Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 29 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 425
    Senior Member
    Originally posted by lbp
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    ε τοτε συγγνωμη γιατι ζητας συμβουλες απο ανθρωπους που βρισκονται σε κασταση καταντιας οπως λες?

Senior Member

Senior Member
    [quote]Originally posted by zwhtsa
    Originally posted by lbp
    μιση ωρα περπατηματος δεν ειναι τιπτοε μαρια, εκτος και αν ειναι επρπατημα-τρεξιμο....
    Μισή ώρα είναι το μισό της μίας ώρας, πως δεν είναι τίποτε; Και μιλάμε για γρήγορο περπάτημα,σχεδόν τρέξιμο.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by Esprit
    Παιδάκι μου θα 'θελα κι εγώ να κάνω εγχείρηση να ξεφορτωθώ τα κιλά μου. Και θέλω περισσότερο από άλλους εδώ μέσα να χάσω. Δεν θέλω να μου χαιδέψει τα αυτάκια κανείς. Απλά να μην κατηγορείτε κιόλας.
    Γιατι το χειρουργείο το εχεις τοσο ευκολο?
    Το είδα και χθες που μου ειπες οτι αν ειχες τα κιλα μου θα εκανες χειρουργείο
    Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για να φτασεις στο σημειο να κανεις χειρουργείο υποτίθεται οτι εχεις κανει επανειλλημενες προσπάθειες αλλα προσπαθειες οχι μλκ και δεν εχεις αποτελεσματα.
    Για να θες να κανεις χειρουργειο αρα τρως μεγαλες ποσοτητες φαγητού και δεν μπορείς να τις κοψεις.

Senior Member
    Originally posted by karamela
    Originally posted by lbp
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..
    βρε κοπέλα μου μην αρπάζεσαι απλα κι εσυ σου εχουμε πει τοσα πραγματα και δεν συμφωνεις με κατι, βγαζεις ακυρες μεθόδους που ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενα.
    Η διατροφη δεν ειναι τοσο απλη οσο νομίζεις, αν ηταν ετσι απλα τα πραγματα δεν θα υπήρχαν ανθρωποι οι οποίοι να εχουν φαει τα χρονια τους στα θρανία μελετώντας πανω σε αυτα.
    oλοι γνωριζουν νομιζω οτι υπαρχει το ΙQ, ε υπαρχει κ το συναισθηματικο IQ, κατ' εμε ομως υπαρχει και αλλο ενα IQ, το διατροφικο !!!
    Νομιζω πως δεν εχει νοημα ολο αυτο που προσπαθειτε να κανετε, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιιο ουτε χρεειαζονται την ιδια μεταχειριση, κ το να προσπαθεις να βοηθησεις τον αλλο κ μετα να σε βριζει κ αποπανω ριχνει το δικο σας IQ! Εδω ειναι σαιτ διατροφικων διαταραχων...οχι ψυχικων, ασχετα με το οτι πολλες φορες ειναι αλληλενδετα! Αλλα θεραπευσε πρωτα την ψυχη σου κ μετα το σωμα σου.
    Ειπα κ γω να συμμετεχω στο τοπικ αυτο σαν ενδειξη " συμφιλιωσης" μετα το πλακωμα στο αλλο αλλα εδω παλι η κατασταση ξεφυγε.
    Δεν ειναι δυνατον να βριζεστε ουτε να μιλατε ασεμνα ο,τι κι αν σας πει ο αλλος lbp. Με εχει κουρασει αφανταστα ολο αυτο κ δε θα ξανασχοληθω, απλα report στο εξης. Θα ψαξω να φω αν υπαρχει κ ignore. Πραγματικα νομιζω οτι ή σπας πλακα παιζοντας το 10χρονο ή εισαι... σου ευχομαι πραγματικα ο,τι καλυτερο, απλα μην ασχολεισαι μαζι μου κ οχι μηνυματα παρακαλω. Καλη συνεχεια!

Senior Member
    μονο τον πονο που τραβηξαν στο χειρουργειο και ολες τις συνεπειες μετα φτανει. αλλα το μυαλο σου δεν φτανει ως εκει. πιστευεις οτι μπηκαν βγηκαν και ξαφνικα χανουν κιλα με την ευλογια της εκαστοτε εγχειρησης. σε παρακαλω αντι να καθεσαι εδω και να κλαιγεσαι πηγαινε και ψαξε λιγο στο ιντερνετ και ασχολησου με το θεμα αυτο μπας και ξεστραβωθεις. δεν ειναι δυνατον 10 ατομα εδω να εχουμε ολοι αδικο και συ να χεις δικιο.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    επεμβαση για να χασεις 10 κιλα??? εδω μεσα δεν υπαρχουν ατομα που εκαναν επεμβαση για 10 ψωροκιλα. εγω ειχα 40 κιλα να χασω και υπαρχουν ατομα που επρεπε να χασουν 100 και 150 κιλα οποτε μην βαζεις τον εαυτο σου ισα κι ομοια με το τι τραβηξαν αυτες οι ψυχουλες...
    Τι τράβηξαν δλδ; Εγώ καταρχάς θέλω να χάσω 30 κιλά, και άμα ήμουν 40 κιλά και 50 και 60 παραπάνω, θα έκανα οπωσδήποτε εγχείρηση! Αλλά δεν τρώω τόσο πολύ για να χρειαστεί ευτυχώς. Όσο τρως, τόσο πιο εύκολα είναι να χάσεις, εγώ πχ τώρα που πάχυνα μου είνα πιο εύκολο να χάσω, σε έναν που είναι 55 κιλά να χάσει τι;

Αλλά δεν τρώω τόσο πολύ για να χρειαστεί ευτυχώς.
    αν συνεχισεις την διατροφη που κανεις θα σου χρειαστει. εισαι πολυ εριστικη με ατομα που εχουν τοσα πολλα κιλα ... και αυτο δειχνει ποσο κακος ανθρωπος εισαι.

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    χασε πρωτα αυτα που εχεις και μετα πιασε στο στομα σου αλλα ατομα απο εδω μεσα.. καποτε ειχες σχολιασει και εμενα.. λεγοντας μου ε σιγα δεν ειμαι και πανω απο 100 πια....

οπως βλεπεις εγω εχω χασει 30 κιλα ... ενω απο τοτε μονο 3..... ολο λογια εισαι λοιπον και μηδεν πραξεις. σε βαρεθηκα πραγματικα
    ʼμα είχα παχύνει κι άλλο σίγουρα θα τα 'χανα. Και αυτό το λέω γιατί κόντεψα να φτάσω στα 91, αλλά αμέσως πήρα αντίστροφη πορεία και τα έχασα, έστω και 2 κιλά αφού δεν μπόρεσα παραπάνω. Έκανα όμως και κάνω ακόμα προσπάθεια! Και το καταντήσω, δεν το λέω για να τις προσβάλλω, απλά εννοώ δεν θέλω να καταντήσω να γίνω γιο γιο!

Senior Member
    συγγνώμοι ρε παιδιά συνήθως γράφω σε συγκεκριμένο θέμα αλλά εδώ δεν αντέχω..
    βρε lbp πραγματικά '''μου εξήγησαν πως ο άνθρωπος αποθηκεύει λίπος από την παλιά εποχή που υπήρχαν λιμοί και επιζούσαν οι παχύσαρκοι άνθρωποι'''' να είσαι καλά γέλασα τόοοσο πολύ...όντως μπορεί να ισχύει αυτό αλλά πέθανα στα γέλια..δεν έχω να σου πω κάτι
    αλλά πραγματικά εάν σκεφτείς σοβαρά και τα βάλεις κάτω θα δεις τί σημαίνει υγιεινή διατροφή..
    εάν έπρεπε να τρώω μέχρι να χορτάσω θα έπρεπε να ήμουν τώρα τουλάχιστον 200...σου λέω και λίγα..ηρέμησε και κάνε μία διατροφή σωστή με 5 γεύματα ημερισίως (τα 2 σνακ= φρούτα) μεσημέρι και βράδυ με τα γεύματά σου πάντααα!! σαλάτα με λίγο λάδι και θα χάσεις..
    φιλικά Ζωή

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa

Αλλά δεν τρώω τόσο πολύ για να χρειαστεί ευτυχώς.
    αν συνεχισεις την διατροφη που κανεις θα σου χρειαστει. εισαι πολυ εριστικη με ατομα που εχουν τοσα πολλα κιλα ... και αυτο δειχνει ποσο κακος ανθρωπος εισαι.
    Δεν το λέω με κακία. Το λέω γιατί νιώθω πως γλιτώνω έτσι. Αντίθετα με άλλες "κοπέλες" εδώ που έχουν πολύ κακία.

Senior Member
    και ειλικρινα αν ξαναπιασεις στο στομα σου τα ατομα απο δω μεσα και το τι περασαν και το τι κανουν θα τα ακουσεις πολυ ασχημα στο εγγυομαι. εχουνμε πεθανει αγαπημενα ατομα πανω στο χειρουργειο σε μια υστατη προσπαθεια να αποκτησουν ενα καλυτερο σωμα. και συ ηρθες εδω με ενα στομα μεγαλυτερο απο το μποι σου να μας πεις οτι δε θες να καταντησεις σαν εμας. ντροπη σου κοπελια μονο αυτο εχω να πω. πανω απο ολα μαθε τι σημαινει σεβασμος και μετα τα ξαναλεμε. και τραβα στο αλλο φορουμ να κλαφτεις που σου φερθηκαμε ασχημα. σα δε ντρεπεσαι λεω γω...

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by BaD

oλοι γνωριζουν νομιζω οτι υπαρχει το ΙQ, ε υπαρχει κ το συναισθηματικο IQ, κατ' εμε ομως υπαρχει και αλλο ενα IQ, το διατροφικο !!!
    Νομιζω πως δεν εχει νοημα ολο αυτο που προσπαθειτε να κανετε, δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιιο ουτε χρεειαζονται την ιδια μεταχειριση, κ το να προσπαθεις να βοηθησεις τον αλλο κ μετα να σε βριζει κ αποπανω ριχνει το δικο σας IQ! Εδω ειναι σαιτ διατροφικων διαταραχων...οχι ψυχικων, ασχετα με το οτι πολλες φορες ειναι αλληλενδετα! Αλλα θεραπευσε πρωτα την ψυχη σου κ μετα το σωμα σου.
    Ειπα κ γω να συμμετεχω στο τοπικ αυτο σαν ενδειξη " συμφιλιωσης" μετα το πλακωμα στο αλλο αλλα εδω παλι η κατασταση ξεφυγε.
    Δεν ειναι δυνατον να βριζεστε ουτε να μιλατε ασεμνα ο,τι κι αν σας πει ο αλλος lbp. Με εχει κουρασει αφανταστα ολο αυτο κ δε θα ξανασχοληθω, απλα report στο εξης. Θα ψαξω να φω αν υπαρχει κ ignore. Πραγματικα νομιζω οτι ή σπας πλακα παιζοντας το 10χρονο ή εισαι... σου ευχομαι πραγματικα ο,τι καλυτερο, απλα μην ασχολεισαι μαζι μου κ οχι μηνυματα παρακαλω. Καλη συνεχεια!
    Πότε έβρισα παιδάκι μου; Και ποιά είσαι εσύ που μιλάς για διατροφικό iq; Διατροφολόγος; Εσύ γιατί ασχολείσαι τότε μαζί μου; Δεν σπάω πλάκα φυσικά με το να βλέπω όλους να μου επιτίθονται! Και η γιατριά της ψυχής είναι μεγάλο πράγμα. Είναι δύσκολο πράγμα να είσαι καλή, bad

Senior Member

Page 11 of 29 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast