Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 29 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 425
    Senior Member
    Ακριβώς, ανάλογα τα κέφια σου και στο κολύμπι και στο περπάτημα βάζεις εσύ και δουλεύει το μηχανάκι.

Κοίτα, από την απραξία και το καθισιό είναι προτιμότερο να ξεκινήσεις ήπια και αργά περπάτημα η κολύμπι, και σιγά σιγά να αυξάνεις την ταχύτητα σου. Μετά θα σου αρέσει.
    Σημαντικό είναι να βρείς και κάποια φίλη σου,να ξεκινήσετε μαζί

Senior Member
    Ναι απλά εδώ που μένω δεν έχω φίλες γιατί ήρθα το Δεκέμβριο. Πάει ο πατέρας μου βέβαια για περπάτημα μία ώρα..Το curves τι ακριβώς είναι;

Senior Member
    Θα μάθω και θα σου πώ, αλλά κι εδώ στο φόρουμ έχουν γράψει πολλά παιδιά, πηγαίνουν αρκετές και είναι όλες θετικές
    ως προς αυτό.
    Όταν ξεκινήσω κι εγώ θα σε ενημερώσω.
    Για περπάτημα πηγαινε με τον μπαμπα σου , και τις υπόλοιπες τρείς δες αν έχει curves κοντά σου. Μια χαρά θα είσαι

Senior Member
    Είδα ότι έχει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα τα έχω όλα υπόψη μου. Κάτι είχα διαβάσει για τα curves, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Αυτά.

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    ασε μαρια και εγω απο αυριο ξεκιναω τα καταναγκαστικα εργα... τουλαχιστον θα βαλω στο Mp3 μουσικουλα που μου αρεσει ν ακουω μπας και περασει πιο ευκολα η ωρα..
    αμα δεις τον γυμναστη στο γυμναστηριο εδω που βρηκαααααααααααααααααααα.. ....μακαρι να εμενα εδω ολο το χρονο να ερχομουν...αχχχχχχ κολαση, ποια mp3 αυτος ηταν χαρμα οφθαλμων...

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Είδα ότι έχει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα τα έχω όλα υπόψη μου. Κάτι είχα διαβάσει για τα curves, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Αυτά.
    Α ωραία τότε, ξεκίνα. Είναι αλυσίδα σε πολλά μέρη υπάρχουν κέντρα, κάνεις μισάωρα γυμναστική σε μηχανήματα, με την παρακολούθηση γυμναστριών, πηγαίνουν αποκλειστικά γυναίκες και είναι απαραίτητες τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.
    Αυτά προς το παρόν, θα σου πώ περισσότερα σε καμια δυο ημέρες.

Senior Member
    Ok, ευχαριστώ πολύ!!

irenep
    Guest
    Originally posted by lbp
    Είναι αλυσίδα σε πολλά μέρη υπάρχουν κέντρα, κάνεις μισάωρα γυμναστική σε μηχανήματα, με την παρακολούθηση γυμναστριών, πηγαίνουν αποκλειστικά γυναίκες και είναι απαραίτητες τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.
    Αυτά προς το παρόν, θα σου πώ περισσότερα σε καμια δυο ημέρες.

σε καποια γυμναστηρια υπαρχει και το αναλογο switching.
    μιση ωρα,ανα μισο λεπτο αλλαζεις οργανο κυκλικα, μια ομαδα 3 εως 8 ατομων αναλογα την προσελευση αλλα οχι μονο γυναικες. και στο προγραμα μπορει να σου βαλουν και καποια ελαφρια βαρη και κοιλαικους.

Senior Member
    Originally posted by irenep
    μιση ωρα,ανα μισο λεπτο αλλαζεις οργανο κυκλικα, μια ομαδα 3 εως 8 ατομων αναλογα την προσελευση αλλα οχι μονο γυναικες. και στο προγραμα μπορει να σου βαλουν και καποια ελαφρια βαρη και κοιλαικους.
    Στο curves εννοείς; Εντωμεταξύ δεν το 'γραψα εγώ αυτό, αλλά η BettyG.

irenep
    Guest
    Originally posted by lbp
    Στο curves εννοείς; Εντωμεταξύ δεν το 'γραψα εγώ αυτό, αλλά η BettyG.
    σορρυ!!!δεν το προσεξα! οχι στα curves. σε αλλα γυμναστηρια,συνοικιακα.
    γενικα το εχω ακουσει σε διαφορες περιοχες.

Senior Member
    σορρυ!!!δεν το προσεξα! οχι στα curves. σε αλλα γυμναστηρια,συνοικιακα.
    γενικα το εχω ακουσει σε διαφορες περιοχες.
    Δεν πειράζει..Εγώ σκέφτομαι για curves ή κολυμβητήριο ή περπάτημα. Δεν σκέφτομαι για άλλα γυμναστήρια, γιατί είναι βαρετά...και κάνω μόνο μισή ώρα..

irenep
    Guest
    βαρετα ειναι στην αρχη αλλα αν εχεις ενα προγραμμα που θες να βγαλεις περνα η ωρα.
    εγω που παω και μονη μου ειμαι πιο συγκεντρωμενη. σαν στρατιωτακι!!!

Senior Member
    Πωπω, δεν μπορώ

irenep
    Guest
    ειμαι σιγουρη οτι μπορεις! απλα δεν το εχεις παρει αποφαση. δεν το θες ακομα! αν αργοτερα αισθανεσαι καλυτερα με το κορμι μαλλον θα το επιχειρησεις!

Senior Member
    Καλύτερα περπάτημα ή κολύμπι μισή ώρα τη μέρα..κάπως παλεύεται..μία ώρα είναι πάρα πολύ...ποτέ δεν θα το θέλω τόσο...μου φαίνεται βουνό, μαρτύριο...καλύτερα δίαιτα, αλλά μόνο ότι δεν κάνει.

Page 4 of 29 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast