Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 29 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 425
    Senior Member
    Nai μαθε εσπριτ να ριχνεις το επιπεδο σε καθε σαιτ που πας, θα σε βοηθησει στην καριερα σου barb αρχισα να το διασκεδαζω κ εγω, δεν αξιζει να μας ανεβαζει την πιεση!!!

Senior Member
    ναι λες και το 2009 ειναι πολυ παλιο ε?
    περασμενα χρονια δεκαετιες....

το θεμα ειναι πως τοσους μηνες εισαι ολο λογια, ψαχνεις την μαγικη λυση που θα σε βοηθησει τρωγοντας παχυντικα και εχοντας καθιστικη ζωη να αδυνατισεις. ε δεν γινεται. ξυπνα επιτελους και ξεκινα να κανεις πραξεις οσα σου λενε ολοι για σωστη διατροφη

Senior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by BaD
    Nai μαθε εσπριτ να ριχνεις το επιπεδο σε καθε σαιτ που πας, θα σε βοηθησει στην καριερα σου barb αρχισα να το διασκεδαζω κ εγω, δεν αξιζει να μας ανεβαζει την πιεση!!!

το χω ριξει τοσο πολυ που δε παει πιο κατω... :P

Senior Member
    Αχαχαχα τι αστείο ναι εμένα περιμένανε για να πάω να ρίξω το επίπεδο! Μόνο σε σας εδώ το έχω δει να λυσσάτε έτσι και ειδικά σε μένα! Στις άλλες δεν έχω δει να επιτίθεστε! Και μετά σας πείραξε που είπα ανώριμους κάποιους ανθρώπους! Εσείς δεν είστε καν άνθρωποι.. Λυπάμαι.

Senior Member
    σου εστειλα με u2u το μσν μου να τα πουμε απο εκει

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης...

Senior Member
    Originally posted by lbp
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..
    μηπως δεν ειναι τυχαιο λοιπον το γεγονος οτι ολοι πιστευεις πως τα βαζουμε μαζι σου αδικως?

για σκεψου λιγο.. αν μπορεις βεβαια γιατι και αυτο θελει κοπο και εσυ εισαι τον ευκολων πραγματων που γινοντε οσο το δυνατον με λιγοτερο κοπο

Senior Member
    Μήπως όμως δεν είστε μες στο σπίτι μου να με κρίνετε και πιάνεστε από κάθε μου κουβέντα; Εσύ τώρα δεν με προσβάλλεις; Σας πείραξε δήθεν για τους νεκρούς

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..
    εσπριτ kanei i irenevaladia latin με τρελα. μπορεις να ρωτησεις κ εκει αν η ζωη ειναι πρωταρα.
    Νανοιξουμε νεο θεμα? σκεφτομαι κ γω αλλα του χρονου πια...τωρα κανω νησιωτικα κ αυτα ισα που προλαβαινω...

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Εσείς δεν είστε καν άνθρωποι.. Λυπάμαι.

ναι δεν ειμαστε άνθρωποι
    καθομαστε και στεναχωριομαστε και σεβομαστε εναν νεκρο συνανθρωπο.

ενω ενας σωστος άνρωπος θα επρεπε να του ριχνει κι ευθυνες για τον αδικο χαμο του, ετσι δεν ειναι?

Senior Member
    bad παω σχολη προς το παρον και κατα τις 9 αμα θα ειστε μεσα το συζηταμε το λατιν θεμα εγω ψηνομαι πολυ παντως. αμα ειναι και καμια σας απο θεσνικη παμε παρεα αντε γεια προς το παρον να περνατε καλα και να μην λετε κοτσανες πριν τις σκεφτειτε!!!

Senior Member
    Το να του ρίχνεις ευθύνες δεν είναι κακό. Και οι γονείς μας όταν κάνουμε κάτι λάθος μας ρίχνουν ευθύνες που μας αγαπάνε. Κι εσύ σίγουρα δεν είσαι άνθρωπος που θα έδινες σφαλιάρα σε ένα 18χρονο.

Senior Member
    ευθυνες ριχνεις σε καποιο που παθαινει καποιος απο δικο του λαθος. οχι απο επιπλοκες επεμβασης. σε λυπαμε πραγματικα γιατι δειχνεις το επιπεδο σου ετσι οταν δεν σεβεσαι την μνημη ενος νεκρου κοριτσιου γεματο ζωη, που απλως ηθελε επιτελους να ξεφορτωθει τα κιλα της..

Page 14 of 29 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast