Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 29 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 425
    Senior Member
    Κοίτα, αν είχαμε λεφτά σίγουρα θα πήγαινα σε διαιτολόγο που μου έδινε 1600 θερμίδες και θα έχανα. Βέβαια το δύσκολο είναι να τον βρεις έναν τέτοιον. Αλλά τώρα δεν μπορούμε. Ούτε γυμναστήριο θα πάω, θα κάνω μόνη μου περπάτημα. Thanks πάντως, δεν διαφωνώ μαζί σου.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Πραγματικά τα λεφτά μας δεν φτάνουν ούτε για καλοριφέρ μιας και πληρώνουμε νοίκι για ένα σπίτι στην Αθήνα που μένει η αδερφή μου. Η ίδια, έχει ένα αυτοκίνητο να πληρώσει, και δεν την φτάνουν. Οπότε άκυρος ο διαιτολόγος. Δεν ξέρω όμως, γιατί για γυμναστήριο μου είπε θα ρωτήσει η μητέρα μου, οπότε αν τελικά μπορούμε, θα μπορούσα να ζητήσω διαιτολόγο. Αλλά δεν θα είναι για θέμα υγείας, θα είναι για να τρώω πιο πολύ, γιατί δίαιτα κάνω και μόνη μου. Οπότε δεν αξίζει.
    συγγνωμη που επεμβαινω αν θελεις τη συμβουλη μου βγες εξω και περπατα , βαλε τη μουσικουλα που σου αρεσει και περπατα 30 λεπτα και μετα γυρνα σπιτι και κανε 15 λεπτα ασκησεις τη μια μερα ποδια, την αλλη μερα χερια και την επομενη κοιλια και ραχη.
    ξεκινα τη μερα σου με ενα χυμο και ενα τοστ
    αργοτερα ενα φρουτο
    μεσημερι σαλατα και μια κουπα απο οτι εχει μαγειρεψει η μαμα σου
    απογευμα ενα γιαουρτακι με λιγο μελι και αμυγδαλα η ενα ζελε η μια μικρη σοκολατα
    και το βραδυ γαλα με 3 κουτ σουπας δημητριακα και δυο ξερα δαμασκηνα η μια σαλατα και σιγουρα θα εχεις κανει μια καλη αρχη. μη μπλεκεις τον εαυτο σου για αρχη ξεκινα απλα και ηρεμα και θα δεις αποτελεσματα

Senior Member
    Δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δίαιτα που μου λες γιατί είναι με πολύ λίγες θερμίδες και είπα και πριν ότι δεν κάνω με λίγες θερμίδες, γιατί μετά θα φανεί απότομο στην συντήρηση από τις 1200 πχ στις 2000 και θα τα πάρω πίσω. Όσο για τη γυμναστική, ωραία ιδέα είναι να κάνω ασκήσεις στα πόδια και στα χέρια, όσο για το περπάτημα κάνω μισή ώρα. Μόνο για τις ασκήσεις δεν ξέρω τι ασκήσεις πρέπει να κάνω! Ότι θυμάμαι από το σχολείο...

Senior Member
    Εσένα καραμέλα σου έβαζε μερέντα με ψωμί για πρωινό;

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δίαιτα που μου λες γιατί είναι με πολύ λίγες θερμίδες και είπα και πριν ότι δεν κάνω με λίγες θερμίδες, γιατί μετά θα φανεί απότομο στην συντήρηση από τις 1200 πχ στις 2000 και θα τα πάρω πίσω. Όσο για τη γυμναστική, ωραία ιδέα είναι να κάνω ασκήσεις στα πόδια και στα χέρια, όσο για το περπάτημα κάνω μισή ώρα. Μόνο για τις ασκήσεις δεν ξέρω τι ασκήσεις πρέπει να κάνω! Ότι θυμάμαι από το σχολείο...
    ok αντι για μια κουπα φαγητο, φαε ενα πιατο της σουπας γεματο

Senior Member
    ναι μου εβαζε, όχι καθε μερα βεβαια, το θεμα ομως ειναι οχι τι μου εβαζε το πρωι αλλα μετα οι συνδιασμοι που σου ελεγα, τι φαγητο επρεπε να φαω το μεσημερι και το βραδυ ωστε να "καψει" την μερεντα.
    Αυτα τα γνωρίζουν μονο οιι ειδικοι

Senior Member
    Originally posted by natallia
    ok αντι για μια κουπα φαγητο, φαε ενα πιατο της σουπας γεματο
    Και το βράδυ μια σαλάτα είναι λίγο! Με τις 1400 θερμίδες, αν φας γερό πρωινό, πχ ένα τοστ και ένα γάλα, φτάνει μετά να φας και ολόκληρο μεσημεριανό και βραδυνό και περισσεύει.

Senior Member
    ζωιτσα, ο λατιν χωρος αντεχεται??? εννοω ειναι γρηγορος χωρός, σε κανει να λαχανιαζεις κλπ?

σκεφτομαι να γραφτω κ εγω λατιν, οχι τοσο για γυμναστική (παω σε γυμναστηριο), αλλα περισσοτερο για να ανεβει η ψυχολογία μου. Απλα μου ειπαν πως ειναι πολυ γρηγορη η ολη φαση και δεν αντεχεται αν δεν εισαι μιση κοψια...

Originally posted by zwhtsa
    και εγω κανω ηδη 2 φορες την βδομαδα χορο λατιν.. αλλα το θεωρω λιγο για αυτο ηθελα να ξεκινησω και κατι αλλο. το γυμανστηριο το βαριομουν αφορητα και το κολυμβητηριο το σκεφτομουν απλα και μονο για να μην την αρπαζω επειδη θα πηγαινω βραδυ..
    και ο γιατρος μου ειναι υπερ του κολυμβητηριου. ειναι απιστευτη γυμναστικη, γυμανζεσε χωρις να ζοριζεις τον οργανισμο σου, σμιλευει το σωμα σου, σε βοηθαει στην κυταριτιδα, και γυμναζεις ολο το σωμα!!!!

Senior Member
    Originally posted by karamela
    ναι μου εβαζε, όχι καθε μερα βεβαια, το θεμα ομως ειναι οχι τι μου εβαζε το πρωι αλλα μετα οι συνδιασμοι που σου ελεγα, τι φαγητο επρεπε να φαω το μεσημερι και το βραδυ ωστε να "καψει" την μερεντα.
    Δεν ξέρω αν θα έχανα ακόμα και με μια τέτοια διαιτολόγο. Να πάω να δώσω 50 ευρώ το μήνα και να μην χάνω; Μου έδινε και μένα σοκολάτα τώρα που θυμήθηκα μία που είχα πάει παλιά 50 γρ σε μία μόνο μέρα της εβδομάδας. Αλλά και πάλι δεν έχασα τότε τίποτα. Δεν ξέρω τι να πω.

Senior Member
    κοιτα εγω εδω δε σου λεω θερμιδες γιατι η καθε μαγειρισα μαγειρευει διαφορετικα, εγω σου λεω τη λογικη που πρεπει να ακολουθησεις -κατα τη γνωμη μου- δε ξερω δηλαδη πως το οριζεις το ολοκληρο βραδυνο η μεσημεριανο αν θες παντως να αδυνατισεις σκεψου οτι πρεπει να τρως λιγοτερο απο οσο τρως αυτη τη στιγμη. τωρα εσυ ξερεις εσυ κανονιζεις
    sorry κολλησε ο υπολογιστης μου........

Senior Member
    Εννοείται ότι τρώω λιγότερο από όσο τρώω κανονικά. Τρώω αυτά και τίποτα άλλο, ούτε καν καφέ με γάλα ή χυμό! Ολόκληρο βραδυνό ή μεσημεριανό εννοώ μια μερίδα. ʼμα κοιτάξεις στον θερμιδομετρητή, τα περισσότερα φαγητά έχουν περίπου 450 θερμίδες, εκτός το κοτόπουλο και την κοτόσουπα που έχουν γύρω στις 220 και τα μακαρόνια που έχουν 520 ή 560 δεν θυμάμαι. Μιλάμε για φαγητά όπως φακές, φασολάδα, πατάτες ψητές με ψάρι, κτλ. Όχι για καρμπονάρες και πίτσες. Αν και είδα ότι ακόμα και η πίτα με γύρο έχει γύρω στις 540 θερμίδες, φαντάσου αλάδωτη με τζατζίκι και κοτόπουλο, πολύ λιγότερες.

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Εννοείται ότι τρώω λιγότερο από όσο τρώω κανονικά. Τρώω αυτά και τίποτα άλλο, ούτε καν καφέ με γάλα ή χυμό! Ολόκληρο βραδυνό ή μεσημεριανό εννοώ μια μερίδα. ʼμα κοιτάξεις στον θερμιδομετρητή, τα περισσότερα φαγητά έχουν περίπου 450 θερμίδες, εκτός το κοτόπουλο και την κοτόσουπα που έχουν γύρω στις 220 και τα μακαρόνια που έχουν 520 ή 560 δεν θυμάμαι. Μιλάμε για φαγητά όπως φακές, φασολάδα, πατάτες ψητές με ψάρι, κτλ. Όχι για καρμπονάρες και πίτσες. Αν και είδα ότι ακόμα και η πίτα με γύρο έχει γύρω στις 540 θερμίδες, φαντάσου αλάδωτη με τζατζίκι και κοτόπουλο, πολύ λιγότερες.
    και παλι εξαρταται ποιος τα μαγειρευει και τι βαζει μεσα. επειδη γενικα ειναι δυσκολο να προσδιορισεις τις θερμιδες γενικα καλο θα ηταν να μετρας μεγεθη. πιστευω πως το κολπο με την κουπα ειναι καλο. επισης πιστευω πως αν δοκιμασεις μια βδομαδα το διαιτολογιο που σου προτεινα σιγουρα θα χασεις τωρα απο εκει και περα δικη σου η ζωη και η επιλογη -εγω παντως δε τρωω κανονικο μεσημεριανο και βραδυνο γιατι οταν το κανω παιρνω βαρος-

Senior Member
    A και το πιτογυρο μπορει να φτασει τις 900 θερμιδες διαβασα αρθρο σχετικα με αυτο!!! αναλογα ποσο λιπαρο ειναι το κρεας η πιτα το τζατζικι μονο αν το φτιαχνεις στο σπιτι σου μπορεις να πεις α εφαγα 500 θερμιδες απο το χειροποιητο σουβλακι μου!!

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by karamela
    Δεν ξέρω αν θα έχανα ακόμα και με μια τέτοια διαιτολόγο. Να πάω να δώσω 50 ευρώ το μήνα και να μην χάνω; Μου έδινε και μένα σοκολάτα τώρα που θυμήθηκα μία που είχα πάει παλιά 50 γρ σε μία μόνο μέρα της εβδομάδας. Αλλά και πάλι δεν έχασα τότε τίποτα. Δεν ξέρω τι να πω.
    βλέπω αμφισβητείς τα πάντα οσα λέμε, δεν γινεται ολοι οι γιατροι και διαιτολόγοι να ειναι αχρηστοι και να μην μπορουν να σε κανουν να χασεις.
    Και για την μερεντα που σου ειπα σου ξαναλέω ηταν διατροφή ΜΟΝΟ για εμενα, για τον δικο ΜΟΥ οργανισμό, για τον καθε πελατη της βγαζει αλλη διατροφή.

Senior Member
    Όχι δεν το δοκιμάζω το διαιτολόγιο, όσο και να θέλω για να χάσω, γιατί μετά θα ανέβω απότομα στις 2000 και θα πάρω βάρος. Εδώ προχθές έφαγα 900 θερμίδες και έχασα και μόλις πήγα στις 1400 τα πήρα όλα, με αποτέλεσμα να μην χάσω τίποτα με δύο μέρες δίαιτα. Η κούπα μου φαίνεται λίγο. Μερίδα θεωρούμε ένα πιάτο της σούπας ή ένα μικρό πιάτο γεμάτο. Όσο για το μαγείρεμα, μαγειρεύει η μητέρα μου με το ελάχιστο λάδι. Γενικά, αποφεύγουμε τα λάδια σαν οικογένεια, γιατί όλοι έχουμε παραπανίσια κιλά λίγο πολύ. Οπότε δεν βάζουμε πολύ λάδι. Επίσης εγώ δεν τρώω καθόλου τυρί. Ούτε ψωμί, μόνο σήμερα έφαγα επειδή πείναγα.

Page 7 of 29 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast