Μετα τη διαιτα τι?????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Senior Member

Μετα τη διαιτα τι?????

Γεια σε ολους!!!

Επειδη σε λιγο καιρο(αφου χασω 2κιλα ακομη-θεωρω οτι δε χρειαζομαι να χασω παραπανω τελικα) θα πρεπει να κανω συντηρηση,ετσι σκεφτομαι μετα τη διατροφη να κανω τα εξης:

1.Οτι εκανα και κατα τη "διαιτα" αλλα 2 φορες την εβδομαδα(οχι συνεχομενες) να τρωω ΟΤΙ θελω και το αργοτερο ως τις 7!!!

2.Να τρωω καθε μερα ΟΤΙ θελω πρωι και μεσημερι και το βραδυ(νωρις) κατι πολυ ελαφρυ(πχ 1 γιαουρτι με φρουτα 1%)

Πως σας φαινονται οι 2 εναλλακτικες???Τι αλλο εχετε να μου προτεινετε για να μην ξαναπαρω τα κιλα???

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

irenep
    Guest
    5 γευματα την ημερα, τα δυο να ειναι σνακ.
    1 καθε 3 ωρες. το βραδυ μπορεις να τρως οτι και το μεσημερι αλλα μικροτερη ποσοτητα.
    1 πολυ καλο πρωινο και ενα εξισου καλο μεσημεριανο.
    νομιζω ειναι λιγο υπερβολικο το τρωω οτι θελω...

irenep
    Guest
    σε γενικες γραμμες νομιζω πως ξερεις τι εκανες λαθος και παχυνες στο παρελθον.
    απλα μην το ξανακανεις και αλλαξε διατροφικες συνηθειες.

Senior Member
    Εγώ θα σου πώ να αυξήσεις ελαφρά τις θερμίδες σου, ακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα με το οποίο έχασες βάρος.
    Ελαφρά εννοώ 200-300 την ημέρα.
    Παρακολουθείς το βάρος σου και ανάλογα μειώνεις η αυξάνεις θερμίδες.
    Κάπως έτσι, όχι δύο ελευθερες εντελώς ημέρες, γιατί σε βλέπω να πισωγυρίζεις.

Senior Member
    λετε ειναι υπερβολικο το 2 φορες ε?????????

οταν ειχα παχυνει ομως ετρωγα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ και οτι ηθελα!!!και ακαταλληλες ωρες!

καλα παιζει και να ξεκινησω μονο με 1 φορα την εβδ.το free για να δω πως θα παει...

irenep
    Guest
    αν αρχισεις να τρως ολα οσα λιγουρευεσαι παλι θα καταληξεις να καταναλωνεις ασυστολα. αυτο εννοουσα.

Senior Member
    Κάνε το έστω 1 γεύμα ελεύθερο όχι μια ολόκληρη ημέρα, ακόμη το νέο βάρος σου δεν έχει σταθεροποιηθεί
    και πρώτα αυτό πρέπει να φροντίσεις, τη σταθεροποίηση.
    Την έχω πατήσει στο παρελθόν όταν έχασα μερικά κιλά , χωρίς να κάνω συντήρηση άρχισα τα διάφορα μου και
    βέβαια ήρθαν πίσω όπως έφυγαν.

Senior Member
    irenep μου,δλδ με την εννοια οτι δεν θα το κρατησω να το κανω μονο για 2 φορες το free programme και οτι θα με παρει η κατω βολτα κια θα τρωω μετα καθε μερα τα παντα???????

Senior Member
    1 ελευθερο γευμα ναι σιγουρα...δε θα στερουμαι και για παντα ρε παιδια!!αλλα και 1 μονο ελευθερο γευμα την εβδομαδα διαιτα μου φαινεται...

Μαλλον ναι εχετε δικιο,το ιδανικο ειναι 200-300 θερμιδες παραπανω για αρχη και οταν δω πως θα παει μετα αυτοσχεδιαζω!

Senior Member
    Originally posted by absolute
    1 ελευθερο γευμα ναι σιγουρα...δε θα στερουμαι και για παντα ρε παιδια!!αλλα και 1 μονο ελευθερο γευμα την εβδομαδα διαιτα μου φαινεται...

Μαλλον ναι εχετε δικιο,το ιδανικο ειναι 200-300 θερμιδες παραπανω για αρχη και οταν δω πως θα παει μετα αυτοσχεδιαζω!
    Φυσικά, κάνε το βάρος σου σταθερό πρώτα για ένα διάστημα και μετά αυξάνεις σιγά σιγά θερμίδες, ώσπου να έρθεις σε ένα σημείο που δε θα παίρνεις βάρος ούτε θα χάνεις .

Senior Member
    πω πω μαλλον αυτο ειναι το πιο δυσκολο σημειο γι`αυτο ποτε δεν εχω μεινει για αρκετο καιρο στο ιδανικο βαρος, ευτυχως που παντα σιγα σιγα μπορω να το φτασω βεβαια...αλλα η διατηρηση του ειναι τελικα το ζητουμενο...

Αυτη τη φορα ειμαι αποφασισμενη να το διατηρησω ομως...απλα δεν θα αντεξω να κανω και αυστηρο(για τα μετρα μου) προγραμμα μια ζωη...

irenep
    Guest
    εξαρταται τι εννοεις free program. αν εννοεις και δυο-τρεις φετες παραπανω ψωμι ή μια σοκολατινα εννοειται πως δεν εγινε και τιποτα και μαλιστα πολυ καλα κανεις που το ευχαριστιεσαι!!
    αλλα αν ξεκινησεις με δυο φετες ψωμι παραπανω,1 γλυκακι, μετα αλλο ενα γλυκακι,1 φρουτακι και κατι ακομα για την λιγουρα μονο και μονο επειδη περιμενες ολη την εβδομαδα για αυτο το ελευθερο γευμα,δεν θα ελεγα οτι ειναι και οτι πιο υγειινο.
    τωρα βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα τον οργανισμο σου.
    συγχαρητηρια για την απωλεια των κιλων σου και καλα επιτυχια με τα 2 τελευταια κιλακια που σου εμειναν.

Senior Member
    σ`ευχαριστω παρα πολυ irenep!!ναι,ναι free program εννοω τα παντα ολα!!!(δυστηχως)

Member
    πολλοί διαιτολόγοι πάντως επιτρέπουν μία ελεύθερη μέρα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα...μία φίλη μου έχει χάσει εδώ και 3 χρόνια 10 κιλά με μία τέτοια διατροφή και δεν τα έχει ξαναπάρει από τότε...δεν μου φαίνεται τόσο απαγορευτικό το να θέλεις να "ξεφύγεις" αν πρόκειται για μία φορά την εβδομάδα...

Member
    εγώ πάντως επειδή βρίσκομαι στην φάση συντήρησης μετά από απώλεια 21 κιλών,αυξάνω σταδιακά τις θερμίδες.προς το παρόν τις διατηρώ χαμηλές,δεν τις έχω ανεβάσει στο σημείο που θα πρέπει να είναι για να συνηθίσει σιγά σιγά ο οργανισμός μου.Κατα την διάρκεια της συντήρησης πολλοί χάνουν επίσης γύρω στο ένα με δύο κιλά ακόμα.Εγώ πάντως δεν θα βάλω μία ελεύθερη μέρα αλλά 1-2 φορές γλυκό την εβδομάδα και κάποιο γεύμα στο οποίο θα μπορώ να ξεφεύγω λίγο παραπάνω. Αυτά!

Page 1 of 3 123 LastLast