Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 29 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 425
    Senior Member
    αλλωστε υπαρχουν κι αλλα φορουμ για κλαψα....

εδω μεσα λιγο πολυ, με τις αντιρρησεις, τις λογομαχιες, τα καλα λογακια και τις επικρισεις λιγο πολυ βοηθαμε η μια την αλλη
    οποιος δεν μπορει το κλιμα απλα φευγει
    και οποια φορα εφυγα, το εκανα αθορυβα χωρις να βρισω και χωρις ανακοινωσεις λες και τους τιμωρω με την αποχωρηση μου αυτη

Senior Member
    αυτο για το βλημα που επανελαβα οντος ηταν χαζομαρα μου, σαν 10χρο εκανα και γι αυτο εσβησα μετα.. αλλα η μαρια ειχε προλαβει να το σχολιασει και να το δει,,

Senior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    ποπο ξελυσαχτε λεμε.

ΖωηΗηΗη!! u-u

Senior Member

Senior Member
    Έφευγα, ναι. Μέχρι να δω τι άλλο θα μου γράψετε, μην βρίζετε και πίσω από την πλάτη μου επειδή σας ξέρω και επειδή σας διαβάζουν κι άλλοι.

Senior Member
    device μην απαντησεις πλζ δηλαδη. τουλαχιστο εσυ εισαι πιο εγκρατης αυτη την περιοδο νομιζω.

Senior Member
    Originally posted by BaD
    device μην απαντησεις πλζ δηλαδη. τουλαχιστο εσυ εισαι πιο εγκρατης αυτη την περιοδο νομιζω.
    και βεβαια οχι

μετα την τελευταια δηλωση της δεν εχω και τιποτα να πω

Senior Member
    εγω εχω να πω οτι σχολασε η barb κ δε ξαναμιλαω πραγματικα αν δεν ηταν η μπαρμπ δεν ξερω αν θα τα εβλεπα μαυτο τοματι τα τεκτενομενα...
    παω να γραψω τι εφαγα σα να μη συμβαινει τιποτα...

Senior Member
    Originally posted by BaD

εγω εχω να πω οτι σχολασε η barb κ δε ξαναμιλαω πραγματικα αν δεν ηταν η μπαρμπ δεν ξερω αν θα τα εβλεπα μαυτο τοματι τα τεκτενομενα...

Tι πας να κάνεις;Να γράψεις τι έφαγες;Κοίτα μη σε περιλάβω εγώ τώρα!
    Κλείνουμε το ένα μέτωπο,ανοίγουμε το άλλο,μου είστε όλες εδώ μέσα! :P

Senior Member
    κοριτσια μου ξερω οτι δεν συμμετεχω σε τετοιους τσακωμους γιατι πιστευω οτι αρκετα τραβαμε και στην ζωη μας κα8ε μερα με τα προσωπικα μας προβληματα και δεν υπαρχει χωρος να δημιουργουμε και αλλα!!. απο εκει και περα ο καθε ανθρωπος εχει την αποψη του για καθε θεμα καθως και την αντιμετωπιση του για καθε κατασταση.επιση ο καθε ανθρωπος δεν αντιδρα με τον ιδιο τροπο στισ συμβουλες..καποιοι το παιρνουν σαν βοηθεια και αλλοι σαν κριτικη.. πιστευω οτι ολοι ειμαστε εδω μεσα για να βοηθηθουμε. αν ομως καποιοι επιλεγουν τον δικο τοτυς δρομο δεν ειναι αναγκη με το ζορι να προσπα8ουμε να τους πεισουμε για την αποψη μας μετα απο εναν σημαντικο αρι8μο προσπα8ειων..
    οχι τιποτα αλλο αλλα εχω παρατηρησει οτι τωρα τελευταια ολο τσακωνομαστε στο φορουμ και ειναι κριμα.. μια παρεα ειμαστε.. δεν ειμαστε εδω ουτε για να σκοτωνομαστε ουτε για να κατακρινουμε. ξερω οτι ειδικα το δευτερο δεν το κανουμε αλλα καπιοι ετσι το βλεπουν και δεν λεει να χαλιομαστε ρε παιδια..

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by BaD

Tι πας να κάνεις;Να γράψεις τι έφαγες;Κοίτα μη σε περιλάβω εγώ τώρα!
    Κλείνουμε το ένα μέτωπο,ανοίγουμε το άλλο,μου είστε όλες εδώ μέσα! :P
    χαχαχαχαχα το ηξερα οτι θα ελεγες αυτο οταν πατουσα το κουμπι να δημοσιευτειιιιιιιιιι!!!!!!!!!! !!! χαχαχα εχω λιωσει νασαι καλα κοπελα μου...

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    εφαγες ακομη ενα report. οκ ετοιμασου να κανω ενα ωραιοτατο ποστ στο δακτυλιο για να σε μαθουν!

Page 17 of 29 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast