Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 29 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 425
    Senior Member
    zwhtsa να σε ρωτησω κατι αν μενεις Αθηνα και ξερεις:εχει κολυμβητηρια στην Αθηνα γυρω στο κεντρο δημοτικα???και αν δεν ειναι δημοτικα ποσο θα πρεπει να πληρωνω???

Senior Member
    μα και στην συντηρηση δεν εισαι ελευθερη να τρως οτι θελεις. και αυξανεις σταδιακα καποιες θερμιδες για να συνιθισει ο οργανισμος.
    αυτο που πρεπει να συνηδητοποιησουμε ολοι μας ειναι οτι δεν κανουμε διαιτα χανουμε τα κιλα μας και αυτο ηταν μετα τρωμε οτι θελουμε.
    δυστυχως πρεπει για παντα να προσεχουμε τι τρωμε, και αν μια μερα παρασπονδουμε την επομενη να μαζευομαστε..

Senior Member
    Originally posted by absolute
    zwhtsa να σε ρωτησω κατι αν μενεις Αθηνα και ξερεις:εχει κολυμβητηρια στην Αθηνα γυρω στο κεντρο δημοτικα???και αν δεν ειναι δημοτικα ποσο θα πρεπει να πληρωνω???
    δεν μενω αθηνα στο βολο που ειμαι το δημοτικο κολυμβητηριο εχει 20 ευρω το μηνα η 2 ευρω την εισοδο.. σε γυμναστηριο με πισινα που εκανα aqua aerobic για δυο φορες την βδομαδα και μονο αυτο οχι οργανα.. εδινα 55 ευρω.. τρελα χρηματα γι αυτο και θα ξεκινησω στο δημοτικο. βεβαια θα πηγαινω στις ωρες που εχου ντο βραδυ ελευθερες για το κοινο..μονο τοτε με βολευει αλλα δεν πειραζει καλυτερα για να χαλαρωνω!

Senior Member
    Προς Ζωή:
    Στη συντήρηση δικαιούμαστε περίπου 2000 θερμίδες. Νομίζω ήσουνα στο τσατ όταν το έδειξα από το paxysarkia.net.

Προς καραμέλα:
    Μπορείς να μου δώσεις αυτή τη δίαιτα αν και δεν χάνω με τις 1400, θα χάνω με τις 1600; Απλά να δω περίπου τι παίζει και αν έχω τελικά θυροειδή, να την κάνω.

Senior Member
    καλα ναι,οχι απο το ενα ακρο στο αλλο,ουτε αποτομα απο τις 1000-1100 θερμιδες στις 2500!!!για πες μου βρε zvhtsa καποιες πληροφοριες για το κολυμβητηριο εαν γνωριζεις!

Senior Member
    [quote]Originally posted by lbp
    Προς Ζωή:
    Στη συντήρηση δικαιούμαστε περίπου 2000 θερμίδες. Νομίζω ήσουνα στο τσατ όταν το έδειξα από το paxysarkia.net.
    [quote]

αν τρως 2000 θερμιδες στη συντηρηση και δεν παρεις ξανα πισω τα κιλα σου σε χρονο αστραπη να μου τρυπησεις την μυτη!

Senior Member
    1 δεν ειναι μια διαιτα καθε εβδομδα αλλαζε την διατροφη μου, αυυτη την εκανα πριν 3 χρονια και ουτε καν δεν ξερω που την εχω

2 δεν ειχα θυρεοειδή οπότε δεν ειναι για θυρεοειδή, ειναι προτιμότερο και πιο υγιές να σου κανουν διατροφή ακριβώς στα μετρα σου.

Τώρα που ειναι να κανω εξετασεις και να δω που βρισκομαι και με τον θυρεοειδή τι γινεται θα παω και θα μου κανει διατροφή με τα τωρινα δεδομενα, θα συνεργαστει ο ενδοκρινολόγος μου με την διαιτολόγο για να εχω ενα σωστό αποτέλεσμα.

Senior Member
    thanks zvhtsa....πω πω ασε και εγω δεν εχω λεφτα για πολλα πολλα...θα ψαξω στο ιντερνετ να δω τι παιζει,το κολυμβητηριο το θελω συμπληρωματικα 2 φορες την εβδ. γιατι γυμναστικη κανω σπιτι μου!

Senior Member
    Originally posted by karamela
    1 δεν ειναι μια διαιτα καθε εβδομδα αλλαζε την διατροφη μου, αυυτη την εκανα πριν 3 χρονια και ουτε καν δεν ξερω που την εχω

2 δεν ειχα θυρεοειδή οπότε δεν ειναι για θυρεοειδή, ειναι προτιμότερο και πιο υγιές να σου κανουν διατροφή ακριβώς στα μετρα σου.

Τώρα που ειναι να κανω εξετασεις και να δω που βρισκομαι και με τον θυρεοειδή τι γινεται θα παω και θα μου κανει διατροφή με τα τωρινα δεδομενα, θα συνεργαστει ο ενδοκρινολόγος μου με την διαιτολόγο για να εχω ενα σωστό αποτέλεσμα.
    Α οκ. Θυροειδή δεν ξέρω αν έχω ακόμα, αλλά μου ακούγεται πολύ καλή η διαιτολόγος σου!! Από ποιά περιοχή είσαι; Θα έλεγα στους γονείς μου να πάμε σε διαιτολόγο, αλλά δεν έχουμε λεφτά. 50 ευρώ το μήνα δεν είναι και λίγα. Και από την άλλη δεν νομίζω να έχουμε τέτοια διαιτολόγο στην περιοχή μας.....τόσο καλή, τουλάχιστον δεν έχω ακούσει. Πάντως όντως σου έβαζε ψωμί με μερέντα;

Senior Member
    και εγω κανω ηδη 2 φορες την βδομαδα χορο λατιν.. αλλα το θεωρω λιγο για αυτο ηθελα να ξεκινησω και κατι αλλο. το γυμανστηριο το βαριομουν αφορητα και το κολυμβητηριο το σκεφτομουν απλα και μονο για να μην την αρπαζω επειδη θα πηγαινω βραδυ..
    και ο γιατρος μου ειναι υπερ του κολυμβητηριου. ειναι απιστευτη γυμναστικη, γυμανζεσε χωρις να ζοριζεις τον οργανισμο σου, σμιλευει το σωμα σου, σε βοηθαει στην κυταριτιδα, και γυμναζεις ολο το σωμα!!!!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    αν τρως 2000 θερμιδες στη συντηρηση και δεν παρεις ξανα πισω τα κιλα σου σε χρονο αστραπη να μου τρυπησεις την μυτη!
    Αυτό λέμε, ότι χρειάζεται γυμναστική για να μην μειώσεις πολύ τις θερμίδες και πας απότομα στις 2000. Αλλά τόσες προτείνει η paxysarkia. Τι να σου πω, άλλαξε τα δεδομένα εσύ!

Senior Member
    ειμαι απο επαρχία
    κοιτα δεν ειμαι κι εγω σε καλη οικονομική κατασταση αλλα οταν προκειται για θεμα υγειας προτιμω να κοψω καποια αλλα εξοδα μου παρα να κανω χειροτερο κακο,

Senior Member
    κατι βρηκα στο site city of Athens,25ευρω λεει οι 15 επισκεψεις...40 ολο το μηνα οποτε θες...

Θελει ομως τρεξιμο σε παθολογο και δερματολογο.....αχ,αχ

Senior Member
    Πραγματικά τα λεφτά μας δεν φτάνουν ούτε για καλοριφέρ μιας και πληρώνουμε νοίκι για ένα σπίτι στην Αθήνα που μένει η αδερφή μου. Η ίδια, έχει ένα αυτοκίνητο να πληρώσει, και δεν την φτάνουν. Οπότε άκυρος ο διαιτολόγος. Δεν ξέρω όμως, γιατί για γυμναστήριο μου είπε θα ρωτήσει η μητέρα μου, οπότε αν τελικά μπορούμε, θα μπορούσα να ζητήσω διαιτολόγο. Αλλά δεν θα είναι για θέμα υγείας, θα είναι για να τρώω πιο πολύ, γιατί δίαιτα κάνω και μόνη μου. Οπότε δεν αξίζει.

Senior Member
    οπως το βλέπει ο καθένας, απλα με αυτη την λογική ουτε το γυμναστηριο χρειάζεται μπορεις να πηγαινεις σε καποιο παρκο να τρεξεις μα περπατησεις, να κανεις την γυμναστικη σου σπιτι σου, κοιλιακους κτλ

Page 6 of 29 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast