Results 106 to 120 of 425
Thread: Χρειάζεται και γυμναστική;
-
24-02-2010, 15:12 #106
Originally posted by karamela
βλέπω αμφισβητείς τα πάντα οσα λέμε, δεν γινεται ολοι οι γιατροι και διαιτολόγοι να ειναι αχρηστοι και να μην μπορουν να σε κανουν να χασεις.
Και για την μερεντα που σου ειπα σου ξαναλέω ηταν διατροφή ΜΟΝΟ για εμενα, για τον δικο ΜΟΥ οργανισμό, για τον καθε πελατη της βγαζει αλλη διατροφή.
- 24-02-2010, 15:12 #107
Ρε κοπελια αφου δεν εισαι διατεθειμενη ουτε το φαι να στερηθεις ουτε τον κωλο σου να κουνησεις για να χασεις τι καθεσαι και ζαλιζεις τον κοσμο? ειλικρινα απορω πως δειχνουν ακομα τοση υπομονη. δηλαδη ελεος λεφτα δεν εχετε για να πας σε ενα σωστο ανθρωπο και να σε βοηθησει αλλα εχετε αρκετα για να πληρωνετε ιντερνετ?? αμα θελεις να χασεις βαρος πρεπει να κανεις θυσιες και να στερηθεις αλλιως δεν προκειται να χασεις στον αιωνα τον απαντα. και αν βαριεσαι καισ ου φαινεται δυσκολο να βγεις να περπατησεις μιση ωρα κατσε στο ιντερνετ αλλα πηγαινε αλλου να κλαφτεις και οχι εδω μεσα που αλλοι φτυνουν αιμα για να χασουν βαρος και τρεχουνα πο γυμναστηριο σε γυμναστηριο και χιλια αλλα δυο. αιντε γιατι εχει 3 μερες τωρα τα κραταω και θα σκασω στο τελος!!!
24-02-2010, 15:14 #108
Originally posted by natallia
A και το πιτογυρο μπορει να φτασει τις 900 θερμιδες διαβασα αρθρο σχετικα με αυτο!!! αναλογα ποσο λιπαρο ειναι το κρεας η πιτα το τζατζικι μονο αν το φτιαχνεις στο σπιτι σου μπορεις να πεις α εφαγα 500 θερμιδες απο το χειροποιητο σουβλακι μου!!
24-02-2010, 15:16 #109
τι αλλο θα ακουσω μεσημεριατικα.... κρινεις τις θερμιδες αναλογα με το ποσο χορταινεις εσυ? δηλαδη αν λεει οτι η μεριδα ειναι 500 θερμιδες εσυ κρινεις με το ποσο θα φας εσυ και ας ειναι 3η η μεριδα??? ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ??? ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ!!!
24-02-2010, 15:16 #110
Originally posted by lbp
Όχι δεν το δοκιμάζω το διαιτολόγιο, όσο και να θέλω για να χάσω, γιατί μετά θα ανέβω απότομα στις 2000 και θα πάρω βάρος. Εδώ προχθές έφαγα 900 θερμίδες και έχασα και μόλις πήγα στις 1400 τα πήρα όλα, με αποτέλεσμα να μην χάσω τίποτα με δύο μέρες δίαιτα. Η κούπα μου φαίνεται λίγο. Μερίδα θεωρούμε ένα πιάτο της σούπας ή ένα μικρό πιάτο γεμάτο. Όσο για το μαγείρεμα, μαγειρεύει η μητέρα μου με το ελάχιστο λάδι. Γενικά, αποφεύγουμε τα λάδια σαν οικογένεια, γιατί όλοι έχουμε παραπανίσια κιλά λίγο πολύ. Οπότε δεν βάζουμε πολύ λάδι. Επίσης εγώ δεν τρώω καθόλου τυρί. Ούτε ψωμί, μόνο σήμερα έφαγα επειδή πείναγα.
24-02-2010, 15:19 #111
Originally posted by lbp
Όχι δεν το δοκιμάζω το διαιτολόγιο, όσο και να θέλω για να χάσω, γιατί μετά θα ανέβω απότομα στις 2000 και θα πάρω βάρος. Εδώ προχθές έφαγα 900 θερμίδες και έχασα και μόλις πήγα στις 1400 τα πήρα όλα, με αποτέλεσμα να μην χάσω τίποτα με δύο μέρες δίαιτα. Η κούπα μου φαίνεται λίγο. Μερίδα θεωρούμε ένα πιάτο της σούπας ή ένα μικρό πιάτο γεμάτο. Όσο για το μαγείρεμα, μαγειρεύει η μητέρα μου με το ελάχιστο λάδι. Γενικά, αποφεύγουμε τα λάδια σαν οικογένεια, γιατί όλοι έχουμε παραπανίσια κιλά λίγο πολύ. Οπότε δεν βάζουμε πολύ λάδι. Επίσης εγώ δεν τρώω καθόλου τυρί. Ούτε ψωμί, μόνο σήμερα έφαγα επειδή πείναγα.
Εσυ μπορεις να κανεις και το αλλο να τα τρως ολα οτι ετρωγες αλλα μειωσε τις ποσοτητες, αν ας πουμε ετρωγες 1 πιατο γεματο φακες φαει τωρα τα 2/3 του πιατου για αρχη
24-02-2010, 15:19 #112
Originally posted by Esprit
Ρε κοπελια αφου δεν εισαι διατεθειμενη ουτε το φαι να στερηθεις ουτε τον κωλο σου να κουνησεις για να χασεις τι καθεσαι και ζαλιζεις τον κοσμο? ειλικρινα απορω πως δειχνουν ακομα τοση υπομονη. δηλαδη ελεος λεφτα δεν εχετε για να πας σε ενα σωστο ανθρωπο και να σε βοηθησει αλλα εχετε αρκετα για να πληρωνετε ιντερνετ?? αμα θελεις να χασεις βαρος πρεπει να κανεις θυσιες και να στερηθεις αλλιως δεν προκειται να χασεις στον αιωνα τον απαντα. και αν βαριεσαι καισ ου φαινεται δυσκολο να βγεις να περπατησεις μιση ωρα κατσε στο ιντερνετ αλλα πηγαινε αλλου να κλαφτεις και οχι εδω μεσα που αλλοι φτυνουν αιμα για να χασουν βαρος και τρεχουνα πο γυμναστηριο σε γυμναστηριο και χιλια αλλα δυο. αιντε γιατι εχει 3 μερες τωρα τα κραταω και θα σκασω στο τελος!!!
24-02-2010, 15:20 #113
τι αλλο θα ακουσω μεσημεριατικα.... κρινεις τις θερμιδες αναλογα με το ποσο χορταινεις εσυ? δηλαδη αν λεει οτι η μεριδα ειναι 500 θερμιδες εσυ κρινεις με το ποσο θα φας εσυ και ας ειναι 3η η μεριδα??? ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ??? ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ!!!
24-02-2010, 15:20 #114
ελεος με δυο μερες μονο διαιτα δε χανεις τιποτα και αν χασεις θα ειναι για λιγο. σκεψου τα κιλα δε τα πηρες σε δυο μερες τα πηρες σιγα σιγα και τρωγοντας περισσοτερο απο οσο επρεπε, και για να τα χασεις θα τα χασεις εξισου σιγα και τρωγοντας ΛΙΓΟΤΕΡΟ με βοηθεια και απο τη γυμναστικη.
και εγω οταν ξεκινησα γυμναστικη αντι να χασω πηρα διοτι αυξηθηκε η μυικη μου μαζα τι επρεπε δηλαδη να σταματησω τη γυμναστικη επειδη πηρα 2 κιλα ? ξεχνα για λιγο τη ζυγαρια !! και ξεκινα μια υγειηνη ζωη με λιγοτερο φαγητο και περισσοτερη κινηση.
24-02-2010, 15:23 #115
Μολις ειδα διαφημιση για το περιοδικο φορμα νομιζω που εχει δωρο λαστιχο για ασκησεις για τα χερια με μπαλες πιλατες.... και εχει δωρο και dvd με ασκησεις. ειναι καλη λυση για οσους γυμανζοντε σπιτι. εγω ειχα παρει την μπαλα πιλατες και οντος οποτε εκανα ενοιωθα πως γυμανζομουνα αρκετα!
24-02-2010, 15:23 #116
Originally posted by karamela
μα δεν θα ανεβεις αποτομα σε τοσες θερμίδες πρεπει να το κανεις σιγα σιγα και οι περισσοτερες διαιτες με θερμίδες εινα αποτυχια, γιατι αν για παραδειγμα ενας ανθρωπος που εχει τρελα με τα γλυκα φαει 2 σοκολατες την ημερα αρα συμπλήρωσε τις θερμίδες που επρεπε να παρει και δεν φαει τιποτα αλλο εννοειται, πες μου τι κιλα θα χασει και ας ειναι σωσος στις θερμίδες.
Εσυ μπορεις να κανεις και το αλλο να τα τρως ολα οτι ετρωγες αλλα μειωσε τις ποσοτητες, αν ας πουμε ετρωγες 1 πιατο γεματο φακες φαει τωρα τα 2/3 του πιατου για αρχη
24-02-2010, 15:23 #117
θα σου λεγα μερικα πετυχημενα αλλα τελος παντων... ηρθες εδω μεσα και μας εχεις κυριολεκτικα πρηξει εχει 3 μερες τα κοριτσια σε βοηθανε και σου συμπαραστεκονται και ολες μα οελς σου οι απαντησεις ειναι α δε το κανω αυτο γτ θα πειναω α δε το κανω εκεινο γτ δε μπορω α δε το κανω το αλλο γτ δε ξερω γω τι ε τι στ αναθεμα θες απο μας τοτε? να καθεσαι ολη μερα να τρως και να γυμναζομαστε εμεις για σενα μπας και χασεις? αι παρατα μας στην τελικη εδω μεσα ειμαστε για να συμπαραστεκομαστε σε ανθρωπους που θελουν πραγμνατικα να κανουν κατι για να χασουν βαρος. εσυ δεν θελεις να κανεις τπτ. το ενα σου βρωμαει το αλλο σου ξινιζει. δεν κανεις διαιτα για να μη βαλεις κιλα οταν κανεις συντηρηση. με εχεις καραφλιασει και με εχεις φτασει σε σημειο να μιλαω ετσι και ξερουνε πολυ καλα εδω μεσα ποιο ηταν το επιπεδο μου και ποσο εχω βοηθησει κοσμο. αλλα εσυ εισαι το κατι αλλο!!! και απορω πως δειχνουν τοση ανοχη εδω τα κοριτσια που εχουνε φαει τοση ωρα να σου λενε ιδεες και συ να τα αποριπτεις ολα. και στο αλλο φορουμ ειμαι κι εγω εκει και αμα συνεχισεις και εκει να λες χαζομαρες και κει θα σε κραξουνε
24-02-2010, 15:25 #118
εγω να κοιταχτω??? μετα την ερωτηση σου του γιατι απαγορευονται οι σοκολατες πιστευω μας εδειξες αρκετα για το τι εχεις καταλαβει σχετικα με την διαιτα και του πως χανει κανεις κιλα....
24-02-2010, 15:25 #119
Originally posted by lbp
Η διατροφη δεν ειναι τοσο απλη οσο νομίζεις, αν ηταν ετσι απλα τα πραγματα δεν θα υπήρχαν ανθρωποι οι οποίοι να εχουν φαει τα χρονια τους στα θρανία μελετώντας πανω σε αυτα.
24-02-2010, 15:25 #120
Originally posted by natallia
το προχθες και το σημερα δεν ειναι μετρο συγκρισης η ζυγαρια κανει παιχνιδια σε ολους μας!!!! τωρα αν δε θες να χασεις γιατι μετα θα τα ξαναπαρεις ε ναι αμα φας θα τα ξαναπαρεις αν δε φας και προσεχεις θα τα κρατησεις, χασε πρωτα και μετα σκεψου για τη συντηρηση !!!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή