Τι έφαγα σήμερα,Τι θα φάω αύριο,Τι έφαγα σήμερα που δεν έπρεπε,Τι δεν έφαγα σήμερα...ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 180
    Senior Member
    device κ γω γιαυτο ηθελα να φυγω...αλλα καταλαβα οτι δεν αξιζει να χαλιομαστε επειδη δε μπορουμε να βοηθησουμε, δε γινεται ναλλαξουμε τον κοσμο, εδω εμας δεν μπορουμε!

ζωητσα το ελαβα κ σου απαντησα.

Solitude |εχω λυθει με το μπειτε τσατ :

Senior Member
    ε ελατε στο τσατ.... φτασαμε τις 6 σελιδες εδω..

Senior Member
    Ρε δεν μας παρατάτε με τις κακίες σας όλες εδώ μέσα άλλη δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε, να απαντάμε στις κακίες της καθεμιανής...............Σας βλέπουν όμως κι άλλοι και κρίνουν. Πηγαίνετε να θάψετε τώρα μην χάσετε αυτό είναι το επίπεδό σας.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Ρε δεν μας παρατάτε με τις κακίες σας όλες εδώ μέσα άλλη δουλειά δεν είχαμε να κάνουμε, να απαντάμε στις κακίες της καθεμιανής...............Σας βλέπουν όμως κι άλλοι και κρίνουν. Πηγαίνετε να θάψετε τώρα μην χάσετε αυτό είναι το επίπεδό σας.
    και εσυ δεν μας παρατας λεω εγω? βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια απο εσενα? να διαβαζω απο τι μια τι ατασθαλειες κανεις.. και απο την αλλη να σε διαβαζω να κλαψουριζεσε γιατι δεν χανεις.. δεν ειναι τυχαιο που ολοι σε εχουν απρει ειδηση... και αυτο που ακομη δεν το εχουν κανει σε λιγο θα σε καταλαβουν

Senior Member
    Απαξιώ να απαντήσω.

Senior Member
    Και πολυ καλα κανεις! Εμπα τσατ να της τα ψαλεις ενα χερι της αχροιας.(?) !

Senior Member
    Ναι καλά να με βρίζετε και να με ειρωνεύεστε και να μην έχω αποδείξεις. Δεν θα στην κάνω αυτή τη φορά την χάρη, Ανθή.

Senior Member
    ok. Εσυ χανεις σουσουρο.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Ναι καλά να με βρίζετε και να με ειρωνεύεστε και να μην έχω αποδείξεις. Δεν θα στην κάνω αυτή τη φορά την χάρη, Ανθή.
    καλε αποδειξεις μπορεις να εχεις.. την εντολη copy paste δεν την ξερεις???

Senior Member
    Και τι θα κάνω, θα κάθομαι να γράφω εδώ αυτά που μου λέτε σαν παράπονο;

Senior Member
    ε τι να σε κανω τοτε.. εσυ ειπες πως δε θα εχεις αποδειξεις γι αυτο δεν μπαινεις.. σου απαντησα πως μπορεις να εχεις αποδειξεις απο εκει και περα κανε οτι νομιζεις

Senior Member

Senior Member
    Όχι ζωήτσα μου επειδή σας ξέρω δεν υπάρχει περίπτωση να μπω. Τώρα που μεγάλωσε και η παρεούλα σας. Έχετε γίνει όλες ίδιες....................................αλ λά σε αυτήν την κοινωνία ζούμε, σε όποιον δεν του αρέσει μόνος του και μάλλον είναι καλύτερα.

Senior Member
    changes αν δεν εβριζες θα συμφωνουσα για δευτερη φορα μαζι σου. διοτι εβαλε κ μενα στο στομα της αλλα δεν ειχε νοημα καν να απαντησω. παντως με καλυψες

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Όχι ζωήτσα μου επειδή σας ξέρω δεν υπάρχει περίπτωση να μπω. Τώρα που μεγάλωσε και η παρεούλα σας. Έχετε γίνει όλες ίδιες....................................αλ λά σε αυτήν την κοινωνία ζούμε, σε όποιον δεν του αρέσει μόνος του και μάλλον είναι καλύτερα.
    πως γινεται ρε κοπελα μου ολες εδω μεσα να τα βαζουμε μαζι σου.. για σκεψου λιγο.. μηπως κατι τρεχει? δεν γινεται ολοι πια να συμφωνουμε σε οτι λεμε για εσενα.....

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast