Τι έφαγα σήμερα,Τι θα φάω αύριο,Τι έφαγα σήμερα που δεν έπρεπε,Τι δεν έφαγα σήμερα...ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 180
    Senior Member
    Originally posted by device
    Καταπίνουμε με απληστία κάθε ψέμα που μας κολακεύει, αλλά την αλήθεια που μας φαίνεται πικρή την παίρνουμε με μικρές γουλιές.
    Denis Diderot, 1713-1784, Γάλλος φιλόσοφος

Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει. Αλλά πρώτα θα σε τσαντίσει πολύ.
    Gloria Steinem, γ. 1935, Αμερικανίδα συγγραφέας & φεμινίστρια
    +1

Senior Member
    αυτα που διαβαζω σημερα σε αυτο το θεμα δεν διαφερουν απο αυτα που ακουσα προχθεσ σε ενα μπαρ με τις φιλες μου/ Ειμαστε εξυπνες κοπελες οι περισσοτερεσ (αφου τουλαχιστον βλεπουμε οτι υπαρχει προβλημα), αλλες με οικογενεια αλλες επιτυχιμενες κτλ κτλ... ζουμε στο 2010 και εχουμε καταληξει να μιλαμε ΜΟΝΟ για το ποσο χοντρος εχει γινει ο κωλος, για την απατηλη ευτυχια ενος skinny jean για τον γκομενο που με εχει για καβατζα ενω προτιμαει την γυναικα του, για το διαζυγιο της Μενεγακη, και αν το μπλε ειναι must.
    Φυσικα και θα ασχοληθουμε με το φαγητο και τις διαιτες αυτο μας οδηγησε εδω αλλωστε, αλλα απο εκει και περα υπαρχουν και αλλα πραγματα που πρεπει να συζητησουμε και να μοιραστουμε με οσους μας οριζει ο ιδιος παρονομαστης. Η κατινια υπαρχει εδω μεσα γιατι υπαρχει παντου. Αλλα κατινια δεν ειναι να διαφωνεις με καποιον ισως και να του τα χωσεις καποια στιγμη οταν σε βρισκει τελειως αντιθετο. Οσο για εσενα Lbp που η καθε σου απαντηση θα ειναι ειρωνικη και αντιθετη χωρις επιχειρηματα, ενω σε καθε σου ερωτηση αποζητασ μια απαντηση οδηγο δεν εχω τι να σου πω. Ισως εσυ πρεπει να τα δεις ολα διαφορετικα, να σταματησεις να κατηγορεις τους αλλους και την κοινωνια για τις αποτυχιες σου και να ξεκολλησεις απο τα στερεοτυπα και αυτη την χαζη εμμονη με τον γαμο και το βολεμα. Εσυ ειδικα δεν πρεπει να επιτιθεσαι αν κ μονο αυτο κανεις. Ββεβαια στα εχω πει 100 φορες και προσωπικα και ακρη δεν βγαζω.

Senior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

οριστε?

Senior Member
    Δεν το είπα σε σένα.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Δεν το είπα σε σένα.

παυει να ειναι αισχρο επειδη δεν το ειπες σε μενα?

τοσα χρονια εδω, δεν εχω δει αλλο ατομο να εκφραζεται οπως εσυ..

Senior Member
    Κοπέλα μου δεν σε ξεσυνερίζομαι, γιατί δεν πας καλά μόνο να τη λες ξέρεις και τίποτα άλλο. Είδες τι μου έγραψε; Ή κάνεις την πάπια; Ξέρεις εσύ τι μου έχει πει στο παρελθόν αυτή η μην πω;

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Κοπέλα μου δεν σε ξεσυνερίζομαι, γιατί δεν πας καλά μόνο να τη λες ξέρεις και τίποτα άλλο. Είδες τι μου έγραψε; Ή κάνεις την πάπια; Ξέρεις εσύ τι μου έχει πει στο παρελθόν αυτή η μην πω;

μονο να βριζεις ξερεις
    εγω παντως σε εκανα report

αυτα που λες πες τα στο διαχειριστη αν σε ρωτησει.

Senior Member
    Τι να σου πω παιδάκι μου παίξτο και από πάνω τώρα δεν ξέρεις τι να πεις και φωνάζεις και δικηγόρους

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Τι να σου πω παιδάκι μου παίξτο και από πάνω τώρα δεν ξέρεις τι να πεις και φωνάζεις και δικηγόρους

ενω η ενδεδειγμενη απαντηση στο "αει στο διαολο" ποια ακριβως ειναι?

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και δεν με ενδιαφέρει. Ας φύγω από το site, θα γλιτώσω από την κακία εδώ μέσα. Ούτως ή άλλως βοήθεια δεν πρόκειται να πάρω, οπότε... Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.

Senior Member
    που να καταλαβεις μωρε lbp οσο καιρο σε ξερω μονο να διαφωνεις ξερεις, οτι και αν σου πει καποιος εσυ εκει...Και δεν μιλαω για το θεμα διατροφης κτλ δικο σου το θεμα λυστο οπως νομιζεις. Αλλα οταν απαντας ή ζητας συμβουλες μη ορμας οταν δεν σου λενε αυτο που θελεις να ακουσεις. Εχεις αποδειξει το πως σκεφτεσαι κτλ κ θεωρω εγω παραημουν υπομονετικη μαζι σου. Σου ειπα τη γνωμη μου πολλες φορες αλλα εσυ εκει να κατηγορεις τους αλλους, τα γονιδια την κοινωνια κ δν ξερω εγω τι αλλο. Τον εαυτο σου και την τεμπελια σου πρεπει να κατηγορησεις. Το πως οριζει την επιτυχια καποιος ειναι προσωπικο θεμα, για εμενα ειναι η ευτυχια το ξυπνας με κεφι αν απολαυσεις την καινουργια ημερα. Και αν δεν σου αρεσει κατι αλλαξε το αλλα μην κατηγορεις κανενα περα απο τον εαυτο σου για τα λαθη η για την ζωη σου. Ειμαστε οτι οι επιλογες μας και εχουμε οτι μας αξιζει. Σε κανενα δεν χαριζεται τιποτα και κανεις που εχει δωσει το 100% δεν αποτυγχανει (εκτος αν σε μουτζωσε ο Μητσοτακης)

Senior Member
    Τον εαυτό μου και την τεμπελιά μου ε; Εσύ είσαι η αρμόδια να κρίνεις τους ανθρώπους;

Senior Member
    αληθεια, ποσοι εδω μεσα εχουν την αισθηση οτι φταινε καποιοι άλλοι για την θεση στην οποια βρισκονται?

μεχρι σημερα ειχα την αισθηση οτι συνεβαινε ακριβως το αντιθετο.....

ειναι ιδεα για νεο θρεντ η υπαρχει αντιστοιχο?
    ενδιαφερον θα ειχε να βαζαμε κατι σαν ψηφοφορια

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast