Results 31 to 37 of 37

Thread: ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ???
- 
	24-02-2010, 15:25 #31Senior Member  
 σοφακι πολυ καλα λες, κι εγω μαζί σου ειμαι αν δεις και σε αλλα θεματα τι εχω γραψει, τα πηρα για πολυ λιγο καιρο και ο λογος που έκανα κατι τετοιο ειναι λογω του οτι ειναι φυτικο προιον.Originally posted by sofi22ri
 γλυκιά καραμέλα μου δε θα στο κρύψω.... εγώ όλα αυτά τα φοβάμαι! μπορεί να έχει αποτέλεσμα αλλά δεν πάυει να είναι φάρμακο! όσο αθώο και να είναι........ σίγουρα δεν είναι το ίδιο με ένα λάχανο ή με ένα μήλο!!!!!!Originally posted by karamela
 εγω κορίτσια το καλοκαιρι που εκανα μια προσπαθεια για διαιτα έπαιρνα και λεκιθίνη ειναι φυτικό προιον στα φαρμακεία, και με εκανε να πηγαίνω μια φορα την ημέρα, απο τοτε δνε ξερω αν επηρέασε κατι αλλα εχει λυθει το πρόβλημα μου  

κ για να μην παρεξηγηθώ..... δε μιλάω επιστημονικά.... παραθέτω την προσωπική μου άποψη και μόνο!!!!!!!!! το ότι δούλεψε πάντως είναι κάτι πολύ θετικό σε κάθε περίπτωση.... προσέχετε όμως ρε κορίτσια..... μη χαπακονώμαστε για πλάκα.... ξέρω γώ?????
 χωρις αυτο που λεω να σημαινει οτι παροτρινω οποιαδηποτε κοπελα να τα παρει, λεω απλως την προσωπικη μου εμπειρια .για να μην παρεξηγηθω

- 24-02-2010, 15:32 #32Senior Member  
 παντως απο πλευρας μου, δεν ειχα ποτε αναλογο πρόβλημα δυσκοιλιοτητας... 
 24-02-2010, 15:36 #33Senior Member  
 νομιζω fifo.... 
 24-02-2010, 15:38 #34Senior Member  
 το ελπιζω.......Originally posted by chocolat134
 νομιζω fifo....
 24-02-2010, 20:44 #35Junior Member  
 Καλησπέρα σας absolute, 
 Υπάρχει μια πολύ καλή λύση στο πρόβλημά σου. Μπορείς να πάρεις τις Φυτικές Ίνες και Βότανα της Herbalife πρωί, μεσημέρι και βράδυ 20-30 λεπτά πριν από το φαγητό καθώς και την πόσιμη Αλόη. Θα δεις τη διαφορά.Αν δυσκολεύεσαι να τα βρεις επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected]
 24-02-2010, 21:02 #36Senior Member  
 α.. και εδω λοιπον!Originally posted by ChristianaChris
 Καλησπέρα σας absolute,
 Υπάρχει μια πολύ καλή λύση στο πρόβλημά σου. Μπορείς να πάρεις τις Φυτικές Ίνες και Βότανα της Herbalife πρωί, μεσημέρι και βράδυ 20-30 λεπτά πριν από το φαγητό καθώς και την πόσιμη Αλόη. Θα δεις τη διαφορά.Αν δυσκολεύεσαι να τα βρεις επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected]
 γιαααααα να μαζευομαστε γιατι καραδοκουν κίνδυνοι!

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του eatingdisorders.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση οποιασδήποτε αυτόκλητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή τρίτων δικτυακών τόπων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

(από τους όρους χρήσης)

Ενημερώθηκε ήδη ο διαχειριστής του φόρουμ και ευελπιστώ το ποστ σου να διαγραφεί το συντομότερο.

φιλικα,
 αννα
 24-02-2010, 21:59 #37Senior Member  
 ελεος να σβηστει η διαφημιση της αθλιας αυτης πυραμιδας,μας τα εχουν πρηξει κανονικοτατα παντου εμφανιζονται και αυτοι!!! 

Reply With Quote
  Reply With Quote

Aπώλεια συντρόφου
29-10-2025, 15:30 in Απώλεια, Πένθος