Results 121 to 135 of 425
Thread: Χρειάζεται και γυμναστική;
-
24-02-2010, 15:27 #121
Originally posted by lbp
Originally posted by natallia
A και το πιτογυρο μπορει να φτασει τις 900 θερμιδες διαβασα αρθρο σχετικα με αυτο!!! αναλογα ποσο λιπαρο ειναι το κρεας η πιτα το τζατζικι μονο αν το φτιαχνεις στο σπιτι σου μπορεις να πεις α εφαγα 500 θερμιδες απο το χειροποιητο σουβλακι μου!!
- 24-02-2010, 15:27 #122
Originally posted by mtsek85
ζωιτσα, ο λατιν χωρος αντεχεται??? εννοω ειναι γρηγορος χωρός, σε κανει να λαχανιαζεις κλπ?
σκεφτομαι να γραφτω κ εγω λατιν, οχι τοσο για γυμναστική (παω σε γυμναστηριο), αλλα περισσοτερο για να ανεβει η ψυχολογία μου. Απλα μου ειπαν πως ειναι πολυ γρηγορη η ολη φαση και δεν αντεχεται αν δεν εισαι μιση κοψια...
24-02-2010, 15:28 #123
Originally posted by Esprit
θα σου λεγα μερικα πετυχημενα αλλα τελος παντων... ηρθες εδω μεσα και μας εχεις κυριολεκτικα πρηξει εχει 3 μερες τα κοριτσια σε βοηθανε και σου συμπαραστεκονται και ολες μα οελς σου οι απαντησεις ειναι α δε το κανω αυτο γτ θα πειναω α δε το κανω εκεινο γτ δε μπορω α δε το κανω το αλλο γτ δε ξερω γω τι ε τι στ αναθεμα θες απο μας τοτε? να καθεσαι ολη μερα να τρως και να γυμναζομαστε εμεις για σενα μπας και χασεις? αι παρατα μας στην τελικη εδω μεσα ειμαστε για να συμπαραστεκομαστε σε ανθρωπους που θελουν πραγμνατικα να κανουν κατι για να χασουν βαρος. εσυ δεν θελεις να κανεις τπτ. το ενα σου βρωμαει το αλλο σου ξινιζει. δεν κανεις διαιτα για να μη βαλεις κιλα οταν κανεις συντηρηση. με εχεις καραφλιασει και με εχεις φτασει σε σημειο να μιλαω ετσι και ξερουνε πολυ καλα εδω μεσα ποιο ηταν το επιπεδο μου και ποσο εχω βοηθησει κοσμο. αλλα εσυ εισαι το κατι αλλο!!! και απορω πως δειχνουν τοση ανοχη εδω τα κοριτσια που εχουνε φαει τοση ωρα να σου λενε ιδεες και συ να τα αποριπτεις ολα. και στο αλλο φορουμ ειμαι κι εγω εκει και αμα συνεχισεις και εκει να λες χαζομαρες και κει θα σε κραξουνε
24-02-2010, 15:29 #124
ζωητσα μια που σε πετυχα ονλινε να σε ρωτησω κι εγω... στους χορους λατιν η κοιλιτσα γυμναζεται? θελω να ξεκινησω κι εγω αλλα το γυμναστηριο το βαριεμαι κολυμβητηριο δεν εχω κοντα αλλα ο χορος μου αρεσει πολυ και ειναι και ευχαριστος τροπος γυμναστικης. και ποσο σου βγαινει οικονομικα αν επιτρεπεται?
24-02-2010, 15:30 #125
κουκλα μου γλυκεια ειμαι 59 κιλα τα τελευταια 12 χρονια ειμαι 32 χρονων και σε πληροφορω οτι εαν ετρωγα οσο ηθελα για να χορτασω θα ημουνα ΕΙΚΟΣΙ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, εδω κανεις λαθος το ποσο χορταινει κανεις ειναι πολυπλοκο ζητημα και δεν εχει να κανει με ποσες θερμιδες καταναλωνει.
24-02-2010, 15:30 #126
Originally posted by lbp
το προχθες και το σημερα δεν ειναι μετρο συγκρισης η ζυγαρια κανει παιχνιδια σε ολους μας!!!! τωρα αν δε θες να χασεις γιατι μετα θα τα ξαναπαρεις ε ναι αμα φας θα τα ξαναπαρεις αν δε φας και προσεχεις θα τα κρατησεις, χασε πρωτα και μετα σκεψου για τη συντηρηση !!!
24-02-2010, 15:31 #127
χαχαχαχαχαχαχαχαχα οποτε κατσε και συνεχισε να τρως και να μην κουνιεσαι καθολου απο τον καναπε επειδη στα αρχαια χρονια αποθηκευαν λιπος.... ειδες εσυ πουθενα να ηταν παχυσαρκοι οι αρχαιοι κοπελια? και αντι να απαξιεις αντε να ανοιξεις κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις! απο τι ηταν παχυσαρκοι οι αρχαιοι? απο τα χαμπουργκερ τις πιτσες η τις σοκολατες που δεν ξερεις γτ απαγορευονται στην διαιτα??? απαξιεις κιολας... τι να σου πω εχε χαρη...
24-02-2010, 15:35 #128
[ολος ο κοσμος και ποσο τρωει και το τι ειναι κανονικο ειναι σχετικα εσυ θα εστιασεις στον εαυτο σου και θα του δινεις τοσο φαγητο οσο χρειαζεται για να αδυνατισει και αν θες να αδυνατισεις ΝΑΙ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ, ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ αλλιως μου θυμιζεις λιγο τους παπαδες που για να κανουν νηστεια βαφτιζουν τη μπριζολα ελιες και την τρωνε
24-02-2010, 15:37 #129
τα ενδιαμεσα μην τα κατακρινεις, κανονικά πρέπει να τρώμε 5 γευματα την ημέρα
24-02-2010, 15:37 #130
Originally posted by Esprit
χαχαχαχαχαχαχαχαχα οποτε κατσε και συνεχισε να τρως και να μην κουνιεσαι καθολου απο τον καναπε επειδη στα αρχαια χρονια αποθηκευαν λιπος.... ειδες εσυ πουθενα να ηταν παχυσαρκοι οι αρχαιοι κοπελια? και αντι να απαξιεις αντε να ανοιξεις κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις! απο τι ηταν παχυσαρκοι οι αρχαιοι? απο τα χαμπουργκερ τις πιτσες η τις σοκολατες που δεν ξερεις γτ απαγορευονται στην διαιτα??? απαξιεις κιολας... τι να σου πω εχε χαρη...
24-02-2010, 15:38 #131
Originally posted by karamela
τα ενδιαμεσα μην τα κατακρινεις, κανονικά πρέπει να τρώμε 5 γευματα την ημέρα
24-02-2010, 15:39 #132
συγγνωμη αλλα δε μπορω να σε καταλαβω, δηλαδη δε μπορω να κατανοησω τον τροπο που σκεφτεσαι για να σε συμβουλεψω και να σε βοηθησω. οποτε καλη τυχη σε οτι κανεις.... ελπιζω να βρεις την ακρη απο το κουβαρι που εχεις πλεξει και σε βασανιζει.........
24-02-2010, 15:39 #133
lbp μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι είναι το να κάνεις δίαιτα , σταμάτα να κοιτάς θερμιδομετρητές .Όλες οι κοπέλες εδώ σου έχουν προτείνει να τρως λιγότερο και πολλά φρούτα ,λαχανικά και γυμναστική .Αυτό είναι η λύση όχι το μετράς 1400 θερμίδες .Στο κάτω κάτω όλο λόγια είσαι ,δεν θέλω το ένα δεν θέλω το άλλο .Έτσι δεν θα αδυνατίσεις ποτέ .Αν δεν ταλαιπωρηθείς αν δεν πεινάσεις αν δεν κουνηθείς δεν θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ .Βαρέθηκα πια και εγώ που είμαι μόνο 2 εβδομάδες εδώ να σε βλέπω να γκρινιάζεις σε γυναίκες που οι περισσότερες προσπαθουν και έχουν φτύσει αίμα για να χάσουν κάποια κιλά και να τα κρατήσουν .
Πραγματικά μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις.
24-02-2010, 15:40 #134
κατα την γνωμη ειναι μεγαλο λαθος τη μια μερα να κανεις διαιτα 900 θερμιδες και την αλλη μερα 1400 εννοειτε πως τα παιρνεις πισω. οπως λαθος ειναι να ζυγιζεσαι και καθημερινα.
συμφωμω με το διαιτολογιο που σου προτιναν πιο πανω τα κοριτσια.
οπως συμφωνω απολυτα και με την Esprit, ιτα δια σου λεω και εγω μηνες τωρα γι αυτο και με βριζεις πολλες φορες..
παρτο αποφαση μαρακι, δεν χανουμε κιλα αν δεν κανουμε προσπαθειες και δεν στερηθουμε πραγματα, αν δεν κοψεις το φαγητο και δεν ακολουθησεις ενα σωστο διαιτολογιο ( διαιτολογιο που δυστχυως θα σε κανει να πεινας στην αρχη μετα ομως το συνηθιζεις και δεν θα περιεχει πιτσες, σοκολατες,τυροπιτες, πατατες τηγανητες.. κλπ κλπ), αν δεν αποφασισεις να κανεις διαιτα σωστη χωρις παρασπονδιες ( λες πως κανει ενα μηνα διαιτα, σε ενα ποστ που εχεις κανει ομως εχεις γραψει καποιες μερες που κανεις παρασπονδιες), αν δεν ενταξεις πιο εντατικη γυμανστικη στο προγραμμα σου .. τοτε σκουρα τα πραγματα....
και ασε επιτελους τις δικαιολογιες πως δεν χανεις ισως λογω θυροειδη,ισως χαπιων.... σου ειπα πως και εγω εχω περασει απο αυτο το σταδιο. ειχα θυροειδη και το ειχα βρει σαν δικαιολογια, δεν χανω ελεγα γιατι εχω θυροειδη. ασχετα αν κατεβαζα τονους φαγητου.. παραμυθιαζα τον εαυτο μου ομως κανεναν αλλον.
τοσους μηνες που σε διαβαζω εδω μεσα μονιμος τα ιδια λες. και απο κανεναν δεν δεχεσε κουβεντα οταν σου λεει την αληθεια, πως αν δλδ δεν πεινασεις και δεν στερηθεις φαγητα τοτε δεν προκειτε να χασεις..αυτα και τελος απο εμενα. γιατι τσαμπα ασχολουμαι τοσες μερες οτι και να λεμε τπτ δεν δεχεσαι.
24-02-2010, 15:41 #135
όταν λενε 5 γευματα δεν εννοουν 5 φορες την ημερα μακαρονια με κιμα
εννοούν π.χ.
1 το πρωι το πρωινό σου
2 ενδιαμεσα ενα φρουτακι ή ενα φυσικό χυμό
3 το μεσημεριανο σε νορμαλ ποσοτητα
4 το απογευματινό, μια μπαρα δημητριακών, ένα γιαούρτι
5 το βραδυ μια σαλατα
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση