Results 16 to 30 of 37
Thread: Μετα τη διαιτα τι?????
-
22-02-2010, 23:45 #16
οντως το εχω ξανα ακουσει γι`αυτο και ειπα να το εφαρμοσω πανω στην συντηρηση(2 μερες ομως),αλλα ειναι ρισκο μαλλον τελικα,φοβαμαι.................απι στευτα!
- 22-02-2010, 23:46 #17
Κι εγώ ακριβώς αυτό...φοβάμαι...
Εγώ σου προτείνω για κανένα δίμηνο να μην το εφαρμόσεις πάντως...έστω μία φορά την εβδομάδα,αν θέλεις!
22-02-2010, 23:51 #18
ναι sofoudi,ειδικα το πρωτο διμηνο ειναι πολυ κρισιμο!!!ασε,ασε,ερχεται και καλοκαιρι μετα αυτο το ξεχασα!!(και δεν θα το αντεξω να ξαναπαχυνω και μαλιστα καλοκαιριατικα!)
Κοριτσια ποσο σας ευχαριστω ολες σας!!!αυτη τη στιγμη νιωθω πολυ δυνατη και αυτο εξ`αιτιας σας!ναι εισαστε ολες καλα!!!
23-02-2010, 06:50 #19
πριν χασεις τα 2 τελευταια κιλα ειναι καλυτερα να αρχισεις απο τωρα την συντηρηση και ας τα χασεις λιγο αργοτερα,εκει που θα εκανες 15 μερες,ας τα χασεις σε ενα μηνα και αρχισε απο τωρα να προσθετεις τροφες που θα τρως για παντα (φυσικα εννοω υγιεινες οχι γλυκα και τετοια
)
Eιναι καλυτερα να μπεις σταδιακα στην συντηρηση παρα να περιμενεις την ημερα που θα τελειωσει η διαιτα για να βαλεις ολες τις "απαγορευμενες"τροφες μαζεμενες γιατι ειναι πολυ πιθανον να πισωγυρισεις.
Εγω στην συντηρηση αλλα και τωρα που περασε καιρος απο την ημερα που εχασα τα κιλα μου κραταω το ελευθερο γευμα για την ημερα που θα βγω εξω για φαγητο η για μια γιορτη και καθημερινα τρωω οτι και στην περιοδο που εχασα τα κιλα μου αλλα με περισσοτερο λαδι η περισσοτερους ξηρους καρπους η φρουτα η γλυκο του κουταλιου.
Πολυ σπανια τρωω αυτα που με παχαιναν πριν (σφολιατοειδη απο φουρνο,σουβλακια,πιτσες κλπ) γιατι οταν το επιχειρησα αρχισε να ανεβαινει η ζυγαρια και βεβαια να εισαι ετοιμη μολις δεις να ανεβαινει μεχρι ενα κιλο να κανεις αμεσως για 2-3 μερες την ιδια διαιτα που εχασες τα κιλα σου για να χασεις αυτο το ενα κιλο που θα εχεις παρει παλι γιατι δεν ειναι δυνατον να μην παρεις ποτε,ειναι φυσιολογικο αυτο,απλα πρεπει εκεινη τη στιγμη να παρεις γρηγορα την αποφαση να το χασεις για να μην αρχισουν να συσωρευονται
23-02-2010, 07:01 #20
πολλά συγχαρητηρια στη forty για τις σωστες αποψεις της και ακομη περισσοτερα που κρατησε το βαρος της σταθερο!
αν επιτρέπεται, ποσα κιλα ειχες χασει και σε ποσο διαστημα?
23-02-2010, 13:36 #21
forty μου σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου...συνεχιζω ακομη τη διαιτα αλλα θα ζυγιστω την Παρασκευη παλι και αν δω οτι συνεχιζω να χανω θα προσθεσω κατι ψιλα στη διατροφη(υγειηνα)...Καλα αν δω την ταση να μενω στασιμη θα συνεχισω φυσικα!!!
Απλα με βλεπω να ανεβαινω μετα καθε μερα στη ζυγαρια μηπως και παιρνω αντι να χανω ή να διατηρουμαι!!!!!!!!!!!!!!
Και μετα απο Δευτερα θα δω τι προσαρμογες πρεπει να γινουν!!!
23-02-2010, 13:52 #22
good morning absolute!
ενα μεγαλο μπραβο που επιασες τον στοχο σου?
αληθεια, ποσα κιλα ισουν και εισαι τωρα? και τι διατροφη ακολουθησες?
καλο ειναι παντως να συνεχισεις τη διαιτα σου, απλα να τρως λιγες θερμιδες παραπανω στη αρχης... αλλιως με ασχετο προγραμμα δε νομιζω να ειναι θετικ το αποτελεσμα!
23-02-2010, 14:05 #23
γεια σου mtsek85!!
Βασικα δεν εχω φτασει τον στοχο ακομη αλλα πλησιαζω αρκετα και βλεπω και σε ποντους και στα ρουχα τη διαφορα!!!
Ειμαι 1,60 και το περισσοτερο στη ζωη μου ηταν 57-58 κιλα,και σε εποχες πριν 7-8 χρονια που δεν θεωρουνταν και τοσο υπερβολικο!!!Εγω βεβαια ποτε δε συμβιβαζομουνα σε αυτο το βαρος και παντα κατι εκανα να το χασω,και παντα ομως επεστρεφα πισω με αποτελεσμα στην ουσια να ειμαι καπου σταθερη στα 54-55 και 56 πιο σπανια.
Διατροφη και γυμναστικη κανω μονη μου αλλα το θεμα θεωρω οτι το εχω "σπουδασει",εχω διαβασει τοσα πολλα,ασχολουμαι τοοοοσοοοο πολυ!!
Βασικα εκοψα τα λιπαρα!!!εκοψα τα γλυκα!!εκοψα τα απ`εξω και τα τηγανιτα(αυτα μαχαρι)!εκοψα το φαι μετα τις 8(το πολυ)!!!ξεκινησα με ασκηση στο σπιτι και συχνα πυκνα τρεξιμο 20-30 λεπτα σε ενα παρκακι!!1,5 μηνα μετα ειμαι 51 κιλα και μπορω να πω δυσκολευτηκα πολυ να τα χασω αλλα τουλαχιστον ηταν ΛΙΠΟΣ!!!
Τωρα 2 κιλα θελω,49 ωστε οτι και να γινει να σταθεροποιηθω στα 50 το περισσοτερο!!!δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχιστει ευκολα η απωλεια αυτη μιας και το σωμα δεν εχει και πολυ πλεονασμα αλλα τουλαχιστον ξερω οτι ειμαι αποφασισμενη να τα καταφερω οσο ποτε!
23-02-2010, 14:42 #24
Originally posted by device
πολλά συγχαρητηρια στη forty για τις σωστες αποψεις της και ακομη περισσοτερα που κρατησε το βαρος της σταθερο!
αν επιτρέπεται, ποσα κιλα ειχες χασει και σε ποσο διαστημα?
23-02-2010, 18:00 #25
Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σου! Καλα ξεμπερδεματα!!
Δεν εκανα ποτε μου συντηρηση αφου δεν ειχα κανει κ ποτε διαιτα, αλλα ουτε κ ειχα τα σωστα κιλα ποτε!
Επειδη διαρκως ρωταω τον διαιτολογο και το γυμναστη μου τι θα γινει μετα, μολις παω 75 κιλα που θελω, εχω νασου πω πως και οι δυο μου απαντουν "ο,τι και πριν". Δηλαδη μου εχουν περασει οτι δεν αλλαζει κατι δραματικα, συνεχιζω ως εχω, αφου δεν κανω κ καμια εξτριμ διαιτα αλλα σωστη διατροφη, συνεχιζω τη γυμναστικη μου, και ολα καλα.
Θα μου πεις βεβαια οτι δεν ειναι τοσο απλο, σου μεταφερω τα λεγομενα τους...
Τωρα ας εκφερω κ εγω αποψη παροττι δεν εχω κανει ποτε συντηρηση...
ο μεταβολισμος μας, οταν πχ αδυνατισουμε κ παμε 85 κιλα, δεν σημαινει οτι λειτουργει για τα κιλα που ειμαστε, εμεις αλλαζουμε κ ο οργανισμος ακολουθει τις αλλαγες κ προσαρμοζεται.
Στα κιλα που εισαι κ που θα πας πρεπει να δινεις χρονο στον οργανισμο να συνηθιζει να καιει κ να λειτουργει υπο τις νεες συνθηκες...για σενα ειναι μονο 2 κιλα, για τον οργανισμο σου ειναι αλλα 2 κιλα...
εν ολιγοις συστηνω υπομονη κ επιμονη κ την ακρη θα τη βρεις...συμφωνω κ με την φορτυ εννοειται! φορτυ - δυναμηαλλα κ με ολες τις κοπελες.
Πιστευω πως ειναι καλο να υιοθετουμε οσες καλες συνηθειες αποκτησαμε απο διαφορες διαιτες, να πεταμε οσα δε μας ταιριαζουν...ξεσκαρταρισμα!
Ευχομαι του χρονου κ πριν μεινω εγγυος να ανοιξω κ γω τοπικ συντηρρησης κ ναμαι αγχωμενη χαχαχαχ
23-02-2010, 19:29 #26
χαχαχαααχα,ευχαριστω παρα πολυ και οπως τα λες καλα ξεμπερδεματα τωρα!!!
Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να τρωει πχ 1600-1700 θερμιδες και να παραμεινει στα 49 κιλα!!!τωρα τρωω 1000-1100!!!!!!!!!!!!!!!!πρεπει κατα την συντηρηση πιθανον να αυξησω την ασκηση!!!πω πω αγχος.....
Αλλα ας χαθουν πρωτα αυτα τα 2 τελευταια τα ρημαδια τα κιλα με το καλο....(αλλο αγχος,αντε να δω ποσο θα μου παρει)
23-02-2010, 19:36 #27
βασικα πιστευω οτι το ιδανικο θα ηταν να κανεις αυτο ... οταν χασεις τα κιλα που θες , ακολουθα ενα προγραμμα διατροφης φυσιολογικο , ουτε διαιτα δηλαδη αλλα ουτε υπερβολες ... μην πιεζεις τον εαυτο σου πολυ , επετρεπε του ατασθαλιες κλπ . Απλα βαλε ενα οριο κιλων (πχ 1-2 κιλα) τα οποια αν καμια φορα τα φτανεις θα βαζεις φρενο για να ξαναπας εκει που ησουν ... και να κανεις τακτικα ζυγισματα πχ μια φορα την εβδομαδα για να εχεις το νου σου που βρισκεσαι ... δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι αλλο , απλα να χεις το νου σου γενικοτερα ... α και να συνεχισεις γυμναστηρια - νερα κλπ ...
23-02-2010, 19:41 #28
stellou ναι εχεις δικιο!!!ασε,ηδη μου λειπουν πολλα απο αυτα που ετρωγα πριν τη διατροφη αλλα ξερω οτι μονο με μετρο θα μπορω να τα απολαμβανω πλεον!!Εννοειτε νερα,τσαγια και γυμναστικη ΔΕ σταματανε!!!Το νου μας,δε γινεται αλλιως!
23-02-2010, 21:31 #29
Μετα τη διαιτα διατροφη/ Κατα τη γνωμη μου παντα ειτε καποιος θελει να χασει ειτε οχι δεν επιτρεπεται να τρωει πιτσες η κρεπες/ Οκ μια φορα στο τοσο δεν πειραζει/ Σιγα σιγα absolute μου αυξησε τις θερμιδες σου στη σταθεροποιηση μπορεις να παρεις 1-2 κιλα αλλα νομιζω οτι αυτο το εχεις προβλεψει ηδη/ Ασε που οπως λες ηδη εχεις κοψει πολλα πραγματα αρα δεν θα τα ζηταει κ ο οργανισμος σου.
Μεταξυ μας τωρα ειναι κατι μαυρες μερες πεινας που λεω-δν γμται!Θα φαω οτι βρω μπροστα μου!Αλλα χαστουκιζομαι κ ξυπναω
23-02-2010, 21:51 #30
mcan δυστηχως νομιζω οτι δεν με παιρνει και να το λεω πολυ συχνα το δε γμται!!!και παλιοτερα ξαναπαιρνα τα κιλα γιατι εχανα το μετρο,βεβαια το εχανα καθε μερα και οχι μια στις τοσες!!
Τωρα οταν βλεπω την πεινα να μου χτυπα την πορτα ξεκιναω τα νερα και τα τσαγια!!!και ο Θεος βοηθος!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση