Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 29 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 425
    Senior Member
    Ναι εννοείται να κατεβαίνει και η ζυγαριά. Με λίγους πόντους τι θα καταφέρουμε; Εγώ αποφάσισα πως πρέπει να κάνουμε γυμναστική, γιατί σε ένα άλλο site μου είπανε ότι έμπλεξαν με τα κιλά και με τις δίαιτες πάχαιναν (ίσως λόγω φαινόμενο γιο γιο) και μετά δεν μπορούσαν να τα διατηρήσουν γιατί είχε συνηθίσει ο οργανισμός τους σε χαμηλές θερμίδες και έτσι δεν γινόταν να τα διατηρήσουν. Ενώ με τη γυμναστική και θα τρως παραπάνω θερμίδες, και δεν θα συνηθίσει ο οργανισμός σε χαμηλές θερμίδες. Το θέμα είναι πως το κάνουνε τώρα.. Το θεωρώ πααααααααααααααααρα πολύ βαρετό. Αφού προτιμώ να τρώω 1000 θερμίδες όσο και αν λατρεύω το φαγητό, παρά να κάνω γυμναστική με 1400 θερμίδες.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Ok, penelope.

Sofoubi κι εγώ έτσι ξέρω ότι τα χάνεις και χωρίς γυμναστική. Απλώς η γιατρός μου μου είπε ότι για να χάσω πρέπει να αρχίσω γυμναστική.
    προφανως σου το ειπε η γιατρος σου επειδη με την διατροφη δεν χανεις κιλα.. ετσι με την γυμανστικη θα χανεις θερμιδες, θα αυξαει ο μεταβολισμος και θα σε βοηθησει στο να χασεις βαρος.ετσι και θα χανεις βαρος και θα χανεις και ποντους!!

Senior Member
    εχεις να χασεις 14 κιλάκια λιγα μπροστα στα 70 τα δικα μου,
    εγω θελω να χασω κιλα αρκετα πρωτα και μετα να αρχισω γυμναστική για να εχω δυναμωσει και λιγο ψυχολογικά

εμενα ο οργανισμος μου κολλάει με την γυμναστική

Senior Member
    Originally posted by karamela
    εχεις να χασεις 14 κιλάκια λιγα μπροστα στα 70 τα δικα μου,
    εγω θελω να χασω κιλα αρκετα πρωτα και μετα να αρχισω γυμναστική για να εχω δυναμωσει και λιγο ψυχολογικά

εμενα ο οργανισμος μου κολλάει με την γυμναστική
    σου ευχομαι να τα χασεις καλη δυναμη να εχεις! το ξερω πως ειναι δυσκολο.. και εγω πεδευομουν για χρονια.. και αντι να αδυνατιζω εφτασα 119... και ετσι επελεξα την αλλη οδο .....

επειδη εχασα γρηγορα τα 30 κιλα.. πρεπει να ξεκινησω γυμναστικη οσο το δυνατον πιο γρηγορα για να αρχιζει το σωμα μου να μαζευει..... αλλα το βαριεμαι και εγω απιστευτα ... αλλα πρεπει....

υγ .. αλλα 20 θελω να χασω .. αν και ο γιατρος επιμενει πως στα 78 θα ειμαι μια χαρα... το 14 αναφερετε στις βδομαδες που μενουν μεχρι το καλοκαιρι :P

Senior Member
    Προς Ζωήτσα:
    Εντάξει, τελικά λίγο είναι που δεν χάνω, έκανα δίαιτα μόνο ένα μήνα ενώ εγώ νόμιζα παραπάνω, με διακοπή μία εβδομάδα, οπότε συνολικά τρεις εβδομάδες δίαιτα, δύο κιλά. Μπορεί να φταίει και το ότι κάνω 1400 θερμίδες δίαιτα..αλλά αυτό δεν το αλλάζω για τη φάση της συντήρησης όπως είπα πιο πάνω ας χάνω αργά και σταθερά αφού δεν γίνεται αλλιώς

Προς καραμέλα: Γιατί δεν σκέφτεσαι να κάνεις εγχείρηση sleeve που κόβει και την όρεξη να γλιτώσεις; Εγώ στην περίπτωσή σου σίγουρα θα έκανα. Καλή κατηφόρα όπως και να' χει.

Senior Member
    lbp >.. η sleeve μπορει να μειωνει την ορεξη... αλλα σε εθιζει στα γλυκα συμφωνα με ερευνες... καμια επεμβαση δεν ειναι πανακεια αν δεν κανεισ προσωπικη προσπαθεια... γιατι ας πουμε και στην επεμβαση που εκανα εγω ανα τρεις ωρες πρεπει κατι να βαλω στο στομαχι μου αν επιλεγω ολο γλυκα η λιπαρα φαγητα δεν προκειτε να χασω... ολα ειναι θεμα προσπαθειας, απλα η επεμβαση ειναι ενα σημαντικο βοηθημα μιας κια χορταινεις με πολυ λιγοτερη ποσοτητα φαγητου!

ετσι αν δεν το εχεις παρει αποφαση να κανεις καποιες θυσιες στην διατροφη δεν εχει νοημα να μπεις και στην λογικη του χειρουργειου..
    αυτο παει προς ολους που μπορει να θεωρουν την επεμβαση μαγικη λυση!

Senior Member
    γιατι δεν ειναι για εμενα τετοια μεθοδος, τρωω πολυ μικρη ποσοτητα φαγητού, αλλα εχω καποιο ορμονικό προβλημα το οποιο τωρα αρχισα να ψάχνω και οταν σταθεροποιηθούν οι ορμόνες μου θα χαθούν τα κιλά.

δεν ειναι παντα το φαγητό ο λογος για τα κιλά

Senior Member
    Το κυριότερο είναι ότι δεν πεινάς αλλά δεν θα διαφωνήσω άλλο.

Senior Member
    γιατι δεν ειναι για εμενα τετοια μεθοδος, τρωω πολυ μικρη ποσοτητα φαγητού, αλλα εχω καποιο ορμονικό προβλημα το οποιο τωρα αρχισα να ψάχνω και οταν σταθεροποιηθούν οι ορμόνες μου θα χαθούν τα κιλά.
    ευτυχως που το ανακαλυψες καλες κατηφορες λοιπον!!!

Senior Member
    Α, ωραία τι ορμόνες αν επιτρέπεται έχουν πρόβλημα;

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Το κυριότερο είναι ότι δεν πεινάς αλλά δεν θα διαφωνήσω άλλο.
    μπορει να μην πεινας.. αλλα θα το νοιωσεις το γουργουρισμα στο στομαχι .. γι αυτο λεω οτι εξαρταται παρα πολυ και απο την πρωσοπικη προσπαθεια του καθενος!

Senior Member
    Καλά ναι σ'αυτό δεν διαφωνώ στην προσπάθεια δλδ

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Α, ωραία τι ορμόνες αν επιτρέπεται έχουν πρόβλημα;

σε λίγο καιρο θα σας πω ακριβώς ποιες ορμόνες, προς το παρον γνωριζω για θυρεοειδή

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    δυστυχως ειναι απαραιτητη.. και εγω δεν την μπορω καθολου γι αυτο ξεκινησα δυο φορες την βδομαδα να κανω χορο... αλλα διαπιστωνω πως δεν ειναι αρκετο ετσι θα 'αναγκαστω' απο αυριο να ξεκινησω σε γυμανστηριο..

μιας και απο οτι μου ειπε και ο γιατρος
    1ον βοηθαει στο να σφιγγει το δερμα και να εχουμε οσο τον δυνατον λιγοτερη χαλαρωση,
    2ον καις θερμιδες ετσι χανεις πιο ευκολα βαρος και
    3ο κανει καλο στην υγεια μας γενικα η γυμανστικη

ασε που βοηθαει πολυ να χανεισ ποντους.. γιατι στη ναρχη μπορει να μην βλεπεις διαφορα στη ζυγαρια.. η διαφορα μως φαινεται στο σωμα μας..
    συμφωνω σε ολα, μονο το τελευταιο ¨στην αρχη μπορει να μην βλεπεις διαφορα στη ζυγαρια¨" ισχυει παντα κ οχι μονο στην αρχη! ετσι η γυμναστικη σε ανεβαζει γιατι μπορει να βλεπεις το ιδιο νουμερο στη ζυγαρια ομως νιωθεις υγιης κ σφιχτη

Originally posted by irenep
    συνηθως η γυμναστικη ανοιγει την ορεξη για αυτο δεν χρειαζεται και καθε μερα.
    3-4 φορες την εβδομαδα ειναι οκ.
    με την γυμναστικη αυξανεις μυικο ιστο ο οποιος καει περισσοτερες θερμιδες απο το λιπος, χανεις ποντους και αποφευγεις την χαλαρωση.
    εξαρταται βεβαια τι γυμναστικη κανεις.
    συνηθως προτιμαται ενα συνδυασμος αεροβικης και οργανων.
    γενικα ενα γυμνασμενο κορμι παντα φαινεται πιο νεανικο.
    επισης συμφωνω, ανοιγει την ορεξη αλλα ειναι στο χερι μας να τρωμε πιο σωστα αλλα κ σωστες ωρες.
    το οτι ανοιγει την ορεξη ειναι καλο, αν σκεφτειτε πως τρωγοντας κυριο γευμα μετα τη γυμναστικη οι θερμιδες κ τα συστατικα του αξιοποιουνται καλυτερα απο ο,τι αν πριν φατε καθοσασταν σενα γραφειο ή στην τηλεροραση...
    εν ολιγοις η γυμναστικη καιει κατα τη διαρκεια της αλλα κ μετα οταν ειναι σωστη,,,

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    lbp >.. η sleeve μπορει να μειωνει την ορεξη... αλλα σε εθιζει στα γλυκα συμφωνα με ερευνες... καμια επεμβαση δεν ειναι πανακεια αν δεν κανεισ προσωπικη προσπαθεια... γιατι ας πουμε και στην επεμβαση που εκανα εγω ανα τρεις ωρες πρεπει κατι να βαλω στο στομαχι μου αν επιλεγω ολο γλυκα η λιπαρα φαγητα δεν προκειτε να χασω... ολα ειναι θεμα προσπαθειας, απλα η επεμβαση ειναι ενα σημαντικο βοηθημα μιας κια χορταινεις με πολυ λιγοτερη ποσοτητα φαγητου!

ετσι αν δεν το εχεις παρει αποφαση να κανεις καποιες θυσιες στην διατροφη δεν εχει νοημα να μπεις και στην λογικη του χειρουργειου..
    αυτο παει προς ολους που μπορει να θεωρουν την επεμβασ

η μαγικη λυση!
    Πετυχα στην αισθητικο νομιζω το περιοδικο φορμα αν δε κανω λαθος...ειχε αφιερωμα στην παχυσαρκια κ τις εγχειρησεις, οποια ενδιαφερεται...ας το ψαξει!

Page 2 of 29 FirstFirst 123412 ... LastLast