Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 29 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 425
    Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by TETH
    Συγνωμη που επεμβαινω στα "οικογενειακα" σας, αλλα ρε συ lbp δηλαδη ΗΜΑΡΤΟΝ!
    12 σελιδες γεματες ανουσια πραγματα,ειναι δυνατον?!
    Θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε στο τελος!
    Ενα ολοκληρο φορουμ ασχολειται με το "γιατι δεν χανει η lbp"!!!
    KΗΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!
    Ολοι να χασουμε κιλα παλευουμε αλλα δεν κανουμε ετσι!
    Με αυτό ασχολούμαστε στις 12 σελίδες ή με το ξεκατίνιασμα; Πας καλά κοπέλα μου; Δες καλύτερα και μετά κρίνε

Αντε καλα, οτι πεις!
    Παντως εγω μια χαρουλα βλεπω...

Senior Member
    εγω δε παω πουθενα... απλα παρακολουθω και γελαω. πως αλλοι πανε σινεμα και βλεπουν κωμωδιες? ε καπως ετσι... να χα και λιγο ποπ κορν γαμωτο... αλλα παχαινει λες? :P

Senior Member
    Ναι εγώ τους προκαλώ επίτηδες. Και σεις γλυκά το λέτε αυτό; Είσαι πολύ επιθετική .... Αλλά εσείς χαίρεστε για δεύτερη φορά, εγώ δεν θα σας κάνω τη χάρη. Φαίνεται τι είστε από αυτά που γράφετε, σας αρέσει να τσακώνεστε.

Senior Member
    απο οτι λενε οχι πολυ.... χμ.... ελα θα κοψω καροτακι και αγγουρακι ειπαμε διαιτα!!!

Senior Member
    ενα αστειο που λενε οτι "ναι ναι οτι πεις ο γιατρος ειπε να σου λεμε παντα ναι" για κατι τετοιες περιπτωσεις πρεπει να ειπωθηκαν ...

Senior Member
    Μάλλον για σένα είναι αυτό "κοπέλα " μου

Senior Member
    ρε συ μαρια εμεις πριν μιλουσαμε για αλλα πραγματα ασχετα με σενα και συ μαλωνες μονη σου. ε ενταξει ειπαμε οχι να μας λες και πολεμοχαρεις μετα απο αυτο... χαχα!

Senior Member
    βαλε μπολικο ξυδακι στα αγγουροκαροτακια Ζωη.... για ευνοητους λογους

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    εγω δε παω πουθενα... απλα παρακολουθω και γελαω. πως αλλοι πανε σινεμα και βλεπουν κωμωδιες? ε καπως ετσι... να χα και λιγο ποπ κορν γαμωτο... αλλα παχαινει λες? :P
    α καλά αγόρασα μια μηχανή που κάνει ποπ κορν χωρίς βούτυρο, τέλεια!
    46 θερμίδες το φλυτζάνι του γαλικού καφέ, και γίνεται τέλειο!

Senior Member
    ωραια φερε εσυ τα αγγουροκαροτακια και συ λιλυ το ποπ κορν εγω θα βαλω το κρασι και το σπιτι. και φερτε τις πυτζαμες σας να κανουμε πιτζαμα παρτυ!! γιουπιιιιιιιιι

Senior Member
    θελω και εγωωωω

Senior Member
    bre lbr και εμενα τις προαλλες χωρις λογο η device με επεπληξε οτι κανω λαθος διατροφη και τετοια.. μεχρι οτι αν ηταν αδελφη μου 8α μου εχωνε φαπα μου ειπε.. αλλα δεν τα πηρα. της εξηγησα την αποψη μου και της ειπα και ευχαριστω επειδη μπορει οντως να εκαναν λαθος για να μου το πει.. και σημερα γελαφαμε για ασχετα. να στο εβδομαδιαιο ζυγισμα εγινε αυτο που σου λεω.. 8α μπορουσες να το παρεις στη πλακα η να το σκεφτεις οτι στο λενε για να σε βοηθησουν. εσυ ομως καταλαβες οτι στη λενε.. ε και μετα ξεφυγε η κουβεντα

Senior Member
    Πήγα κι εγώ να της την πω τότε που στην είπε για την σφαλιάρα αλλά έλεγα να φύγω από το site. Αυτό δεν σημαίνει ότι είχε δίκιο! Και απορώ πως το ανέχτηκες, άμα είναι όλοι έτσι εδώ μέσα, τότε δεν χωράω γιατί πολύ απλά, δεν ταιριάζω, εγώ ξέρω να φέρομαι σαν άνθρωπος.

Senior Member
    βρε ζωη και συ θα ερθεις ειπαμε εισαι και σχετικα κοντα οποτε.... λιλυ εσυ απο που εισαι?

Senior Member
    Εξάλλου όντως μου τη λέγανε αν είδες μου λέει σε βαρέθηκε η ψυχή μου και τέτοια. Έτσι ξαφνικά χωρίς να πω κάτι εγώ.

Page 21 of 29 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast