Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 29 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast
Results 316 to 330 of 425
    Senior Member
    τωρα θα σε σιχτιρισω παλι μου φαινεται.... δεν εισαι ανθρωπος οταν κατηγορεις τους νεκρους. τους νεκρους μονο ο αγιος πετρος τους κρινει κανενας αλλος καταλαβες? δε σεβεσαι πια τπτ. και αμα δε χωρας εδω μεσα σηκω φυγε και μη μας πρηζεις αλλο. αιντε.

Senior Member
    ενταξει και εμενα δεν μου αρεσε
    και στο μηνυμα μου το εδειξα. αλλα απο εκει και περα οκ δεν εδωσα σημασια. αλλαξα τον τονο της κουβεντας. και αν με καποιον δεν καταλαβαινεστε απλα δεν του ξαναμιλας

Senior Member
    Εγώ σας πρήζω; Ή εσείς το συνεχίζετε; Κι εγώ δεν πιστεύω στον Αγ. Πέτρο γκε γκε; Θα μου την πείτε και γι'αυτό τώρα;

Senior Member
    ναι μωρε ετσι ξαφνικα
    ξυπανω το πρωι και λεω ας μαλωσω με την ταδε ετσι ξαφνικα χωρις να μου κανει κατι. ετσι ειμαι εγω ειμαι τρελη για δεσιμο. μαλωνω με τον κοσμο στα καλα καθουμενα. ετσι στα ξαφνικα. μη δινεις σημασια. ειμαι τρελη χαζη κι ανωριμη. εχω και χαρτι απο τρελογιατρο αμα λαχει. κατι που θα πρεπε να χουνε κι αλλοι εδω μεσα αλλα τελος παντων...

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Εξάλλου όντως μου τη λέγανε αν είδες μου λέει σε βαρέθηκε η ψυχή μου και τέτοια. Έτσι ξαφνικά χωρίς να πω κάτι εγώ.

οχι και ετσι ξαφνικα...
    μαζεψου γιατι θα αθετησω το λογο μου στα κοριτσια και θα αρχισω παλι..

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    ενταξει και εμενα δεν μου αρεσε
    και στο μηνυμα μου το εδειξα. αλλα απο εκει και περα οκ δεν εδωσα σημασια. αλλαξα τον τονο της κουβεντας. και αν με καποιον δεν καταλαβαινεστε απλα δεν του ξαναμιλας
    Ναι, σανελάκι, απλά άμα σε βρίζει δημόσια δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, παρά μόνο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.. Αυτό μόνο έχω αν το χάσω κι αυτό, χάθηκα. Μπαίνει εδώ μέσα ο καθένας, μπορεί να είναι χαζός και να διαβάζει ότι του σερβίρουν.

Senior Member
    το φορουμ να το χρησιμοποιεις οπως σε συμφερει αλλα για το καλο σου.. αν σου κανει καλο να διαβαζεις μονο τοτε αυτο κανεις. αν σε συμφερει να μιλας αυτο κανεις. ακι αν κατι δεν σου ταιριαζει τοτε το αλλαζεις. σε καμια περιπτωση ομως δεν θελει εδω κανενας το κακο του αλλου.και δεν στη λεει κανεις στην αρχη. απλα οι αν8ρωποι διαφερουν και δεν μιλανε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος και ετσι γινονται οι συγκρουσεις

Senior Member
    αμα το προβλημα σου ηταν οτι σε εβρισα δημοσια ζητω ειλικρινα και ταπεινα συγνωμη. αμα θελεις δωσε μου το τηλεφωνο σου η το μσν σου να στα πω κατ ιδιαν...

Senior Member
    ρε μαρια βλεπεις τοση ωρα αδιαφορουσαμε για το τι λες.. γιατι το συνεχιζεις? γυρευοντας πας παλι να αρχισουμε καβγα ? ελεος πια.

εσπριτακι.. τωρα σειρα μου να σου πω... σταματα να ασχολησε.. θα λεει θα λεει θα λεει καποαι στιγμη θα βαρεθει

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa

οχι και ετσι ξαφνικα...
    μαζεψου γιατι θα αθετησω το λογο μου στα κοριτσια και θα αρχισω παλι..
    Σε πείραξα εγώ παιδάκι μου πριν με πειράξεις εσύ;

Senior Member
    το φορουμ να το χρησιμοποιεις οπως σε συμφερει αλλα για το καλο σου.. αν σου κανει καλο να διαβαζεις μονο τοτε αυτο κανεις. αν σε συμφερει να μιλας αυτο κανεις. ακι αν κατι δεν σου ταιριαζει τοτε το αλλαζεις. σε καμια περιπτωση ομως δεν θελει εδω κανενας το κακο του αλλου.και δεν στη λεει κανεις στην αρχη. απλα οι αν8ρωποι διαφερουν και δεν μιλανε ολοι στο ιδιο μηκος κυματος και ετσι γινονται οι συγκρουσεις
    ʼστο σανελάκι γιατί δεν ξέρεις. Διάβασε πιο κάτω τι λένε να μου τα πουν από το τηλ. και βγάλε συμπεράσματα αν θέλουν το κακό μου ή όχι. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα που δεν σου ταιριάζουν δυστυχώς.

Senior Member
    παλι τα ιδια??? 8α σας βαλω τιμωρια βρε.....

Senior Member
    εγω απο το μηνυμα με το τηλ καταλαβα οτι 8ελουν να τα βρειτε

Senior Member
    καλα μαμα δεν θα ξαναπειραξω το κοριτσακι... συγνωμη μαμα μη με βαλεις τιμωρια θα ειμαι καλο παιδακι απο δω και περα...

Senior Member
    εγω απο το μηνυμα με το τηλ καταλαβα οτι 8ελουν να τα βρειτε
    Να τα βρούμε; Να μου τα χώσουν θέλουν από κοντά!!

Page 22 of 29 FirstFirst ... 122021222324 ... LastLast