Τι έφαγα σήμερα,Τι θα φάω αύριο,Τι έφαγα σήμερα που δεν έπρεπε,Τι δεν έφαγα σήμερα...ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 180
    Senior Member
    Originally posted by mayumi
    Τι κακές που είστε .Σταματήστε να ειρωνεύεστε και να σχολιάζετε το πρόβλημα του οποιουδήποτε εδώ μέσα ..Στο κάτω κάτω για συμπαράσταση μπαίνουμε εδώ και για τίποτα άλλο.

Δεν γίνεται να πνίξετε η καθεμία την κακία που έχει να πει για κάποια άλλη και να μπείτε σε άλλο τοπικ απλά!
    Να είσαι καλά βρε mayumi, αλλά θα τα ακούσεις κι εσύ τώρα που τα είπες.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by zwhtsa
    τρελενομαι μαζι της.. και οσο λεω δεν θα ασχοληθω εκει πασχιζω μπας και της ανοιξω τα ματια λιγο. βαρεθηκα να ακουω δικαιολογιες. και καταβαθος την λυπαμε.... τεσπα. πραγματικα σταματω εδω να ασχολουμαι μαζι της μιας και παλι μια τρυπα στο νερο θα κανω η κοπελα ειναι σε αλλο κοσμο..
    Εγώ σε λυπάμαι γιατί είσαι τυφλή και δεν βλέπεις πόσο χαμηλά πέφτεις
    τυφλη ειμαι? μπα δεν νομιζω. εγω καταφερω να ξυπνησω και σταματησα να παραμυθιαζω τον εαυτο μου πως φταιει το συμπαν και ολοι που δεν εχανα και οχι εγω..

ελα πες και αλλα πραγαμτικα γελαω πλεον τι γραφεις.. σκεφτομαι να σου κανω αφιερωμα ενα θεματακι.. που θα ειναι εμσα τα δικα σου λεγομενα ολο αυτο το καιρο που γραφεις μονιμος τις ατασθαλιες σου.. μπας και ξυπνησεις. γιατι μαλλον εχεις μνημη χρυσοψαρου.. τι μια μας λες τι τρως και μετα απο λιγο τα εχεις ξεχασει

Κακία δεν είναι η διαφωνία .
    Διαφωνία ήταν γύρω στις 2 πρώτες σελίδες.
    Τώρα είναι κακία.

Senior Member
    Καλο βραδυ απο αυυτο το τοπικ. τα λεμε σε αλλα...λημερια φιλια κ ηρεμια πλζ

Senior Member
    Originally posted by BaD
    ρε ζωητσα κ γω ελεγα να μη ξαναμπω, αλλα αξιζει για 5-6? σκεψου τι παρεουλα ειχαμε, ας συνεχισουμε σα να μην αλλαξε τιποτα. απλα δε γινεται κ στο ιντερνετ να γινεται ολο αυτο. στην τελικη παιρνουμε τους φιλους μας εκτος φορουμ κ τα λεμε, ομως εμενα μαρεσει η παρεα εδω κ ας ειναι κοπελες που δε θα γνωρισω ποτε. δε θα το στερηθω αυτο για καποιες απο αυτες. ας λενε ο,τι θενε, διαβαζω οσα θελω, απαντω σοσα θελω, αγνοω οσα θελω.

Παρεπιπτοντως Barb να ο λογος...ξερεις εσυ καλη μου
    Υποννοείς κάτι Bad? Μιλάς έτσι για άτομα χωρίς καν να έχεις ανακατευτεί σε αυτήν την κουβέντα; Γιατί δεν μου απάντησες για τον θυροειδή;

Senior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member

Senior Member
    (μπειτε τσατ)

Senior Member
    Η ίδια η γιατρός μου είπε όταν της είπα ότι δεν χάνω μου λέει πάρε αυτή τη δίαιτα να κάνεις και άμα δεν χάνεις θα το εξετάσουμε περαιτέρω. Οπότε εγώ ακούω τη γιατρό μου και εσάς σας έχω γραμμένες.

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by lbp
    τυφλη ειμαι? μπα δεν νομιζω. εγω καταφερω να ξυπνησω και σταματησα να παραμυθιαζω τον εαυτο μου πως φταιει το συμπαν και ολοι που δεν εχανα και οχι εγω..

ελα πες και αλλα πραγαμτικα γελαω πλεον τι γραφεις.. σκεφτομαι να σου κανω αφιερωμα ενα θεματακι.. που θα ειναι εμσα τα δικα σου λεγομενα ολο αυτο το καιρο που γραφεις μονιμος τις ατασθαλιες σου.. μπας και ξυπνησεις. γιατι μαλλον εχεις μνημη χρυσοψαρου.. τι μια μας λες τι τρως και μετα απο λιγο τα εχεις ξεχασει
    Λέγε εσύ λέγε. Μπαίνουν κι άλλοι όμως στο φόρουμ και διαβάζουνε που δεν συμμετέχουν και κρίνουν.
    οποτε θα τους διευκολυνω πολυ αν κανω μαι σελιδα αφιερωμενη σε εσενα.. για να βλεπουν μαζικα τα ποστ σου που γραφει ποσο αδικη ειναι η κοινωνια.. που με πιτσες κρουασαν 8 πιατα σουπα.. κλπ κλπ δεν μπορεις να χασεις γραμμαριο!

Senior Member
    (μπειτε.... τσατ!)

Senior Member
    BaD εχεις u2u

Senior Member
    Originally posted by device

δεν αξιζει, μη χαλιεσαι
    κι εγω μπαινω ωρες ωρες στον πειρασμο αλλα τελικα δεν αξιζει.

τουλαχιστον εσυ κι εγω ξερουμε με τι δαιμονες παλευουμε, εκεινη θα πρεπει να παλεψει με τους νεφελιμ που σαμποταρουν την προσπαθεια της να χασει βαρος.
    Ναι βρε όπως τα λες είναι. Τώρα κατάλαβα γιατί είστε ωραία παρεούλα μάλλον σφηκοφωλιά είστε

Senior Member

οποτε θα τους διευκολυνω πολυ αν κανω μαι σελιδα αφιερωμενη σε εσενα.. για να βλεπουν μαζικα τα ποστ σου που γραφει ποσο αδικη ειναι η κοινωνια.. που με πιτσες κρουασαν 8 πιατα σουπα.. κλπ κλπ δεν μπορεις να χασεις γραμμαριο!
    Ναι μωρέ όπως τα λες είναι.. Δεν πάω καλά μου φαίνεται δίκιο έχεις.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast