Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 29 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 425
    Senior Member

Έκκληση προς όλους!

Αυτή τη στιγμή η Μαρία νιώθει πως αγωνίζεται μόνη της στη μία μεριά με όλες εσάς από την άλλη
    κι όσο το αισθάνεται αυτό δε θα σταματήσει να επιμένει,χάνοντας το μέτρο στη σκέψη και την εξωτερίκευση της!
    Αντιλαμβάνομαι την καλή πρόθεση όλων σας να τη βοηθήσετε να συνειδητοποιήσει τα αυτονόητα,αλλά φοβάμαι
    πως αυτό που παραδέχεται κι η ίδια στην υπογραφή της είναι αλήθεια,τουλάχιστον σε ό,τι αφορά εμάς εδώ!
    Έχει ελπίδες η Μαρία να βοηθηθεί,αλλά όχι από μας κι ελπίζω να το κάνει!Σας παρακαλώ πάρα πολύ
    ό,τι κι αν ακολουθήσει από μέρους της,όσο προκλητικό,εριστικό,παράλο γο,επιθετικό επί προσωπικού
    κι αν σας φανεί,μην πέσετε στην παγίδα να το σχολιάσετε!Δεν τη βοηθάμε έτσι σε καμία περίπτωση!
    Κι αναφορικά με τις αναφορές στο πρόσωπο,που όλοι έχουμε κατά νου,αν μη τι άλλο,συμμετέχουμε
    να προσβάλλεται η μνήμη του κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο!Σας παρακαλώ πάρα πολύ,σταματάμε εδώ!

Senior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Σας παρακαλώ,μην απαντήσετε...

Senior Member
    Originally posted by device

το 99% που δεν συμφωνει μαζι της ειναι καθυστερημενοι

αν βρεθει 1% με απεριοριστη υπομονη και διαθεση να γλυφει ανηκει στους εξυπνους!
    Όπως τα λες "κοπέλα" μου είναι, ναι

Senior Member
    θα βρω το τοπικ που τα γραφεις και θα σε ξετανιτιασω εδω μεσα μη με προκαλεις αλλο...

τελος δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου αρκετα

Senior Member
    .

Senior Member

Senior Member
    .

Senior Member
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ σταματηστε το ξεκατινιασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    οτι πεις! αυτο ακριβως ειμαι!!! εισια τελικα πολυ εξυπνη σε ειχα παρεξηγησει.. εισαι η μονη που με καταλαβε εδω μεσα τι ανθρβπος ειμαι!!

Senior Member
    Ζωήτσα μου,σε θερμοπαρακαλώ!

Senior Member
    Ζωούλα μου, χιλια συγνωμη, αλλα πρεπει να στο πω. Σε εχω πετυχει αρκετες φορες να λες οτι δε θα ξαναασχοληθεις με οτι γραφει η Μαρια, και μ εναν μαγικο τροπο παντα παρασυρεσαι. Αφου εχεις δει οτι η επικοινωνια μεταξυ σας δυσκολα ειναι ομαλή, γιατι ταραζεσαι τοσο και δεν μπορεις να συγκρατηθεις? Στο λεω μ ολη μου την καλη διαθεση και το ξερεις.. χαλιεσαι κ εσυ και η Μαρια, για κατι που απειρες φορες εχει προκυψει και αντι να αγνοησετε η μια την αλλη, πατε να φαγωθειτε..

ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του σωστα? αφου το χεις δει τοσες φορες οτι δεν μπορεις να βοηθησεις μ οσα λες, γιατι να φτανεις στα ακρα και να βγαζεις ενα προσωπο που (οσο σε ξερω απο την υπολοιπη συμμετοχη στο φορουμ) δεν σε αντιπροσωπευει? εγω θελω να διαβάζω την γλυκομιλητη, γεματη ορεξη για ζωη, Ζωη!

Senior Member
    διαχειριστές του φορουμ δεν υπάρχουν? να κλειδώσουν το θέμα?

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by esceden
    Ζωούλα μου, χιλια συγνωμη, αλλα πρεπει να στο πω. Σε εχω πετυχει αρκετες φορες να λες οτι δε θα ξαναασχοληθεις με οτι γραφει η Μαρια, και μ εναν μαγικο τροπο παντα παρασυρεσαι. Αφου εχεις δει οτι η επικοινωνια μεταξυ σας δυσκολα ειναι ομαλή, γιατι ταραζεσαι τοσο και δεν μπορεις να συγκρατηθεις? Στο λεω μ ολη μου την καλη διαθεση και το ξερεις.. χαλιεσαι κ εσυ και η Μαρια, για κατι που απειρες φορες εχει προκυψει και αντι να αγνοησετε η μια την αλλη, πατε να φαγωθειτε..

ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του σωστα? αφου το χεις δει τοσες φορες οτι δεν μπορεις να βοηθησεις μ οσα λες, γιατι να φτανεις στα ακρα και να βγαζεις ενα προσωπο που (οσο σε ξερω απο την υπολοιπη συμμετοχη στο φορουμ) δεν σε αντιπροσωπευει? εγω θελω να διαβάζω την γλυκομιλητη, γεματη ορεξη για ζωη, Ζωη!
    το τελος το ειπα τωρα και ειναι οριστικο. οντος παραφερομαι χωρις να εχει νοημα.

Page 16 of 29 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast