς οριλστάτη, κενώσεις κλπ κλπ κλπ... μήπως ξέρει κάτι κάποιος να με διαφωτίσει;
    Ευχαριστώ προακταβολικά και καλή προσπάθεια σε όλους.

Junior Member
    καλησπερα σε ολους!!!!!

Και γω προσπαθω να αδυνατισω εδω και αρκετα χρονια!!!!Διαβασα και γω για το proactol και θα ηθελα να προσπαθησω και με αυτο.Αν το εχει δοκιμασει καποια,θα ηθελα να με ενημερωσει για τα αποτελεσματα του.Επισης ξερω πωσ μονο μπορεισ να το παραγγειλεις,Υπαρχει τροποσ παραγγελιασ εκτοσ απο πιστωτικη καρτα.Οποιοσ γνωριζει παρακαλω αν μπορει να με ενημερωσει.

Ευχαριστω,καλη προσπαθεια,και καλα αποτελεσματα σε ολους.

Senior Member
    Μπορεις να εκδοσεις μια χρεωστικη καρτα visa electron και να κανεις την δουλεια σου με ασφαλεια.

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    Μπορεις να εκδοσεις μια χρεωστικη καρτα visa electron και να κανεις την δουλεια σου με ασφαλεια.
    για πες περισσότερα... πως λειτουργεί, που πηγαίνεις , όλες οι τράπεζες το κάνουν ? και γενικά δώσε καμιά παράπανω πληροφορία για την κάρτα, ενδιαφέρομαι κι εγώ
    thanksssss

Junior Member
    Δηλαδη χρεωστικη???δεν το καταλαβα.Αν μπορουσες λιγο να μου εξηγησεις περισσοτερο............................ ......Με αντικαταβολη δεν υφισταται παραγγελια?????

Junior Member
    να σας πω εγω.. εχω βγαλει μια gift card δηλαδη δωροκάρτα.. απο μια πολυ γνωστη τραπεζα δεν ξερω αν μπορω να διαφημισω οποιος θελει να του στειλω προσωπικο μυνημα..

που λετε αυτην την καρτα την εβγαλα αρχικα για να κλεινω εισητηρια απο το νετ κ μετα αρχισα να την χρησιμοποιω κ στο e-bay. ΟΙ καρτες αυτες ειναι σαν ενας λογαριασμος που εχει μεσα μόνο οσα χρηματα καταθέσεις εσυ κ μόνο τόσα μπορεις να πάρεις...γι αυτο μπορεις να την κάνεις κ δωρο σε κάποιον. μπορεις να την χρησιμοποιησεις σε μαγαζια για αγορες κ στο νετ. αρκει να ενημερωνεσαι πάντα για το πόσα λεφτα εχεις αφήσει μέσα. κανεις δεν μπορει να σε χρεώσει παραπάνω απο οσα εχεις μεσα γι αυτο οταν θελω κάτι πάω την προηγουμενη μερα κ βαζω ακριβως το ποσο που χρειαζομαι αντε 4-5 ευρω παραπάνω..

το proactol το εχω δει κ εγω κ το πουλάνε κ στο e-bay κ σε λιγο καλυτερη τιμη... το θεμα ειναι ομως να μας πει κάποιος που το εχει δοκιμασει.....

Senior Member
    liantoni αν μπορείς πές μου σε ποια τράπεζα πήγες, χρειάζομαι κάτι τέτοιο για πολλούς λόγους.