Results 166 to 180 of 180
-
22-02-2010, 11:34 #166
αν εχεις μια ασθενεια ειναι καλο αραγε να κανεις πως δεν υπαρχει?
δηλαδη οποιος εχει διαβητη του κανει άραγε καλο να μην το σκεφτεται και να τρωει οτι του κανει κεφι?
ή μηπως αν ενας δικος μου με διαβητη μου πει οτι εφαγε 2 σοκολατες θα του πω "δεν πειραζει μωρε, αφου το ηθελες συμφιλιώσου με το σωμα σου" κλπ κλπ
απλα LIDA μαλλον εσεις το καταλαβατε λαθος, με το να λεμε τι τρωμε δεν σημαινει οτι κανουμε διαγωνισμο ποια θα φαει τα λιγοτερα, ειδικα εγω φροντιζω οταν βλεπω καποια να κανει υπερβολες τρωγοντας λιγοτερο απ το κανονικο να της το επισημαινω.
στην τελικη φορουμ διατροφικών διαταραχων ειμαστε, τι να λέμε? για πλεξιμο με βελονακι?
- 22-02-2010, 11:52 #167
Δεν θέλω να εμπλακώ καθόλου στην συζήτηση αυτή, τι πρέπει να λέμε και τι δεν πρέπει να λέμε.
Δεν μίλησε η Ναταλία για ανθρώπους άρρωστους στο σώμα πχ με ζάχαρο.
Αυτό που είπε είναι να ξεμπλοκάρουμε λίγο τον εγκέφαλό μας από την έμμονη ιδέα της δίαιτας, των θερμίδων, των διαρκών μετρήσεων και να δούμε ΓΙΑΤΙ τρώμε, συνεχώς, ΓΙΑΤΙ σκεφτόμαστε συνέχεια το φαγητό, ΓΙΑΤΙ δεν μπορούμε να έχουμε έλεγχο, ΤΙ μας φταίει πραγματικά, ΓΙΑΤΙ το βουλώνουμε με φαγητό μήπως γιατί δεν το αφήνουμε να μιλήσει και να πει αυτά που θέλει σ' αυτούς που θέλει???
Αυτό απέχει πολύ νομίζω από το πλέξιμο με βελονάκι!
22-02-2010, 14:15 #168
Originally posted by MKEH78
Originally posted by lbp
Originally posted by BaD
ρε ζωητσα κ γω ελεγα να μη ξαναμπω, αλλα αξιζει για 5-6? σκεψου τι παρεουλα ειχαμε, ας συνεχισουμε σα να μην αλλαξε τιποτα. απλα δε γινεται κ στο ιντερνετ να γινεται ολο αυτο. στην τελικη παιρνουμε τους φιλους μας εκτος φορουμ κ τα λεμε, ομως εμενα μαρεσει η παρεα εδω κ ας ειναι κοπελες που δε θα γνωρισω ποτε. δε θα το στερηθω αυτο για καποιες απο αυτες. ας λενε ο,τι θενε, διαβαζω οσα θελω, απαντω σοσα θελω, αγνοω οσα θελω.
Παρεπιπτοντως Barb να ο λογος...ξερεις εσυ καλη μουOriginally posted by BaD
lbp εχω προβλημα με το θυροειδη μου κ γεια σας, με κουρασατε
Υποτιθεται ειναι σαιτ διατροφικων διαταραχων που καθε κοπελα μεσα στον αγωνα της προσπαθει να στηριξει κ τις αλλες αλλα κ να λαβει στηριξη.
Τωρα αν εσεις θελετε να το κανετε αρενα, λυπαμαι εχω ηδη μια real αρενα εξω στην αληθινη ζωη, δεν εχω σκοπο να "παλευω" κ εδω παρα μονο για την απωλεια κιλων μου.
Κ μη μου πειτε οτι εδω ειναι μικρογραφια της αληθινης ζωης διοτι αυτο το ξεκατινιασμα ουτε εξω δεν υπαρχει...ουτε καν σε επαρχεια!!! (για να μη λετε οτι ειμαι πρωτευουσιανα κ γιαυτο τα λεω)
Φιλικα παντα κ ...φιλακια!
22-02-2010, 15:08 #169
Originally posted by LIDA
Το φόρουμ εμένα με στιγματίζει, έτσι νιώθω. Νιώθω ένα διαρκές άγχος να απολογηθώ, να γράψω τι έφαγα, τι δεν έφαγα, τι δεν έπρεπε να φάω, έχουμε καταντήσει μια αηδία
αλλά ούτε και να απολογηθείς.
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε....ελεύθερη βούληση έχουμε...
Αν κάτι δεν σου αρέσει και σε αγχώνει τόσο πολύ
μπορείς να απέχεις απ αυτό??Originally posted by LIDA
Δεν μίλησε η Ναταλία για ανθρώπους άρρωστους στο σώμα πχ με ζάχαρο.
22-02-2010, 15:24 #170
Originally posted by device
με το να λεμε τι τρωμε δεν σημαινει οτι κανουμε διαγωνισμο ποια θα φαει τα λιγοτερα,.
Βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο 1 μήνα τώρα
έχω χάσει 4 κιλά και νοιώθω υπέροχα
όχι για τα κιλά αλλά γιατί καταφέρνω κάπως να
κουμαντάρω την επιθυμία μου για φαγητό επιτέλους.
ʼνοιξα το θέμα <<τι θα φάω αύριο>> και αν και από τι βλέπω
δεν έχει μεγάλη συμμετοχή εμένα με βοηθάει πολύ να
προσέχω τι θα φάω, όπως και το θέμα <<τι έφαγα σήμερα>>....
Αυτός ήταν ο λόγος που γράφτηκα, για να καταφέρω
να έχω μια συνέπεια στον εαυτό μου, χωρίς να πληρώνω
ινστιτούτα και διαιτολόγους. Κάθομαι λίγο μπροστά στο p.c
και δεν τρώω ότι βρω μπροστά μου, απλά από κούραση ή βαρεμάρα.
Θυμίζω πλέον καθημερινά στον εαυτό μου ότι πρέπει
να με προσέχω λίγο παραπάνω
Originally posted by device
ειδικα εγω φροντιζω οταν βλεπω καποια να κανει υπερβολες τρωγοντας λιγοτερο απ το κανονικο να της το επισημαινω.
22-02-2010, 15:28 #171
Originally posted by BaD
Ευχαριστω ΜΚΕΗ poy καθαρισες για μενα, δεν εβλεπα αλλωστε, αλλα κ να βλεπω δε προκειται να ξαναπαντησω σε κανενα που αναφερεται σεμενα σε αυτους τους τονους.
απλά δεν μου αρέσουν η παρεξηγήσεις.
22-02-2010, 16:14 #172
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ... ...Αδιόρθωτα τα μάτια κι οι καρδιές...
22-02-2010, 16:17 #173
MKH78,
είπα ότι δεν πρόκειται να εμπλακώ σε καβγαδάκια και αυτό θα κάνω.-
22-02-2010, 19:12 #174
Και πολύ καλά κάνεις.
Δεν θα ήθελα ούτε και εγώ κάτι τέτοιο.
Και σου ζητώ συγνώμη αν σου προκάλεσα κάποια αναστάτωση
δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.
Απλά με έκανες να νοιώσω πολύ άσχημα
με τον τρόπο που διατύπωσες αυτά που αισθάνεσαι για το φόρουμ
που συμμετέχω αλλά και για τα θέματα που γίνετε λόγος
ένα από τα οποία έχω ξεκινήσει και εγώ όπως είπα και πιο πάνω.
Γι αυτό και η αντίδραση μου.
Ελπίζω να μην προσβλήθηκες από αυτά που είπα.
Και πάλι συγνώμη
Originally posted by MKEH78
Αν κάτι δεν σου αρέσει και σε αγχώνει τόσο πολύ
μπορείς να απέχεις απ αυτό??
αλλά από τα θέματα που σου δημιούργησαν τέτοια συναισθήματα
24-02-2010, 21:21 #175
NADINE,συμφωνω απολυτα.Με εκανες γι αλλη μια φορα να σκεφτω πως αν δε με συγχωρησω και αν δε με δεχτω γι αυτο που ειμαι δεν προκειται ποτε να αδυνατισω.Ξερω πως μολις με αγαπησω πραγματικα θα σταματησω να ασχολουμαι καθε μερα με αυτο το θεμα και θα γινω οπως θελω.
Υ.Γ1 Συγνωμη για οσους εχουν αλλη αποψη
Υ.Γ.2 NADINE χιλια συγνωμη που δε σου εχω στειλει απαντηση αλλα πνιγομαι πραγματικα θα τα πουμε παντως
24-02-2010, 22:05 #176
Εχω χασει βαλει ξαναχασει ξαναβαλει κιλα πολλες φορες μεχρι τωρα.Οι 2 φορες που εγινε το χασιμο των κιλων αναιμακτα και χωρις πιεση και αγχος ηταν οταν βρεθηκε ο ανθρωπος που νοιαζοταν για μενα πραγματικα.Με συγκινησε τοσο πολυ,ισως και το νεαρο της ηλικιας και αρχισα να τρωω οπως τρωνε ολοι οι ανθρωποι.Χορταινα, ετρωγα και το γλυκακι μου αλλα φυσιολογικα.Ουτε το καταλαβα πως εχασα κιλα.Βεβαια ολα δεν κρατανε πολυ.Καλα να ειναι ο ανθρωπος δεν τον ξεχναω.Βεβαια οταν εχασα το στηριγμα τα κιλα πηραν την ανιουσα.Η 2η φορα ηταν οταν εκανα την πρακτικη μου και αρα δουλεψα για πρωτη φορα στην ζωη μου.Βρηκα καταπληκτικους ανθρωπους, ενιωσα σιγουρη για τον εαυτο μου,πηρα το πρωτα μου λεφτα και το φαγητο παλι εχασε την αξια του.Εχασα τα κιλα ευκολα,γρηγορα χωρις να το καταλαβω.Ουτε καποια συγκεκριμενη διαιτα εκανα,ουτε μετρουσα τιποτα.Απλα γεμισε η ψυχη μου και δεν ειχε χωρο για φαγητο, ή μαλλον το φαγητο εγινε βιολογικη αναγκη και οχι το αποκουμπι μου που ειναι πια τωρα.Καταλαβα οτι ο μονος τροπος για να χασω κιλα και να τα διατηρησω ειναι να εχω ενδιαφεροντα στην ζωη μου.Αλλιως θα σκεφτομαι το φαγητο,θα καταπιεζομαι για λιγο καιρο και θα παχαινω.
24-02-2010, 22:45 #177
Originally posted by Pelagia1000
Εχω χασει βαλει ξαναχασει ξαναβαλει κιλα πολλες φορες μεχρι τωρα.Οι 2 φορες που εγινε το χασιμο των κιλων αναιμακτα και χωρις πιεση και αγχος ηταν οταν βρεθηκε ο ανθρωπος που νοιαζοταν για μενα πραγματικα.Με συγκινησε τοσο πολυ,ισως και το νεαρο της ηλικιας και αρχισα να τρωω οπως τρωνε ολοι οι ανθρωποι.Χορταινα, ετρωγα και το γλυκακι μου αλλα φυσιολογικα.Ουτε το καταλαβα πως εχασα κιλα.Βεβαια ολα δεν κρατανε πολυ.Καλα να ειναι ο ανθρωπος δεν τον ξεχναω.Βεβαια οταν εχασα το στηριγμα τα κιλα πηραν την ανιουσα.Η 2η φορα ηταν οταν εκανα την πρακτικη μου και αρα δουλεψα για πρωτη φορα στην ζωη μου.Βρηκα καταπληκτικους ανθρωπους, ενιωσα σιγουρη για τον εαυτο μου,πηρα το πρωτα μου λεφτα και το φαγητο παλι εχασε την αξια του.Εχασα τα κιλα ευκολα,γρηγορα χωρις να το καταλαβω.Ουτε καποια συγκεκριμενη διαιτα εκανα,ουτε μετρουσα τιποτα.Απλα γεμισε η ψυχη μου και δεν ειχε χωρο για φαγητο, ή μαλλον το φαγητο εγινε βιολογικη αναγκη και οχι το αποκουμπι μου που ειναι πια τωρα.Καταλαβα οτι ο μονος τροπος για να χασω κιλα και να τα διατηρησω ειναι να εχω ενδιαφεροντα στην ζωη μου.Αλλιως θα σκεφτομαι το φαγητο,θα καταπιεζομαι για λιγο καιρο και θα παχαινω.
25-02-2010, 01:08 #178
ʼντε,Πελαγία μου,πάμε για την τρίτη φορά τώρα,την ισόβια!
Στην υγειά μια ζωής πλούσιας και μεστής σ'εμπειρίες και χαρά,
χωρίς εύκαιρα υποκατάστατα και θλιβερές εξαρτήσεις!
25-02-2010, 01:10 #179
Originally posted by Pelagia1000
Αποδεικνύει περίτρανα τις τοποθετήσεις της Nadine, τις οποίες επικροτώ, επάνω στο θέμα της διατροφής ,που μας έφερε όλους εδώ.
Μια γεμάτη ψυχή, ένας άνθρωπος που κατέχει την ουσία δεν έχει ανάγκη να μετρά και να καταγράφει, γιατί τοποθετεί το φαγητό όπου του αρμόζει: στο ράφι με τις βιολογικές ανάγκες, και όχι στο ράφι με τα δεκανίκια.
Όσο για τις αντιδικίες, λυπάμαι που συνέβησαν ειλικρινά, ειδικά γιατί ορισμένα άτομα, θα χαιρόμουν να είχαν ήδη ανοιχτά μάτια...
25-02-2010, 17:14 #180
Να ειστε καλα ολες σας.Δεν εγραψα κατι σπουδαιο.Την αληθεια της ζωης μου σας ειπα.Τωρα ειμαι σε αυτη την φαση.Οχι της μαγικης διαιτας.Δεν υπαρχει αλλωστε.Ψαχνω να βρω πραγματα να μου αρεσουν.Το προβλημα ειναι οτι οσο μεγαλωνουμε δυσκολα τα βρισκουμε και αυτα.Αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος.Καλη επιτυχια σε ολες μας
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση