Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 29 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 425
    Senior Member
    Originally posted by mayumi
    lbp μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι είναι το να κάνεις δίαιτα , σταμάτα να κοιτάς θερμιδομετρητές .Όλες οι κοπέλες εδώ σου έχουν προτείνει να τρως λιγότερο και πολλά φρούτα ,λαχανικά και γυμναστική .Αυτό είναι η λύση όχι το μετράς 1400 θερμίδες .Στο κάτω κάτω όλο λόγια είσαι ,δεν θέλω το ένα δεν θέλω το άλλο .Έτσι δεν θα αδυνατίσεις ποτέ .Αν δεν ταλαιπωρηθείς αν δεν πεινάσεις αν δεν κουνηθείς δεν θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ .Βαρέθηκα πια και εγώ που είμαι μόνο 2 εβδομάδες εδώ να σε βλέπω να γκρινιάζεις σε γυναίκες που οι περισσότερες προσπαθουν και έχουν φτύσει αίμα για να χάσουν κάποια κιλά και να τα κρατήσουν .
    Πραγματικά μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις.
    Ε όχι και να μην απαντήσω. Εδώ με έχετε βάλει στο εδώλλιο και ρίχνετε. Καταρχάς κάνω γυμναστική μισή ώρα τη μέρα. Κατα δεύτερον ξέρω και άλλες κοπέλες που μέτραγαν θερμίδες, κι αυτό δίαιτα είναι.

Senior Member
    απορω γτ καθομαι και ασχολουμαι με ενα ατομο που κανει μπαμ οτι εχει προβλημα... και απορω γτ ακομα το παλευουν τα υπολοιπα κοριτσια αφου πραγματικα δε δειχνεις να εχεις επικοινωνια με το περιβαλλον... ζεις μεσα στην φουσκα σου και απλα ηρθες εδω απαιτωντας να σου χαιδεψουμε τα αυτακια και να επιβαιβεωσουμε οτι αυτα που πιστευεις τοσα χρονια ειναι σωστα... ειναι μεγαλο λαθος σου στο ξαναλεω και δειχνεις απεριοριστη ασεβεια στα ατομα που εχουνε περασει τα χιλια μυρια με επεμβασεις και γιατρους και τοσα αλλα για να χασουν. λυπαμαι πολυ κοπελαρα μου οπως με αποκαλεσες.... κριμα που το 2010 υπαρχουν ακομα τοσο στενομυαλοι ανθρωποι.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by natallia
    [ολος ο κοσμος και ποσο τρωει και το τι ειναι κανονικο ειναι σχετικα εσυ θα εστιασεις στον εαυτο σου και θα του δινεις τοσο φαγητο οσο χρειαζεται για να αδυνατισει και αν θες να αδυνατισεις ΝΑΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ, ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ αλλιως μου θυμιζεις λιγο τους παπαδες που για να κανουν νηστεια βαφτιζουν τη μπριζολα ελιες και την τρωνε
    Εννοείται ότι στερούμαι και πεινάω τι νομίζεις ότι τρώω κανονικά όπως όλος ο κόσμος; Και μη μου πεις δεν ξέρεις το κανονικά, όλοι τρώνε μεσημεριανό και βραδυνό και από δεύτερο πιάτο πολλοί και τρώνε και ενδιάμεσα.
    εγω που κανω διαιτα... το πρωινο μου ειναι ενα κουλουρι, ενδιαμεσα φρουτα, το μεσημερι λιγο απο το φαγητο που υπαρχει με σαλατα, το απογευμα φρουτο και το βραδυ γιαουρτι με ενα κρακερ, ή γαλα με δημητριακα, ή τοστ με σαλατα αν πειναω περισσοτερο.
    βλεπεις να τρωω δυο πιατα φαγητου πουθενα?

χωρις στερησεις διαιτα δεν γιενται. ελεος δλδ ρε μαρια. ειναι δυνατον ολοι εδω μεσα να σου λεμε το ιδιο πραγμα και να ειμαστε λαθος? αν θεωρεις πως ειμαστε λαθος τοτε σταματα να μας ζητας συμβουλες

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    κατα την γνωμη ειναι μεγαλο λαθος τη μια μερα να κανεις διαιτα 900 θερμιδες και την αλλη μερα 1400 εννοειτε πως τα παιρνεις πισω. οπως λαθος ειναι να ζυγιζεσαι και καθημερινα.
    συμφωμω με το διαιτολογιο που σου προτιναν πιο πανω τα κοριτσια.
    οπως συμφωνω απολυτα και με την Esprit, ιτα δια σου λεω και εγω μηνες τωρα γι αυτο και με βριζεις πολλες φορες..
    παρτο αποφαση μαρακι, δεν χανουμε κιλα αν δεν κανουμε προσπαθειες και δεν στερηθουμε πραγματα, αν δεν κοψεις το φαγητο και δεν ακολουθησεις ενα σωστο διαιτολογιο ( διαιτολογιο που δυστχυως θα σε κανει να πεινας στην αρχη μετα ομως το συνηθιζεις και δεν θα περιεχει πιτσες, σοκολατες,τυροπιτες, πατατες τηγανητες.. κλπ κλπ), αν δεν αποφασισεις να κανεις διαιτα σωστη χωρις παρασπονδιες ( λες πως κανει ενα μηνα διαιτα, σε ενα ποστ που εχεις κανει ομως εχεις γραψει καποιες μερες που κανεις παρασπονδιες), αν δεν ενταξεις πιο εντατικη γυμανστικη στο προγραμμα σου .. τοτε σκουρα τα πραγματα....

και ασε επιτελους τις δικαιολογιες πως δεν χανεις ισως λογω θυροειδη,ισως χαπιων.... σου ειπα πως και εγω εχω περασει απο αυτο το σταδιο. ειχα θυροειδη και το ειχα βρει σαν δικαιολογια, δεν χανω ελεγα γιατι εχω θυροειδη. ασχετα αν κατεβαζα τονους φαγητου.. παραμυθιαζα τον εαυτο μου ομως κανεναν αλλον.

τοσους μηνες που σε διαβαζω εδω μεσα μονιμος τα ιδια λες. και απο κανεναν δεν δεχεσε κουβεντα οταν σου λεει την αληθεια, πως αν δλδ δεν πεινασεις και δεν στερηθεις φαγητα τοτε δεν προκειτε να χασεις..αυτα και τελος απο εμενα. γιατι τσαμπα ασχολουμαι τοσες μερες οτι και να λεμε τπτ δεν δεχεσαι.
    Παιδάκι μου, κάνω δίαιτα χωρίς αυτά που λες κι εγώ πείναγα στην αρχή...Όμως δεν χάνω αλλά δεν θα κάτσω να το πω σε σας αφού δεν με πιστεύετε. ʼντε γεια. Βρείτε τα μεταξύ σας αφού ταιριάζετε.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by natallia
    [ολος ο κοσμος και ποσο τρωει και το τι ειναι κανονικο ειναι σχετικα εσυ θα εστιασεις στον εαυτο σου και θα του δινεις τοσο φαγητο οσο χρειαζεται για να αδυνατισει και αν θες να αδυνατισεις ΝΑΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ, ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ αλλιως μου θυμιζεις λιγο τους παπαδες που για να κανουν νηστεια βαφτιζουν τη μπριζολα ελιες και την τρωνε
    Εννοείται ότι στερούμαι και πεινάω τι νομίζεις ότι τρώω κανονικά όπως όλος ο κόσμος; Και μη μου πεις δεν ξέρεις το κανονικά, όλοι τρώνε μεσημεριανό και βραδυνό και από δεύτερο πιάτο πολλοί και τρώνε και ενδιάμεσα.
    Δεν λέω για δίαιτα μιλάω για κανονικές συνθήκες συντήρησης. Δες καλύτερα.

εγω που κανω διαιτα... το πρωινο μου ειναι ενα κουλουρι, ενδιαμεσα φρουτα, το μεσημερι λιγο απο το φαγητο που υπαρχει με σαλατα, το απογευμα φρουτο και το βραδυ διαουρτι με ενα κρακερ, ή γαλα με δημητριακα, ή τοστ με σαλατα αν πειναω περισσοτερο.
    βλεπεις πουθενα να τρωω δυο πιατα φαγητου πουθενα?

χωρις στερησεις διαιτα δεν γιενται. ελεος δλδ ρε μαρια. ειναι δυνατον ολοι εδω μεσα να σου λεμε το ιδιο πραγμα και να ειμαστε λαθος? αν θεωρεις πως ειμαστε λαθος τοτε σταματα να μας ζητας συμβουλες

Senior Member
    ποια ειναι η κινηση σου ακριβως? αυτο που ειπες στο αλλο φορουμ οτι πηγαινεις απο το δωματιο στο σαλονι για νερο η για να παρεις κατι??? αυτο δε μετρατε για κινηση και λυπαμαι που σου την σπαω αλλα ετσι ειναι. οταν λεμε κινηση το ελαχιστο που εννοουμε ειναι μιση ωρα σχετικα γρηγορο περπατημα.

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    απορω γτ καθομαι και ασχολουμαι με ενα ατομο που κανει μπαμ οτι εχει προβλημα... και απορω γτ ακομα το παλευουν τα υπολοιπα κοριτσια αφου πραγματικα δε δειχνεις να εχεις επικοινωνια με το περιβαλλον... ζεις μεσα στην φουσκα σου και απλα ηρθες εδω απαιτωντας να σου χαιδεψουμε τα αυτακια και να επιβαιβεωσουμε οτι αυτα που πιστευεις τοσα χρονια ειναι σωστα... ειναι μεγαλο λαθος σου στο ξαναλεω και δειχνεις απεριοριστη ασεβεια στα ατομα που εχουνε περασει τα χιλια μυρια με επεμβασεις και γιατρους και τοσα αλλα για να χασουν. λυπαμαι πολυ κοπελαρα μου οπως με αποκαλεσες.... κριμα που το 2010 υπαρχουν ακομα τοσο στενομυαλοι ανθρωποι.
    Παιδάκι μου θα 'θελα κι εγώ να κάνω εγχείρηση να ξεφορτωθώ τα κιλά μου. Και θέλω περισσότερο από άλλους εδώ μέσα να χάσω. Δεν θέλω να μου χαιδέψει τα αυτάκια κανείς. Απλά να μην κατηγορείτε κιόλας.

Senior Member
    ποια ειναι η κινηση σου ακριβως? αυτο που ειπες στο αλλο φορουμ οτι πηγαινεις απο το δωματιο στο σαλονι για νερο η για να παρεις κατι??? αυτο δε μετρατε για κινηση και λυπαμαι που σου την σπαω αλλα ετσι ειναι. οταν λεμε κινηση το ελαχιστο που εννοουμε ειναι μιση ωρα σχετικα γρηγορο περπατημα.
    Παιδάκι μου αν διάβασες καλά είπα ότι περπατάω μισή ώρα κάθε μέρα, ξεκίνησα από προχθές. Επειδή είδα ότι δεν χάνω με τον άλλο τρόπο και επειδή δεν θέλω να μειώσω τις θερμίδες για τους λόγους που προανέφερα. Είδες εσύ να μην θέλω να μειώσω τις θερμίδες όταν έφαγα 900 θερμίδες; Δες καλύτερα στο άλλο φόρουμ και εδώ, είπα θα αρχίσω περπάτημα στο δρόμο έξω.

Senior Member
    χασε πρωτα κιλα σου μαρια και ασε για μετα την συντηρηση.
    αν εν το βουλωσεις το στομα σου τη συντηρηση δεν θα την δεις ποτε στην ζωη σου.
    αι σιχτιρ πια βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια.

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του.

και επειδη και εσυ ακριβως δεν αλλαζεις τις αποψεις σου, και οτι και αν λεμε εδω παει στραφη. εγω προσωπικα σταματω να ασχολουμαι μαζι σου. γιατι χανω το χρονο μου. αντε γεια και μακαρι να βρει λυση στο προβλημα σου πριν να ειναι αργα

Senior Member
    επεμβαση για να χασεις 10 κιλα??? εδω μεσα δεν υπαρχουν ατομα που εκαναν επεμβαση για 10 ψωροκιλα. εγω ειχα 40 κιλα να χασω και υπαρχουν ατομα που επρεπε να χασουν 100 και 150 κιλα οποτε μην βαζεις τον εαυτο σου ισα κι ομοια με το τι τραβηξαν αυτες οι ψυχουλες...

Senior Member
    χασε πρωτα κιλα σου μαρια και ασε για μετα την συντηρηση.
    αν εν το βουλωσεις το στομα σου τη συντηρηση δεν θα την δεις ποτε στην ζωη σου.
    αι σιχτιρ πια βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια.

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του.

και επειδη και εσυ ακριβως δεν αλλαζεις τις αποψεις σου, και οτι και αν λεμε εδω παει στραφη. εγω προσωπικα σταματω να ασχολουμαι μαζι σου. γιατι χανω το χρονο μου. αντε γεια και μακαρι να βρει λυση στο προβλημα σου πριν να ειναι αργα
    Να τα χάσω και μετά να τα πάρω; Δεν θέλω να καταντήσω σαν πολλές εδώ μέσα.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Παιδάκι μου θα 'θελα κι εγώ να κάνω εγχείρηση να ξεφορτωθώ τα κιλά μου. Και θέλω περισσότερο από άλλους εδώ μέσα να χάσω. Δεν θέλω να μου χαιδέψει τα αυτάκια κανείς. Απλά να μην κατηγορείτε κιόλας.

μαρακι η επεμβαση δεν θα σε σωσει με το μυαλο που εχεις. η επεμβαση δεν ειναι η μαγικη λυση. την κανω κια αδυνατιζω θελει προσπαθεια και απο εσενα. και εγω επεμβαση εχω κανει προσεχω ομως πολυ τι τρρωω!

σταμα να ψαχνεις ευκολες λυσεις.
    αν δεν ζοριστεις δεν γινεται. εσυ αυτο θελεις. χωρις καμια προσπαθεια να αδυνατισεις ε δεν γινεται αυτο λυπαμε.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Παιδάκι μου αν διάβασες καλά είπα ότι περπατάω μισή ώρα κάθε μέρα, ξεκίνησα από προχθές. Επειδή είδα ότι δεν χάνω με τον άλλο τρόπο και επειδή δεν θέλω να μειώσω τις θερμίδες για τους λόγους που προανέφερα. Είδες εσύ να μην θέλω να μειώσω τις θερμίδες όταν έφαγα 900 θερμίδες; Δες καλύτερα στο άλλο φόρουμ και εδώ, είπα θα αρχίσω περπάτημα στο δρόμο έξω.
    μιση ωρα περπατηματος δεν ειναι τιπτοε μαρια, εκτος και αν ειναι επρπατημα-τρεξιμο....

Senior Member
    επεμβαση για να χασεις 10 κιλα??? εδω μεσα δεν υπαρχουν ατομα που εκαναν επεμβαση για 10 ψωροκιλα. εγω ειχα 40 κιλα να χασω και υπαρχουν ατομα που επρεπε να χασουν 100 και 150 κιλα οποτε μην βαζεις τον εαυτο σου ισα κι ομοια με το τι τραβηξαν αυτες οι ψυχουλες...
    Τι τράβηξαν δλδ; Εγώ καταρχάς θέλω να χάσω 30 κιλά, και άμα ήμουν 40 κιλά και 50 και 60 παραπάνω, θα έκανα οπωσδήποτε εγχείρηση! Αλλά δεν τρώω τόσο πολύ για να χρειαστεί ευτυχώς. Όσο τρως, τόσο πιο εύκολα είναι να χάσεις, εγώ πχ τώρα που πάχυνα μου είνα πιο εύκολο να χάσω, σε έναν που είναι 55 κιλά να χάσει τι;

Senior Member
    ωραια αρα οπως πολυ ξεκαθαρα μας ειπες δεν θελεις να χασεις κιλα για να μη τα παρεις μετα σωστα??? τοτε τραβα το δρομο σου και κρατα τα κιλα σου και ασε μας εμας ησυχες να τα παιρνουμε και τα να χανουμε και να τα ξαναβαζουμε και τελος παντων αφου δεν θες να χασεις κιλα μη μας ζαλιζεις αλλο. ΤΕΛΟΣ!

Page 10 of 29 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast