Χρειάζεται και γυμναστική; - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 29 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 425
    Senior Member
    η Εσπριτ ήτανε

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Originally posted by Lily
    Κορίτσια αν θέλετε πάμε να φύγουμε από εδώ, η Μαρία δε θέλει να ηρεμήσουμε απόψε.
    Ας την αφήσουμε στην ησυχία της.

Μαρία είδες πόσο σε πείραξε μια μόνο λέξη? "επιθετικά" δεν σου είπα τίποτε άλλο, αν είχα βάλει ένα ερωτηματικό,
    μια φατσούλα κατι ή αν το είχα πει στο τηλέφωνο θα σου φαινόταν διαφορετικό.
    Εγώ πάντως δε σου κρατώ κακία που με είπες χαζή, είμαι σίγουρη οτι δεν το εννοούσες, κάνω λάθος?
    Όπως εσύ με είπες επιθετικιά και το ξεκίνησες, έτσι κι εγώ σε είπα χαζή. Σου έκανα κάτι και με είπες επιθετικιά; Όχι. Είχες δίκιο; Κατά τη γνώμη μου όχι, ήταν πολύ χαζό αυτό που είπες,
    και όμως έτσι φάνηκε δε σου λέω ψέματα, καλη σου νύχτα

Senior Member
    Ζωίτσα μου, esprit, Σανελάκι σας παρακαλώ ας μην απαντήσουμε άλλο,
    δε θα τελειώσει αυτή η ιστορία απόψε , ούτε στον αιώνα

Senior Member
    εγω αποχορω απο το ποστ αυτο. αρκετα σπαταλισαμε το χρονο μας. και νομιζω το ιδιο πρεπει να κανουμε ολες μας. μιας και η κοπελα δεν εχει διαθεση να ακουσει της αληθειες παρα μονο ψαχνετε για τσακωμους!

Senior Member
    Όχι να απαντήσει η Εσπριτ στο Σανελάκι σε αυτό που τη ρωτάει. Αλλά αλήθεια.

Senior Member
    καληνυχτα lbr και λυπαμαι για οσα εγιναν.. ελπιζω να ηρεμησεις και εσυ και ολες οι υπολοιπες...

Senior Member
    Ρε συ lbp τι ταξη πηγαινεις, προνηπιο η νηπιο?
    Η κορη μου παει προνηπιο και πραγματικα δεν κανει οπως εσυ!
    Λοιπον κοριτσακια εμενα το ποπ κορν μου τελειωσε και πραγματικα αυτη η "ταινια" με κανει και χασμουριεμαι πλεον.
    Αυριο προτεινω να αρχισουμε την ημερα μας με το εξης τοπικ-κουιζ: "Ποσες εβρισε η lbp?"
    Aντε καληνυχτες και καλη συνεχεια!:P

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    εγω αποχορω απο το ποστ αυτο. αρκετα σπαταλισαμε το χρονο μας. και νομιζω το ιδιο πρεπει να κανουμε ολες μας. μιας και η κοπελα δεν εχει διαθεση να ακουσει της αληθειες παρα μονο ψαχνετε για τσακωμους!
    αλήθεια; Εγώ τους ξεκίνησα τους τσακωμούς; Έτσι σου μάθανε να λες στα δύσκολα;

Senior Member
    λιλικα μου γλυκια μη στεναχωριεσαι εισαι ο πιο γλυκος ανθρωπος που εχω μιλησει ποτε... πρωτη φορα στην ζωη μου νιωθω τα λογια καποιου σαν χαδι πανω μου!! στειλε μου το μαιλ σου αν εχεις να μιλαμε!!

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    καληνυχτα lbr και λυπαμαι για οσα εγιναν.. ελπιζω να ηρεμησεις και εσυ και ολες οι υπολοιπες...
    καληνύχτα σανελάκι.. εγώ δεν έχω λόγια πάλι τουλάχιστον με υποστηρίζουν οι φίλοι μου, δεν είναι όλοι φίδια..

Senior Member
    Originally posted by TETH
    Ρε συ lbp τι ταξη πηγαινεις, προνηπιο η νηπιο?
    Η κορη μου παει προνηπιο και πραγματικα δεν κανει οπως εσυ!
    Λοιπον κοριτσακια εμενα το ποπ κορν μου τελειωσε και πραγματικα αυτη η "ταινια" με κανει και χασμουριεμαι πλεον.
    Αυριο προτεινω να αρχισουμε την ημερα μας με το εξης τοπικ-κουιζ: "Ποσες εβρισε η lbp?"
    Aντε καληνυχτες και καλη συνεχεια!:P
    Τώρα έμαθα να μιλάω! Φαίνεται; Είδες ε άδικη κοινωνία πόσες έβρισα εγώ αθώες κοπέλες που δεν κάνανε τίποτα...

Senior Member
    καλα κοριτσια λυπαμαι που το λεω αλλα δε πατε καλα που ακομα ασχολειστε...αγιαζω την μπαρμπ που μου ανοιξε τα ματια! ουτε ασχολουμαι ουτε κακια κραταω...δεν εχει νοημα κανενα απο τα δυο! ξεκολληστε ομως, οσο γραφεται γραφει...

Senior Member
    πια δυσκολα ρε ουφο?
    μη σε πω και τιπτοε χεροτερο βραδιατικα
    αι σιχτιρ πια, πραγματικα σε βαρεθηκα.

λοιπον αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου και τις χαζομαρες. και αν θες να παιρνας την ωρα σου με τσακωμους πηγαινε καλυτερα στο αλλο σιτε.

αντε γεια.

Senior Member
    Originally posted by BaD
    καλα κοριτσια λυπαμαι που το λεω αλλα δε πατε καλα που ακομα ασχολειστε...αγιαζω την μπαρμπ που μου ανοιξε τα ματια! ουτε ασχολουμαι ουτε κακια κραταω...δεν εχει νοημα κανενα απο τα δυο! ξεκολληστε ομως, οσο γραφεται γραφει...
    ΡΕ δεν πας στο καλό λέω εγώ; Όχι θα γράφουν μόνο οι άλλες κι εγώ θα κάθομαι. Ρε που μπλέξαμε

Senior Member
    Μαθε ομως πρωτα να σκεφτεσαι και μετα να μιλας βρε κοριτσακι μου!
    Αντε μακια σας και ονειρα γλυκα!

Page 24 of 29 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast