Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 29 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 425
    Senior Member
    Originally posted by Esprit
    ειπα κι εγω... παλι δε 8α με αναφερουν εμενα? :P
    καλέ ξεχνιέσαι εσύ? :P

Senior Member
    ε ξερω γω καθε φορα που καποια ευχαριστει η σκεφτεται η ξερω γω κατι λεει για τις αλλες εμενα ολο με ξεχνατε :P :P :P μη ψαρωνεις πλακιτσα κανω απλα ειναι ωραιο να ξερεις οτι καποιοι σε σκεφτονται... εγω παντως σας σκεφτομαι συνεχεια ολες σας και ευχομαι να τα πηγαινετε καλα!

Senior Member
    Originally posted by Lily
    Μαράκι μου άφησε το , μη το τραβάς τώρα γιατι είσαι λίγο εκνευρισμένη, και παρασύρεσαι.
    Από ότι διάβασα και σε αυτό και στο άλλο τόπικ, έτυχε να έχεις κανει μερικά λάθη στη διατροφή σου, έχεις και το προβληματάκι με το θυρεοειδή σου και δεν χάνεις, έτσι δημιουργήθηκε διαφωνια.
    Αυτό εννοεί, επειδή ήταν δυό τρία κορίτσια μαζί και σου το εξηγούσαν.
    Είπαμε γράφοντας είναι δύσκολο να φανεί τι έννοια έχουν οι λέξεις μας, , ηρέμησε τώρα λίγο
    Το τραβάω που ρωτάω αν άξιζε που με στήσανε στον τοίχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;έλεος
    Δεν ξέρω ακόμα αν έχω πρόβλημα με το θυροειδή, αλλά παίρνω χάπια και αυτά επηρεάζουν το μεταβολισμό μου...Δεν εννοεί αυτό δεν ήταν 2-3 κοριτσάκια μαζί και μου εξηγούσαν. Διάβασες το θέμα; Ήταν 100 και μου επιτίθονταν! Όλες μα όλες!

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    ε ξερω γω καθε φορα που καποια ευχαριστει η σκεφτεται η ξερω γω κατι λεει για τις αλλες εμενα ολο με ξεχνατε :P :P :P μη ψαρωνεις πλακιτσα κανω απλα ειναι ωραιο να ξερεις οτι καποιοι σε σκεφτονται... εγω παντως σας σκεφτομαι συνεχεια ολες σας και ευχομαι να τα πηγαινετε καλα!
    μας εξαφανίζεσαι όμως και μας λέιπεις, κοριτσάκι

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    ελατε βρε κοριτσια τωρα.. σαν μωρακια κανετε!!! αυτος ξεκινησε..οχι αυτος..αφηστε το να παει στο καλο!!!!ενταξει δεν εγινε και τιποτα..
    Δλδ αν εσένα εκεί που μίλαγες καλά καλά σε παίρναν από τα μούτρα και σε αρχίζανε θα έλεγες όλα οκ?

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Μαράκι μου άφησε το , μη το τραβάς τώρα γιατι είσαι λίγο εκνευρισμένη, και παρασύρεσαι.
    Από ότι διάβασα και σε αυτό και στο άλλο τόπικ, έτυχε να έχεις κανει μερικά λάθη στη διατροφή σου, έχεις και το προβληματάκι με το θυρεοειδή σου και δεν χάνεις, έτσι δημιουργήθηκε διαφωνια.
    Αυτό εννοεί, επειδή ήταν δυό τρία κορίτσια μαζί και σου το εξηγούσαν.
    Είπαμε γράφοντας είναι δύσκολο να φανεί τι έννοια έχουν οι λέξεις μας, , ηρέμησε τώρα λίγο
    Το τραβάω που ρωτάω αν άξιζε που με στήσανε στον τοίχο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;έλεος
    Δεν ξέρω ακόμα αν έχω πρόβλημα με το θυροειδή, αλλά παίρνω χάπια και αυτά επηρεάζουν το μεταβολισμό μου...Δεν εννοεί αυτό δεν ήταν 2-3 κοριτσάκια μαζί και μου εξηγούσαν. Διάβασες το θέμα; Ήταν 100 και μου επιτίθονταν! Όλες μα όλες!
    εντάξει Μαρία μου, το διάβασα,μα κι εκείνη αυτό σου είπε, δε της άρεσε έτσι που έγινε.
    Είχες μια διαφωνία με μία δύο κοπέλες και μετά έγιναν περισσότερες, αυτό ακριβώς εννοούσε απλά το είπε με άλλα λόγια.

Senior Member
    εχω λιγο τρεξιμο με την σχολη ξεκιναω πρακτικη κτλ αλλα μετα απο αυτο που ειπες και με κανες ενα με το πατωμα θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα... <33

Senior Member
    Συγνωμη που επεμβαινω στα "οικογενειακα" σας, αλλα ρε συ lbp δηλαδη ΗΜΑΡΤΟΝ!
    12 σελιδες γεματες ανουσια πραγματα,ειναι δυνατον?!
    Θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε στο τελος!
    Ενα ολοκληρο φορουμ ασχολειται με το "γιατι δεν χανει η lbp"!!!
    KΗΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!
    Ολοι να χασουμε κιλα παλευουμε αλλα δεν κανουμε ετσι!

Senior Member
    εντάξει Μαρία μου, το διάβασα,μα κι εκείνη αυτό σου είπε, δε της άρεσε έτσι που έγινε.
    Είχες μια διαφωνία με μία δύο κοπέλες και μετά έγιναν περισσότερες, αυτό ακριβώς εννοούσε απλά το είπε με άλλα λόγια.
    Δεν της άρεσε, αλλά μου άξιζε. Νόμιζα πως το φόρουμ λεγόταν εκεί που η τροφή γίνεται εχθρός, αναζήτησε ένα φίλο. Μάλλον θα έκανα λάθος, θα είμαι σε άλλο φόρουμ.

Senior Member
    Originally posted by TETH
    Συγνωμη που επεμβαινω στα "οικογενειακα" σας, αλλα ρε συ lbp δηλαδη ΗΜΑΡΤΟΝ!
    12 σελιδες γεματες ανουσια πραγματα,ειναι δυνατον?!
    Θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε στο τελος!
    Ενα ολοκληρο φορουμ ασχολειται με το "γιατι δεν χανει η lbp"!!!
    KΗΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!
    Ολοι να χασουμε κιλα παλευουμε αλλα δεν κανουμε ετσι!
    Με αυτό ασχολούμαστε στις 12 σελίδες ή με το ξεκατίνιασμα; Πας καλά κοπέλα μου; Δες καλύτερα και μετά κρίνε

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by sanelaki
    ελατε βρε κοριτσια τωρα.. σαν μωρακια κανετε!!! αυτος ξεκινησε..οχι αυτος..αφηστε το να παει στο καλο!!!!ενταξει δεν εγινε και τιποτα..
    Δλδ αν εσένα εκεί που μίλαγες καλά καλά σε παίρναν από τα μούτρα και σε αρχίζανε θα έλεγες όλα οκ?
    Μαρία, ξέρεις πόσο επιθετικά φάινεται οτι γράφεις? ενώ μπορεί να μην είναι έτσι...
    Σκέψου λίγο αυτό που σου λέω, έτσι δείχνει όμως μπορεί να μην είναι.
    Έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις. Αφησε το βρε γλυκιά μου ας μη το συνεχίσουμε , αφού τα κορίτσια το έκοψαν , κόψε το κι εσύ.
    Να σταματήσει ως εδώ και από αύριο θα προσέχουμε όλοι περισσότερο τι λέμε και κυρίως πως το λέμε. Έτσι?

Senior Member
    Μαρία, ξέρεις πόσο επιθετικά φάινεται οτι γράφεις? ενώ μπορεί να μην είναι έτσι...
    Έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις. Αφησε το βρε γλυκιά μου ας μη το συνεχίσουμε , αφού τα κορίτσια το έκοψαν , κόψε το κι εσύ.
    Να σταματήσει ως εδώ και από αύριο θα προσέχουμε όλοι περισσότερο τι λέμε και κυρίως πως το λέμε. Έτσι?
    Επιθετικά είναι αυτά; Τι να πω, θα χρησιμοποιήσω την φράση των φίλων μου. Είστε όλες χαζές. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ε ρε που έμπλεξα.

Senior Member
    χαχαχαχα οχι που δε θα σε στολιζε και σενα!!

Senior Member
    χαχαχαχαχ παμε για δευτερο γυρο λες esprit?

ελεος ρε μαρια επιτιθεσαι και στην lily που σου εχει μιλησει πιο γλυκα απο ολες μας? χωρις νευρα χωρις ασχημες λεξεις?? ε τι ναπω. μαλλον παιρνεις τροφη απο τους τσακωμους και τους προκαλεις επιτηδες τι να πω..

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Επιθετικά είναι αυτά; Τι να πω, θα χρησιμοποιήσω την φράση των φίλων μου. Είστε όλες χαζές. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ε ρε που έμπλεξα.
    Οκ Μαρία, είμαστε όλες χαζές, όμως πρόσεχε γιατί μόνο στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις κακό, σε κανέναν άλλο.

Page 20 of 29 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast