ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Originally posted by sofi22ri
    Originally posted by karamela
    εγω κορίτσια το καλοκαιρι που εκανα μια προσπαθεια για διαιτα έπαιρνα και λεκιθίνη ειναι φυτικό προιον στα φαρμακεία, και με εκανε να πηγαίνω μια φορα την ημέρα, απο τοτε δνε ξερω αν επηρέασε κατι αλλα εχει λυθει το πρόβλημα μου
    γλυκιά καραμέλα μου δε θα στο κρύψω.... εγώ όλα αυτά τα φοβάμαι! μπορεί να έχει αποτέλεσμα αλλά δεν πάυει να είναι φάρμακο! όσο αθώο και να είναι........ σίγουρα δεν είναι το ίδιο με ένα λάχανο ή με ένα μήλο!!!!!!

κ για να μην παρεξηγηθώ..... δε μιλάω επιστημονικά.... παραθέτω την προσωπική μου άποψη και μόνο!!!!!!!!! το ότι δούλεψε πάντως είναι κάτι πολύ θετικό σε κάθε περίπτωση.... προσέχετε όμως ρε κορίτσια..... μη χαπακονώμαστε για πλάκα.... ξέρω γώ?????
    σοφακι πολυ καλα λες, κι εγω μαζί σου ειμαι αν δεις και σε αλλα θεματα τι εχω γραψει, τα πηρα για πολυ λιγο καιρο και ο λογος που έκανα κατι τετοιο ειναι λογω του οτι ειναι φυτικο προιον.
    χωρις αυτο που λεω να σημαινει οτι παροτρινω οποιαδηποτε κοπελα να τα παρει, λεω απλως την προσωπικη μου εμπειρια .για να μην παρεξηγηθω

Senior Member
    παντως απο πλευρας μου, δεν ειχα ποτε αναλογο πρόβλημα δυσκοιλιοτητας...

Senior Member
    νομιζω fifo....

Senior Member
    Originally posted by chocolat134
    νομιζω fifo....
    το ελπιζω.......

Καλησπέρα σας absolute,
    Υπάρχει μια πολύ καλή λύση στο πρόβλημά σου. Μπορείς να πάρεις τις Φυτικές Ίνες και Βότανα της Herbalife πρωί, μεσημέρι και βράδυ 20-30 λεπτά πριν από το φαγητό καθώς και την πόσιμη Αλόη. Θα δεις τη διαφορά.Αν δυσκολεύεσαι να τα βρεις επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected]

Senior Member
    Originally posted by ChristianaChris
    Καλησπέρα σας absolute,
    Υπάρχει μια πολύ καλή λύση στο πρόβλημά σου. Μπορείς να πάρεις τις Φυτικές Ίνες και Βότανα της Herbalife πρωί, μεσημέρι και βράδυ 20-30 λεπτά πριν από το φαγητό καθώς και την πόσιμη Αλόη. Θα δεις τη διαφορά.Αν δυσκολεύεσαι να τα βρεις επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected]
    α.. και εδω λοιπον!
    γιαααααα να μαζευομαστε γιατι καραδοκουν κίνδυνοι!

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του eatingdisorders.gr για:

Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση οποιασδήποτε αυτόκλητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή τρίτων δικτυακών τόπων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από τον λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.

(από τους όρους χρήσης)

Ενημερώθηκε ήδη ο διαχειριστής του φόρουμ και ευελπιστώ το ποστ σου να διαγραφεί το συντομότερο.

φιλικα,
    αννα

Senior Member
    ελεος να σβηστει η διαφημιση της αθλιας αυτης πυραμιδας,μας τα εχουν πρηξει κανονικοτατα παντου εμφανιζονται και αυτοι!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123