Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 29 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 425
    Senior Member
    Originally posted by karamela
    βλέπω αμφισβητείς τα πάντα οσα λέμε, δεν γινεται ολοι οι γιατροι και διαιτολόγοι να ειναι αχρηστοι και να μην μπορουν να σε κανουν να χασεις.
    Και για την μερεντα που σου ειπα σου ξαναλέω ηταν διατροφή ΜΟΝΟ για εμενα, για τον δικο ΜΟΥ οργανισμό, για τον καθε πελατη της βγαζει αλλη διατροφή.
    Δεν αμφισβητώ τα πάντα, και ούτε θα το συζητήσω άλλο. Ξέρω πόσο χάνω και αν χάνω και ο καθένας έχει τα προβλήματά του που τον κάνουν να μην χάσει. Εδώ είχα πάθει νευρική ανορεξία δεν έτρωγα τίποτα παρά μόνο 2 κουταλιές για βραδυνό και πάλι δεν έχασα τίποτα. Και μη μου πεις πως τότε δεν χάνεις, γιατί τα 'χω ξανακούσει αυτά επανελλειμένα, έχω ακούσει όμως και ανθρώπους που το έκαναν αυτό και έχασαν. Και δεν είναι λογικό να μην χάσεις.

Senior Member
    Ρε κοπελια αφου δεν εισαι διατεθειμενη ουτε το φαι να στερηθεις ουτε τον κωλο σου να κουνησεις για να χασεις τι καθεσαι και ζαλιζεις τον κοσμο? ειλικρινα απορω πως δειχνουν ακομα τοση υπομονη. δηλαδη ελεος λεφτα δεν εχετε για να πας σε ενα σωστο ανθρωπο και να σε βοηθησει αλλα εχετε αρκετα για να πληρωνετε ιντερνετ?? αμα θελεις να χασεις βαρος πρεπει να κανεις θυσιες και να στερηθεις αλλιως δεν προκειται να χασεις στον αιωνα τον απαντα. και αν βαριεσαι καισ ου φαινεται δυσκολο να βγεις να περπατησεις μιση ωρα κατσε στο ιντερνετ αλλα πηγαινε αλλου να κλαφτεις και οχι εδω μεσα που αλλοι φτυνουν αιμα για να χασουν βαρος και τρεχουνα πο γυμναστηριο σε γυμναστηριο και χιλια αλλα δυο. αιντε γιατι εχει 3 μερες τωρα τα κραταω και θα σκασω στο τελος!!!

Senior Member
    Originally posted by natallia
    A και το πιτογυρο μπορει να φτασει τις 900 θερμιδες διαβασα αρθρο σχετικα με αυτο!!! αναλογα ποσο λιπαρο ειναι το κρεας η πιτα το τζατζικι μονο αν το φτιαχνεις στο σπιτι σου μπορεις να πεις α εφαγα 500 θερμιδες απο το χειροποιητο σουβλακι μου!!
    Εγώ κρίνω τις θερμίδες ανάλογα και με το πόσο χορταίνω. Ξέρω αν έφαγα πολύ με το πόσο χόρτασα. Μήπως εννοείς τη μερίδα γύρο; Γιατί για μια πίτα μου φαίνεται πολύ. Εγώ με μία δεν χορταίνω.

Senior Member
    τι αλλο θα ακουσω μεσημεριατικα.... κρινεις τις θερμιδες αναλογα με το ποσο χορταινεις εσυ? δηλαδη αν λεει οτι η μεριδα ειναι 500 θερμιδες εσυ κρινεις με το ποσο θα φας εσυ και ας ειναι 3η η μεριδα??? ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ??? ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ!!!

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Όχι δεν το δοκιμάζω το διαιτολόγιο, όσο και να θέλω για να χάσω, γιατί μετά θα ανέβω απότομα στις 2000 και θα πάρω βάρος. Εδώ προχθές έφαγα 900 θερμίδες και έχασα και μόλις πήγα στις 1400 τα πήρα όλα, με αποτέλεσμα να μην χάσω τίποτα με δύο μέρες δίαιτα. Η κούπα μου φαίνεται λίγο. Μερίδα θεωρούμε ένα πιάτο της σούπας ή ένα μικρό πιάτο γεμάτο. Όσο για το μαγείρεμα, μαγειρεύει η μητέρα μου με το ελάχιστο λάδι. Γενικά, αποφεύγουμε τα λάδια σαν οικογένεια, γιατί όλοι έχουμε παραπανίσια κιλά λίγο πολύ. Οπότε δεν βάζουμε πολύ λάδι. Επίσης εγώ δεν τρώω καθόλου τυρί. Ούτε ψωμί, μόνο σήμερα έφαγα επειδή πείναγα.
    το προχθες και το σημερα δεν ειναι μετρο συγκρισης η ζυγαρια κανει παιχνιδια σε ολους μας!!!! τωρα αν δε θες να χασεις γιατι μετα θα τα ξαναπαρεις ε ναι αμα φας θα τα ξαναπαρεις αν δε φας και προσεχεις θα τα κρατησεις, χασε πρωτα και μετα σκεψου για τη συντηρηση !!!

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Όχι δεν το δοκιμάζω το διαιτολόγιο, όσο και να θέλω για να χάσω, γιατί μετά θα ανέβω απότομα στις 2000 και θα πάρω βάρος. Εδώ προχθές έφαγα 900 θερμίδες και έχασα και μόλις πήγα στις 1400 τα πήρα όλα, με αποτέλεσμα να μην χάσω τίποτα με δύο μέρες δίαιτα. Η κούπα μου φαίνεται λίγο. Μερίδα θεωρούμε ένα πιάτο της σούπας ή ένα μικρό πιάτο γεμάτο. Όσο για το μαγείρεμα, μαγειρεύει η μητέρα μου με το ελάχιστο λάδι. Γενικά, αποφεύγουμε τα λάδια σαν οικογένεια, γιατί όλοι έχουμε παραπανίσια κιλά λίγο πολύ. Οπότε δεν βάζουμε πολύ λάδι. Επίσης εγώ δεν τρώω καθόλου τυρί. Ούτε ψωμί, μόνο σήμερα έφαγα επειδή πείναγα.
    μα δεν θα ανεβεις αποτομα σε τοσες θερμίδες πρεπει να το κανεις σιγα σιγα και οι περισσοτερες διαιτες με θερμίδες εινα αποτυχια, γιατι αν για παραδειγμα ενας ανθρωπος που εχει τρελα με τα γλυκα φαει 2 σοκολατες την ημερα αρα συμπλήρωσε τις θερμίδες που επρεπε να παρει και δεν φαει τιποτα αλλο εννοειται, πες μου τι κιλα θα χασει και ας ειναι σωσος στις θερμίδες.
    Εσυ μπορεις να κανεις και το αλλο να τα τρως ολα οτι ετρωγες αλλα μειωσε τις ποσοτητες, αν ας πουμε ετρωγες 1 πιατο γεματο φακες φαει τωρα τα 2/3 του πιατου για αρχη

Senior Member
    Originally posted by Esprit
    Ρε κοπελια αφου δεν εισαι διατεθειμενη ουτε το φαι να στερηθεις ουτε τον κωλο σου να κουνησεις για να χασεις τι καθεσαι και ζαλιζεις τον κοσμο? ειλικρινα απορω πως δειχνουν ακομα τοση υπομονη. δηλαδη ελεος λεφτα δεν εχετε για να πας σε ενα σωστο ανθρωπο και να σε βοηθησει αλλα εχετε αρκετα για να πληρωνετε ιντερνετ?? αμα θελεις να χασεις βαρος πρεπει να κανεις θυσιες και να στερηθεις αλλιως δεν προκειται να χασεις στον αιωνα τον απαντα. και αν βαριεσαι καισ ου φαινεται δυσκολο να βγεις να περπατησεις μιση ωρα κατσε στο ιντερνετ αλλα πηγαινε αλλου να κλαφτεις και οχι εδω μεσα που αλλοι φτυνουν αιμα για να χασουν βαρος και τρεχουνα πο γυμναστηριο σε γυμναστηριο και χιλια αλλα δυο. αιντε γιατι εχει 3 μερες τωρα τα κραταω και θα σκασω στο τελος!!!
    Παιδάκι μου άντε πες τα σε καναν άλλο αυτά. Ποιός φτύνει αίμα; Όλοι εδώ μέσα, κάνουν όσο μπορούνε. Και όχι όλοι. Σε μερικούς αρέσει η γυμναστική που κάνουνε πολύ. Το ίντερνετ κοστίζει 16 ευρώ το μήνα, όχι 50. Και όχι, δεν είχαμε λεφτά για το ίντερνετ αλλά ασχολούμαι όλη μέρα με αυτό και μου ήταν απαραίτητο. Και κάνω θυσίες κοπέλα μου,εδώ και ένα μήνα κάνω δίαιτα! ΈΛΕΟΣ βρε παιδιά σε αυτό το site! Να έχεις πρόβλημα και αντί να σε βοηθάνε, να σου φωνάζουν κιόλας. Πήγα και σε άλλο site και είπα το πρόβλημά μου, και όταν είπα με λιντσάρανε σε αυτό το site, μου είπαν γιατί. Μπαίνει το κάθε καρυδιάς καρύδι που έχει όρεξη για καυγά και μιλάει και από πάνω. Το μόνο που ξέρετε είναι να κατακρίνετε. Αυτό έχω να πω εγώ. Και αν δεν έχετε εσείς υπομονή που δεν χάνω, φαντάσου εγώ.

Senior Member
    τι αλλο θα ακουσω μεσημεριατικα.... κρινεις τις θερμιδες αναλογα με το ποσο χορταινεις εσυ? δηλαδη αν λεει οτι η μεριδα ειναι 500 θερμιδες εσυ κρινεις με το ποσο θα φας εσυ και ας ειναι 3η η μεριδα??? ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ??? ΠΑΣ ΚΑΛΑ??? ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ!!!
    ʼντε κοιτάξου σε κανα γιατρό γιατί έχεις πρόβλημα

Senior Member
    ελεος με δυο μερες μονο διαιτα δε χανεις τιποτα και αν χασεις θα ειναι για λιγο. σκεψου τα κιλα δε τα πηρες σε δυο μερες τα πηρες σιγα σιγα και τρωγοντας περισσοτερο απο οσο επρεπε, και για να τα χασεις θα τα χασεις εξισου σιγα και τρωγοντας ΛΙΓΟΤΕΡΟ με βοηθεια και απο τη γυμναστικη.
    και εγω οταν ξεκινησα γυμναστικη αντι να χασω πηρα διοτι αυξηθηκε η μυικη μου μαζα τι επρεπε δηλαδη να σταματησω τη γυμναστικη επειδη πηρα 2 κιλα ? ξεχνα για λιγο τη ζυγαρια !! και ξεκινα μια υγειηνη ζωη με λιγοτερο φαγητο και περισσοτερη κινηση.

Senior Member
    Μολις ειδα διαφημιση για το περιοδικο φορμα νομιζω που εχει δωρο λαστιχο για ασκησεις για τα χερια με μπαλες πιλατες.... και εχει δωρο και dvd με ασκησεις. ειναι καλη λυση για οσους γυμανζοντε σπιτι. εγω ειχα παρει την μπαλα πιλατες και οντος οποτε εκανα ενοιωθα πως γυμανζομουνα αρκετα!

Senior Member
    Originally posted by karamela
    μα δεν θα ανεβεις αποτομα σε τοσες θερμίδες πρεπει να το κανεις σιγα σιγα και οι περισσοτερες διαιτες με θερμίδες εινα αποτυχια, γιατι αν για παραδειγμα ενας ανθρωπος που εχει τρελα με τα γλυκα φαει 2 σοκολατες την ημερα αρα συμπλήρωσε τις θερμίδες που επρεπε να παρει και δεν φαει τιποτα αλλο εννοειται, πες μου τι κιλα θα χασει και ας ειναι σωσος στις θερμίδες.
    Εσυ μπορεις να κανεις και το αλλο να τα τρως ολα οτι ετρωγες αλλα μειωσε τις ποσοτητες, αν ας πουμε ετρωγες 1 πιατο γεματο φακες φαει τωρα τα 2/3 του πιατου για αρχη
    Οι ποσότητες είναι πολύ περισσότερες αυτές που έτρωγα, οπότε ήδη έχω μειώσει πολύ. Επιμένω φοβάμαι για την συντήρηση μετά, και δεν θέλω να μειώσω άλλο. Δεν λέμε να φας 2 σοκολάτες αλλά και πάλι αυτό γιατί απαγορεύεται; Επειδή έχουν πολλά λιπαρά λογικά.

Senior Member
    θα σου λεγα μερικα πετυχημενα αλλα τελος παντων... ηρθες εδω μεσα και μας εχεις κυριολεκτικα πρηξει εχει 3 μερες τα κοριτσια σε βοηθανε και σου συμπαραστεκονται και ολες μα οελς σου οι απαντησεις ειναι α δε το κανω αυτο γτ θα πειναω α δε το κανω εκεινο γτ δε μπορω α δε το κανω το αλλο γτ δε ξερω γω τι ε τι στ αναθεμα θες απο μας τοτε? να καθεσαι ολη μερα να τρως και να γυμναζομαστε εμεις για σενα μπας και χασεις? αι παρατα μας στην τελικη εδω μεσα ειμαστε για να συμπαραστεκομαστε σε ανθρωπους που θελουν πραγμνατικα να κανουν κατι για να χασουν βαρος. εσυ δεν θελεις να κανεις τπτ. το ενα σου βρωμαει το αλλο σου ξινιζει. δεν κανεις διαιτα για να μη βαλεις κιλα οταν κανεις συντηρηση. με εχεις καραφλιασει και με εχεις φτασει σε σημειο να μιλαω ετσι και ξερουνε πολυ καλα εδω μεσα ποιο ηταν το επιπεδο μου και ποσο εχω βοηθησει κοσμο. αλλα εσυ εισαι το κατι αλλο!!! και απορω πως δειχνουν τοση ανοχη εδω τα κοριτσια που εχουνε φαει τοση ωρα να σου λενε ιδεες και συ να τα αποριπτεις ολα. και στο αλλο φορουμ ειμαι κι εγω εκει και αμα συνεχισεις και εκει να λες χαζομαρες και κει θα σε κραξουνε

Senior Member
    εγω να κοιταχτω??? μετα την ερωτηση σου του γιατι απαγορευονται οι σοκολατες πιστευω μας εδειξες αρκετα για το τι εχεις καταλαβει σχετικα με την διαιτα και του πως χανει κανεις κιλα....

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Παιδάκι μου άντε πες τα σε καναν άλλο αυτά. Ποιός φτύνει αίμα; Όλοι εδώ μέσα, κάνουν όσο μπορούνε. Και όχι όλοι. Σε μερικούς αρέσει η γυμναστική που κάνουνε πολύ. Το ίντερνετ κοστίζει 16 ευρώ το μήνα, όχι 50. Και όχι, δεν είχαμε λεφτά για το ίντερνετ αλλά ασχολούμαι όλη μέρα με αυτό και μου ήταν απαραίτητο. Και κάνω θυσίες κοπέλα μου,εδώ και ένα μήνα κάνω δίαιτα! ΈΛΕΟΣ βρε παιδιά σε αυτό το site! Να έχεις πρόβλημα και αντί να σε βοηθάνε, να σου φωνάζουν κιόλας. Πήγα και σε άλλο site και είπα το πρόβλημά μου, και όταν είπα με λιντσάρανε σε αυτό το site, μου είπαν γιατί. Μπαίνει το κάθε καρυδιάς καρύδι που έχει όρεξη για καυγά και μιλάει και από πάνω. Το μόνο που ξέρετε είναι να κατακρίνετε. Αυτό έχω να πω εγώ. Και αν δεν έχετε εσείς υπομονή που δεν χάνω, φαντάσου εγώ.
    βρε κοπέλα μου μην αρπάζεσαι απλα κι εσυ σου εχουμε πει τοσα πραγματα και δεν συμφωνεις με κατι, βγαζεις ακυρες μεθόδους που ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενα.
    Η διατροφη δεν ειναι τοσο απλη οσο νομίζεις, αν ηταν ετσι απλα τα πραγματα δεν θα υπήρχαν ανθρωποι οι οποίοι να εχουν φαει τα χρονια τους στα θρανία μελετώντας πανω σε αυτα.

Senior Member
    Originally posted by natallia
    το προχθες και το σημερα δεν ειναι μετρο συγκρισης η ζυγαρια κανει παιχνιδια σε ολους μας!!!! τωρα αν δε θες να χασεις γιατι μετα θα τα ξαναπαρεις ε ναι αμα φας θα τα ξαναπαρεις αν δε φας και προσεχεις θα τα κρατησεις, χασε πρωτα και μετα σκεψου για τη συντηρηση !!!
    Σκέφτομαι απλώς να τρώω κανονικά, όσο τρώει όλος ο κόσμος. ʼμα τρώω τόσο λίγο, θα τα ξαναπάρω ακόμα και αν τρώω κανονικά, είναι δεδομένο! Γι'αυτό κάνω γυμναστική όσο κάνω.

Page 8 of 29 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast